Sötét

🏳️‍🌈 15 KÉRDÉS, AMIT NEM MERSZ FELTENNI EGY TRANSZNEMŰNEK🤷🏻‍♀️

Stíler
Feliratkozás
Megtekintés 98 813
87% 2 359 352

Ezzel a videóval folytatom a sokszínű LMBTQ közösség bemutatását. Ez alkalommal a transznemű Ónodi Adél volt a vendégem, aki segített megválaszolni azokat a kérdéseket, amiket az emberek nem mernek feltenni a transzneműséggel kapcsolatban. Nagyon örültem, hogy Adéllal ezt a videót megcsináltuk, mert sok téves és homályos kérdést rendbe tettünk a nemátalakító műtéttel, a nőiességgel kapcsolatban.
Ne felejtsetek követni és feliratkozni az alábbi felületeken:
► Instagram: instagram.com/oliver_pusztai/
► Facebook: facebook.com/stilerfashion/
► HUvid: huvid.net/u-stilerfashion

Közzététel:

 

2019.márc.12.

Megosztás:

Megosztás:

Letöltés:

Betöltés.....

Hozzáadás:

Kedvencek
Megnézendő videók
Megjegyzés 1 133
A falfúró Nagy Árpi
Van az a mondás, hogy nincs ronda nő, csak nem ittál még eleget. Nos itt nem lehet eleget inni. Ja, és ........ huvid.net/video/vide%C3%B3-Ck0I-GozCzQ.html
YouBlockedA
YouBlockedA 3 napja
Semmi bajom a transzneműekkel, de legyünk racionálisak.Az, h valaki nő, nem érzeti kérdés. Biológiai, Jogi. Biológiai: XX kromoszóma, méhük van, született eredeti nemi szerv, nem egy benyomott péló. Bizonyos betegségekre genetikailag hajlamosabbak bizonyosakra pedig egyáltalán. A testfelépítés is más, ahogy pl prosztatájuk nem irányítja a vizelésüket mert nincs. A gondolkozásban már nem ennyire fekete fehér a történet de az agyi működés folyamatai is kimutathatóan különböznek(még akkor is ha két nő is tök különbözően gondolkodhat amugy). Stb. stb. Jogi: A GYED és GYES joga, a nőgyógyász biztosítása egészségügyben, ha két szülő elválik automatikusan a nőt illeti a gyermek, és csak ha alkalmatlan rá, akkor történik máshogy az eljárás. Ezek sem elhanyagolhatóak és ezeken kívül is van még. Ezzel arra szeretnék rávilágítani, hogy pár plasztikától és név átiratástól esetleg hormonterápiától nem lesz valakiből más nemű. Kicsit hasonló a helyzet mondjuk egy egy lábbal születő embernél. Lehet rá mondani, hogy "hibásan" született ahogy a vidiben is volt. Ma már képes akár robotlábat használni ami egyre csak fejlődik de nem lehet rá mondani, hogy teljesen egészséges. Mert ez nem relativitás kérdése.
peter hapek
peter hapek 5 napja
A ferromonoknak van hatása az ellenkező nemre.Ha férfi genitáliákkal születtél az illatod nem lehet fogamzóképes nőé.Hogy működik a szag kémiája a vágykeltésben.
peter hapek
peter hapek 5 napja
Nem átalakító műtét során a prosztatával mi lesz,mert hogy a férfi berendezésnél az szabályozza a vizelet üritést.
Peter Balazs
Peter Balazs 6 napja
nem kell ide semmi szabály hadd terjedjen el a ragaly csak okos érvek kellenek és az ember bármit megtehet
Martin Sallai
Martin Sallai 8 napja
Ahhoz képest hogy férfi volt, 10/100-as nő. *-* HFFAEALMBTQ+E. (Heteroszexuális fehér férfi aki elfogadja az lmbtq+ embereket)
Teuwaa
Teuwaa 9 napja
Na álljunk meg egy pillanatra. Összeraktok itt egy videót, 15 kérdéssel, amit nem merünk feltenni. Felolvassátok a kérdéseket, és nem is válaszoltok rá! Akkor mi értelme az egésznek?? Vállatokat vonogatjátok, hogy "ez hülyeség, pff..." miközben így meg nem derül ki semmi. Néhány dolgot megtudtunk, de rengeteg minden válasz nélkül marad. A másik: Adél nem olyan nő, mint a többi, a többieknek ugyanis nem kell műtéten és hormonkezelésen átesniük ahhoz, hogy olyanok legyenek. Ez azért nem elhanyagolható különbség!! Lehet, hogy Adél nem akar hátrányt szenvedni azért, mert "rossz testbe született" de ennyi erővel akkor miért szenvedjen hátrányt az, aki vak, béna, süket, néma, nincsenek végtagjai, stb..? Őket valahogy nem lengi körül ez az egész "elfogadás" hype. Ők hiába definiálnák és éreznék magukat jól látó, halló, beszélő és mozgó embereknek, nem lehet rajtuk segíteni. Lehet, hogy te igazságharcos akarsz lenni mert férfi testben nőnek érzed magad, és kiállni magadért, stb, dehát az életben sok igazságtalan dolgot egyszerűen el kell fogadni. Így is elképesztő mázlid van hogy az orvostudomány foglalkozik ezzel, de szerintem meg nem kéne ezeket az eseteket előnyben részesíteni a mozgássérültekkel, baleset okán korlátozottakkal, stb. szemben. Az meg hogy ő régen is Adél volt, ez egyszerűen nem igaz. "Ami fals, azzal minek foglalkozzak?" Ez nem fals, ez a múltad, akár letagadod, akár nem. És igenis transzgender vagy, ezzel együtt persze lehetsz nő. A szó a nemek közti átváltozást jelöli, és ez ebben az esetben MEGTÖRTÉNT.
Hanna Halász
Hanna Halász 25 napja
ezdurva
Róbert Kanalas
Róbert Kanalas 25 napja
Kérdés . Ez nem neveltetés hogy megváltozott a férfi szerepe?
A suttogó lány
Róbert Kanalas ez lehet szocializáció, nemi identitászavar, màs lelki, mentàlis probléma, életstílus választás, hormonális zavar, genetikai eltérés...én személyesen egy leszbikus párt ismerek, mindkét félnek problémás apja volt, az egyik sosem ismerte és az anyja szimbiotikusan nevelte, ő mondta, hogy érzelmileg soha nem tudott a férfiakhoz úgy kötődni, mint a nőkhöz. A másiknak meg menekülni kellett az apja elől gyerekkorában, nagyon félt, hogy olyat választ, mint az apja és nem volt képes megbízni a férfiakban. Szóval ők érzelmi leszbikusok, náluk ez életstílus döntés is volt. A strandon mindketten a pasikat nézik... Szóval szerintem mindenkinél más a háttér és igen, előfordulhat, hogy pszichés problémák a szexualitásra, nemi identitásra tekerednek rá, úgyhogy ezt a dolgot nagyon körültekintően kell kezelni szerintem.
Elizabet Kovács
Vágom az LMBT-t de a Q az mi?
Ančka Oberwiesenfield
+Bianka Béber Queer is an umbrella term for sexual and gender minorities who are not heterosexual or cisgender.
Bianka Béber
Bianka Béber 3 napja
Queer aki még nem tudja eldönteni a nemi hova tartozását.
Martin Sallai
Martin Sallai 8 napja
Qkunhalmi Ágnes🐆
Ančka Oberwiesenfield
Bálint Bodor Látom hozzàtok nincs bekötve a google, hogy rákeressetek :( Queer=mindenki aki eltér a heteronormatîv átlagtól.
Bodor Bálint
Bodor Bálint 24 napja
Queer,azt hiszem azt jeleni,hogy meg "fuggetlen",azaz nem tudta eldonteni,hogy hova tartozik
BiztosAngol
BiztosAngol 26 napja
Ma láttalak a Nyugati aluljáróban. Es pont elotte lattam ezt a videod. 😎
RenoSatanka
RenoSatanka 28 napja
Mert a férfiak is nyafiznak ha lány megy be a férfi wc be :D azé
sabinee ehrliche Gespräche/Öszintén mindenröl
De jó pasi ❗🤗🤗engem is hivj meg... Nézd meg Videom
Emőke Nikolett Szabóné Vári
Ha az utcán találkoznék Adéllal, nőnek gondolnám. Normális körülmények között ezeket a kérdéseket nem tenném fel neki. Köszönjük, hogy nyíltan beszeltél a magánügyedről. HHÉBENYA (heteroszexuális házasságban elő boldog elfogadó nyitott anyuka) 😊
minne mano
minne mano 29 napja
Vajon milyen lehet odalent
E mici
E mici 29 napja
Miért kell az Olivért bántani? Egy tök jó ember. És tök értelmes témákat hoz. Igen, sokszor tabukat is, de én pl. ezért kedvelem! ❤️ És nem szteroidozik. Hanem mindig keményen edz! Ne legyetek irígy és bunkó fajankók! Ez a magyar társadalom megragadt a kommunizmusban a gondolkodás, az elfogadás, az empátia, a mentalitás tekintetében is. Van még mit fejlődni a nyugathoz. Talán 10000 év múlva utol is érjük! Gratulálok!
Fanni Eszter Molnár
Sajnos beleolvastam a kommentekbe, de örülök, hogy van egy-két támogató hozzászólás. Adél számomra hatalmas inspiráció és rengeteg pozitív energia árad belőle. Nekem, egy jó testbe született, hetero nőnek meglepően sokat segít a története, a gondolkodásmódja, az egész lénye abban, hogy megéljem a saját, "ajándékba kapott" nőiességemet, nőiségemet. Szívből remélem, hogy eljön az a nap, amikor már nem transz aktivistaként, hanem elsősorban színésznőként és csodálatos hangú énekesnőként fog részt venni a társadalomban. (mielőtt valami negatívat kapnék erre a kommentemre, mert tudom, hogy úgyis fogok: többször küldtek már el a k*rva anyámba a véleményem miatt, mint hogy számon tartanám, de írd ki nyugodtan a dühödet, ha ettől jobb lesz neked)
THE FIRST
THE FIRST Hónapja
Kedves Olivér! Nagyon szerethető ember vagy, én magát a melegséget ítélem el, NEM a személyedet vagy téged és ez Adélra vagy vonatkozik, de jó látni h a szexualitásotok nem formál titeket mássá,.mint egyes LMBT... youtubeosokat. Sokat néztem őket, de rájöttem h te.legalább nem.olyan magamutogató ember vagy és teljesen rendesen kezeled azt ha valaki ügyetlenül kezeli a melegséget. Köszönöm!
Vanda Oláh
Vanda Oláh 11 napja
De nem értem ezt, sosem értettem..Miért ítéled el a melegséget? Miért nem hagyod inkább figyelmen kívül? Ha már úgysincs hozzá közöd
minne mano
minne mano 29 napja
+nickyalexen a nem melegek kozott is sok az ilyen ember eleg megnezni a mai noket
nickyalexen
nickyalexen 29 napja
+minne mano az egy dolog, de van akinek a magatartása elviselhetetlen és a média is az ilyen melegekkel van tele, gondolok itt a gesztikuláló "picsás" nyávogó "emberekre" és ezért utálják őket sokan :) nem azért mert kivel mit csinálnak otthon
minne mano
minne mano 29 napja
Nemtehetnek rolla rossz genekkel szulettek ez egy rendellenesseg
Szíves Napló
Szíves Napló Hónapja
Én nem is tudom őt másnak látni, mint nőnek. Szerencsés, hogy ilyen támogató családba született, és önmagával is rendben van - na ez az, ami a sok frusztrált, negatív kommentelőnek nincsen meg... Először oldják meg a saját életüket, nézzenek szembe a hibáikkal, félelmeikkel, hazugságaikkal, söprögessenek a saját házuk táján, és tanulják meg a gyűlöletüket nem a neten kiélni... (Máshol se... Vagy szálljanak ringbe, álljanak oda real-be pofozkodni.)
Humánus Manus
Humánus Manus Hónapja
Adél egyike azoknak akiket megtréfált az élet ami egyáltalán nem tréfa. Végig olvastam a kommenteket és én nem azt mondanám az emberekre, hogy buták mert ez nem lenne igaz a szó értelmében. Fogalmazzunk úgy, hogy fogalmuk nincs arról amiről írnak, idegen tőlük ez a dolog és a negatív kommentelők körében egyáltalán nincs olyan ember mint Adél ebben biztos vagyok. Adél ízig-vérig nő annak ellenére, hogy fiúként született. Ha a negatív kommentelők ismernének ilyen embereket személyesen (nem látásból) teljesen más lenne a véleményük. Én két lányt ismerek akik abszolút férfiak nem csak arcra, hanem testileg mozgásban és viselkedésben is és a hangjuk is nagyon fiús viszont, a fütykös hiányzik mivel nőnek születtek. Aki nem ismeri őket mindenki azt hiszi róluk, hogy fiúk. Kedvelem őket, nagyon szerethető emberek és akikre úgy tekintek mint férfiakra a legcsekélyebb undor nélkül. Adél szép nő vagy és szívből kívánok neked szerelemben és szeretetben gazdag boldog életet!
