Sötét

Ahol a holtak beszélnek - Kedvencek temetője 🎬🐱

Otherworld
Feliratkozás
Megtekintés 101 304
97% 3 755 93

#PetSematary #StephenKing #Otherworld
Ne felejts el követni minket mindenhol! 😉
😃 Facebook: goo.gl/f3nby4
🎮 Twitch: goo.gl/dc9aqa
📷 Instagram: goo.gl/ycJSLF
👍 Itt tudsz támogatni minket: goo.gl/iejUq8
👕 Vegyél OW-s cuccokat: goo.gl/RWs9LC

Film és animáció

Közzététel:

 

2019.ápr. 8.

Megosztás:

Megosztás:

Letöltés:

Betöltés.....

Hozzáadás:

Kedvencek
Megnézendő videók
Megjegyzés 256
Dominik Katona
Nekem tetszett ez az új verzió, Ellie karaktere zseniális. De! Az, hogy egy 3 éves kisgyerek nem lehet ijesztő, nem bírja el a konyhakést, az ágyra nem tud felmászni... Az eredeti sztori szerint, (Állattemető, könyv) ha olvasod ott elég részletesen taglalják, hogy ezek nem egyszerű, agyatlan zombik. Timmy Batterman se volt az, ahogyan Jud a visszaemlékezésben emlegeti: "Motoszkált benne valami, tudott mindenféle dolgot..." Amikor Gage visszatér, és elkezd hidegvérrel öldökölni, azt sem mint agyatlan zombi teszi... Világosan meg van magyarázva a könyvben, hogy az algonkin mitológiában előforduló, gonosz kannibál erdei lény, a wendigo mozgatja és ruházza fel őket ördögi rosszindulattal, ravaszsággal, csillapíthatatlan vérszomjjal. Gage sem úgy tér vissza, hogy egy szót sem szól csak támolyog, mint egy üres zombi sőt... A könyvben elég rendesen taccsra teszi lelkileg Judot, kipécézi benne a rossz, fájdalmas emlékeket, érzéseket és módszeresen ellene fordítja. A könyv egyébként fényévekkel nagyobb élményt nyújt, mint a két filmverzió együttvéve. Ettől függetlenül, mint a monológom elején említettem, szerintem jól sikerült ez a remake, új szemléletekkel, csavarokkal kiegészítve. Viszont mindenkinek, akinek egy kicsit is tetszett akár ez, akár a régi, 1989-es feldolgozás, meleg szívvel ajánlom hogy olvassátok el a könyvet! Garantáltan nem fogjátok megbánni!
Melinda Szabo
Melinda Szabo 4 napja
nekem csak egy bajom van a mai filmekkel mind buzi a hősők vagy Niger erőltetik hogy fogadjuk ell a mert ez a trendi.
Lara Kovács
Lara Kovács 5 napja
Hat nekem azt mondjak hasonlitok a kislanyraXDDD
Miksa Manninger
Vitatható, hogy a 89-es a legjobb-e vagy a Stand by Me
pákozdi lászló
Amúgy az baj hogy ha meg nézek 1 horrort és nem zaklat fel lelkileg?
kutya, nyúl, és egy lány
Én már láttam a moziban
ms. madler_
ms. madler_ 7 napja
szerintem ami most jott ki film, nem a regi mivel azt nem lattam igy nem mondok rola velemenyt, de a mostani valami elkepesztoen beteges, es ertelmetlen... kiassa a lanyat aki mar halott beulteti a kadba es elkezdi fesulni aztan tincsek szakadnak ki a halott lany hajabol. egyszeruen undorito es beteges. a horror az nem ez. horrornak a jumpscareket mondjuk, de ezt a filmet csak csufoljak horror neven. botrany
Min Yoon Ji
Min Yoon Ji 7 napja
Őszintén, én nem láttam az eredetit, így nekem olyan gondom nem volt a filmmel, hogy azon rágódtam, nem kötődik az eredeti szálhoz. Viszont azok után, hogy el lett mondva röviden, miről is szól a sztori, még mindig nem értem, hogy az anyuka testvérének halálának mi köze volt az egészhez, hiszen az nem volt benne (legalábbis ennek a videó alapján) az eredeti történetben. o.O
Emőke Péter
Emőke Péter 8 napja
A film fent van már??
