Sötét

Háttérkép (2019-04-11) - HÍR TV

Hír TV
Feliratkozás
Megtekintés 41 939
88% 535 68

A Háttérkép adásának első témája Ukrajnáról szól. Bayer Zsolt műsorvezető és vendégei - Bogár László és Boros Imre közgazdászok - az első fordulón túl lévő ukrán választások lehetséges forgatókönyvét vázolták. Bizonyos jelek azt mutatják, hogy a Porosenkótol esélyesebb - főállásban humorista - elnökjelölt a kárpátaljai magyarságra nézve még nagyobb csapást fog jelenteni. Szakértők szerint ugyanis Volodimir Zelenszkij ténylegesen a háttérhatalom embere.

Kövessenek minket közösségi felületeinken!
► Facebookon: facebook.com/hirtv/
► a honlapunkon: hirtv.hu/

Közzététel:

 

2019.ápr.12.

Megosztás:

Megosztás:

Letöltés:

Betöltés.....

Hozzáadás:

Kedvencek
Megnézendő videók
Megjegyzés 244
Sándor Nagy
Sándor Nagy 5 napja
Na csa te erkolcsi hulladek geci bayer szarkupac! Remelem veszed az adast kis köcsög! A lampavas már keszen van. Utolso kívánságod alapjan kivalaszthatod melyikre kerulj! :Hahaha
Istvánné Cseh
Minden megállapítás igaz, de csak nézőpont kérdése. Attól függ , honnan és meddig vizsgáljuk.
Wa Lucky
Wa Lucky 8 napja
190-3 egeszsegunkre
László pavlov
*_Bayer Zsolt elmondhatná, hogyan sikerült a pártközpontból kiutaltatni magának egy 30 000 Ft bérleti díjú várbeli_* bérlakást. *A fidesz* úgy működik mint a rendszerváltás előtti *Magyar Kommunista Párt* ! Ezért felesleges volt rendszert váltani! Orbán visszatért a Kádári időkhöz. Úgy viselkedik mint az akkori párfőtitkárok. A fdesz tagjai, élen Bayer Zsolttal mint a kommunisták, csak sokkal gátlástalanabbak!!!
Péter Jutai
Péter Jutai 10 napja
Nehéz eldönteni, hogy a három ember hazudik vagy ennyire tájékozatlan. Amikor arról van szó, hogy melyik ex-szovjet ország mennyivel növelte a GDP-jét, akkor kihozzák, hogy a diktatúrák milyen jól szerepelnek. Akkor finoman jelzem, hogy Észtország, Lettország és Litvánia az összes egykori tagállamot magasan veri GDP-növekedés tekintetében. Vagyis a három EU-s tagország teljesít a legjobban. Még a legrosszabbul teljesítő balti állam, Lettország is megelőzi Oroszországot, a többi posztkommunista diktatúráról nem is beszélve. Talán mégis jobb lenne demokráciának lenni. Mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy a három ember miért hagyta ki a statisztikákból a három balti államot? Csak nem azért, mert nem illett volna a koncepcióba, és ezért hazudni kellett?
Aniko Zoé
Aniko Zoé 10 napja
Dr Bill Warner Why We Are Afraid 1400 Years Of Fear előadását tisztelettel ajánlom figyelmükbe, ha még nem hallották. Ennek az ismerete kötelező, sok kérdésre ad választ. huvid.net/video/vide%C3%B3-_ZxScaEq2Ec.html
Judit Holdas
Judit Holdas 10 napja
Minden Echos műsor vihette a nevét - AZ ANGARDOT miért fosztották meg????
wiza !
wiza ! 10 napja
HÍR TV a Civil körnél a hozzászólásokat letiltotta. Echo tv sokkal jobb volt ezek belepiszkáltak műsorokba magukhoz húzták a nézettséget mert nem volt egy értelmes műsoruk most meg azt is elbasszák ami jó volt nézzen bennetek a halál ,echo törzsnéző ...i.
Judit Holdas
Judit Holdas 10 napja
IGAZ!!!! Persze, h. letiltották, mert mindenki bunkózza azt a hülye műsorvezető nőt, akit Tóth Kriszta helyett benyomtak. MI FOLYIK ITT?????????????
Sándor Hajnal
Sándor Hajnal 11 napja
Rendszeresen osztottam a műsorotokat és általában a nemzeti oldal híreit a facebookon, ám mától, április 14-től nem tudom ezt tenni mert a facebook elnémította az oldalam. Nincs kapcsolat címmel. Többször voltam letiltva, volt mikor 3 napra, egy hétre stb. Rengetegszer kommentelek és helyreteszem az Orbán diktatúrázó hülyéket, ám most taktikát váltott a facebook. Kérném a választások előtt ezt figyelembe venni és stratégiát kidolgozni! Mert biztos vagyok benne, hogy ez általános jelenség lesz. Így ez talán a választásokat is befolyásoló tényező.
Gergely Némedy
Gergely Némedy 11 napja
Kár, hogy nem értik meg, hogy a hitel hosszútávú röghöz kötött állapot. Nyugaton az emberek munkahely centrikusan gondolkodnak. Költözködnek. Nálunk kihasználták ezt a nézetet a devizahitelekkel és fél millió magyar igen nagy százaléka emiatt ment el... A Bogár azért felhívja a figyelmet, hogy az ingatlan vétel valahol elköteleződést is jelent. A vitájuk végén legalább próbálnak értelmes magyarázatot adni, kritizálva, hogy mi hol rontottuk el ezt.... Ha nyugaton megy fel a bérlet egy konjunktúra idején miért lepődnek meg? Nálunk is megy fel az ingatlan és a bérlet ára.
joca kenyeres
joca kenyeres 11 napja
😢😩 nem úgy volt hogy megszűnt a hírtv?
feketetükörben fehérmajom
az az echo TV
ferencné ondré
Még szerencse, hogy nem rasszisták ezek az urak!
ferencné ondré
Még szerencse, hogy nálunk sokkal jobb a helyzet, mint Ukrajnában. Hála Istennek!
94 MaximGorkij
a kormány helyében én is naphosszat hálálkodnék azért hogy a maradásuk tétje semmi egyéb, mint a TI gusztustalan, koszladt, békasegge alatt vonagló igényszinteteknek való megefelelés.
Sandor Laszlo
Sandor Laszlo 11 napja
Úristen, véletlen kapcsoltam ide megint, egy perc után, elmentem hányni...Vajon mikor tiltják már le a képernyőről, ezt a három 'megtévedt' embert ?
György Kovàcs
György Kovàcs 11 napja
Így igaz.