Ádam Polgár
Ádam Polgár Hónapja
Mondjuk van egy Péter nevű ember aki nővé szeretné operáltani magát Petra szeretne lenni. Nem mondja senkinek, de végül a lakhely környezeten kívűl akadnak akik mégis elmondja. egyszercsak elhatározza kitalál valami ürügyet kimegy külföldre megpróbál egy jó külföldi melót ez a könyezete szomszédai szülei számára az óhéber szöveg. Igen valaóban a mesterségesen meg is szervezték kimegy mondjuk Hollandiába dolgozik is. Ott kint Hollandiában nővé operáltatta magát. De ezután meg azt mondja ó mégis anyu apu környzet szomszédok, mit fognak rá mondani. 111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111 Na de van egy ember aki azt mondja 1 Ne aggodj férfi korodban tanulmányoztan a férfi bőr színedet kikisérleteztem egy festéket ami a férfi korod beli bőrszínű és a bőröd tud lélegezni tőlle és víztől nem jön le nem ártalmas. 2 férfi korodban tanulmányoztam a szőrzetedet és műszört amit oda tudok ragasztani és férfi korodbelihez szinte megkülömböztethetlenűl hasonlíó szőr. 3 Betudok a szájpadlásodba építeni olyan ki be vehető hang chippet amitől a női hang férfinek hangzik 4 férfi korodban tanulmányoztam az arcszőrzeted kikisérleteztem egy műfű műször spéci növő dolgot ami ugyanolyan iramban nő mint a férfi arcszőr és arc maszkok van tárolva a biztos spórái és azok is egészségre ártalmatlan ragasztóval felvihetőek víz nem viszi le bőröd tud lélegezni. 5 A női melledid vissza maszírozhatóak 6 a az ujonnanan vaginág körüli izomréteg kimaszírozható műpénisszé műherékké és befedhető műfesték bőrrel. 7 A feneked és ágyékod közti széklet csővek mesterségesen átmaszírozhatóak, hogy fenéken vagy lábközött vizelj. erre Péter megkérdezi, na de mikor élhetek álca nélkül épp úgy nőként és, hogyan van erre alkalmam. Erre a válasz a környezeted szüleidnek úgy tűnj fel te egy reklám és jótékony és karitász munkás ember vagy aki néha kimegy külföldre de egyébként református házaspárok közti házban élsz ahol ők mesterséges petesejt és hímivarsejt beültetéssel is foglalkozna é sházasság kötéssel is. Tehát látszatra neked is feleség gyereknevelés református módra és református jótékonyság is. 2222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222 Na igen aki gazdag és jó összeköttetése van annak időben ez és összeszervezettségben nem gond, a a csupa 1-es és csupa 2-es sorok között leírtakat megszervezni de aki nem gazdag és szép lassan az ehhez szükséges anyagi és összeköttetési kapcsolatba bejutni annak is javasolt? Aki vecsésen lakik 4 kisbolt mellet és mégis egyikben sem dolgozik és kb max nettó 120 ezer Ft-t keres havonta és környezete kilátása szerint csak az állás pályázat munkahírdetés állás van kilátásba onnan is átlehet törni ab valahogy biztonságosan azokba az anyagi és emberkapcsolati körökbe ahol a csupa 1-es és csupa2-es sorok közt van leírva ha azok megvalósíthatóak? Ha mondjuk a csupa1-es és csupa 2-es sorközött leírtak megvalósíthatóak tanácsos-e olyan embernek aki nem túl magas nem hízós viszont a combja vastag a gerincétől az elülsző mellkasáig a magasságához képpest nagy a távolság és a két hónalja közt is nagy a távolság a mellkas csontjai között. Ha mondjuk a csupa1-es és csupa 2-es sorközött leírtak megvalósíthatóak tanácsos-e olyan embernek aki nem túl magas viszont hízós és családfai ágon voltak elődei akin az öregedés meglátszódott meg a változókor és örökölte viszont a combja vastag a gerincétől az elülsző mellkasáig a magasságához képpest nagy a távolság és a két hónalja közt is nagy a távolság a mellkas csontjai között.
ebalint96
ebalint96 Hónapja
+ɪ ᴀᴍ ᴊᴀᴄᴋ's ʙʀᴏᴋᴇɴ ʜᴇᴀʀᴛ De legalább mintha a témához kapcsolódna. Annyira nagyon nem lehet offon.
ɪ ᴀᴍ ᴊᴀᴄᴋ's ʙʀᴏᴋᴇɴ ʜᴇᴀʀᴛ
+ebalint96 fogalmam sincs... durva tripje lehet a tagnak. :D
ebalint96
ebalint96 Hónapja
Mi a faszt olvastam?
MrChembee
MrChembee Hónapja
Azért azt megnézném milyet sipákolna néhány picsa, ha egy férfi belépne a női mosdóba. Ha egyszer eldöntötted, hogy nő vagy, akkor ne mászkálj be random a férfi wc-be. Ez nem így működik, hogy éppen azt az identitást vesszük föl, ami számunkra előnyös. Szépen húzzál vissza a női sor végére és a nő társaiddal együtt várd ki a sorodat, ha már ő szerettél volna lenni és valamennyire az is lettél!
A suttogó lány
MrChembee én nem értem, ez a dolog miért ilyen kiemelt téma amúgy... a nagy férfi wc incidens... a nőknek többször kell pisilni, vagy egyéb ok miatt gyakrabban van szükségük a wcre... ezért van ott sor... könyörgöm, ha bemegy, hát bemegy a férfi wc-be... nyilván nem fog letámadni senkit, csak pisil, nem olyan nagy cucc szerintem. A férfiaknak nincs olyan gyakran szükségük a wcre, így ott nincs sor, tehát ők könnyen el tudnak menni wcre, így nincs is okuk bemenni a női wcbe. Egy nő is csak akkor megy be, vagy gondolkodik el rajta, hogy bemenjen-e, ha oka van rá. Tehát arról beszélünk, hogy végszükség esetén nem csak úgy, mert olyan kedve van bemegy-e egy nő a férfi wcbe. Az meg h Adél ilykor újra kijátsza a pasi kártyát, most őszintén, kasztrálták, nincs pénisze, tehát ő nőként megy be abba a wcbe. A 2019-es Nagy Férfi WC Incidens ezzel totál kivesézve szerintem.
MrChembee
MrChembee 25 napja
A suttogó lány Hát nem tudom... Nekem az jött le, hogy ilyenkor könnyű újra faszinak lenni. Én nem láttam még olyat, hogy egy nő lazán besétál a férfibe és dob egy sárgát, illetve megnézném egy-két hölgy fejét, ha én ezt fordítva megcsinálnám...
A suttogó lány
MrChembee totál félreértetted. Ő nőként megy be a férfi wcbe, ha pl sor van. Én is csináltam már ilyet, nem volt benn senki, nem nagy szám. A nők nem egyszer simán bemennek a férfi wcbe, vagy felmérik a lehetőséget, szóval ez egy teljesen nőies megnyilvánulás volt a részéről.
Lan Gan
Lan Gan Hónapja
szégyejjétek el magatokat, Adél itt beszél hogy a férfiak nincsenek tisztában a férfiasságukkal 🤨 akkor szerintem nézzen csak magába, sokezer ft-ot költött hogy legyen picsája miközben azt a pénzt már nyugodtan odaadhatta volna bármely jótékonysági szervezetnek
János Takács
János Takács Hónapja
Grimasz mester, ma is alakítod a formád! Dislike természetesen jár! Ez a váózás legyen a védjegyed, maki! annyira passzol az arc mimikádhoz! :D
arpad mahr
arpad mahr 20 napja
Aki nezi a csatornad, annak unalmas az elete?
Stíler
Stíler Hónapja
János Takács a kedvencem te vagy! Aki kepes az osszes videomat megnezni, mert nem kedvel, kommentelni es dislikeolni. Femelem most sokkal jobb neked:) sajnallak, hogy ennyire remesen unalmas eleted lehet😂😂😂😂😂😂
12345678910
12345678910 Hónapja
Amúgy neki a belső szervei is nőiek voltak, vagy csak a lelkülete?
László Zilahi
László Zilahi Hónapja
A léleknek nagyon sok tulajdonsága lehet, de neme az pont nincsen. Az más kérdés, hogy az ember össztársadalmi szinten mérhetetlenül ostoba és kulturális alapon - tehát nemtől függetlenül - beskatulyázza a különböző lelkületű embereket, ami miatt egy úgymond női lélekkel élő férfi vagy férfi lélekkel élő nő rosszul érezheti magát a bőrében. Erre igazából az egyszerű gyógyír, hogy le kell sz@rni az ilyen ostoba társadalmi konvenciókat (az átoperálás pedig a bonyolult).
Liliom Űr
Liliom Űr Hónapja
Csak a lelke
Roland B
Roland B Hónapja
:D BIG LOOL
Sirbrina
Sirbrina Hónapja
www.modellonline.hu/m/photo?id=2536890%3APhoto%3A876095
Beregszaszi Kinga
Könyörgöm vedd ki ezt a semmilyen zenét alóla. Megőőőőőőőrülök. ^^
Nyál Köpködő
En jol megbasznam ezt az Adelt. Amugy tok dogos a hangja.
Nyál Köpködő
7:36 tudtommal a noknek noi nemi szervuk van, es en az vagyok. 😂😂😂😂
PItyu Papcsák
PItyu Papcsák Hónapja
Ez egy ideális video volt arra, hogy orbitálisat szarjak a wc-n. Hatásos is volt mert a hányinger is elkapott. Köszönöm.
Kicsi Kacsa
Kicsi Kacsa Hónapja
Nőként eszembe sem jutna bemenni a férfiaknak fenntartott wc - be. Az ismerőseimnek sem. Egy nőiesre operált férfi az nem nő. 🤷🤦 Ki is bukik itt - ott. Csak az nem veszi észre, aki nagyon el akarja fogadni. Hetero férfi meg nem fog ilyen FÉRFIAKKAL kezdeni. 🙄 Az akkor nem hetero, csak sokaknak ciki a bi vonal. Bántás nélkül, ezek a tények. 🤷 Nekem hányingerem lesz ha egy nővel elképzelem magamat, még akkor is, ha f*szt operáltat magának. Ez ellen tenni nem tudok. 😄🙄 Na, szerintem pont ilyen egy hetero. Nincs nekem bajom másokkal, de ne mondjuk már a zöldre, hogy az piros.
Brigitta Varga Tattoo Artist
Kicsi Kacsa hmmm bármikor bemegyek a férfi wcbe ha hosszú a sor, pedig sosem voltam ffi. Nem vagyok idiota, hogy kivárjam a sort, és valljuk be láttam màr olyat...
mëtäl
mëtäl Hónapja
Rengeteg nő megy be a férfi wc-be, ha akkora a sor, úgy látszik te sem vagy nő.
Viki Illés
Viki Illés Hónapja
Hát meg kell cáfoljalak én hetero vagyok és mikor szerbiába voltunk és 30-an vártunk lányok a WC-nél akkor többen bementünk a férfi WC-be
AnarchY eSports
AnarchY eSports Hónapja
Demcsák Zsuzsa hangja?
Jankovics Dóra
Jankovics Dóra Hónapja
Honnan tudja, hogy 2x jobban fájt, mint egy szülés? Nem szült, nem is fog.