Tréki Gyula
Tréki Gyula 8 napja
Az első rész valóban remek horror volt. A második már annyira nagyot nem ütött, ennek ellenére annyira nem volt az se rossz. A remaket még nem láttam, de meg fogom nézni :)
That's Right
That's Right 8 napja
btw 10 éves lányt ölték meg :p
crepkey
crepkey 8 napja
Jajjj, de szép ideológiát gyártottál a régi kedvencek temetőjéhez Zoly, de nem lehet, hogy az egy szar film, csak te voltál fiatal, s ezért láttad más szemmel? ;)
Domi2005 István
Én megnéztem az ujjat de nagyon szar lett
Tamas Kasza Miklos
A régit nem üti. Nem rosz. De. A réginek van 1 filing.. Azt nem tudták számomra megütni. Ezzel. Lehet én vagyok csak így. A régiben ott a zenei aláfestés az is adott egy fjata félelmetes hangulatot, és úgy gondolom drámaibb volt a fiút megölni mit a lányt. És nem működne a kisfiúval?? A régiben müködött?? Itt nem?? Értem ott néhány helyen bábut használtak, de a gyerekkel is tudtak forgatni, és figyeltek arra is, h ne legyen "leki baja". Igazából ha szavazni kellene a régi!! ::
dóri székely
dóri székely 10 napja
NAGYON JO FILM!!!!!!❤️❤️❤️
Begamary Blasius
Szándékosan nem írtam többet. Ez még csak most jött ki. Alkossatok róla ti is véleményt! :)
Kyo Park
Kyo Park 11 napja
Én a könyvet olvastam, mindkettő film borzalmas, főleg az új. Az elsőben nem feleslegesek a felsorolt jelenetek, azok számára max akik nem olvasták. (amúgy csak ajánlani tudom a könyvet, tényleg jobb!)
FZS Gamer
FZS Gamer 11 napja
Hali! Jó volt a videó! Eddig nem olvastam horror könyveket de szertném elkezdeni. Mit ajánlottok első horror könyvnek?
FZS Gamer
FZS Gamer 10 napja
Köszönöm!
Atusz
Atusz 10 napja
Én nemrég olvastam ki az Az-t, és igen pöpec volt. Elég vastag darab, de ha szeretsz olvasni, én csak ajánlani tudom.
Marci j
Marci j 11 napja
Nagyon jó lett majd a Gyászoló Asszony átka-ról is csinalsz majd videót??
Alexandra Jencski
Kérésed teljesült 😄
Just a Kelly
Just a Kelly 11 napja
Nemrég olvastam a könyvet, és imádommmm
Bulcsú Venczel
Bulcsú Venczel 11 napja
Lesz shazam kritika
Bulcsú Venczel
Bulcsú Venczel 11 napja
...?
Daniplays 10
Daniplays 10 11 napja
Nagyon szar lett.
Gábor Szaszkó
Gábor Szaszkó 11 napja
Sokkal jobb a régi. Annak legalább van atmoszférája, ez az új eléggé hálivúdira sikeredett és ez még jelenthetne jót is (pl Annabelle) de itt sajnos a "húzzunk le még egy bőrt" jelenség találkozott a "felturbózva jobb lesz" baromsággal. Sajnálom.
T.B. B.
T.B. B. 11 napja
Szerintem zseniális lett a film👍👍👍
NORO9
NORO9 2 napja
Sajnos ez téged minősít.
Szűcs Daniel
Szűcs Daniel 11 napja
A barlang -ról fogsz magyaráztatot adni a kis meganimált csupasz vérszomjas szörnyetegekről, szerintem élveznénk
Aser
Aser 12 napja
@Otherworld Varhato Gorefest az Antisocial 2böl?
Werewolf King
Werewolf King 12 napja
A wndigók hogy jönnek a történethez? Mámint értem hogy ilyesztő egy karakter a wendigo de a kiskedvencekhez hogy jön hozzá egy indián gonosz szellem?
Werewolf King
Werewolf King 6 napja
Minden esetre köszi Rozi p
Werewolf King
Werewolf King 6 napja
Meglehet
Rozi p
Rozi p 11 napja
Az indiántemető miatt szerintem
Erno Pribolyszki
Nekem nem nagyon tetszett Eredti magasan jobb
Barnabás Szél
Barnabás Szél 12 napja
Ciccca
Erin Xerad
Erin Xerad 12 napja
Köszi.Azért furcsa,hogy nem említettél fontos dolgokat.A legnagyobb hibája a rövidsége,ebből szükségszerűen következik a kidolgozatlanság.A tempója kapkodós.És alapvető dolgok maradtak említés nélkül,amik nélkülözhetetlenek a sztori teljes megértéséhez. A haldokló tanuló lecserélése négerre nem volt eget rengető,épp ezért csak a megfelelési kényszer volt az oka.Viszont Jud ebben a változatban inkább morcos vénember,mint kedves,barátságos szomszéd. Nem volt olyan szörnyű,mint az It,de ha már újra forgatták,több mindenre is figyelhettek volna. :)
Attila Szabó
Attila Szabó 12 napja
Hú hát ezt a filmet mármint az elsőt vhsn lâttam :)
Ágnes Szabó
Ágnes Szabó 12 napja
Èn láttam a règit vagyis az eredetit ès ez biztos hogy nem fogja überelni mert mindig az első a legjobb az utánzatok már nem olyanok
Andy H. Dee
Andy H. Dee 12 napja
Pedig a könyvben az öreg Jud említést tesz arról, hogy az ösvényt a helyi gyerekek járják és tisztítják meg. És fel fel bukkannak mindig új csoportok. De ettől függetlenül az idegesít, hogy a film el lett cseszve. Minden máshogy van, mindent összekuszáltak. És simán le tudták volna forgatni a kisgyerekkel, hogy a fiú haljon meg mint az eredeti sztoriban. Ha a régi filmben megoldották, akkor ebben is meg tudták volna oldani.