Iván Kenderesi
Iván Kenderesi 11 napja
Szarházi lakásüzér , fordulj fel mielöbb Te álszent proli
Tamás Nagy
Tamás Nagy 11 napja
Végre.. ha van valami ebben a világban ami jó, az a Háttérkép. Bogár és Drábik urak a legjobb Magyarjaink. Kár, hogy Drábik úr nem vállalható a hírtvben. :( Annak ellenére, hogy az igazról , a valóról beszél. Ha nem vigyázunk. vége lesz a Magyar nép TÖBB mint 1000 éves történetének. Az információ az ELSŐ, és a legfontosabb. Muszáj mindent figyelembe venni, ha nem jó az információ minősége, mennyisége, a tervezés hibás, téves lesz. Ha téves tervek alapján cselekszünk.. ELBUKUNK. Isten áldja és védelmezze NEMZETÜNKET:
Lantos János
Lantos János 8 napja
Igen-igen. De már téged is valamelyest csőbe húztak úgy,hogy nem vetted észre.A legnagyobb magyar kijelentette,hogy......,,NYELVÉBEN ÉL A NEMZET"...........!!! Nos aki idegenszavakat használ,az a magyar nyelvet rombolja,így nemzetpusztító!!! Van a magyarban ......FELVILÁGOSÍTÁS, TÁJÉKOZTATÁS, HÍRKÖZLÉS, ÜZENET, ÉRTESÜLÉS ........ és van a latin eredetű,amit erre az 5 magyar szóra rá lehet húzni és te ezt meg is tetted. A magyargyűlölő,magyarellenes,hitvány ZSIDÓNÁCIK ezt úgy mossák bele a magyar agyakba,hogy azt hirdetik,műveltséged fokmérője a választékos idegenszó használatod.
Tamás Nagy
Tamás Nagy 9 napja
+Major Teodor Úgyvan. Jól mondod.
Major Teodor
Major Teodor 9 napja
Szamomra Drabik Ur a magyarsaga nagysagat illetoen Orbanehoz hasonloan magas szintu.
Erdekeljen Ne
Erdekeljen Ne 11 napja
"Az én házam az én váram"..kell ennél több?
László Molnár
Zsótikám! Te már bódog vagy. Te önkormányzati kecóban laksz. Piaci áron. Még a saját tulajdonod is megmaradt. Magyar vírtus.
Iván Kenderesi
Iván Kenderesi 11 napja
Ott kapjon majd szélütést !
Árpád Vére
Árpád Vére 11 napja
Ez így igaz a lakásproblémával!A minap voltam az egyik magyar kollégával ( én voltam a tolmács ) egy felsöausztriai tanácsnál érdeklödni , tanácsi lakás után. Albérleti költségekröl, meg kötelezö lakásbiztosítási dijakról kérdezösködtünk. Ott mondták, hogy egy 78 nm-es tanácsi lakás havi bérleti díja, kb. 5-6 évvel ezelött olyan 550-600 euró volt. Most ugyan az 850 euró plusz rezsi meg biztosítás együtt olyan 1200 körül mozog.Tehát ez egy európai probléma a drága lakásárak és nem csak magyar! Wels mellett egy kisebb településen egy 52 nm-es lakás ára egy mélygarázzsal 195 ezer euró!!! Ezt ki tudja megvenni??Itt is egy szakmunkás olyan egyhat- egynyolc körül keres, tíz- tizenöt túlórával havonta. Most akkor kilehet számolni, hogy mi marad meg, ha mindent kifizetsz. A másik nagy probléma az óriási arab meg feketeafrikai tömegek!!!! Egy tíz- tizenöt év és élhetetlen lessz ez a vidék. Sajnos😏
Géza Elefánti
Teljesen egyetértek veled.
Tamás Kulics
Tamás Kulics 11 napja
Zsolti ne haragudj! 20 éve imádlak! De amit most MORVAI KRISZTINA ellen csináltok az gusztustalan!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kovács Istvan
Kovács Istvan 11 napja
Teljesen komolyan kérdezem. Tényleg 20 éve imádod? Remélem tényleg, mert viccnek azért durva lenne.
sad
sad 11 napja
drága uraim " kezdtek dobrogisedni
sad
sad 11 napja
uraim! lég volt ebből a műsorbol .nem merci gyárakat nyitunk 300miliárdért 1000 embernek-.-
sad
sad 11 napja
adjátok a miliárdokat a melosoknak. ennyi ! majd ők a 27 % áfával fizetnek. de amugy meg a cég soha semmikor semmit sem fog fizetni
sad
sad 11 napja
maga borostás mirol beszél ?
sad
sad 11 napja
egyébként meg a cionisták okádásig röhögik magukat a tenyerükben
sad
sad 11 napja
mikor léptek már ki az yuniobol ? akkor ha semmi hasznotok nem marad itt
sad
sad 11 napja
szeretve tisztelt bayer ur maga nem. de mi igen
sad
sad 11 napja
gdp-t ne hazudozz te m,ondtad hogyí ez a szám teljesen érvénytelen (boros)
sad
sad 11 napja
bogár boros............. bayer a hányingeres szuszogó
sad
sad 11 napja
Bayer... gusztustalan és ti is.! bogár szofosó ur
sad
sad 11 napja
nem vagytok hitelesek
sad
sad 11 napja
a gdp semmit nem jelent. lehet szágulldozni 20-300 onú igaz? kedves bunkók
sad
sad 11 napja
a dadogos lihegős(bayer)
Fekete Csaba
Fekete Csaba 11 napja
KB.háromhónapja figyelem a Bayer színház műsorát,és a hozzászólásokat. Örömmel látom, hogy egyre több a kormány kritikus megjegyzés, kezdi érteni Orbán manipulációit egyre több ember, nem hiszem el, hogy nincs az ellenzéki oldalon egy értelmes, hiteles erős egyéniség., aki feltudja rázni az embereket..!Remélem jön egy ilyen, hogy eltakaritsa ezt a szeméthalmaz, pökhendi Orbán bandát.
Julianna Kovács
Belegondolok,hogy 2010-ben a mi országunk is abba az irányba tolódott,mint most Ukrajna.Csak az még szörnyűbb,kilátástalan lett volna.Minden elismerésem azé a 2/3-é,akik ki merték mondani:elég volt,nekünk most az Orbán kormányra van szükségünk!Azóta is nehéz a helyzetük,hiszen a "globális nagyhatalmakkal" szembeszállni nem könnyű feladat.Az "ország szekere" viszont jó irányba halad (a sok akadályoztatás ellenére is).Bizonyítja ezt a 9 éves népakarat. --- Egyébként nagyon tetszenek Boros Imre humoros-,népies- megjegyzései.
Mányoki József
Ez nem az a csávó aki lakásért szopja budán a barna véglényt?! 😄😄😄 GAYER, GAYER ócsa egy rongyember vagy te! ÉN ostorfaszú nagy Mágyoki doktor mondom, eltakarodhatnál végre a pondró közegedhez!
László Molnár
Zsótikám! Kéne nekem egy önkormányzati kégli a várban. Segìtenél? Baszom a szádat...