Dreamy
Dreamy Hónapja
Ez csak egy szójárás.
janisovszky loránd
Kedves LMBTQ-közösség! Nagyon jó dolog, hogy diskurzust indítottatok olyan társadalmi szinten nem, vagy csak kevéssé elfogadott és ismert dolgokról, és fontosnak tartom a további videók készítését a témában... Ugyanakkor kérlek titeket, ne keverjétek le a "buta", vagy evidens kérdéseket! Ugyanis nincs buta kérdés, nem megoldás a válasz elől való kitérés. Az emberek kíváncsiak egy meg viszonylag új dologra, a nyitottságukat pedig nem degradáló, cinikus módon kéne kezelni, hanem éppen fenntartani. Remélem, hogy meggondoljátok ezt a dolgot, mert így még több embert tudnátok elérni, hogy végre az elfogadás és a béke országa legyünk, és ne a széthúzás és meg nem értésé. További sok sikert kívánok ehhez nektek! 🌈
janisovszky loránd
+Stíler Köszönöm a válaszodat! Egy kicsit úgy érzem félreértettük egymást. Valóban nem a te dolgod, hogy edukáld őket, de ez a videó formátum pont arra lehetne kiváló lehetőség, hogy belelássanak az emberek a mindennapi életetekbe. A tájékozatlan ember pedig mindenütt ott van, az én kérésem arra irányult, hogy ne zárd ki a diskurzusból őket. Természetesen nem tisztem megítélni, hogy min nevetsz és milyen csatornát tulajdonolsz, csak javaslatot tehetek, és ezzel kívántam élni. Ebben konszenzus van köztünk. Remélem így már nem értjük félre egymást, mert nem állt szándékomban megbántani ☺️ mégegyszer köszi, hogy válaszoltál! További sikeres munkát! 🌈
Stíler
Stíler Hónapja
janisovszky loránd ahogy sokaknak ugy neked is megirom:) nem az en feladatom edukalni az embereket, az hogy informativ videokat keszitek az egy dolog. De elsosorban az egyen vegye a faradsagot es olvasson utana olyan kerdeseknek (ha a tema erdekli) ami utan nem fog feltenni idiota kerdest. Neked tettek mar fel olyan kerdest, hogy mikor jottel ra hogy hetero vagy? Te is kirohogned az ilyen buta megnyilvanuladokat. Azert mert az emberek tajekozatlanok es en meg egy oldalrol kozeleitek meg egy kerdeskort meg nem kell pont engem leszolni.:) elso korben olvasson mindenki itana mit jelent a homoszexualitas, a biszexualitas, ki a transzgender es utana te is meshogy fogsz a kerdesekhez hozzaallni:) mellesleg az en youtube csatornamon azon nevetek azzal es arrol, amirol szeretnek:) koszi:)
Krisztina Melinda Bojtos
Isten nem teremt senkit rossz testbe,amit ok muvelnek az magamutogatas,egy uj divat,feltunesi viszketegseg, remelem mire gyermekem lesz nem fog ilyenekkel osszefutni
Ásó Logic
Ásó Logic 11 napja
"Isten nem teremt senkit rossz testbe". Ezt majd mond annak aki nyitott gerincel született vagy 1 kézzel stb.
A suttogó lány
Az Isten nem teremt senkit rossz testbe elméletről annyit, hogy simán előfordul, hogy az ilyen állapotot krimoszóma rendellenesség okozza. A genetika egyértelműen megmutatja, hogy a teremtés közel sem "tökéletes" a szó emberi értelmében. A Biblia sem állítja sehol. A teremtés kétpólusú, ellenpárokban nyilvánul meg, szóval a teremtésbe sokminden belefér.
Mrs Mrs
Mrs Mrs Hónapja
Szerintem, nincs igazad.. Adj nekem választ,hogy hogyan indult ez az egész. Talán divatból és magamutogatásból? Nem hiszem. Eddig is voltak és lesznek.. Csak a legtöbben nem merték felvállalni magukat
Sándor Vízi
Sándor Vízi Hónapja
Huh srácok... Nem szeretnélek megbántani titeket, ezért igyekeztem finoman fogalmazni. Nekem olyan érzésem támadt, mintha kicsit felülről szólnátok (le) azokhoz, akiknek fogalma sincs arról, amit te/ti meg kell éljetek. Lehet, hogy butának tűnik némely kérdés, amit feltesznek az emberek, de miért kell ezért kinevetni a másikat? Másokon nevettek a véleményetek szerint korlátolt gondolkodásuk/világnézetük okán, de sajnos te/ti is korlátozott gondolkodásról/világnézetről tesztek tanulságot, mégpedig a fent leírt viselkedésetekkel. Konkrétan azzal, hogy mások buta kérdésein (pontosabban szerintetek buta kérdésein) nevetgéltek. Természetesen lehet mások butának tűnő kérdésein nevetni, de akkor nem kell csodálkozni azon sem, ha titeket nevetnek ki emberek, mert szerintük buta kérdéseket tesztek fel (vagy szerintük bután viselkedtek). Az én véleményem az, ha szeretné az ember hogy elfogadják (valószínűleg ez a videó is hasonló céllal készülhetett), akkor elsőként neki kell sokkal elfogadóbbnak lennie -és nem nevetgélni kell a "butus" kérdéseken, hanem erőt kell vennie magán és türelmesen újra és újra el kell mondani, hogy mi a helyzet- . A férfi wc-s történettel kapcsolatban csak annyit: nem azért illetlenség bemenni a másik nem számára fenntartott illemhelyre, mert bennünket zavar a másik nem jelenléte, hanem azért nem megyünk be, mert tekintettel vagyunk másokra ugyanis lehet, hogy mi zavarjuk őket. Lehet, hogy vagány dolognak tűnik illetlenül vagy másokat meghökkentve viselkedni. Szerintem csak annak tűnik. Igazi vagányság az, ha úgy mégy be, hogy elnézést kérsz, megkérdezed, hogy szabad -e bemenned és miután végeztél megköszönöd, hogy beengedtek. Na ez az igazi vagányság. Próbáld ki egyszer.
A suttogó lány
Sándor Vízi köszi, jú tú :) Teljesen egyetértek egyébként. Szius!
Sándor Vízi
Sándor Vízi 23 napja
+A suttogó lány Szia! Úgy látom eléggé eltérő a véleményünk. :) Viszont nagyon tetszik, amilyen nyugodtan kifejted a véleményed a helyett, hogy kiakadnál (ahogyan sokan teszik ezt egy idő után) :) . Ez szimpi. Egyébként azt gondolom, az eltérőnek megmutatkozó véleményünk oka talán csak annyi, hogy írásban kommunikálunk. Az én tapasztalatom az, hogy az írás (gépelés) néha határt szab a beszélgetéseknek az élőszóhoz képest (az én esetemben biztosan), amikor sokkal spontánabban lehet lereagálni mindent. hev ö nájsz déj A suttogó lány :)
A suttogó lány
Sándor Vízi értem az álláspontod és el is lehet fogadni, így is lehet nézni a dolgokat. Viszont itt csak kérdések voltak, kérdezők nem. Ők nem jelentek meg semmilyen formában, se név, se arc, se semmi. Így teljesen elvált akérdés és a kérdező. Ez a módszer, mikor személytelenítik a kérdéseket pont arra való, hogy a válaszoló reakciója nem sértsen meg senkit, hiszen nem a kérdezőt, csak a kérdést neveti ki adott esetben, vagy reagál rá rosszul. De úgy látszik, így is sértődés lett belőle. Én úgy gondolom, hogy azért voltak ott nagyon nem átgondolt, hát sértő kérdések, ha egy kérdező úgymond kihányja magából az éppen agyába villanó abszolút nem átgondolt kérdést egy olyan témában, amiről nyilvánvalóan teljesen tájékozatlan, hát az mondjuk elég nagy agyatlanság szerintem. Kultúrálatlan dolog is, mert ha valakitől kérdezni akarok olyan témában ami teljesen az ő intim szférája, megtisztelem azzal, hogy legalább az alapvető dolgoknak utánanézek. A cím nekem arra utal, hogy intim kérdéseket lehet feltenni, én személy szerint nem vártam a válaszadótól, hogy minden hülye, random kérdésre válaszoljon, hogy kielégítse olyan emberek teljesen üres kiváncsiságát, akiket azért annyira nem érdekel a dolog, hiszen arra se vették a fáradtságot, hogy alapvető fogalmaknak utána nézzenek. Ez az én megközelítésem.
Sándor Vízi
Sándor Vízi 25 napja
+A suttogó lány Nos nekem az volt az érzésem a videóval kapcsolatban, hogy azoknak készült, akik nem tájékozottak a témában. Ezt sugallja a cím is (kérdések, amiket NEM MERSZ feltenni). Ha valaki azzal a felvetéssel fordul hozzám, hogy most megkérdezhetem tőle azokat a kérdéseket, amiket hétköznapi helyzetekben NEM MERNÉK, majd azután jól kinevet, arra mit kellene válaszolnom a hétköznapi életben? Megértően mosolyognom kellene (hiszen nem volt elragadtatva a kérdéstől), vagy esetleg jeleznem kellene felé, hogy nem teljesen etikett szerű a viselkedése (hiszen a részéről történt felajánlásra érkező kérdések némelyikét úgy kezeli, mintha igazából nem is ő kezdeményezte volna az interakciót)? Lefordítom egyszerűbbre: megszólítalak az utcán, hogy szia, én egy tanszi vagyok, kérdezz bátran valami merészet (gondolom ez előtt a videó előtt volt egy poszt valami social médián, hogy lehet kérdezni). Te megkérdezel engem, hogy mégis miért választottam ezt az életformát (gondolom a posztra reagálva érkeztek a követőktől "bátor kérdések"? Erre válaszul jól kinevetlek, legyintek egyet és azt mondom, hogy kérdezhetsz ilyen butát. A példa nem épp életszerű, tudom, de kellően egyszerű szerintem, hogy érzékeltesse a nézőpontom. Szóval a hozzászólásomban nem arról volt szó, hogy könnyű vagy nehéz neki megszólalni a témában, vagy őszinte volt-e vagy sem, illetve meg játsza-e magát vagy sem. Arra utaltam, ha valaki szerintünk butaságot kérdez egy nem épp mindennapi téma kapcsán, ne feltétlen az legyen az első reakciónk, hogy elkezdünk rajta nevetni, hiszen valószínűleg saját magunk is kerülhetünk nagyon könnyen hasonló helyzetbe és akkor biztosan örülnénk ha nem nevetnének rajtunk, hanem megpróbálnák MÉLTÓSÁGGAL elmagyarázni nekünk a kérdésünkre a választ. Szerintem ebben a helyzetben, amiben a videó főhőse van, nem feltétlenül csak az a reakció merülhet fel, amit ő képviselt. Lehet megértően, a másik álláspontjára érdeklődően reagálva viselkedni. Ez egyébként néha sikerült is. (függetlenül attól, hogy ez egy youtube videó vagy egy magánbeszélgetés) Szóval én nem magasztalnám azt a viselkedési formát, ahol a szubjektív módon butának tituláltakat kinevetik).
A suttogó lány
Sándor Vízi szerintem miután Adélt a legbelsőbb magánéleti dolgairól kérdezték és nyilván nem volt ez könnyű, szerintem el lehet neki nézni, hogy néhány kérdésre nem válaszolt, vagy nevetett rajta. Összességében nyílt és őszinte volt. Attól, hogy vki egy ilyet elvállal, az nem jeleni azt, hogy meg kell játszania végig hogy mennyire el van ragadtatva egyes kérdésektől. Amire akar válaszol, amire akar nem, van amit jogosnak tartott, van amit nevetségesnek. Normális emberi reakció.
Ferenc Szendrő
Ferenc Szendrő Hónapja
Egyébként pont a transzneműek , melegek azok akik hisztiznek az elfogadásért de Ők nem fogadnak el konvenciókat. Azt gondolják nekik mindent szabad, mert ők a kirekesztettek! Közben ők rekesztik ki a világot azzal, hogy megbélyegzettnek tartják magukat és minden reakciót támadásnak vesznekPedig a legtöbb kíváncsiságból jön. . Ha megmondják nekik, hogy viselkedni nekik is kell akkor meg vannak sértve. Ez a baj, és a legtöbb támadás ebből fakad. Engem sem a másságuk bőszít fel, hanem a viselkedésük. A kettős mérce. El kell fogadni, hogy viselkedésformákat nem magunk hozunk magunknak, hanem azt a kultúra a társadalom forrja ki hosszú évek alatt és ezek működnek , mert a többség elfogadta. Ha jön egy más egy merőben különböző akkor reakcióként megjelenik a tagadás, a kíváncsiság az emberek részéről. Igen ez egy átmeneti állapot amíg a köztudatba beépül az új elem. De addig is ezt tolerálnia kell a másságot hozónak! Felelni a felmerülő kérdésekre és tolerálni a keményebb reakciókat is. Nem egyből követelőzni , hogy mit szabad megkérdezni, mondani egy melegnek egy transzneműnek stb. Kérem kíméljenek a gyöpös reagálók!