That's Right
That's Right 8 napja
Andy látszik hogy nem voltál még forgatáson nem tudod milyen nehéz egy ilyen fiatal gyerekkel felvenni egyes jeleneteket jövőben kijövő netflixes filmben ami egy angol királyról fog szolni vettünk fel egy jelenetet amiben egy 8 éves fiúnak kellett egy lefejezett hulának a fejét vinnie A pontbol B-be 10 métert 4x sírta el magát mert túl élethű volt a fej és nem bírta ki anélkül hogy ne bőgöt volna és esetvolna ki a szerepből végül lekellett cserélni a fejet egy káposztára és utomunkálatokat végezni rajta nem könnyű a kisgyerek szinészekkel forgatni :/
pterks911
pterks911 12 napja
Melyik Fűrész részben lapítja ki a zsarut a prés? A vége felé van. De egyiken sem találom. 😐
Begamary Blasius
Huhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh. Emlékezetből írom, de szerintem az az ötödiknek a vége. A hatodik végén kezd a Mandylor megformálta Hoffmann zsarukivégzésekbe.
Andor Olasz
Andor Olasz 13 napja
Te hallotad a filmben, hogy emliteték Cujot a kutyát, Derry városát az Azból és a Wendigot?
Péter 0
Péter 0 13 napja
én nagyjabol azt mondanám a gyaszolo gyerekemnek hogy megszunt letezni es mutatnak neki egy sirhelyet es nem kell elmondani hogy halt meg nem kell neki felboncolni es az arcaba tolni. aztan ugy dolgozza fel ahogy akarja.
zsolt kuni
zsolt kuni 13 napja
Annak, hogy egy feketet vagy mas borszinu embert beletesznek uj, a jelenben jatszodo filmekbe semmi koze nincs a PC-hez, hiszen a vilag valtozik, nem tegla alaku a telefon, mas ruhakban jarnak az emberek es mashogy nez ki ma a tarsadalom. Ez szerintem teljesen rendben van. PC viszont az, amikor tortenelmi filmekbe probaljak beleeroltetni a feketeket ( pl Darkest hour), vagy megvaltoztatjak egy ismert karakter borszinet csak mert lustak uj karaktereket kitalalni es felepiteni (ugye Hulk, Spiderman esatobbi).
Otherworld
Otherworld 13 napja
Mindkettő eredője az öncélúság. Az, hogy a mobiltelefonok egyre többet tudnak a technológiai fejlődés velejárója. Az, hogy egy jobbára funkciótlan mellékszereplőt lecserélnek más bőrszínűre, csak azért hogy kvóta szinten a mennyiség meglegyen (mivel láthatóan más oka nem volt), az a klasszikus píszí. Ettől nem lesz rosszabb a film, igaz, jobb sem. Csak más. Indokolatlanul. És ez nem fejlődés, hanem egy leltári lista kipipálása.