András Pajor dr.
valóban rendkívül dinamikus a béremelés! az átlag kereset 254000 Ft az átlag BP lakás ár 427000 Ft az átlag bérleti díj 158000! szuper a helyzet!!! 😒😒🤔🤔🤔🥺🥺🥺
Éva Szekeres
Éva Szekeres 10 napja
+Zita Zolnai Mondjuk úgy, kedves Zita, ahogy a filmből is kiderült, a hölgy azután tudott elköltözni a nővérszállóról, a fia meg a barátjától, miután a másik fia is kiment utánuk, és most három fizetésből élnek egy háztartásban és fizetik a lakbért, ahogy általában a legtöbb külföldön dolgozó magyar többedmagával bérel egy lakást, mert különben nem érné meg neki kinn dolgozni. Ráadásul a hölgy hiányszakmában dolgozik, gondolom ön is tudja, hogy az ápolói szakma, ahogy az egész világon, Angliában is hiányszakma, amiért nem az angol átlagbért adják. Egyébként, ha a mi őseink is gyarmatosították volna Ázsia és Afrika jó részét, évszázadokon keresztül kiszivattyúztuk volna az ott élő népek nyersanyagait, ásványkincseit, cserébe rájuk ömlesztettük volna a nyersanyagaikból elkészített hazai tömegtermékeinket (nem mellékesen, tönkretéve ezzel a helyi kézművesiparukat), mi is tudnánk úgy fizetni az ápolóinkat, ahogy a britek. Ezen kívül, a hölgy abban a korban van, hogy valószínűleg már nem akar gyermeket szülni, így a bölcsődei és óvodai horrorszámlákkal sem kell szembenéznie. Egyébként itthon, önök föl vannak háborodva, ha egy fiatalnak együtt kell élnie a szüleivel, mert nem tud külön költözni és megélni is egyszerre. Valamiért, ha Angliában történik ugyanez, az nem zavarja önöket, akkor az egy megható dolog, mert együtt tud lenni az egész család. Az angol állami egészségügyi rendszerről pedig csak annyit: a húgom évekig dolgozott Angliában, bejelentetten, nem feketén, egy belga székhelyű cég angol részlegénél, így a cége fizette utána a járulékokat, mégis, mikor komolyabb egészségügyi problémája lett, haza kellett utaznia, mert Angliában kb. annyival intézték el az orvosok, hogy nyissa ki a száját, hiába kérte, hogy vizsgálják ki komolyabban, mert érzi, hogy tényleg baj van. Miután hazajött, itthon, az állami kórházban elvégezték a szükséges vizsgálatokat és még időben diagnosztizálták a baját, emiatt nem kellett megműteni, mert a gyógyszeres kezelés meggyógyította. Egyébként ő 5 éve költözött haza végleg, és nem is akar már külföldre menni dolgozni, pedig tökéletesen beszél angolul, és a volt munkahelyére is visszamehetne bármikor.
Zita Zolnai
Zita Zolnai 11 napja
Érdekes !? Akkor ez a nővérke hogy tud ott megélni ?? huvid.net/video/vide%C3%B3-7OOvIF850Eg.html És még hozzátenném azt , mint vidéki , h. itt olcsóbb az albérlet , és a lakásár , de arányaiban a fizetések is lejjebb vannak .
Éva Szekeres
Éva Szekeres 11 napja
Ki mondta ebben a műsorban azt, hogy ezen a téren Magyarországon, és főleg Budapesten szuper a helyzet? Egyébként a tíz évvel ezelőttihez vagy az magyar ellenzék által istenített bezzegnyugathoz képest jobb a helyzet. Angliában az átlagos havi fizetés, 2200 font, 814 00 forint, ez eddig tök jól hangzik, csak egy átlagos londoni lakás heti bére 665 font, azaz havi 2660 font, ez kb. 836 ezer forint, ráadásul olyan évtizedek óta nem felújított, koszos, lepukkant lyukakat is ilyen áron adnak ki Londonban, amilyenekért itthon senki egy forint bérleti díjat nem lenne hajlandó fizetni. Az átlagos londoni ingatlanár, a magyar szemmel lakhatatlan lyukak ára is, 623 000 font, azaz kb. 230 millió forint. És nagyjából hasonlóak az arányok több nyugati nagyvárosban. A legolcsóbb havi tömegközlekedési bérlet ára Londonban 131 font (48 470 Ft), a London teljes területére érvényes havi bérlet ára 340 font, vagyis kb. 125 800 Ft, ez az angol átlagbér majdnem 16%-a. Angliában nincs ingyenes bölcsődei és és óvodai ellátás. Az átlagos angol bölcsődei ellátás havi költsége több, mint 1200 font, vagyis 444 000 forint havonta.
András Pajor dr.
akkor Zsolti liberális hisz ő is bérlakásban lakik! a várban....😂😂😂
András Pajor dr.
Na most! a kettes az valójában 2,1 és ez a születési ráta csak a fenntartàshoz elég és nem a szaporulathoz!! és arról nem beszéltek a drága urak hogy a mi statisztikánkban mennyi a cigo????😂 😡😡😡
Kertész Gábor
Kertész Gábor 12 napja
Én pl. felveszem a tv- ből. Akkor nézem, amikor ráérek.
Mányoki József
Kertész Gábor elég perverz lehetsz ha szabadidôdet erre a szennyre fordítod!
Tigris9999
Tigris9999 12 napja
Ukránok egy csicska nép ! Hol a mongolok, hol a lengyelek, hol az oroszok szolgái voltak ! Most másé !
john hasulyo
john hasulyo 12 napja
Veektory: " A népemet gyülölettel etetem meg, mert, akkor az igazi problémákkal nem foglalkoznak!" Egy politikus, aki Istent játszik, közben megerőszakolta a demokráciát! Rettegnek az emberek. " A törvény én vagyok!" "Buták az emberek, bármit megtehetünk. " elmúlt 10 évben folyamatosan hazudok, a népnek! De, így is imádnak engem, mert én vagyok a nagy vezér! "A migráció témával elterelem a lényeges problémákról a figyelmet! "Már nem ideológia mentén politizálunk, csak is érdekek mentén!" "Elcsajuk a választásokat, mert más választásunk nincs, különben a börtönben rohadunk meg! Felfogtátok??? A saját barátaiban sem bízik meg és mindenkit eltávolít magától. "Az antiszemitizmus visszaszorítását eljátszuk, de minket nem fognak a zsék ugráltatni!" Azt hiszi magáról, hogy Sztálin és Hitlernél is nagyobb vezető lett belőle, "Az ország már az enyém, ide nekem Európát is!" ,de amikor sarokba szorítják kicsi, remegő egérke lesz belőle, sírva könyörög. Vektort már rég nem keresztényi, hanem Ördögi eszmék vezérlik! " Elmeséli, hogyan lopták szét az országot! Csak "lopunk és lopunk, az egészségügyre és oktatásra nem adunk pénzt, mert abból nem tudunk lopni! A Lókupecből lett királyfi története. Akció film készül a Diktátorról Hollywoodban!
Erdekeljen Ne
Erdekeljen Ne 11 napja
És akkor felébredtél...😀
Kertész Gábor
Kertész Gábor 12 napja
Anyád.