Ferenc Szendrő
Ferenc Szendrő Hónapja
Még az is eszembe jutott, hogy azért nem megyünk be az ellenkező nem mosdójába, mert tekintettel vagyunk a másikra!!! Lehet minket nem zavar, de lehet másokat zavar a magatartásunk! Pláne azokat akik nem veszik észre, hogy átfércelt férfival van dolga. Ezt nem nehéz felérni ésszel, és belátható, hogy a kisebbség is legyen tekintettel a többségre. Nem körülöttetek forog a világ transzneműek, mások stb.
Zsanett Cseh
Zsanett Cseh Hónapja
Itt az a probléma, hogy az emberek alapvetően ezt a helyzetet képtelenek egyáltalán elképzelni is, nemhogy megérteni. Tehát egyáltalán nem tudják átérezni sem. Mivel ha valaki biológiailag nem nő, akkor hogy mondhatja azt hogy ő az? Nem tudják ezt a helyzetet elképzelni, hogy ez mégis hogyan lehet? De az empátia ezen sokat segít szerintem. Hiszen mindenkinek van olyan tulajdonsága, amim borzasztóan szeretne változtatni. Ez is ilyen szerintem. (Az együttérzés szempontjából) Csakhát... igen... itt a baj az, hogy együttérezni a másikkal... tudjuk milyen ez itthon... Szóval egy ilyen megosztó témában soha nem fogtok megértést kapni a többségtől. Hihetetlen, hogy milyen és mekkora kommentháborúk szoktak lenni egy-egy ilyen poszt/videó után... komolyan, annyira konzervatívak és merevek ezzel a témával kapcsolatban nagyon sokan. De aki hallani sem akar erről, akkor minek áll neki veszekedni és leidiótázni bármilyen alapon is azt, akivel nem egyezik a véleménye... Itt nem a téma a baj, hanem a legtöbb nem normális hülye. Ezt a videót sem muszàj nézni ugyebár. Csak egy kicsit kéne elfogadónak lenni... Ez az én véleményem! :) Szerintem hasznos volt, sokmindent megtudtam a témával kapcsolatban. Köszi! :)
Ferenc Szendrő
Ferenc Szendrő Hónapja
Amugy meg kell nézni a múltban mennyi efféle törekvés volt? Hány férfi akart nő lenni? Ez a mai kor sajátja! Mert a technika megteheti képes rá, hogy látszólag nőt csináljon bárkiböl. Látszólag! Ebből amugy meg tudnak élni! Az összes influenszer meg más youtube jelenség is efféle értékes dolog! ;)
Zsófi
Zsófi Hónapja
Nekem lenne még néhány kérdésem a témával kapcsolatban. Az első az, hogy mennyire beszélsz nyíltan erről a dologról? Értem ez alatt azt, hogy egy párkapcsolatban mikor osztod meg az illetővel, hogy transznemű vagy? Mert nyilván joga van tudni róla, szerintem. A másik kérdésem pedig az lenne, hogy neked, mint már aki túlesett a nemmegerősítő műtéten, mennyiben tér el a tested egy nőként született nőétől? Persze leszámítva a melleket, meg egyéb "formaiságot" Gondolok itt arra, hogy menstruáció, vagy egyáltalán a termékenység. Azzal kapcsolatban, hogy néhány kérdésre nem adtatok választ, mondván, hogy "Úristen"... bizonyára a kérdés feltevőinek új még ez a dolog, és nyilván mindenkinek először a szexualitás, meg egyéb intim kérdések jutnak eszébe ezzel kapcsolatban. Az, hogy számotokra egyértelmű a válasz, valakik számára nem az, éppen ezért teszik fel az adott kérdést. Ha már az a videó címe, hogy "amit nem mersz feltenni egy transzneműnek" illene válaszolni az összes kérdésre, bármilyen nem helyes megfogalmazásban is legyen írva, vagy egyáltalán ne is tett bele a videóba azokat a kérdéseket, amikre nem adtok választ. Merem mondani, hogy egy elég csőlátású világban élünk, főleg itt, a környékünkön, és vannak emberek, akik egyáltalán nem is tudják mi az a transzneműség. Éppen ezért fontos, hogy ha már bevállaltátok, akkor minden kérdésre adjatok választ. Nem fikázás, vagy ócsárolás akar ez lenni, mert egyébként rendszeresen követem a csatornádat és rengeteg dolgot tőled tudok a melegekről, és mióta foglalkozom a témával sokkal liberálisabb vagyok, amit részben neked köszönhetek, csupán az észrevételeimet szerettem volna közölni :))
Dóra Kanizsai
Dóra Kanizsai 25 napja
Szerinted hogyan menstruálna, ha nincs neki méhe? Egy ilyen műtét alkalmával csupán plasztikáznak, nem tudnak működő szerveket létrehozni.
Kata Muranyi
Kata Muranyi Hónapja
Miert csinaltok ilyen videot ha a felere nem is valaszoltok, mert “Uristen” “Jezusom, hogy lehet ilyet kerdezni!” Hat sorry de ez a transgender dolog nagyon is uj a vilagnak, koztuk nekem is, igenis erdekeltek volna a valaszok a “hulye” kerdesekre...:)
a legjobb mami
a legjobb mami Hónapja
Adom 🙌🏾 ertem en, hogy ezt nem egy oktato jellegu videonak szanjak, de hamar egyszer csinal egy videot azert, hogy az emberek kerdezhessenek, kinyomtatta a kerdest es kivagta cetlinek mi a francert nem lehet megvalaszolni? Ezzel az energiaval amig rohogcseltek meg elszornyulkodtek rajta, hogy "uristen, mi ez a kerdes" mennyibol tartott volna valaszolni😂 lehet, hogy nekik ez alapveto informacio amivel tisztaban vannak de most istenem... full jogosan kerdeznek az emberek, inkabb oruljenek neki, hogy a kerdezo nyitott a temara es erdeklodik, nemhogy meg flegman kirohogjek...ez a viselkedes nagyon ellenszenves szerintem es nem veletlen szurt szemet ennyi embernek.
A suttogó lány
Az én meglátásom szerint ott van a démonkutya elásva, hogy a nemváltó műtét csak külső nemi jegyekkel képes felruházni valakit. Se petesejtjei, se méhe sem más a női nemet női nemmé tevő szerv nem nő ki tőle. Férfiként biológiailag rendelkezett az utódnemzés képességével, de a műtét ezt nem képes megadni. Így elég súlyos árat kell fizetni annak, akit rossz testbe született. Sosem lesz képes életet adni, sem gyermeket nemzeni, tehát biológiailag nem nélkülivé vált. A 19 nagyon fiatal életkor, van akinél a kamaszkor simán kitolódik addig, nem biztos, hogy jó ötlet egy ilyen drasztikus döntést ilyen fiatalon meghozni. Ezek miatt lehetnek később problémái az életben. Mindezek mellett az egyik legnőiedebb nő, akit kb valaha láttam és egy nagyon értékes, okos embernek tűnik Adél, kívánom, hogy sima legyen az útja. Bárki lesz a párja szerencsés férfi.
A suttogó lány
女王 Regina a nyugati társadalmak népessége fogy, a harmadik világ és a keleti országok lakói okozzák a túlnépesedést. Mint írtam, a szíved joga úgy dönteni ahogy akarsz, a lényeg, hogy ne akarjuk ráerőltetni egymásra a saját életvitelünket. Lehet, hogy érdemes utána járnod a gyerekek iránti gyűlöletednek, mert a borzasztó agresszív stílusból ítélve előfordulhat, hogy komoly lelki okai vannak. Mint írtam, a nők többsége szereti a gyerekeket, ez a természetes és ez a valóság. Amit leírtál, az egy tragédia és előfordul, de újra: nem ez az általános, nem kell úgy beállítani, mintha az lenne.
女王 Regina
女王 Regina 29 napja
A suttogó lány Jobb is lenne. Túlnépesedés. Ismerősen cseng? Vagy nem régiben hallani lehetett hogy ÉDESANYA élete picike kis életének értelmét lefejezte majd a folyóba dobta. Biztosan benne is voltak ilyen mélyen gyökerező anyai ösztönök a gyerMMMMeke iránt. Ja nem. Szóval manapság egyre többen választják inkább a teljes életet, a szabadságot a tudatos gyerektelenséget. Környezetkímélőbb is. És nem kérem ezt a ki pelenkáz majd öregkorodban, meggdondolod magad, stb stb. Nem, kurvára nem. Nem akarok börtönbe kerülni ha esetlegesen bántalmaznám a gyerekemet mert igen, ennyire nem szeretem őket.
A suttogó lány
女王 Regina nem ez az általános. A nők többsege szeretne gyereket és szereti a gyerekeket, gondolom ezzel te is tisztában vagy. A várandósság, az anyaság, nagymamaság a női lét dimenzióinak szerves része, de ha nem kérsz belő, nem kérsz belőle. Szíved joga. Viszont ne gondold, hogy ez az általános, mert nyilván nem az. Ha az lenne, nem sokáig létezne olyan, hogy emberiség.
A suttogó lány
g igen, persze. Nyilván. Azok a nők, akik nem képesek vmiért gyermeket a világra hozni, biológiailag elvesztik a női mivoltuk egy részét. Nyilván. Pint ezért olyan fájdalmas sokaknak. Ez egy veszteség, egy hiány. Ez az igazság. Nyilván a biológia nem minden, sok más tényező van, ezt fel lehet dolgozni és együttélni vele, boldog is lehet valaki, miért ne lehetne? De ahhoz szembe kell nézni a dolgokkal, nem illúziókba ringatni magunkat.
A suttogó lány
A nemváltó műtét nem képes a női nemi- és reprodukciós szerveket megadni senkinek, csak részben. Ezen nincs mit vitatkozni. A realitás sajnos sokszor nem habos babos, pont ezért fontos, hogy a valóságot úgy lássuk ahogy van. Az a nő aki elveszti vmiért a termékenységét, tudja milyen nagy veszteség ez. Adélnak igenis hatalmas áldozatot kellett hoznia, az élet meg nem egy romantikus film, ahol minden mindig könnyű és fájdalommentes. A tények nem változnak meg attól, hogy mi nagyon szeretnénk. Aki ezt hiszi, az vagy még gyerek, vagy hazugság az élete, vagy burokban él. Adélt én nőnek neveztem, tehát egy percig sem kérdőjeleztem meg a női mivoltát, ez félreértés.
com hir
com hir Hónapja
Hello! Sorry for writing you without knowing you. I'm a gay guy whose dream is to become a singer. This is my first video clip, the: HAPPNIESS. If you share it, you can help make my dream come true. Thanks in advance. huvid.net/video/vide%C3%B3-cBDfJXaWzgg.html&feature=share
Border R.
Border R. Hónapja
@10:22 Nem értek egyet, milliószor több nő van, akire eszközként tekintenek, mint transznemű, mert a transzneműek alapvetően egy nagyon kicsi kisebbség, még azt sem mondanám, hogy a transzneműeknél rosszabb az arány, mert homofóbok mindenhol vannak, de hogy valakit tényleg eszközként kezeljenek, az pl. az iszlám világban nők millióival természetesként történik meg, és akkor másról még nem is beszéltünk. Mindenesetre ez nem nagy dolog, amúgy szerintem Adél, nagyon szép vagy, remélem sokan mondták már. :)
Nóra Fodor
Nóra Fodor Hónapja
+Border R. jó igen van elég ország ígyis amiben nincs egyenlőség 😏de van haladás hálistennek 😊
Border R.
Border R. Hónapja
+Nóra Fodor Bocsánat, nem is úgy értettem, hogy az arabok között mindenhol, sőt, tudom, hogy sok helyen nem úgy van, csak példa. 😅
Nóra Fodor
Nóra Fodor Hónapja
Én egyiptomban lakom ..a férjem arab ..és a mai arab országok többségében a nők szabadok maguktól viselnek kendőt stb...szóval ez a része a kommentednek nem teljesen valósághű de a többivel egyetértek 🤔
Ferenc Szendrő
Ferenc Szendrő Hónapja
huvid.net/video/vide%C3%B3-64al8TvGYjw.html
Ferenc Szendrő
Ferenc Szendrő Hónapja
Bemenni a férfi wc-be... Azért nem megyünk be a "másik " wc-be mert vannak szabályok! Írottak, íratlanok. Ezeknek meg kell felelni ahoz, hogy rend legyen. Ha szembemegyünk mindennel mekkora káosz lesz? Az összetákolt férfiak akik sohasem lesznek nők pont ilyenek. A természettel, soha nem lehet szembe menni... A természetes szelekció úgyis végez ezekkel a csökevény hajtásokkal. Most nagyon divatos ez, azok között akik igazábol semmiben nem emelkednek ki és van bennük még egy plusz lelki törés is... Ez az adél nagyon gáz. Minden eszembe jut róla csak az nem , hogy nő! Sajnálom! És nem kérem a műliberális kommenteket , reakciókat ide azoktól akik hitvány szürke életet élnek és semmilyen értékkel nem bírnak, amit éreznek ezért ""itt! Köszönöm!