ITzDias
ITzDias 13 napja
Nem a legdúrvább horror de jó
Miklos Zsolnay
Miklos Zsolnay 14 napja
Szerintem is jó horror film
Lovasi András
Lovasi András 14 napja
Ez egy gagyi szar film volt szó szerint el aludtam rajt a moziba fuj csak pénzkidobás volt
Antal Kellner
Antal Kellner 14 napja
A 89-es verzióhoz képest tényleg sokat dob a filmen,hogy jobbak a színészek. Engem (pedig többször láttam az eredeti verziót) nem zavart volna egyáltalán,ha a sztorit nem bolygatják meg. (Kivéve,azt hogy itt a nagyobbik gyerekkel tőrténik az ami,mert valóban javított a filmen,illetve az a béna ravatalozós jelenet is kimaradt szerencsére) De a végét sajnáltam,hogy megvariálták. Nekem addig 10-10 pontos volt,amíg az anya,vissza nem jön a kis kölökkel,szembesülve a helyzettel... utána nem igazán tetszik, sőt a befejezés sem. Ami a mostaniban jobban tetszett,az az anya vissza emlékezései,látomásai a beteg nővérével kapcsolatosan,és talán a jumpscare-ek is dobnak egy picit,a mostani horroroknak megfelelően. Illetve pár apróság... például a 89-esben ahogy hintázik a kislány veszi észre az erdőbe vezető ösvényt (jobb volt) illetve,az amit tényleg apróság.. hogy ott többször lehetett hallani, az elszáguldó kamionok hangját,ami szinte már nyomasztó volt.. de megmaradt. :) Mindent összevetve,ajánlom a remake-et is,főleg azoknak,akik szeretik Stephen King műveit. (Neki tetszett,állítólag az új film,nem zavarták a változtatások.) :)
Zsolt Nagy
Zsolt Nagy 14 napja
szerintem az egyetlen értelmes Stephen King feldolgozás, ahány mást láttam eddig mind nézhetetlen volt
Celine Ascendant
Mi a véleményed a paranormális psycho (démonos) horrorokról? A Conjuring 1-2 óta rengeteg darabot láttam, de nem leltem olyat, ami ezek szintjét hozná, így lassan kezdem feladni a műfajt. Hol a karaktereken, hol a sztorin, hol a csapnivaló kivitelezésen csúsznak el a művek a Conjuringhoz képest. Tudnál / tudnátok esetleg ajánlani valamit, ami szerintetek színvonalasan hoz egy jó megszállós démonsztorit?
Szabolcs Reznák I.
számomra 2:12 deszámomra 4:53 de amugy jó
jo jo
jo jo 14 napja
Beteg taxis !!! : huvid.net/video/vide%C3%B3-j5TS7R5DFOI.html
Ferenc Mátyus
Ferenc Mátyus 14 napja
Ez meg sem közelíti az eredetit...Sajnos.Nincs meg az atmoszféra,ami igazán nyomasztó volt.Az első filmnek hatalmas nyomasztó hatása volt...Itt nulla.Csak saját vélemény.Béke
Attila József
Attila József 15 napja
Érdemes megemlíteni, hogy annó készült egy, a könyvhöz már nem kapcsolódó második rész is, ami bár gyengébben teljesít elődjénél, de még mindig sokkal magasabb színvonalat képvisel az új remake -nél.
Andor Harányi
Andor Harányi 15 napja
egy szóval; "sz%r"
bb channel
bb channel 11 napja
Sz@r
Jano Chanal
Jano Chanal 15 napja
Thets prety nicee
유빈Yubin
유빈Yubin 15 napja
*aki látta az eredeti filmeket, az ezt mindig is ózsdinak fogja találni...*
:3 Zsebtigris
:3 Zsebtigris 15 napja
Tudtam hogy az nem lesz túl jó
Benjamin Bogdán
Tegnap este láttuk a filmet. Nekem csak annyi jutott róla eszembe, hogy borzasztóan kínos volt maga a film. Unatkoztam, pedig en tudok felni a horroron. 😅
Jung Bálint
Jung Bálint 15 napja
A legjobb King adaptáció az a The Green Mile! Bárki bármit mond Tom Hanks performanszáról.
Jung Bálint
Jung Bálint 12 napja
+DenielGAMES Mondjuk én a filmet láttam először de ha három óra alatt ennyit bőgtem akkor nem akarom elképzelni hogy mi lesz egy kb. 10 órás könyv esetében.
DenielGAMES
DenielGAMES 12 napja
Ezzel teljesen egyetértek, egymás után olvastam el a könyvet, majd néztem meg a filmet és egyszerűen zseniális, amit ott a vászonra vittek. Nálam abszolút favorit könyv és film szempontból is! :)
Russ Zolti
Russ Zolti 13 napja
Állj mellém a legjobb szerintem.
Jung Bálint
Jung Bálint 13 napja
+Gergely Kufcsák imdb-n az a legjobb film.
Jung Bálint
Jung Bálint 13 napja
+Gergely Kufcsák Igaz. Érdekes hogy King egy híres horror író de a film adaptációi közül a nem horror filmek a legjobbak.
yakovlev999
yakovlev999 15 napja
Ha már King, az 1408-ról lehetne egy kritika? szerintem egész korrekt film aminek 3 különböző végkifejletet forgattak le és szintén szerepet játszik benne a halál. Kíváncsi vagyok a véleményedre.