Irina Satyillo
Irina Satyillo 12 napja
Kár, hogy a GDP-t csak a rendszerváltás idején mutatták meg, engem inkabb érdekelt volna rendszerváltás előtt 10-20 évvel milyen volt.
skojig oquist
skojig oquist 12 napja
A lengyelek ki nem allhatjak az ukranokat. Rengeteg ukran el lengyeleknel es rettento Eros ellentetek vannak csak ido kerdese hogy a lengyelek mikor utik meg az asztalt as mondjak: na most eleg!
Edita1
Edita1 12 napja
sorosenkó és a kisbiboldó. Nagy a választék. Így vagy úgy, az országnak végleg koniec.
Mányoki József
Edita1 megint megállt a picsádban az anál intrúder?! Ostoba vagy némber! Ostorfaszú nagy Mányoki doktor szólt hozzád pronyó!
lali
lali 12 napja
Ukrajna- Eddig durva lejton volt, ezutan szabadesesben :D
Zoltán Béres
Zoltán Béres 10 napja
Ukrajnában ugyanaz a helyzet mint máshol. Az ukránok is kizárólag zsidók közül választhatnak miniszterelnököt. Mindegy melyiket választják, mert egyik sem az ukránokat szolgálja, hanem a nemzetek feletti zsidóságot. Nálunk ugyanez a helyzet. Itt is csak zsidók közül lehet választani.
Bréty Zoltán
Bréty Zoltán 12 napja
Az hogy mi van Ukrajnában,mivel határosak vagyunk vele, és az ott élő magyarság miatt persze nem mindegy számunkra, de mivel van őnekik épp elég bajuk, így ez szerintem másodlagos probléma nekünk.Az igazi probléma a nyugat, ahol mint valamikor nálunk az „átkosban” elhallgatnak tényeket, vagy mint hallottuk egyenesen büntetik azok nyilvánossá tételét.Ez pedig előbb-utóbb katasztrófához fog vezetni, ami viszont érzékenyen fog érinteni bennünket.Na erre próbálja Orbán már felhívni az emberek figyelmét.
Ferenc Tolnai
Ferenc Tolnai 12 napja
Tisztelt Boross úr ukrán nép nincs. Ön is mondta U-Krajina az határszélit jelent. Én úgy tudom határon túli. Na most felteszik a kérdést,mi a nemzetiséged? Válasz: ukrán, vagyis határszéli. Én ilyen népet nem ismerek.
Ferenc Tolnai
Ferenc Tolnai 8 napja
+Lantos János Ez így igaz.
Lantos János
Lantos János 8 napja
TOLNAI FERENC! Hát a kunok egy része beolvadt a magyarokba.Itt marad emlékként róluk a Nagykunság,Kiskunság. Az a nemzet,aminek van saját nyelve.Széchenyi örök érvényű kijelentése .......,,a nyelvében él a nemzet" ....... igazságát bizonyítja. Aki gyenge,az beolvad.Aki meg úgy tart fenn ajándékba kapott területen országot,hogy nemhogy saját nemzetet,de saját nyelvet sem hozott még létre,hiszen nincs is igénye másra mint ami valójában, csak a meglepetésszerű gyors események kapcsán jutott egy mondvacsinált országhoz,az nem érdemel ekkora területet,amit láthatóan nem is tud vezetni,hiszen alkalmatlan rá.
Ferenc Tolnai
Ferenc Tolnai 8 napja
+Lantos János kun.
Lantos János
Lantos János 8 napja
TOLNAI FERENC! Mi volt a palócok anyanyelve?
Ferenc Tolnai
Ferenc Tolnai 8 napja
+Lantos János Az oroszokkal kapcsolatban egyetértünk, de a palócokkal nem. Igaz most már magyar az anyanyelvük de az eredetük nem. A szlávok nevezték a kunokat poloveceknek. Amikor a kijevi rusz szétverte őket akkor menkültek a Felvidékre és lett a nevük palóc. A Kunságban élő kunoknak is már magyar az anyanyelvük. Nincs evvel semmi baj. Jó magyar lett mind a két helyen élő kun nemzet. Nem úgy mint a Romániában élő kunok.Kumánia,kunföld. A kunok ott is elhagyták a nyelvüket és felvették az oláhot.
John Aybier
John Aybier 12 napja
Timosenko biztosan jobb opció lett volna. Ha máshol nem az ágyban.
John Aybier
John Aybier 12 napja
Buzi-e vagy?
Kertész Gábor
Kertész Gábor 12 napja
Gerontofil hülye.
Attila Szabó
Attila Szabó 12 napja
Teljesen stabil ez a műsor! Köszi
Renie Athos
Renie Athos 12 napja
Ki ez a fasz riporter 😂😂😂 vagy müsor vezetõnek nevezett ven fasz 😂😂😂
Iván Kenderesi
Iván Kenderesi 11 napja
Egy jól helyezkedő ingyenélő parazita .....
Kertész Gábor
Kertész Gábor 12 napja
A műsorvezető egy szó. Előbb vissza a suliba, Liba!
Ferenc Tolnai
Ferenc Tolnai 12 napja
Ez az athos egy külföldi szar.
Maria Bartokova
Maria Bartokova 12 napja
Ki Ez A Fasz Renie Athos
Kertész Kristóf
migráns=szétveri a lakást. logikus.
94 MaximGorkij
94 MaximGorkij 11 napja
migráns=36ezer forintért bérel a várban lakást.logikus.
adrienne maria kiss
Aki figyeli rendszeresen a politikát az érzi, hogy valami lesz, valami rossz, minden német müsorvezetö nélkül is, de amikor ez ember ezt hallja, mint tény, akkor mégis mellbevágja.
János Pető
János Pető 12 napja
Nagyon színvonalas műsor továbbra is. Arra azért vigyázni kellene, hogy ha a GDP arányos családtámogatási diagramot mutatják, akkor azon is a szám legyen Magyarországnál, amiről Boros beszél (2,9%, a diagramon 1,5 körül) Melyik az igaz?
János Pető
János Pető 11 napja
+peetkontra Jó, de akkor ne mutassanak már elavult diagramot. Kijavítani se lett volna egy nagy mutatvány. Így hiteltelennek tűnt az egész, ami nem tesz jót a műsornak. Arra most nem térnék nagyon ki - mert korábban már kifogásoltam- hogy sokszor beszélnek egy táblázatról, diagramról, de csak a távolból lehet látni a beszélők feje mögött. Ez lehet, hogy egy rendezőnek tetszik, mert olyan művészies a kameramozgás, de a nézővel erős kicseszés, hiszen nem művészfilmről van szó. Ez rendezői hiba.
peetkontra
peetkontra 11 napja
Mert számottevő változás az adatokban nem volt a többi országnál. Magyarországon viszont azóta is csoportosítottak át komolyabb összegeket erre a célra. Bizonyára nem állt rendelkezésre frissebb adat miközben itt jelentős változásokat vezettek be. Ilyen egyszerű.
János Pető
János Pető 12 napja
+peetkontra Akkor viszont a többi ország esetében miért használták fel a régi adatokat? Ez egy hiba volt, akármennyire is szeretem a műsort.
peetkontra
peetkontra 12 napja
János Pető Mert az egy régi adat. Előre mondták.