Ferenc Szendrő
Ferenc Szendrő 24 napja
+Kami Nem erről szól, hanem az elvről! Mi alapon akar ő bemenni? Milyen alapon gondolja azt, hogy ő megteheti? És a legfontosabb, hol van a részéről a tolerancia, a tisztelet mások iránt? Csak azért , mert ő transznemű, bármit megtehet? Rá nem vonatkoznak az együttélés szabályai? Hogyan követelőzhet jogokért, elfogadásért ha egyszerű dolgokat sem vesz figyelembe? Mi alapján várja el, hogy rá tekintettel legyenek? Na erről szólt a kommentem!
Kami
Kami 26 napja
Fontos volt ezt a kommentet háromszor leírnod. Elsőre is értettük, nem akarod, hogy nők bemenjenek hozzád a férfi wc-be.
Ferenc Szendrő
Ferenc Szendrő Hónapja
+mëtäl :D :D :D
mëtäl
mëtäl Hónapja
Amíg nem sikerült befejezni legalább a nyolc általánost, addig kérlek ne is.
Ferenc Szendrő
Ferenc Szendrő Hónapja
+mëtäl tényleg nem állok le veled vitatkozni mert még összekevernek veled! :D
Ferenc Szendrő
Ferenc Szendrő Hónapja
Amúgy rajtatok röhög a világ! :D Pár perc videó: huvid.net/video/vide%C3%B3-64al8TvGYjw.html
Yoyo Ebrahim
Yoyo Ebrahim Hónapja
Én értem hogy ezek a kérdések zavaróak de mivel az embereknek magyarországon ez új nem biztos hogy bántó szándékkal teszik fel te pedig ha azt szeretnéd hogy megértsék sajnos válaszolnod kell ezzel jutsz előrébb az elfogadáshoz ez puszta emberi kiváncsiság ..amúgy boldog életet kívánok 😊
Gamerg Satur
Gamerg Satur Hónapja
Én nem is tudnám elképzelni hogy férfi volt
12345678910
12345678910 Hónapja
Látszik a szemein és az állkapcsán.
magic moments
magic moments Hónapja
neki megvan mindkét orgazmusa,nekem meg eredeti női nemiszervvel csak az egyiket sikerül produkálni folyamatosan ..ez azért durva ,rendesen féltékeny vagyok rá :D v viszont az a válasz hogy ő a hetero pasikhoz vonzódik.,aki vele szóbaáll ,az nem hetero..hiába az átalakító műtét ,egy hetero pasi szerintem nem nyúlna egy ilyen "nőhöz" (és ezt minden rosszindulat nélkül mondom)
Brigitta Dvorski
Kiváncsi lennék én arra hogy van meg neki mind a 2 orgazmusa, maximum ő hiszi azt hogy megvan🤦‍♀️😂 sőt igazából fogalma sincs milyen egy női orgazmus, mert attól hogy nőt csináltak belőle még nem ugyan olyan az orgazmusa mint egy született nőnek, de ez csak az én véleményem.
tedd oda
tedd oda Hónapja
"nö vagyok, teljesen olyan vagyok mint a többi nö, megvan mindenem ami egy nönek van" Nöt adamcsutkaval meg nem lattam -. - '
Laccerconomist
Laccerconomist Hónapja
prosztatája?
MagicaDeSpell01
MagicaDeSpell01 Hónapja
+tedd oda nekem volt egy regi baratnom akinek volt. Es nem is volt kicsi az adamcsutkaja. Pedig garantaltan lany volt, 3 eves korunktol baratok voltunk 15 eves korunkig 😂
tedd oda
tedd oda Hónapja
+Nicki Stone nöt meg nem lattam adamcsutkan kidudorodo pajzsporcal mint ami a ferfiaknak van, fogalmazok igy megfelel?
Nicki Stone
Nicki Stone Hónapja
Az gáz mert mindenkinek van ádámcsutkája 😂😂👏
Boldi Vincze
Boldi Vincze Hónapja
Heti hányszor edzel vállat? Esetleg leirnád roviden hogy milyen gyakorlatbol hány ismetlest csinálsz? Elore is koszi
BEN G
BEN G Hónapja
Mi az aláfestő zene?
poni corn
poni corn Hónapja
Onodi Egon az igazi (regi) neve. Egy osztalyba jartunk kozep iskolaba. Bar attol, hogy “ismerjuk” egymast mar tok erdekes, hogy nem ismer meg, azok utan sem, hogy sosem bantottam/bantottuk akkor sem, amikor meg “fiu” volt, de mindenki tisztaban volt vele, hogy o “mas”.
Dóra Kanizsai
Dóra Kanizsai 25 napja
+Tanith A régi nevét bárki egy félperces guglizás után megtalálhatja.
Tanith
Tanith Hónapja
Most biztos jobb a kis lelkednek, hogy az elfeledett nevét nyilvánosságra tetted. Taps-taps!
Tóth Karesz
Tóth Karesz Hónapja
Direkt nem mondta el a nevét... neked is ezt kellett volna tenned hogy hallgatsz a nevéről
Mercédesz Eőri
Valoszinuleg azert, mert meg azt sem birod ki, hogy felhantorgatod a regi nevet, amit nem veletlenul nem hasznal. En sem szivesen baratkoznek olyan emberrel aki ilyeneket felhantorgat rolam.
Gergely Ulmann
Gergely Ulmann Hónapja
Aki kérdést tesz fel egy "transznemű" nőnek, annak jusson eszébe, hogy az általa megfogalmazott kérdést egy nőnek/lánynak teszi fel. Sokan ezt Magyarországon nemigen veszik figyelembe.
Mr.Medve
Mr.Medve Hónapja
Fura lesz egy ilyen prof. Képpel írnom, ilyet, de ember mindenki merjen más lenni, stb mindenki azt csinál amit akar, miért kell megtürnünk egy olyan dolgot amit nem akarunk? Rendben, legyenek melegek, lezbik stb de nem kell ország világ előtt híresztelni, Én se mellette se ellene nem vagyok. Mindenki foglalkozzon a saját dolgával,
Gergely Ulmann
Gergely Ulmann Hónapja
+Dreamy Hát... Ez az ő dolguk. Én nem szólok bele más tartalmába, csak említettem. Egyébként igazad van a tabu témákat illetően, sokkal elfogadóbbnak kéne lennünk egymással, még ha nehezünkre is esik...
Dreamy
Dreamy Hónapja
Igen, de azt is figyelembe kell venni, hogy ez a téma eléggé tabu a magyarok körében. Ha többet beszélnénk erről, akkor könnyebb lenne megértetni az emberekkel és könnyebb is lenne elfogadni. A videóban is inkább megmagyarázni kellett volna pár dolgot, és nem nevetni rajtuk.
Akos Urban
Akos Urban Hónapja
milyen kokszokat haszanlsz
Akos Urban
Akos Urban Hónapja
+Stíler nem gondoltam h választ kapok. Akkor az igazán szép teljesítmény. versenysport?
Stíler
Stíler Hónapja
Semmilyet. 11 év versenysport, normális kaja, infúzióterápia és személyiedző. Emellet nem kell nekem koksz.....
Devidaa
Devidaa Hónapja
Milyen kúrán vagy jelenleg? Teszto+trembalon? Vagy miket nyomsz?😂
Bacso Adam
Bacso Adam Hónapja
Undorito🤢🤮🤮
Adrienn Beck
Adrienn Beck Hónapja
+number one hater Csatlakozom.
number one hater
Nekem az olyan emberektől van hányhatnékom mint te.
Kacsi Nagy
Kacsi Nagy Hónapja
HETEROSZEXUÁLIS VAGYOK FOGADJATOK MAR EL HOGY NEM KELL MINDENT ES MINDENKIT EL FOGADNI
Kacsi Nagy
Kacsi Nagy Hónapja
+Adrienn Beck vannak normak a társadalomba es akik nem illeszkednek be termeszetes hogy ki veti oket a társadalom nem gondoltal erre talan nem normális?
Adrienn Beck
Adrienn Beck Hónapja
Már megbocsáss, de te döntöd el, hogy mi a normális? Neki ez a normális, hogy végre női testben élhet, mert mindig is nő volt. Én örülök neki!
Kacsi Nagy
Kacsi Nagy Hónapja
+SleepySam toleráns vagyok de mar annyi mindent nézzünk el mi heterok hogy nah lasd ha valaki nem ad esélyt neki akkor mar mindent ra kiabálnak aki nem akarja elfogadni az érzéketlen ember most komolyan? Ne legyen mar az hogy ha en valamit ne akarok elfogadni akkor mar intolerans ember vagyok meg stb jah meg homofob vagyok meg jah rasszista fut fat kiáltani arra az emberre akinek ez mar sok mert a normálishoz van hozzá szokva es itt a normális az a jo
SleepySam
SleepySam Hónapja
Teljes mértékben egyetértek veled. Az intoleráns embereket mint te semmiképpen sem kell elfogadni.
Kacsi Nagy
Kacsi Nagy Hónapja
Gyerekek nekem ez mar magas. Nagyon... Ez mar amit adel nyom irritáló
Valéria
Valéria Hónapja
Szuper ez a videó, de kérlek, csinálj már valamit a hanggal. Az borzalmas! :(((
Lili T.
Lili T. Hónapja
Szerintem ha teljes elfogadást vársz Adél, és azt, hogy természetesnek vegyék az emberek, hogy nő vagy külsőleg is, akkor Te is a legnagyobb természetességgel válaszolhatnál arra a kérdésre, hogy hogy hívtak amikor megszülettél. Értem, hogy ennek a lényege az, hogy egyszerűen csak kérdések nélkül fogadjuk el, hogy ilyen létezik, hogy valaki hibás testbe születik. Én el is fogadom, sosem volt kérdés számomra, sosem zavart más boldogsága, és hogy hogyan éri azt el. Engem a született neved sem érdekel, lényegtelen teljesen, de valakit igen, valakinek ez a téma “megbotránkoztató”, és nem feltétlen azért, mert szar ember vagy nem elfogadó. Egy kis “együttműködéssel” könnyebben menne az elfogadtatás is :) A lehető legnagyobb jóindulattal írtam ezeket! Minden jót
Jesszus Maríjja
Úgy nézel ki, öreg, mint Heahmund püspök a Vikingekben. Nem semmi.
Stark Arya
Stark Arya Hónapja
Heahmund képzeletbeli "lánya"
Hollóczki Zoltán
Draga jo istenem
Dominica Martin
Dominica Martin Hónapja
Annyira irritáló, ahogy teljes beleéléssel előadják, mintha ezek nem valami extra dolgok lennének. Szerintem teljesen normális, ha megkérdezik, hogy mi volt a fiú neved, mutass képet mikor még fiú voltál. Ha például valaki 200 kilóról lefogy 80-ra, attól is kérdezel ilyet, és nem kezd el az illető blamálni ilyen hülyeségeket, hogy az nem ő volt, meg ő valójában akkor is 80 kiló volt lélekben. Emellett tényleg elfogadom, hogy ő így érzi jól magát, de kicsit a túltolt liberalizmus mutatkozik meg mindkettejükből. Kb. ilyen "Bammeg pöcsöm volt, de én akkor is csaj voltam, mit nem értesz ezen?" hozzáállás, szegény Bözsi néni ennyire sötét ezt se érti.
Veronika Jenei
Veronika Jenei 29 napja
Teljesen egyetértek veled.
SnokeHUN
SnokeHUN Hónapja
Azért egy nem váltó műtét jobban átformálja az ember személyiségét, mint pl. egy fogyás. Nem mellesleg nő lett, teljesen normális, hogy túlbonyolítja a dolgokat ;)
Dominik Kotai
Dominik Kotai Hónapja
Dominica Martin ez kajak igaz
Nagy Anna
Nagy Anna Hónapja
Ez most hülye kérdés lessz, de nem vagyok tájékozott ebben a témába. Csak annyit szeretnék kérdezni hogy akkor Adél menstuál is?
Nagy Anna
Nagy Anna 25 napja
+A suttogó lány köszönöm, végre egy normális válasz!🙂
A suttogó lány
Nagy Anna nincs, mivel nincs se petefészke, se méhe, tehát nem tud mi hova kilökődni. A nemváltó műtét nem igazán az, csak a külső nemi jegyeket képes megadni az illetőnek.