János Kovács
János Kovács 15 napja
Zoli nézd meg a kedves szomszédot a Dexter című sorozatban. Más lesz a. Véleményed, szerintem az is hozzá tett hogy meg kapja ezt a szerepet. :)
Elek Ebéd
Elek Ebéd 15 napja
ööö milyen természet rendjét?? a k9nyvben benne van hogy annak a helynek hatalma van ember!
Otherworld
Otherworld 15 napja
Tetszik, hogy ilyen büszkén nem érted miről beszélek :) - Zoly
4ever4i2
4ever4i2 16 napja
Azért azzal vitatkoznék , hogy a legjobban siekrült King adaptácio ami mind máig készült.
4ever4i2
4ever4i2 16 napja
+Otherworld Értem és szerinted mért ez a legjobban sikerült ? Nem kötekedésből csak szimpla mint szakmabeli kérdezem mert van még itt egy Remény rabjai , vagy egy Halálsoron is .
Otherworld
Otherworld 16 napja
Ezért van ott az elején, hogy "szerintem".
Major Dezső
Major Dezső 16 napja
Annyit tennék hozzá, hogy azért a kis Elle halt meg ebben a változatban, mert a készítők nem akartak egy "Chucky" babára hajazó, késsel rohangáló"végső gonoszt". Legalábbis én ezt olvastam. Ugye az eredetiben Gage halt meg.
Péter Hegyi
Péter Hegyi 16 napja
Hihetőbb, hogy képes gyilkolni egy kilencéves élőhalott kislány, mintha egy hároméves tenné ugyanezt.
Pando
Pando Napja
+Levente Bárdossy Megértelek, sajnos nem vagyok otthon a horrorfilmekben, ezért befogom a számat és nem mondok semmit. Biztos tudod, meg is értem a kritikádat így.
Levente Bárdossy
+Pando Én nem ugrok neked, én is vakartam a fejemet a John Wick 2-n (pedig szeretem), hogy John lényegében ütésálló a legelején (ha a taxis jelenetre emlékszel). De egy horrorfilmben az a gond, hogy aggódni kellene a pozitív karakterekért, emiatt viszont már a könyv olvasásakor is nehéz volt. Képzeld el a Péntek 13-at egy sánta, vagy egy vériszonyos Jasonnel. Nagyjából erre gondolok.
Pando
Pando 2 napja
+Levente Bárdossy Ez egy film. Nem szeretem, de nem igazán lehet ilyenekbe belekötni. De mikor a John Wick félékbe én kötök bele, hogy az isten se tudna így meg úgy forgatni olyan nehéz fegyvereket meg urgálni velük netán egy kézzel lövöldözni egy 5.56-ossal, akkor a sok fanboy a torkomnak ugrik.
Levente Bárdossy
+Péter Hegyi Igen, a kilencéves legalább már tud úgy mozogni, hogy alkalmas legyen rá. A régiben sosem értettem, hogy Jud miért nem tud egyszerűen elmenekülni a TOTYOGÓ Gage elől, aki képtelen lett volna utolérni még akkor is, ha Jud bottal járt volna :D
Péter Hegyi
Péter Hegyi 16 napja
+Otherworld Akkor másképpen fogalmazok. Egy kilencéves kislányból se nagyon lehet kinézni, hogy komolyan gyilkolásszon, de egy háromévesből még annyira sem.
Ced Rolyes
Ced Rolyes 16 napja
🧡🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵💙💙💙💙💙💙 💛🔴🔴🔴💚💚💚💚💚💚💚💚 *Jézus Krisztus az Isten Fia, aki meghalt és feltámadt a halálból, hogy az örök életet.* *Azt is megígérte, hogy meggyógyítsa a testet.* *Ez igaz szerelem!!! (Csak kérni rá)* 🈯🔰🈸🈯🔰🈸🈯🔰🈸🈯🔰🈸🈯🔰🈸🈯🔰🈸🈯🔰 🈸🈯🔰🈸🈯🔰🈸🈯🔰🈸🈯🔰🈸🈯🔰🈸🈯🔰🈸🈯🔰🈸🈯🔰🈸🈯🔰 🈸🈯🔰🈸🈯🔰🈸🈯🔰🈸🈯🔰🈸🈯🔰 🈸🈯🔰🈸🈯🔰🈸🈯🔰🈸🈯🔰🈸🈯🔰🈸🈯🔰🈸🈯🔰 🈸🈯🔰🈸🈯🔰🈸🈯🔰🈸🈯🔰🈸🈯🔰🈸🈯🔰🈸🈯🔰
Dániel B.