1magyar keresztény
Ukrajnával kapcsolatban remélem most nincs igazatok vagy ha mégis akkor reméle széthullik ez a szar ukrajna és kárpátalja visszakerül magyarországhoz ahová tartozik. Hajrá FIDESZ! O1Géniusz!!!
1magyar keresztény
+László pavlov És? Csak akkor más volt liberálisnak lenni csak 30 év óta túl lett tolva a liberalizmus nem gondolod? A jobbik meg náciként kezdte most meg libsi-náci :D A fidesz azért nagyon hamar jobbközép lett, a hatalom mindenkit érdekel viszont kevesen tesznek is az országért. HAJRÁ FIDESZ!!!
László pavlov
+1magyar keresztény OVi *libsiként* kezdte 1990- ben!!!!!!!!!!!!! Úgy váltogatta a politikai irányultságát, mint más az alsóját. A nemzet soha, csak a *hatalom* érdekelte.
1magyar keresztény
+László pavlov Régebben a náci jelzőt szerette volna ráhúzni Orbánra, de nem sikerült most a komcsi jelző lenne az? Komcsi a DK, párbeszéd ,mszp, lmp stb. a jobbik meg náci volt és most libsi-náci lett. Egy normális erő van és az a FIDESZ-KDNP. Kénytelen leszel még várni 3 évet a választásig, utána meg 4 évet mert ilyen komoly munkával lesz mé 2/3 vagy 4/5. :-)
Voodoo Love
Voodoo Love 8 napja
+Zoltán Béres huvid.net/video/vide%C3%B3-noujtizSW70.html&bpctr=1555431101
László pavlov
+1magyar keresztény Éljen a pártállam! Éljen az új Kádár-Rákosi rendszer! Éljen Orbán!
Béla Lévay
Béla Lévay 13 napja
A magyar gazdaságról is beszéljenek már! Arról ami nincs. Arról ami a legkifosztottabb az egész unióban, ahol ellehetetlenítik a hazait magas adóterhekkel, értelmetlen szabályokkal, állandó zaklatásokkal, miközben az elmúlt 8 év is csak a külföldi cégek további idecsábításában gondolkozott. Az elmúlt 30 év egy óriási kudarc, elégtelen. Az elmúlt 8 meg kettes alá. 1945 után az ország két év alatt talpra állt. 30 év alatt meg háború nélkül kifosztották. Privatizáció, ukrán-magyar alapszerződés, Duna elterelése, NATO EU csatlakozás, kárpótlási jegy, számtalan lehetőség elszalasztása. Butaság, és gyávaság mosolydiplomácia. Ma sincs ez nagyon másként. Harc a migráció (miközben jönnek hivatalosan), Brüsszel ellen, valódi nemzetpolitika helyett. Sajnos ezek azért tűnnek sokaknak jónak mert ilyen a mezőny. Aki nem hiszi nézze meg a fociban mit sikerült összehozniuk, úgy, hogy a pénz rendelkezésre állt csak a tudás és tehetség hiányzik, hiányzott. De az nagyon. 4cdn.hu/kraken/image/upload/s--8fK-vGad--/7IAglI4z21XcKQCfs.png
Attila Bazsó
Attila Bazsó 13 napja
Ez Szánalmas nem Alázat
Attila Bazsó
Attila Bazsó 13 napja
Nézzétek meg az idióta Pápa végig csókolja a Dél Szudáni vezetők lábát a Békéért nem normális megtéveszti a keresztényeket ezekkel a kirohanásaival vagy valamit tudd amit elhallgatnak előlünk ???
Viktor Csatószegi
ad Judit Holdas: Magam is így látom, és remélem, mert az rettenetes következményekkel járna! Igen; valóban egy ellentmondásos személyiség, és értem a hullámzó indulatokat is, de tudnunk kell, hogy "az én gondolataim nem a ti gondolataitok, annyival van felettük, mint az ég a föld felett." Szellemi horizontunkat erre a végtelen távlatra kell kitágítanunk, s attól kezdve megéljük a "Ne féljetek" igaz örömét, békességét. - Ferenc pápa messziről jött Európába, onnan, ahol másképp látják a napot... DE: tiszták a szándékai, és van miről elgondolkodni, pl. az Egyház szegénységét illetően... Isten pedig óvja, és védi az általa akart/alapított Egyházát, amely most sem "rogyadozik," hanem az újjászülés gyötrelmeit szenvedi. Érdemes elolvasni csendben, koncentrálva, a Genezáret tavi viharról szóló beszámolót, mert u.az történt akkor, ami most! A tanítványok totális kétségbe zuhantak, s mintegy ráförmedtek Jézusra; "Te alszol, miközben elveszünk?" Csak éppen egyről feledkeztek meg: aki ott aludt, a közénk inkarnálódott Logosz volt... Igen, mindez még Pünkösd előtt történt. Várjuk tehát együtt, az új Pünkösdöt!
Judit Holdas
Judit Holdas 10 napja
+Viktor Csatószegi Természetesen nem lesz ellenpápa.... de azért ezek az ötletek nem véletlenül kerülnek elő! A mély elkeseredés hozza ezeket az indulatokat, mert ez a pápa esetleg egy utolsó csapás a rogyadozó katolikus egyházra!Ha Krisztus ezt akarja, meglesz, és vmi újnak kell jönnie.
Viktor Csatószegi
ad Erdekeljen Ne: Igazán örülök ennek a válasznak, köszönöm! No, és ki az, aki soha nem szegett meg egyetlen parancsolatot sem? (l: a farizeus, és a vámos remek lélektani jelenetét a templomban...) Jézus mondta, hogy a bűnösökért jött el közénk, és hogy a betegeknek van szükségük orvosra. Az első lépés; "Igen, én bűnös, én beteg vagyok." Azt a "nagyobb, és jobb erőt" pedig személynek, szellemi értelemben vett Személynek hívjuk, aki Isten. Ő a lét forrása, és célja. Ha valóban hiszem/tudom, hogy létezik, akkor keresnem, kutatnom kell a hozzá vezető utat, azt, amelyen a létének elismerésén túl, megszülethet a SZEMÉLYES KAPCSOLATOM vele. Ami pedig ebből következik, ahhoz tőle kapunk erőt. - Ezt az erőt kívánom most, a nagyhét kezdetén szeretettel: Viktor.
Erdekeljen Ne
Erdekeljen Ne 11 napja
+Viktor Csatószegi szóról szóra egyezik a véleményünk,én nem vagyok olyan "igazi"hivő tagja az egyháznak,és több parancsolatot is megszegtem a tizből..de azt hogy létezik egy az embernél nagyobb és jobb erő,ami ezt az egész dolgot működteti..azt soha nem tagadtam.Én református vagyok,de nekem bármely felekezet szimpatikus amelyik a Béke és a Szeretet nevében működik.A pápa pedig mivel nem Európa szülötte talán fel sem méri ténykedése hatásait.