Nagy Anna
Nagy Anna Hónapja
+ebalint96 Pontosan tudom. Nekem itt az lett volna a lényeg hogy ADÉL menstruál-e🤷‍♀️
ebalint96
ebalint96 Hónapja
+Nagy Anna Nem minden nőnek van ciklusa. Nőként igazán tudhatnád.
Ferenc Szendrő
Ferenc Szendrő Hónapja
+ke Akua ai leh Nem én töröltem!
Zsuzsanna Biky
Zsuzsanna Biky Hónapja
Cukik, ha most ti összejönnétek, senkinek se tűnne fel, hogy ti "mások" vagytok :D viccet félre téve :) mindenki legyen boldog :)
KAKAHAHAable
KAKAHAHAable Hónapja
Dúrva, ha csak hallgatom, akkor nem is gondolkodnék el rajta, hogy ő eredetileg egy férfi testében született. Adél arcán látszanak azok az erős vonások, amik árulkodóak lehetnek, de ha nem tudnám, hogy transznemű lenne, max azt mondanám, hogy jobban az apjára ütött. Csodálatos az orvostudomány, hogy erre is képesek már. Ezért is választom ezt a pályát. Érdekes videó volt.
Molnár Eszter Ella
Pont ezt akartam en is irni, hogy brutalisan noies lett. En nonek szulettem, de meg en is megirigyeltem. Az Elle magazinban levo fotoi is .... 😱😱🤤🤗❤
KAKAHAHAable
KAKAHAHAable Hónapja
+Ricsikehh :} Igen ezt javítom, amint vissza olvastam a kommentem éreztem, hogy baszki ez kicsit tapintatlan.
Ricsikehh :}
Ricsikehh :} Hónapja
Mi az hogy nem nő?
Szebedy Ydebesz
Szebedy Ydebesz Hónapja
Nekem bejössz.😘❤✌
nya L0l
nya L0l Hónapja
Nagyon bírom a srácot és tisztelem meg minden,de nagyon látszik a kox használata...
number one hater
+Ferenc Szendrő miért? Te vagy dílere?
Ferenc Szendrő
Ferenc Szendrő Hónapja
Igen! Tol egy csomó szart!
Jesszus Maríjja
+Ricsikehh :} Elég fura a karja.
Ricsikehh :}
Ricsikehh :} Hónapja
+nya L0l Szerintem is koxos
nya L0l
nya L0l Hónapja
+Barnabás Z.Tóth nem hiszem,bár ha azt mondja akkor biztos
Szandii
Szandii Hónapja
Nem értem, hogy ha látjátok a címet, mi a faszért jöttök ide? (Akik negatív kommenteket írnak)
Adrienn Beck
Adrienn Beck Hónapja
+Ferenc Szendrő elég nyomorult vagy te, nem kellenek ehhez mások. Homofób barom. 
Szandii
Szandii Hónapja
Mindegy, egy homofób embernek mondhatsz akármit...
Szandii
Szandii Hónapja
+Ferenc Szendrő Nem értem ezt miért probléma...neked az életedet befolyásolja? Nem hiszem. A másik.....szerinted majd a negatív kommentektől "megváltoznak"?
Ferenc Szendrő
Ferenc Szendrő Hónapja
Azért, hogy legyen kontrolljuk ezeknek a nyomorultaknak! Már felvonulnak, házasodnának, gyereket akarnak nevelni te szerencsétlen! Nem látsz a szemedtől?
CAS PORSEL
CAS PORSEL Hónapja
Nem vágom. Ez csaj vagy fiúkent született?
Zsuzsanna Biky
Zsuzsanna Biky Hónapja
lány lélek volt fiú testben, de most már kívül belül lány :)
Szebedy Ydebesz
Szebedy Ydebesz Hónapja
Szerintem igen.
Ronald Hu Shaoyin Ronald
Nem szeretnél egyszer egy olyan videót amiben meg mutatod ahogyan edzel?
Menyhárt Levi
Menyhárt Levi Hónapja
Na most a baloldali az lány, és pénisze van?🤔
SleepySam
SleepySam Hónapja
Elég lenne megnézni a videót és kiderülne elég hamar a válasz.
Dorka Horvath
Dorka Horvath Hónapja
+Ferenc Szendrő Miért kell ilyen kurvául földhöz ragadtnak lenni ember? Nem igaz hogy nem lehet elfogadni az olyanokat akik eltérnek a megszokottól. A tákolmány pedig a te agyad lehet mert ha lenne egy csepp eszed akkor megbírnád érteni ezt a dolgot.
ke Akua ai leh
ke Akua ai leh Hónapja
+Ferenc Szendrő már nem azért de miért is lenne beteges? 2019 et írunk és neked még mindig ezzel van bajod? inkább az a beteges hogy ennyire befásultak az emberek
희주
희주 Hónapja
Undorító néhány ember itt a komment szekcióban.:D
Ferenc Szendrő
Ferenc Szendrő Hónapja
Te meg álszent szar vagy! Majd rájösz!
Erika 2000
Erika 2000 Hónapja
A csávó(a jobb oldali xd) vallásos vagy az nem egy kereszt a nyakában?
THE FIRST
THE FIRST Hónapja
Szerintem nem, mert Isten bűnnek tartja azt,ami nem heteroszexualitás.
Marci the Legendary
13:41 Mi az hoyg nem voltál fiú Csak ferdehajlamú fiu voltál aki lánynak képzelte magát...
Ferenc Szendrő
Ferenc Szendrő Hónapja
"kell egy olyan kémia" közhely hegyek....
Renata Regina Ersek
Nekem is pontosan ugyanez jutott az eszembe!! Ott a pont !!
Ferenc Szendrő
Ferenc Szendrő Hónapja
Mind a kettő gáz! Milyen világ ez?
Ferenc Szendrő
Ferenc Szendrő Hónapja
+Tanker szív Tanker lélek Tanker leszek amíg élek Előszőr is tanulj meg fogalmazni! Mert így amiért kiállsz nem hiteles, ha írni sem tudsz! Köszi!
Tanker szív Tanker lélek Tanker leszek amíg élek
egy olyan ami szép lenne ha nem lennének homofóbok
Ildiko Istvan
Ildiko Istvan Hónapja
Osszegezve: a videot es ismerteto blogokat cikkeket nem azert keszitenek hogy “reklmozzak”, hanem koztudatba tegyek az allapot letezeset es hogy az erintettek csalad baratok ne rekesszek ki szeretteiket egy genmodosulas kovetkezmenye miatt ami lassuk be ostobasag lenne a reszukrol. Azokat az embereket akik masok nem csak identitasukbna hanem felfogasukban viselkedesben kulonboznek, tarsadalom valtoztatni kivanja olyanra ami elfogadhato. As emberek itelkeznek, ha noi testet latnak akkor sztereotipiaik lesznek, ugy kozelednek hozza mint egy nohoz, szexista tarsadalomban elunk es az onlifejezes az hogy egyformak akarunk Lenni hogy elfogadjanak. iPhone I watch trendy frizurak trendy ruhak amik egyformak ez ritkan mondhato onkifejezesnek. Arab orszagokban is a transsnemuseg elfogadott amig a melegseg elutasitott mert azt kapjak amit latnak, tehat a notol noi viselkedest... De! Egy ferfitol elfogadni noies viselkedest es vagyakat bonyolultnak tartanak. Tehat itelkezes sztereotipiak es szexista tarsadalom amiben elunk ehhez alkalmazkodik a transznemuek kulso es belso enje. Ez elfogadhato kellene hogy legyen anelkul hogy ongyilkossagra valo buzditassal elnenek a keserusegtol atitatott eletu nem tul intelligens tagjai emberi fajunknak. En gyakran szegyellem hogy olyan fajhoz tartozom mint azok akik ilyen primitive commenteket dobalnak. Total szegyen!
ebalint96
ebalint96 Hónapja
+Ginger Bread Akkor mindenki X man, hiszen a mutáció is egy evolúciós operátor, mindannyian génmódosultak vagyunk.
Ildiko Istvan
Ildiko Istvan Hónapja
A genmodusulas alatt szerinted mit ertettem? Szerinted nem egyedi genekrol van szo ami azert modusulas mert a tobbsegtol eltero. Szoval mielott leidiotazol idegeneket talan tajekozodj, kerdezz, meg ilyen kis civilizalt dolgokat tegyel meg... vagy ha nem akkor ne beszelgess velem.
Ginger Bread
Ginger Bread Hónapja
Milyen génmódosulás.? Jézusom legalább marhaságokat ne szövegelj... Ha genetikailag módosulna akkor X man lenne maximum...
verjemAhajadba
verjemAhajadba Hónapja
Na akkor most kibaszott kezdjel el szulni hogy ertelmed is legyen.
verjemAhajadba
verjemAhajadba Hónapja
+Laura Tenczer koszonom szepen. A tied is jo
verjemAhajadba
verjemAhajadba Hónapja
+pominik ez csak az egyik kriterium ami szukseges ahhoz hogy no lehess. Nem art ha nem fasszal szuletsz
Laura Tenczer
Laura Tenczer Hónapja
verjemAhajadba 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 valamint gratulálok a felhasználónév választáshoz
pominik
pominik Hónapja
+verjemAhajadba "Tud szulni? Nem. Tudott valaha? Nem. -----》 ferfi" akkor most ezt kérlek mond azon nők szemébe akik valamilyen betegség miatt képtelenek gyermeket vállalni.
Bence Kalmár
Bence Kalmár Hónapja
Nem szeretnél visszatérni a régebbi megszokott, ruhákkal kapcsolatos tartalomhoz? Már kezd kicsit sok lenni ezekből.
Stíler
Stíler Hónapja
Bence Kalmár nem! Ugyhogy le is iratkozhatdz
Anikó Csonka
Anikó Csonka Hónapja
Ezt mar parszor elmagyarazta, hogy nem szeretne. Ugy erzi azzal hogy o lett a mr gay hungaru gyoztese, ki kell allnia emellett es tartalmat gyartania.
zoltán kiss
zoltán kiss Hónapja
Szép vagy Adél! 😘🌹
A tudomány oltárán
Tajgetosz
Dorka Horvath
Dorka Horvath Hónapja
+A tudomány oltárán Onnan kellett volna ledobni téged,de látszólag elcseszték .
A tudomány oltárán
Gyá de kemény, tán farkad van?! Agyf*sz :D
Viktória Fodor
Viktória Fodor Hónapja
Menj és ugorj le róla
rendicsk rendicsek
😆
Zsani Fox
Zsani Fox Hónapja
Ha együtt vagyok egy transzal aki biológiailag lány de fiú mivel transz és nem műtötték meg de én megújjazom őt az számára sértő ? XD ezt mindig is tudni akartam 😂😂
Adam Karoly Matus
Dehogy sértő xd
A Pocketlion
A Pocketlion Hónapja
erről őt kéne kérdezni...
RolfNeks
RolfNeks Hónapja
+Zsani Fox😂
Zsani Fox
Zsani Fox Hónapja
RolfNeks tudtam, hogy ilyen kommentek lesznek a kérdésem alatt 😄😄
RolfNeks
RolfNeks Hónapja
Dafaq
Celebrity Napok
Celebrity Napok Hónapja
Úristen, Olivér mennyire buta! Melegként nem kéne már ilyesmiken hüledeznie. Mű-kacarászik. Megjátssza az értetlent (vagy tényleg hülye). Annyira kínos, de nem csak ebben a videóban. Szegény Adél, látszik az arcán, hogy 'Jézusom! Miért vállaltam ezt el?'.