Dániel B. 16 napja
engem bár nincs nagy jelentőssége, zavar hogy egy horror 16-os besorolást kapott. ez mennyire jön ki negatívumként? :)
Éliás Péter
Éliás Péter 16 napja
Hát ja, azért a horror legyen csak 18-as. Mégis csak... hát durva dolgok vannak/lehetnek benne.
Zoltan S
Zoltan S 16 napja
Ne kalapozza patreonon Zoly!
nyadpics
nyadpics 16 napja
Nekem nagyon tetszett a film és semmilyen PC vonulatot nem ismertem fel benne. (Nem, azért mert egy néger hapsi meghal benne, attól még nem PC) Ami meg a sekélyes karaktereket illeti, ez csak tovább növelte számomra a hitelességét a filmnek. Nem lehet mindenkivel az univerzum titkairól beszélgetni, még ilyen intellektuális személyek közt is ritkán lehet találkozni ilyenekkel. A végén a slasher - kaszabolós rész pedig bele tudott illeszkedni a sztori vonalába. Részemről 9/10
Steve Ilyes
Steve Ilyes 16 napja
Feka tűnik fel a filmben -Zoli - neeeee csak PC-t neeee
Attila József
Attila József 13 napja
Az eredetiben a srác nem volt fekete, ebben pedig feketévé változott. Mi értelme volt a cserének ha csak nem az amit zoli említett?
Piccolo deGrande
Egy John Connor nál megértjük a fájdalmat ^^
Piccolo deGrande
+Éliás Péter poénnak szántam. Bár nekem mint Connor csak azért nem tetszett mert a történetet ovodások írták. De ahogy tudom most visszatért az eredeti kézbe a széria és valamiféle remake jön majd. Ennek nem néztem utána csak olvastam amolyan mellékjegyzetként. Szóval a valóságtartalma megkérdőjelezhető. Na de ha ott kapna szerepet akkor már el tudnám mondani jól áll e neki a szerep de így xD Nincs az a színész aki abban a filmben hitelesen tudta volna játszani a nép nagy vezérét. Ez mondjuk csak az én véleményem. ^^
Éliás Péter
Éliás Péter 16 napja
Most jó vagy rossz értelemben? Egyébként bírtam John Connorként, nem volt rossz.
yoda master
yoda master 16 napja
Boci-boci tarka se füle se farka oda megyünk lakni ahol lehet baszni!
Alex Adamant
Alex Adamant 16 napja
Az elso 5 percet kicsit túlspiláztad.:-)
TheWolfspirit1991
Ow Zoly ha meglát valahol egy csokeszt a háttérben,már pécéről visít...
FOX 3300
FOX 3300 16 napja
Spojler veszéj! Szerintem kurva jól nézett ki csak a vége lett nagyon összecspva (nehezen lehet megértenie) Az eleje szerintem az eleje nagyon lassú volt a végét (az akció jelenetek) meg túl rövid lett Pl nem derült ki a filmből hogy a kis 3éves gyerek meghalt e a végén ha igen akkor miért hisz ő nem volt bünös (az öreg azért volt bűnös mert megmutatta a temetőt és el temette a kutyáját az apa mert el temette a macskát és Ellit Az anya meg azért mert miatta halt meg a testvére(az anya testvére)) ha meg nem ölték meg akkor miért nem? Mi történt a családdal tovább élnek a házba egy élő vagy halott gyerekkel békében vagy invázió indítottak vagy mi történt? Rengeteg kérdés maradt a film végére sajnos😢 De ez csak az én meglátásom.
Spanics Antal
Spanics Antal 16 napja
Most akkor ha csak simán beakarok ülni a moziba mert meg akarok nézni 1 horrort akkor jó ez a film vagy sem? :D
sarkozy bence
sarkozy bence 16 napja
Arra kiváló.
Baaluu Vámos
Baaluu Vámos 16 napja
másnak is feltűnt hogy a film arról a retkes macskáról szól csak?
Maté Sandó
Maté Sandó 14 napja
Kicsit hülyén nézne ki a zombi apokalipszis állatokkal. Lehet hogy ezért.