Viktor Csatószegi
ad Erdekeljen Ne: Nincs köztünk vélemény különbség, Istenhez többféle ösvényen is vezet út. Ökumenikus gondolkodású vagyok, s egyik alapítója voltam egy ök. ker. közösségnek, benne; ref, ev, kat. testvérekkel. Soha nem hangzott el bántó szó a hosszú évek alatt, egyik irányból sem! Igen, mert megéltük, hogy Jézus az EGYETLEN ALAP, Ő A SZEGLETKŐ. Sokkal több az, ami összeköt, mint ami elválaszt. -Amúgy: egy katolikusnak sem kell a pápa minden szavával egyetértenie, ( itt, e ponton van sok félreértés! ) neki kizárólag a hit, és erkölcs kérdésében van kimondva a tévedhetetlenség, de ez is csak abban az esetben, ha egy konkrét kérdésben az összehívott Egyetemes Zsinat döntött, és ezt hirdeti ki a Péter-utód. Tehát nem egy hirtelen ötletről van szó, hanem sokszor évekig tartó biblikus, és sok más teológiai, egyháztörténeti vizsgálódás összegzéséről. - Végül; amellett, hogy elfogadom a péteri szolgálat jézusi alapozását, nekem is vannak aggályaim Ferenc pápa migráns politikájával kapcsolatban. Neki ez a MAGÁNVÉLEMÉNYE, lelke rajta. Sokunknak pedig más a magánvéleménye. ( Ő egy másik kontinensről jött Európába...) Ettől még tudatos katolikusok vagyunk. Üdv!
Akos Kiss
Akos Kiss 13 napja
El nem tudjatok kepzelni, milyen merhetetlen nehez volt akkoriban lakashoz jutni. (Illes: "Kegli-dal")
Katalin Budai
Katalin Budai 10 napja
Vagy például a Piramis, Kóbor angyal, Révész Sándor 1979
Ferenc Tolnai
Ferenc Tolnai 12 napja
Na pont a Bródy írta ezt a verset.
Hegel Mucika
Hegel Mucika 12 napja
Tudom én épitkeztem, de a tölem napozottabbak ingyen kaptak pedig én dolgoztam akkor 2 müszakban normára azok meg???udvari sepregetés mert munkahelyének kellett lennie!
Sándor Dénes
Sándor Dénes 13 napja
"A politika úgy használja a közgazdaságtant, mint a részeg az utcalámpát: Nem fény kell neki, csak fogódzó." - ismeretlen szerző
Hegel Mucika
Hegel Mucika 12 napja
És a saját egyik kezét fogja a másikkal - azé dülöngél mert a sima földön is szédül a számoktól...:)
Janos Reszler
Janos Reszler 13 napja
www.kla.tv/index.php?a=showlanguage&lang=hu&id=5813&date=2015-04-29
zoltán nagy
zoltán nagy 13 napja
Hányinger ez a senki fasz!!!
Kertész Gábor
Kertész Gábor 12 napja
Magaddal beszélgetsz?
Olivér Mucsi
Olivér Mucsi 13 napja
Ezek mit szednek?
Boogey Man
Boogey Man 13 napja
Vitamint. És te?
gitana082
gitana082 13 napja
Azért hozzátenném, h a választási térkép szerint Ny-Ukrajnában vagy Porosenko vagy Tyimo nyerte az egyes választási körzeteket, Kelet-Ukrajnában Zeli (Donyeck- és Luganszk megye ukrán fennhatóság alatt álló részén az oroszbarát Bojko), és Kárpátalján is Zeli. Ettől mondjuk még szívhatnak miatta. Sajnos, vannak olyan khm, informátoraim, akik jelciniádára készülnek.
Adoro Frey
Adoro Frey 13 napja
Ha Ukrajnàban megkezdödik a földprivatizàcio, akkor a magyarlakta területeken sok magyarnak földet kell vennie! Ugy csinàlni mint a zsidok Palesztinàban. ;-)
Zoltán Béres
Zoltán Béres 10 napja
+Ervin László Horváth A zsidók mögötti arctalan hatalmat is zsidók alkotják. Soros Gy. csak egy alhadnagy a zsidók világot szétmarcangoló elmebajában.
Adoro Frey
Adoro Frey 12 napja
+Ervin László Horváth , na igen, ez igaz.
Ervin László Horváth
Ez lehet igaz is, de ne feledkezzünk meg arról, hogy az izraeliták palesztínai földvásárlás mögött a Föld országainak zsidósága (az USA, Britannia, Franciaország, stb..) állt és áll mai is. A zsidóság mögött pedig az őket évezredek óta segítő arctalan hatalom. A magyarok mögött pedig nem áll sajnos, sőt... Emiatt a magyarok alól bármikor egy tollvonással kihúzhatja a megvásárolt földet az ukrajnai bábkormány. Ahogy ezt Romániában tették: aki átjött Magyarországra (még a 2. vilháb. után) az nem örökölhetett. Ez törvény volt.
Katalin Tóth-Kovács
Végre! Végre,hogy a lakáshelyzetet,a lakbérek alakulását szóba hozták! Migránsok betelepítése esetén itthon is ez játszódna le magyar fizetésből. Aki olvasta Ulfkotte:A menekültipar c.könyvét,az még többet is tud.A szociális bérlakásokból kitennék a magyart,mert kell a hely a betelepülőknek.......Ámen
Zoltán Béres
Zoltán Béres 11 napja
Magyarországon már évek óta kilakoltatják a magyarokat, de nem csak a bérlakásokból. Hozzánk is özönlenek a migránsok csak nem a zöld határon át, hanem repülőgéppel. Az ő számukra lakoltatják ki a magyar családok tízezreit. Ők a világ minden szegletéből ide özönlő zsidók. A zsidók a bevándorlás gyorsítása érdekében vezették be a jelzáloghitelt. Cél, hogy a magyarokkal felépíttessék az otthonokat, majd zsidó bírók támogatásával, a magyarokat kilakoltassák és otthonaikat zsidó kézre juttassák. Sőt, már az ingatlan árához képest jelentéktelen és nem banki tartozások ellenértékeként is elveszik bármelyik magyarnak az otthonát.
Kocsis Tamás
Kocsis Tamás 12 napja
Ha már szó esett róla, nem tudja véletlenül, hogy Magyarországon hány % a szociális lakások aránya? Illetve tud róla, hogy nálunk évente 3500 családot lakoltatnak ki évente?
Gerö Balkowich
Gerö Balkowich 12 napja
Katalin! Olvastam a könyvet. Egeszen elkepesztö. Sokaknak el kellene olvasni, hogy legyen valami sejtesük vegre, mi az, amitöl OV es Kormanya mindenaron megprobalja megmenteni Hazankat. En itt honapok ota javasoltam a könyv elolvasasat, nem tudom, hanyan hittek nekem, de nagyon nagy hiba kihagyni.
Jugoslav Subotić
az echos feltöltés még az nap este fenn volt. jobban szerettük.
94 MaximGorkij
+Judit Holdas legalább tudod mit érzett az ország több mint fele miután jól elbasztátok a választást. Háhh szenvedjetek fideszes senkik! Majd megszokjátok. A nagyfőnök tudja úgyis: jó nektek a szar is!