Hunyady Laci
Hunyady Laci Hónapja
Na erre a kommentre nem fogsz szívecskèt kapni.😂😂😂😂😂
Katalin Varga
Katalin Varga Hónapja
Fantasztikus.... Nos, szuper egy videó volt... a komment szekció meg maga az élő magyar valóság. Transz nő vagyok és 3 éve van úgy, hogy teljes mértékben így élek.... mai napig szenvedek a papírjaimmal, de nőként járok suliba, boltba, dolgozni.... Nagyon kevesen mondják meg rólam, ilyenkor általában rohadt agresszívek lesznek az ismeretlenek. Jelzem, egyetemen tanulok, művészetekben (igen, tipikuuuus) mellette egy erős kontraszt mivel egy semmilyen kis száz forintos boltba dolgozom áru feltöltőként. Munkatársnőim, soha nem lesznek diplomások, még is a legimádnivalóbb emberek, akiket valaha ismertem... az összes kérdést a videóban már feltették, de simán és vicceskedve meg lettek válaszolva és kész... megyünk tovább az életünkkel. Én is imádom őket, ők is engem. De ha nyílt vagy is buták az emberek mint a föld. Társ keresőn is tök nyiltan fel van vállalva.... (Tinder + anno badoo) és a srácok észre se veszik, sőt el se olvassák, csak csöpögnek hogy "DE MEGDUGNÁÁLLAK!" "KINYALNÁLAK" ha meg mondom nekik mi a stájsz, meg jön a buzizás, meg férgezés. (2 hétre rá meg jön az üzenet, hogy ezt azt kipróbálnának) Vidéken nőttem fel, egy kisközségben..... tele cigányokkal, tele butábbnál butább emberrel (kinek nem inge... mert sok cigány barátom van akikért tűzbe mennék, nem vagyok előítéletes)... ők például ok nélkül fenyegették a családom... ha engem fenyegettek, hogy megölnek, megvernek, megb***nak sose érdekelt. De volt már, hogy vágott sebbel vagy szétcsattant szájjal mentem haza, mert a családomat fenyegették
Katalin Varga
Katalin Varga 27 napja
+88 Nandish Tévedésben élsz... nem hordok el senkit és nem tartok ostobának és maradinak senkit, akik a melegség, transzok vagy minden ilyen ellen van... jogotok van véleményt formálni... ahogyan nekem is, hogy az alapvető emberi jogaimmal élhessek. Soha és soha nem fogják megérteni az emberek, akik nem transzok vagy melegek, hogy mi mit érzünk, miért érezzük.... Mai napig nem tudom elmagyarázni az érzést, hogy ez milyen, mert a másik sose élte át, sose érezte. Lehet engem utálni, lehet engem nem elfogadni.... de ha ez agresszív vitába, fenyegetésbe vagy tetlegességig fajul.... akkor igen is buta embernek azt aki nekem jön, van neki áll engem gyalázni. Nem te lennél az első és nem is te lennél az utolsó... És köszönöm, nem kérek tanácsot, hogy hol éljek és kivel ismerkedjek.... legyen az az én dolgom. Görbe tükör tudom... de el se tudod képzelni a helyzetet amibe vagyunk.... és lehet most mondani, hogy nem is akarod.... de akkor a nyílt gyűlöletet is felejtsük el. Sose érdekelt ha valaki megnézett, de volt már, hogy tudták ki vagyok és nekem jöttek a szórakozóhelyen nyíltan, ahol a kidobó semmit nem tett, pedig lehet az életem volt a tét. És amikor meg kiütöttem a srácot, meg kirángattam a kidobókhoz a bejáratnál, meg ment a rossz arcú tekintet meg a vergődés, hogy ki akarnak tiltani.... azóta se mentem semmi szórakozó helyre. A lényeg... hogy én nem tolom le senki torkán ezt a dolgot. Nem sétálok se Transz zászlóval, se szivárványossal a városi köztereken, hogy "FOGADJ EL!", mert nem kell, nem is várom el. De amennyiben úgy érzem, hogy az alapvető emberi jogaim, az életem, vagy a CSALÁDOM! biztonsága forog kockán, ott bizony kőkeményen meg fogom védeni magam és másik embernek bizony adok az életből egy falat leckét. Köszönöm ha elolvastad
88 Nandish
88 Nandish Hónapja
Az mondjuk fantasztikus lenne, ha nem lenne a szemetekben mindenki buta akinek felfordul ettol a gyomra! Ugyan ne legyen mar mindenki maradi aki nem akar abba belegondolni, hogy ez a srác itt fent fizetett azert, hogy a farkacskajabol origamizzanak egy puncit! Kettosmercet toltok rank mert ugye aki nem elfogado az kitaszito es buta! Nagy szerencse hogy erre nem sok baber terem nektek. Becs fele kene menni ott konnyebb legenyt talalni. Ha mar mentek vigyetek magatokkal ezt videos baratunkat is. Aki el van szallva magatol s azt gondolja, amit ok kepviselnek az alapvetes mindenkinek... Mentek a picsaba! Johetnek a maradi bunko buta stb jelzok kirekesztot es a nacit se felejtsetek bohocok! Kardozzatok csak! 😂🖕🏼👌🏻
Stíler
Stíler Hónapja
Katalin Varga koszonom hogy irtal!🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Katalin Varga
Katalin Varga Hónapja
+Hunyady Laci ezt mire érted? Szerinted végigordítom a falun, meg akárhova megyek mint egy fanatikus? A konzervatív buta emberekkel nem tudok mit kezdeni. Rászállnak a családomra vagy rám tök ok nélkül. Nem áll szándékomban a négy fal között lenni nőként utcán meg fiúként (sokan azt hiszik ez így megy) mert az is megvolt és nem kívánom a poklát senkinek. Képzeld el, hogy valamilyen okból, az arcod megroncsolódik. Te ha maszkot viselsz, kérdezősködnek, ha nem meg megrettennek és undorodnak... mindig lesznek emberek akik negatívak, de 90%a z embereknek pozitív
HUN Titan
HUN Titan Hónapja
És a videó után baztak 1 et. Vége.
ebalint96
ebalint96 Hónapja
Érdekes dolgok járnak a fejedben
RolfNeks
RolfNeks Hónapja
😂
niki n
niki n Hónapja
Adél egy gyönyörű nő!:)
Erika 2000
Erika 2000 Hónapja
+Tanker szív Tanker lélek Tanker leszek amíg élek A világon nincs nehezebb dolog mint őt teherbeejteni ;)
Erika 2000
Erika 2000 Hónapja
Ő nem is nő
Hunyady Laci
Hunyady Laci Hónapja
Egon.....
Dominik Kiss
Dominik Kiss Hónapja
Ez egy csavo
Zsuzsanna K.
Zsuzsanna K. Hónapja
Egy Transzvesztita Transzformációja huvid.net/video/vide%C3%B3-m3uI33Xrg-4.html Homoszexualitás démona leleplezve huvid.net/video/vide%C3%B3-Zg67ylUWsok.html Sátán homoszexuálissá tett, Jézus pedig normálissá! : huvid.net/video/vide%C3%B3--KkOKEzDqzA.html (van magyar felirat is, csak be kell kapcsolni)
Zsuzsanna K.
Zsuzsanna K. 26 napja
+Humánus Manus ....Hát igazán sajnálom, szerintem te értelmesebb vagy annál, mint, amit Isten Igéje mond valakikre.... " Azt mondja a balgatag az ő szívében: Nincs Isten. " - Zsoltárok könyve 14:1
Humánus Manus
Humánus Manus 27 napja
+Zsuzsanna K. Értékelem az igyekezeted de ateista vagyok, részemről téma off. Minden jót!
Zsuzsanna K.
Zsuzsanna K. 27 napja
+Humánus Manus Ez is Isten Szava: 1 Corinthians 6:9-11 New King James Version (NKJV) 9. Do you not know that the unrighteous will not inherit the kingdom of God? Do not be deceived. Neither fornicators, nor idolaters, nor adulterers, nor homosexuals, nor sodomites, 10. nor thieves, nor covetous, nor drunkards, nor revilers, nor extortioners will inherit the kingdom of God. 11. And such were some of you. But you were washed, but you were [c]sanctified, but you were justified in the name of the Lord Jesus and by the Spirit of our God.
Zsuzsanna K.
Zsuzsanna K. 27 napja
+Humánus Manus Egyáltalán nem kell egy másik ember érzéseivel játszania senkinek sem. Ha nem akar valaki heteroszexuális kapcsolatban lenni (akármiért), akkor maradjon egyedül. De ha nem képes a testi vágyait megtartóztatni, akkor a férfi nősüljön meg (nővel, értelemszerűen!), egy nő meg menjen férjhez(ffi-hoz értelemszerűen!). Ezt mondja Isten Igéje. Nem abból volt vagy van baj SOSEM, ha ISTENNEK engedelmeskedünk. Hanem mindig is abból volt és abból van a baj, ha nem Ő neki engedelmeskedünk. Egyébként pedig a maszturbálás nem harmadik opció, mert az (is) tisztátalan dolog, csak démonikus megkötözöttségbe vezet. Meg lehet szabadulni a 'spirit of lust'-tól és lehet cölibátusban élni totál jól. Amíg persze nem szabadult meg valaki attól a 'spirit of lust'-tól, addig ezt elképzelni sem tudja. :) Teljesen téves azt gondolnia bárkinek, hogy a bűnben éléstől nyugalma lesz. Éppenhogy nem lesz. Attól, hogy felhagy azzal, hogy egy hazug hetero-kapcsolatban éljen, de utána homsozexuális bűnre adja magát, attól még a szorongása nem fog elmúlni, ugyanis istentelen életet él. És ahogy meg van írva, nincs békessége az istentelennek. Érts meg, vagy hidd el (nem tudom, h hány éves vagy), de a bűn nem hoz VALÓDI békességet, sem VALÓDI belső örömöt, de destrukciót, depressziót, démonikus támadásokat dögivel.
Humánus Manus
Humánus Manus 27 napja
​+Zsuzsanna K. Nem kívántam reagálni a válaszodra mert ennek a párbeszédnek már kicsit olyan szaga van mint a kész átverésnek szöveges változatban de ígérem utolsó kommentem irányodba. "A lényeg az, hogy meg kell bánni és fel kell hagyni a bűnökkel" Úgy érzem egy dolgot nagyon nem értesz vagy nem akarsz megérteni. Először is, tedd fel magadnak a kérdést, bűn-e az, ha egy embert addig terrorizálunk lelkileg legyen annak eszköze a hit vagy környezeti terror (megvetés/megaláztatás) egészen addig amíg sikerül benne olyan erős bűntudatot keltenünk, amitől eltemeti magában a valódi énjét és újra elkezdi az élet nagy színjátékát? Megpróbálkozik felépíteni egy látszólag boldog hetero kapcsolatot csak azért, hogy mindenkinek megfeleljen majd három évvel később, amikor már nem tudja kezelni a szorongásait, felköti magát vagy a Dunába ugrik. Mit kellene megbánni? Azt, hogy nem építünk párkapcsolatot hazugságra? Azt kellene megbánnunk, hogy nem teszünk tönkre de legfőképp nem használunk fel egy másik életet arra, hogy elbújhassunk a valódi énünk elől? Amivel te és a hozzád hasonló felfogású emberek nem számolnak az a kapcsolat másik szereplője. Tegyük boldogtalanná egy ember életét, mert neked, illetve a hozzád hasonló gondolkodású embereknek úgy jó? Miért jó az, mi hasznod van belőle, miért jó az a társadalomnak és miért jó az annak az ártatlan embernek akit beáldozunk egy hazug, álszent és halott kapcsolatba? Van egy ember az életemben aki őszinte szerelmet/szeretetet ad de mit kap tőlem? Hazugságot és még több hazugságot? Egy kapcsolat nem egyszereplős darab az élet nagy színpadán, mindig van benne egy másik ember, érző szívvel és lélekkel akivel soha nem számoltok. Nem játszhatunk egy másik ember érzéseivel és játsszuk meg a megtért hetero-t mert a társadalom bizonyos része képtelen elfogadni a tényeket. Ha egy párkapcsolatban az egyik fél nem lehet önmaga illetve nem önmagát adja annak következményeit mindig a másik fél szenvedi el. Mindent ellehet fojtani egy ideig, lehet álszenteskedni de végül úgyis lemegy a függöny az előadásnak vége! Van még lehetőség? Jaj, majd elfelejtettem persze, hogy van, élünk örök magányban és önfeledten maszturbálunk a zuhany alatt életünk végéig. Köszi nem:) Az ítélkezést hagyd Istenre, nem a te tiszted, jogod sincs hozzá földi halandóként.
NGK Darkness
NGK Darkness Hónapja
Ázsiában ez teljesen elfogadott dolog, hogy valaki transznemű, pont azért, mert ott mindenki elfogadja, hogy valaki születhet hibás tesbe is. Nem ő tehet arról, hogy több Y vagy X kromoszómát kapott mint amit kellett volna. És Ázsiában például teljesen Nőként tekintenek azokra a Nőkre, akik amúgy alapból önnön hibájukon kívül sajnos vagy nem sajnos, hibás kromoszóma állománnyal születtek. Én teljes mértékben heteró vagyok, és nem érezném magamat sohasem egy a saját neméhez vonzódó személynek, vagy egy elfajzott entitásnak ami a megcsonkított emberi lényekre vadászik, mert a transznemű Nő az Nő. És tulajdonképpen semmivel sem külömb egy transznemű Nőt feleségül venni, mint egy olyan Nőt, akinek olyan szerencséje volt hogy nem született hibás kromoszóma állománnyal. Na ennyit erről. Mindenki nyugodjon le a picsába.