palik56754
palik56754 16 napja
ez valami gagyi zombis film?mert úgy néz ki
Bálint Paulik
Bálint Paulik 16 napja
Nem zombis, élőholtas
kalmix88
kalmix88 16 napja
Én nem értem ezt a gyerek cserét. Mi olyat akartak csináltatni a 3 évessel, amit nem tudott, csak egy 9 éves kislány? Oké, mondjuk még nem láttam, de azt tudom, hogy a keresztfiam most lesz 2 éves és megmagyaráz már mindent. Jön megy a lakásban, fel ér a pultra is. Kinyitja az ajtót, kimegy az udvarra, behívja a kutyát, kidobja a szemetet. Még a téglát is elhordja, ha építőkockának nézi és csak májusba lesz 2 éves! Akkor egy 3 éves, aki némi tudást is felszed odaát, már ütős jószág lenne. Azért örülök, hogy pozitívat is hallottam róla. A videó 4. percénél azt hittem, hogy csak annyira kerül majd szóba a mozi, hogy "ez egy szar" XD
Didiluck
Didiluck 16 napja
Kenny szaga van az egész videónak, de ez jó :D
Koppány Gurály
nem is tudtam hogy volt régi
13 Vivijen :P
13 Vivijen :P 16 napja
Én pénteken néztem meg mind a 2őt.....a 2019-es Kedvencek temetőjében, egy árva vicces jelenet sincs, és egész végig néma csend volt....nem úgy, mint pl.: a .....hmm...gondoljatok vmi más filmre, na mindegy........a film végét imádtam...fordulatos csavar történik....némely jelenet (egyértelműen) teljesen más.....nkm nagyon tetszett....❤❤❤ (saját vélemény).
Tamás Rózsa
Tamás Rózsa 16 napja
Vártam ezt a filmet kíváncsi vagyok rá amúgy a régi részt láttam nem volt rossz!
Bettina Balajti
Bettina Balajti 16 napja
Like aki kommentet olvas.
John B.
John B. 16 napja
Aki nem látta a régit annak ez a új igen is fog tetszeni. Bár én láttam a régit nekem régebbi jobban tetszett.
Gpety3355
Gpety3355 16 napja
8-10 tonnás kamion? :O Idehaza 40 tonnával szaladgálnak még engedély nélkül a nyergesek, az USA-ban egy ilyen csőrös vontatmánnyal lehet vagy 50-60 tonna. :D . Egyébként voltam vagy 10 éves, mikor először láttam a filmet, azóta meg még vagy tízszer. Gyerekként sem volt félelmetes, felnőttként pedig már-már ironikusan röhejes az egész. B kategóriás film, nem kell belelátni semmit mondanivalót, egyszerű ez, mint a szög. Az új részre kíváncsi vagyok, hátha hoz valami újat, valami jót, vagy esetleg egy jóízűt alszom rajta, de mély mondanivalót a remaketől sem várok, mert ez nem az a kategória.
HCProductionful
HCProductionful 16 napja
Köszönöm. Én nem tudtam megfogalmazni, mi az ami miatt sántít ez a film, most Zoli megfogalmazta.
istván bogdán
istván bogdán 16 napja
lesz a második részröl is video?
deadmanwonderland
Ez elég szomorú, hogy ma már semmi újat nem tudnak mutatni a rendezők, ezért egy régit újítanak meg ami sokkal sz@rabb lesz mint a régi... remélem a Cujot békén hagyják ,vagy majd kapunk egy kicsit piszkos morgós bullgodot mint új Cujo.
Ásó Logic
Ásó Logic 15 napja
Kár hogy a régi jó dolgokbó nem maradt semmi
YakilldaBeatZofficia
Probaltam ugy nézni hogy haladni kell a korral ......89,es forgatokönyv sokkal jobb volt,(és ezzel mimdent elmomdtam a 2019 es ről) a képe gyönyörű kb ennyi ....kidolgozotabb volt példaul Jud karaktere 89 es ben , ,ott jobban át jött h a csalad baratja .......az ujban meg semmi utalas nincs h összemelegedtek (jelzem a könyvben apjaként nezett ra Lois,ami a 89 esben éreztem,az ujban meg semmi ).......a visszaemlekezesek is kobbak a régiben .....aki latta tudja mirol beszélek....vágasi hibak is voltak .....unalmas volt..... Fáradt....forgatókönyv a magja ami manapsag nem a legjobb és ez sem kivétel ....
Dávid Domokos
Dávid Domokos 16 napja
Zene : Lucas King - Silence (már az elején észrevettem).
Zoltán Simon
Zoltán Simon 16 napja
Az első film bőven a nézhető kategóriában van. IMDb-n 6.6 ponton áll, ami teljesen reális. Szóval az ilyen metacritic, rotten tomatoes féle szarokat hagyjuk, akik a SW8-at meg a Black Panthert majdnem 100%-rá húzták. Vicc....