Judit Holdas
Judit Holdas 10 napja
Sajnos, több minden szenved csorbát! 1. Az Angard nevét elvették - miért???, - a többi megőrizhette a nevét!!! 2. A Civil kört LEFEJEZTÉK! azzal, h. Tóth Kriszta helyett az a csacsi nőt tették műsorvezetőnek! - blőd egy hölgy!!! Az egyik legjobb műsor volt az Echo-n. Szomorú!!!!
94 MaximGorkij
94 MaximGorkij 11 napja
+Vagyok Valaki ment az is a gulágra, ahogy a viktor főnök óhajtotta
Vagyok Valaki
Vagyok Valaki 11 napja
Mariann ott maradt a TV-nél?
Tünde Giczey
Tünde Giczey 12 napja
Egyetértek: Az Echo TV internetes szolgáltatása SOKKAL JOBB volt!
Ma Pa
Ma Pa 13 napja
A német Antifa terrorszervezet egyik hivatalos lapja és szócsöve a "Der Spiegel" mellett az egykoron Helmut Schmidt nevével fémjelzett "Die Zeit". Ahol is a CEU egyik fénylö csillaga,Magyar Béda 7 oldalas "Ungarn ist verloren"-Magyarország elveszett cimü "költeménye" olvasható német és angol nyelven.Ami a német demográfiai helyzetet illeti.Nem pénzkérdés.Németország a világ egyik leggazdagabb országa,a német ellátórendszer gyakorlatilag kedvezö esetben mindent a polgárok segge alá tesz.Persze lehet mekegni,ez sincs,az sincs,de alapjában aki egy kicsit is együttmüködö a rendszerrel az anyagi értelemben nincs magára hagyva. Hogy a különbözö társadalmi rétegek mennyiben képeznek rizikócsoportot,mennyiben veszélyeztetettek egzisztenciálisan a gyermekvállalás tekintetében,arra bizony vannak statisztikák és tanulmányok.A mostanra kialakult nyugati korszellem az,amely minden tekintetben szabályosan bénítja a gyermekvállalási kedvet az "öslakos" németek körében.Az individualizmust általános követendö eszmévé és napi gyakorlattá tévö nyugati társadalmakban szinte lehetetlen kitörési pontokat találni.Az emberek általános életidö-érzékelése hajszolt,egyben beszükült.A müveltség színvonala kétségbeejtö.A életetmuszájfenékigkiélvezniakaró-kínálat viszont az információs és civilizációs robbanással óriási.-"Most kell a Maldiv-Szigetekre utaznom,most még lehet,20 év múlva elborítja az egészet az Indiai-Óceán.-Most kell a legújabb Mercedes,BMW,de ha lehet inkább egy 300ezer eurós Mclaren,vagy Lamborghini,mert holnapra betiltják az autókat.-Most kell mindent,ami anyagi megszerezni,kihörpinteni,megenni,fölzabálni,mert holnapra nem lesz ennivaló.-A német marhahús az nem jó,argentin kell nekünk 130 euro/kilo áron,lazacból is inkább a kanadai vagy norvég vadlazac,mert a tenyésztett lazac túl zsíros,de lehet ám biomangalica-húst is kapni ,94 euroért kilóját.Hogy ezzel a Föld természeti katasztrófáját fölgyorsítjuk?Tökmindegy,kerül,amibe kerül!-Mi zöldek vagyunk,modernek és gazdagok. Gyorsan,gyorsan,még ezt is,még amazt is megenni,fenékig üríteni minden poharat,nincs holnap,vagy alig van holnap,népességrobbanás,klímakatasztrófa,már mindent föltaláltunk,már mindent kitaláltunk,mindent fölzabáltunk,a pusztulás felé rohanunk,amit a jobb kezünkkel megteremtünk a bal kéz a következö pillanatban elpusztítja,az idö elveszett,nincs idö,nincs idö, hát mire föl szüljünk gyereket,hová,minek,kinek és föleg mikor!?-Hiszen az idö rohan,magamra sincs elég idöm,nemhogy egy gyerekre!-Ó,mi oly fölvilágosult,hitnélküli,reménynélküli elárvult,magunkrahagyott szegény nemzedék!"-Pamflet vége.Ilyen keretek között döreség lenne bármily csodában reménykedni,ami a nyugati ember önnön reprodukcióját illeti.Ahol a milliomos herélt német szalon-kommunisták és zavartagyú, pedofil 68 -nemü antifa félanalfabéta zöldbárók a politikai hangadók,miközben 60 euros franciapezsgöt kortyolgatnak,130 euros argentin steak-et zabálnak ,Hamburg,Berlin,Frankfurt villanegyedeiben heverésznek a fél világot pökhendien oktatgatják ki az élet mibenlétéröl ,mértéktartásról és szolidaritásról pofázva. Mindeközben a vidám négerek,muzulmánok tologatják a babakocsikat Németország-szerte,úgy,ahogy az Magyarországon is látható.Kettö purdé jobbról,kettö balról,egy a pocakban,egy a babakocsiban.
Gyula Bueki
Gyula Bueki 6 napja
+Istvánné Cseh hàt , ha ön nekem a családtámogatásròl ennyi minden ès csak negativum jutott eszèbe, akkor " a hiba az ön kèpernyőjèben van"
Istvánné Cseh
Az ember nehezen emészti meg , hogy azt hallja , hogy szaporodjon , mert szükség van rá. Ugyanakkor azt tapasztalja, hogy felesleges. Itt azt értem , hogy oldja meg megélhetését , ahogy tudja. Dolgozzon legalább napi 10 órát, neveljen legalább négy gyereket, /álmában/, gondoskodjon a családja anyagi szükségleteiről a jövedelméből, amely önmagának sem elég. Vásároljon hitelre házat vagy lakást, amelybe csak aludni, takarítani, mosni van ideje. Talán a nálunk gazdagabb országokban élők is érzik a helyzet bizonytalanságát, a család alapítás ma hosszú 20-25 éves feladat, jó esetben sikerül az utódokat önellátónak nevelni, de ha nem , mert az gyermek még a szüleit sem látta, legfeljebb lefekvéskor, akor a szülő gondoskodhat haláláig gyermekeiről. stb....
janos filep
janos filep 12 napja
Detto ugyan ez Svedorszag is.
Gyula Bueki
Gyula Bueki 12 napja
So ist das
I. R.
I. R. 12 napja
Ma Pa. .. hosszú a hozzászolásod de sajnos igaz. Én már nem olvasom, egészségem érdekében... ha a klaus kleber félék fröcsögnek, dühös leszek... de ha ezt magyarok teszik, az fáj. Isten verje meg az összes hazaárulót! Undorítóak.