Najóvanhadjadmosmán
+NGK Darkness:)
NGK Darkness
NGK Darkness Hónapja
+Najóvanhadjadmosmán Te tényleg elhiszed magadról hogy értelmiségi vagy? Szabadon engedtek minden őrültet vagy mi van most? Amúgy meg csodálatos érvelés volt. Most menj szépen és ásd vissza magad oda ahonnan előmásztál.
Najóvanhadjadmosmán
Minden kibaszott sorod egy ótváros marhaság vagy hazugság, nem fogom cáfolni mindet mert telefonról nyomom és lusta vagyok, csak szeretném ha tudnád hogy aki nem teljesen fogyatékos, az felfogja hogy szándékosan hazudsz itt, de minimum teljesen hülye vagy, de szerintem csak egy gyerek szoval meg van bocsájtva csak többet ne légyszíves
Najóvanhadjadmosmán
+NGK Darkness ázsia számos országában halállal büntetik a homokosokat, de kinek akarsz hazudni? Mer ez így elég gyengusz, feleségül venni kit? Normális vagy? Te vagy elmebeteg vagy vagy egy kiskamasz, bár a kiskamaszok elmebetegek úgyhogy nem nagy baj, csak fejezd abba mert felkereslek és elverlek az anyád 7 szentségit
Najóvanhadjadmosmán
+NGK Darkness nem öcsém te vagy elmebaj meg amit itt összehazudsz, nem a többi nő szerencsés ez a szegény gyerek szerencsétlen veled egyetemben, ennyire átlátszóan ostobán és balfaszul hazudni embert még nem láttam
Dugvany
Dugvany Hónapja
Oroszorszagban menj be egy ferfi WC-be. Meglatjak ékes ádámcsutkad aztan megkapod amire már férfiként is vágytál.
Dugvany
Dugvany Hónapja
+Jesszus Maríjja Kovessed a dagadt Amerikaiakat. Biztos neked is csak az M1 van otthon.
Jesszus Maríjja
Igen, Oroszország aztán nagy példakép lehet az egész világ számára. :D
Dugvany
Dugvany Hónapja
+NGK Darkness melyik a valoszinubb? Orosz rendorok vadasznak buzikra (portya) tudom neked ez nem ismeros. Vagy hogy orosz rendorok fingoznak valakit? Ne viccelj mar kis vedelmezo. Mindenki erti, hogy mi zajlik ott te retard.
NGK Darkness
NGK Darkness Hónapja
+Dugvany Az érdekes lehetett. És mond, mesélnél arról hogy milyen érzés mikor egy csapat Orosz Rendőr megbassza a fingódat?
Dugvany
Dugvany Hónapja
+NGK Darkness de-de regi jó ratyi portyak. Rendorokkel egyutt ;)
Dugvany
Dugvany Hónapja
Miert kell ilyet megosztani? Gyerekek is idetalálhatnak. Azt a szülőnek meg magyarázni kell mi a fene történik itt....
ebalint96
ebalint96 Hónapja
Ez a "gyerekek is idetalálhatnak" érvelés elég gyenge. Az internetnek 80%-a minimum korhatáros tartalom, a szülő felelőssége, hogy figyeljen arra miket néz a gyereke.
Dugvany
Dugvany Hónapja
+Cinti Koszi, neked is minden jót.
Cinti
Cinti Hónapja
+Dugvany Nice! Irigylesre melto hozzaallas! ...Mondjuk en nem irigylem, de valaki biztos. 😁 Tovabbi minden jot! #onelove
Dugvany
Dugvany Hónapja
+Cinti aha
Cinti
Cinti Hónapja
+Dugvany Durvan kitagadnad, mi?
Abigél Jáger
Abigél Jáger Hónapja
Elborzadva olvasom a kommenteket...hogy létezhet ennyi rosszindulatú ember? Mind emberek vagyunk szívvel és lélekkel, miért kell belerúgni egymásba?
Jesszus Maríjja
Miért kell belerúgni egymásba? Gyakorlatilag az egész magyar kultúra nem más, mint gyűlölet mások ellen. Elég, ha elmégy iskolába, munkahelyre vagy csak ki az utcára és már meg is tapasztalhatod. Ezeket a gyűlölet és mások megvetése élteti.
Hunyady Laci
Hunyady Laci Hónapja
+Abigél Jáger Kèrdèst tettem fel csupàn. Egy szóval sem írtam, hogy te bàrkit is ilyen jelzőkkel illettèl. Amiket írtam, tènyek. Engem is illettek ilyen jelőkkel. De amikor megkaptàk, hogy ők meg heterofóbok, akkor hirtelen nagy lett a Kuss. A kèt vilàg elbeszèl egymàs mellett. Ha tetszik ha nem mèg mindíg a tiszta heteroszexualitàs a normàlis ebben a vilàgban.
Abigél Jáger
Abigél Jáger Hónapja
Hunyady Laci az általad felsoroltak közül egyik jelzővel sem illettem senkit. Egy dolgot üzennék azoknak, akiknek még egy ilyen ártatlan hozzászólás is szúrja a szemét☮️💟 huvid.net/video/vide%C3%B3-YkgkThdzX-8.html
Hunyady Laci
Hunyady Laci Hónapja
Miért kell a magyarorszàgon ennyire megosztó, indulatokat keltő, nèmelyeket komolyan irritàlò tèmàt ennyire tolni??? Miért kell homofóbnak, kirekesztőnek, primitív ösztönlènynek nevezni azt, aki nem fogadja el normálisnak a hasonló dolgokat??
krisztiandthisisa5& 71
Énis pont erre gondoltam:c én csak nem értem miért kell beleszólni és utálkozni az ő élete és hálásak lehetünk hogy megosztja velünk a történetét áhh nem is olvasom tovább őket csak felcseszem magam
Balcsooo 204
Balcsooo 204 Hónapja
Ez mind a beltenyészet műve...
Stíler
Stíler Hónapja
Sziasztok! Ugy latszik ezt a videót sokan félreértenek. A video elsodleges célja nem az volt, hogy edukaljon, hanem kicsit tukrot mutasson azoknak, akik indokolatlanul bunko, indiszkret kerdeseket tesznek fel. Ha valakit a tema erdekel, jarjon utana. Koszi
verjemAhajadba
verjemAhajadba Hónapja
Kiterdekel mi a celja. Nehogy mar te mondd meg hogy ki hogyan velekedjen errol?
Damandred
Damandred Hónapja
Sziasztok! Nem a tiszteletlenség hangján, de úgy érzem ez a hozzászólás cinikus. Azoknak az indiszkrét bunkóknak, akikről te beszélsz, már megvan a saját, kőbe vésett meggyőződésük, amin sajnos se Te, sem az Adél, sem más nem fogtok tudni változtatni, készíthettek akármilyen videót. Ezek az emberek biztos nem fogják végignézni a közel 20 perces videótokat, hanem 2 perc után kommentelnek valami végtelenül sértő trollkodást. Ugyanakkor ez nem indok arra, hogy tükröt mutassatok bárkinek is, legkevésbé nem mindenkinek. Nem indulhattok ki abból, hogy ezt a videót csak a tudatlan, bezárkózott, netes trollok fogják nézni. Éppen ellenkezőleg, a ti feladatotok, hogy a társadalom azon részét szólítsátok meg az ehhez hasonló videókon keresztül, akik nyitottsággal, érdeklődéssel és elfogadással állnak a kérdéshez, mert hozzájuk el is tud jutni az üzenet. Meg kell értenetek: az LMBTQ közösség tagjai évezredes tabukat döntögetnek! Hiába követte a XXI. századi jogrendszer ezt az igényt (ld. a természet elleni fajtalanság tényállása, így a homoszexuálisok anális úton történő közösülése 20 éve még bűncselekmény volt!), a társadalom nagy része nem tud ilyen gyorsan adaptálódni, így a régről hozott kapaszkodók alapján ítélnek meg olyan dolgokat, amit nem képesek megérteni. Ahhoz, hogy az ember elfogadjon új, az eddigi nézeteivel, kultúrájával, normáival teljesen ellentmondásos dolgokat, ahhoz elengedhetetlen, hogy ezeket először megértse. A fentiekből kifolyólag nagyon sajnálatos, ha ennek a videónak valóban nem az edukáció volt a célja. Mert annak lett volna értelme. Sőt, gyermekien naívak vagytok, ha úgy gondoljátok, hogy az Adéllal kapcsolatban „kellemetlen” kérdés, hogy melyik mosdót használja, vagy feminin meleg-e, esetleg Drag queen-nek tartja-e magát. Ilyen kérdést legfeljebb azok a trollok tesznek fel, akik vagy teljesen fogalmatlanok a kérdésben vagy kizárólag a gúnyolódásért vannak itt. Azok viszont, akik tényleg szeretnék megismerni a transzneműek szubkultúráját, azok ezeknél sokkal húsbavágóbb és lélekbemaróbb kérdéseket fognak feltenni… erre készüljetek fel! Bár ebben a videóban volt nagyon sok őszinteség és nyíltság, tudatosítsátok magatokban, hogy amíg ezt a kérdést finomkodva, kerülgetve, takargatva kezelitek, addig az emberek nem fogják érteni. Ne mondjatok ilyet, hogy hülye a kérdés. Nincs hülye kérdés! Nyilvánvaló, hogy ti vagytok járatosak a témában, nektek triviálisak bizonyos dolgok, amiket mi heteroszexuálisak nem érthetünk. De megpróbálhatunk megérteni, sőt erőfeszítést teszünk, hogy ledobjuk magunkról a több száz éves civilizációs beidegződéseket és integráljunk egy történelmileg soha nem látott társadalmi jelenséget (nemváltás). Ehhez viszont elengedhetetlen az edukáció! És ezt - ha nem sértelek meg - nem intézheted el annyival, hogy „ha valakit érdekel az járjon utána. Köszi”. Arra nem gondoltál, hogy pont azért vagyok itt, mert éppen itt és most járok utána? Mert egészen más látni és hallani egy transzszexuális honfitársamat nyilatkozni a témában, mint külföldi szakirodalmat olvasni róla! Kérlek, gondold át a kritikámat. Egyébként szerintem nagyon hasznosak a videóid, kifejezetten szimpatikusak vagytok mind a ketten és úgy gondolom sokat segítetsz az emberek véleményének formálásán. Kívánok neked/nektek a témában még sok tartalmas, edukatív, tükörmutatástól mentes és rendkívül hasznos videót!
Dominik Kiss
Dominik Kiss Hónapja
En nagyon birlak szeretem a videoidat de ezt a videot kar volt megcsinalni :( a no no a ferfi ferfi ... attol fuggetlenul persze hogy milyen nemhez vonzodsz...
Dominik Kiss
Dominik Kiss Hónapja
Nem lesz no valaki azert mert o annak erzi magat...
Réka Ratkai
Réka Ratkai Hónapja
+Dugvany ezt hogy érted?Marmint ne haragudj de nem egészen értem hogy itt most mire gondolsz:)
Dugvany
Dugvany Hónapja
+Réka Ratkai Az "nőként" is. Hogy lehetne valaki valami olyantol boldog amit nem is ismer.
Réka Ratkai
Réka Ratkai Hónapja
Es ha te ferfi vagy,de nokent lennel boldog,akkor inkabb rohadnal meg boldogtalanul,mint hogy megvalositsd a legnagyobb almod??🤔
Mihalcsik Jázmin
Itt az élő példa hogy nem csak olyan transzneműek léteznek mint pl. Bissh barbie, Rácz Károly(és a hozzá hasonló szánalmak)
Nóra Tóth
Nóra Tóth Hónapja
Bish barbie nem transznemű hanem transzfesztita
Not D1abl0
Not D1abl0 Hónapja
+Mr. Hipster xd szentem te nem bish Bbarbiet nezted! Xddd
Mr. Hipster
Mr. Hipster Hónapja
először is, nem tudom hogy Bish Bharbie miért szánalmas amikor a videóját nézem egy kedves és kissé azért még mindíg félénk lányt látok aki csak maga akar lenni.
Not D1abl0
Not D1abl0 Hónapja
Ők nem transzok xd ők csk melegek
Arnold Horváth
Arnold Horváth Hónapja
+Saci Channel xDDDDDDDDDDDD
Következő
RBence KUSS!
09:25
Megtekintés 228 000
hurt.
6:33
Megtekintés 779 895
FULL FACE of PR MAKEUP TESTED
19:25
Megtekintés 751 924
THE SEARCH FOR OUR NEW PET!
27:35
Megtekintés 2 416 231