Kyrande Fox-fairy
Én nem annyira a pc-n verném le ezt, most komolyan kinek fáj, hogy az a srác token lett? Ami engem zavar, az a gyerekek szerepcseréje, egészen pontosan az anya halála miatt. A könyvben az a jelenet a mai napig baromi groteszk és iszonyat kemény, főleg amikor Louis felfedezi, hogy mit csinált Gage, és nem akarom lelőni, de ott szerintem elég fontos, hogy egy három éves kisfiú csinálja azt. Amikor az első előzetesét láttam ennek az új Kedvencek Temetőjének azt reméltem, hogy így 2019-ben az a bizonyos jelenet betűről betűre bekerül a filmbe, kihasználva a mai technológiát, egy ikonikus, durva horrorjelenetet lehetett volna csinálni. Nem láttam még a filmet, (bár az előzetesek majdnem mindent elspoilereztek xd) de ha be is került, az Ellie-vel egyszerűen nem olyan súlyos. Inkább az egyszerű töketlenség a gond itt, nem a pc. Illetve az, hogy a hatásvadászat jobban vonzza a popcorn-tömeget, akiknek az a fontos, hogy valami ijesztően nézzen ki, nem az, hogy tartalmilag legyen súlyos és ijesztő.
Kompi Papa
Kompi Papa 16 napja
Nagyon félős vagyok. Nem tudok egy Horror filmet se nyugodtan végig nézni de azt éreztem, hogy erre a filmre be kell ülnöm és pénteken így is tettem hisz bennem is az volt amit régen nagyon sokat hallottam, hogy a Kedvencek temetője nagyon jó horror. Hát...csalódtam. Ha már Én nevetek egy horror filmen akkor baj van. De nem csak Én nevettem, például a film záró képsorán szorványosan felnevettek emberek a teremben. Valahogy nem jött át a film. Kár érte, kiválló ügynök lehetett volna.
Kenzy Gaming
Kenzy Gaming 16 napja
TI vagytok a kedvenc horror tartalmu videósaim.
Bence Sing
Bence Sing 16 napja
Lesz a "Boldog halálnapot 2" -ről vélemény videó?
Bence Vajda
Bence Vajda 16 napja
Na és mi a helyzet a Kedvencek temetője 2 (1992) vel? Rossz vagy jó ,mert még csak említve se volt?
Bence Vajda
Bence Vajda 16 napja
+Otherworld Értem, kösz a választ.
Otherworld
Otherworld 16 napja
Szerintem nem rossz, bár az már inkább fekete komédia, mint horror, ráadásul ott már nagyon megmutatkozott, hogy szegény Furlong nem a színjátszás tartós teje. Clancy Brown viszont cakk-pakk ellopta a filmet :)
The Bandi
The Bandi 16 napja
Az ilyen bemutatókat nagyon szeretem tőled Zoly, mikor valami igazán neked valót vesézel ki. Ez a te stílusod. :D
Pásztor Levente
Szegééééény macska
Buld one
Buld one 16 napja
Érdekes de kurva jó
Jani SIr
Jani SIr 16 napja
Egy pillanatra azt hittem, csak a régi filmből lesz anyag, hogy ne kapjatok copyright strike-ot.
Barogu Mate
Barogu Mate 16 napja
Szerintem nem azért cserélték fel azt, hogy melyik gyerek hal meg a balesetben mert PC, meg párbeszédekre akartak menni, hanem csak szimplán azért mert Modernizálták a filmet és az ijesztő gonosz kislány is egy ilyen modern horror filmes klisé szerintem csak ennyi állt a háttérben...
Ádám Nagy
Ádám Nagy 16 napja
Csak azért hogy valami eltérés legyen már a két film között 😂
Sebi Kurthy
Sebi Kurthy 16 napja
A gyerekek a maszkban benne voltak a könyvben is igaz hogy csak jude mesélt roluk/magukról és kicsit máskép de benne volt
OldGrunger
OldGrunger 16 napja
A legjobban sikerült King adapt. a Remény rabjai (jobb mint a könyv (!) )és a Halálsoron, ettől függetlenül nekem is tetszett a film. és persze a kedvenc könyvem, annak ellenére, h Remarque és Poe fan vagyok. :D
Ádám Gulyás
Ádám Gulyás 16 napja
Ebben igazad van
Mosberger Róbert
Nagyon gyenge lett. Esküszöm még a 89-es változat is jobb volt, de még az Apáca is köröket ver rá! :)
Következő
TWICE "FANCY" M/V
3:39
Megtekintés 55 017 284
A kádszörny - Hidrofóbia 💀🛁
25:20
Agysejtirtók | Bemutató
05:25
Megtekintés 89 000
Ezért volt 💩 az Utolsó Jedik
52:52
Captain Marvel: An Unbridled Meh
1:51:22
A Doctor Became My Stalker!
6:06
Megtekintés 602 773
Is Pencilmate A Sumo Superstar?!
23:56
Megtekintés 6 227 006
NERF HIDE & SEEK IN THE FOREST!
18:04
Avengers: Endgame - Movie Review
6:58