Bookmark Monaco
Bookmark Monaco 13 napja
A görök események el vannak hallgatva a nyugati sajtóban.
feketetükörben fehérmajom
+M D Szerintem hagyd, már én is csak kíváncsi voltam hová viszi el az egészet, nem érdemes vitatkozni. Ő pont az a fajta, akit ész érvekkel nem lehet meggyőzni, pont annyira fanatikus mint azok a terrosták , akik vallási meggyőződésből képesek gyilkolni. Nekik is isten sugallta a kurva nagy igazságot
Zoltán Béres
+M D Tévedsz, mert a zsidók között nincsenek jók. Egy részük gonosztevő, míg a maradék a gonosztevők cinkosa, mert védelmébe veszi a zsidó gonosztevőket. A rabbi lehet hogy jó zsidó, de kizárólag a többi zsidó számára jó. Valójában ő is végletekig aljas, mivel több zsidók által elkövetett aljasságról van tudomása mint az átlag zsidónak, mégis kiáll védelmükben, illetve elhallgatja a tudomására jutott bűneiket.
M D
M D 3 napja
Kezeltesd az üldözési mániád, nem kell pszihiáternek lenni ahhoz hogy valaki felismerje a kórképed. Beteges ez az egész sztereotipizálásod, vannak józan és becsületes emberek közöttük is, lásd Moshe Ber Beck aki pont Budapesten született és a Neturei Karta főrabbija.
Zoltán Béres
+feketetükörben fehérmajom Igaz hogy rengeteg vér keveredik, de nem a testnek van lelke, hanem a léleknek van teste. A test lehet kevert, de a lélek nem. Minden lélek a fejlettségi fokának megfelelő megjelenésű testbe születik. Ezért van a földön annyiféle különböző emberi test típus, mert ennyiféle különböző fejlettségi fokú lélekcsoport él együtt a Földön. A lélek fejlettségi fokát jelentősen befolyásolja, hány korábbi életet tud maga mögött, mert minden megélt élet tapasztalattal és bölcsességgel növeli a lelkek fejlettségi szintjét. Vannak lélekcsoportok amelyek fejlettségüket tekintve kevéssé térnek el egymástól és vannak amelyek jelentősen. A test típusok egymástól való különbözőségének mértéke a lélekcsoportok, egymástól eltérő fejlettségi szintjének mértékét mutatja. Tehát a test a lélek tükre. Vannak bolygók, amelyek egészén azonos fejlettségi szintű lelkek élnek. Ezt az mutatja, hogy megjelenésüket és testalkatukat tekintve, egy népcsoportot alkotnak az egész bolygón. Azon túl hogy a különböző fejlettségi fokú lelkek más-más típusú testbe születnek, még a tetteik is megkülönböztethetővé teszik egymástól a lélekcsoportokat. Ezért könnyű tetteikről felismerni a kazár testbe született lelkeket. Bárhogy néz ki a kazár és bármit hazudik, mert a tettei akkor is leleplezik. Nem lényegtelen hogy a származásukat titkoló kazárokat megjelenésükön és tetteiken túl, származásukat leplező hazugságaikban is igen nagy egyezést mutatnak, amit ki tudja mióta adnak tovább az idősebb kazárok a fiataloknak. Ezzel a kazárok létrehoztak egy olyan saját viselkedési formát, ami eggyel több támpontot ad saját lelepleződésükhöz.
feketetükörben fehérmajom
+Zoltán Béres Amúgy az évszázadokon keresztül ugye tudod hogy rengeteg vér keveredet itt, nincs olyan hogy tiszta vér
destinicoach
destinicoach 13 napja
Ezek a csalassal meggazdagodott trans-buzik terjeszkednek es osi gyonyoru orszagokat bekebeleznek mint a hatalmas parazitak, vagy metelyek.
94 MaximGorkij
+Zoltán Béres itt a bizonyíték cdn.nwmgroups.hu/s/img/i/1808/20180806heller-agnes-demszky-gabor.jpg
Zoltán Béres
+94 MaximGorkij A szobrokat zsidók készítették és ami zsidótól származik, mindenbe benne van a zsidóság természetének legjava.
94 MaximGorkij
+Zoltán Béres Dehogynem! nézz csak alá a lovaknak a hősök terén. az összes körül van metélve.
Zoltán Béres
+94 MaximGorkij Attila nem volt zsidó.
94 MaximGorkij
+Zoltán Béres Már Szent Attila kerálunk is metéltfaszú mocskos zsidó volt
Ančka Oberwiesenfield
Szaniszló hiányzik csak :D
Istvan Gogos
Istvan Gogos 13 napja
Háttérkép?! Felkai maffia. Az rendben van, hogy átverjük a gójokat, de egymást is?
Istvan Gogos
Istvan Gogos 10 napja
+Ferenc Tolnai Ma fotózni mentem, nem vadászni. Majmokra pedig nem lövök. Kár beléjük a golyó.
Ferenc Tolnai
Ferenc Tolnai 10 napja
+Istvan Gogos Ébredj már fel a kezed a bilibe lóg.
Istvan Gogos
Istvan Gogos 10 napja
+Ferenc Tolnai Ma találkoztam a hegyekben őzzel, farkassal, borzzal, szarvassal,vaddisznóval- de ilyen majommal mint te nem.
Ferenc Tolnai
Ferenc Tolnai 10 napja
+Istvan Gogos Most nagyon kiröhögtelek. Szórakoztass még egy kicsit,reggel 6-ig vagyok a munkahelyemen.
Istvan Gogos
Istvan Gogos 10 napja
+Ferenc Tolnai Nem vagyok az az ideges fajta. Hidegvérrel tudok tenni meg dolgokat.
Bookmark Monaco
Bookmark Monaco 13 napja
Azt találták ki a globalo-gengszterek, hogy Draghi mesterrel fognak csinálni egy “szakértői” kormányt. Az első lépés az lesz, hogy kinevezi a lokális helytartó Mattarella szenátornak élete végéig majd miután megbuktatják a Salvini-Di Maio-Conte kormányt Draghi alakithat kormányt. Most még megvárják az EP választás eredményét. Meglátjuk, mindenesetre már az IMF is rugott egyet az olaszokon.
Zoltan Harangozo
Nahat, ennel jobb megfogalmazast en sem tudtam volna kitalalni: "Akiknek valojaban egymasra kellene talalni, azok gyulolt ellensegek, bezzeg azok, akik halalos ellensegek kellene, hogy legyenek, azok meg egy taborban vannak." Ez ma a USA!!!!!!!! Magyarul: A komcsi, a naci es a muszlim egymas segget csokolgatja egy diabolikus deruben.
skojig oquist
skojig oquist 12 napja
Huuuu de jol mondtad ez IGY VAN
Következő
Háttérkép (2019-04-18) - HÍR TV
41:57
Sajtóklub (2019-04-22) - HÍR TV
41:56
Rablópártok // Első rész
41:17
Megtekintés 21 000
FULL FACE of PR MAKEUP TESTED
19:25
Megtekintés 705 826
BRUNCH at 7-ELEVEN Thailand
16:25
Megtekintés 927 061
TWICE "FANCY" Dance Practice Video
3:43
Meet my giant pair of scissors
13:31
Megtekintés 455 569
Avengers Endgame Review
12:41
Megtekintés 339 522
Making My Own Starbucks Pinkity Drinkity
20:27