Sötét

Kötöttfogás 31. - Nagy balhé lenne, ha kiborulna ez a bili!

Magyar Hang – A Túlélő Magazin
Megtekintés 75 121
83% 788 152

Négy vendég, három téma, egy Kötöttfogás:
Résztvevők:
Csintalan Sándor, Konok Péter, Skrabski Fruzsina, Bencsik Gábor és a műsorvezető: Dévényi István
Témák:
- Manfred Weber jött, a plakátok mentek, de nem mindegyik.
- Fogy a magyar - mire elég a családvédelmi akcióterv?
- Ki törődik a cigányokkal?
Ha támogatni szeretné a műsort, itt is megteheti:
www.kotottfogas.com

Közzététel:

 

2019.márc.13.

Megosztás:

Megosztás:

Letöltés:

Betöltés.....

Hozzáadás:

Kedvencek
Megnézendő videók
Megjegyzés 985
Ferenc Szűts
Ferenc Szűts 15 napja
Bencsik Gábor: 21:00 " A jó európai unió az lenne, ami megőrzi a kultúráját." 40:40 "Az európai kultúra nagy tévútja, hogy gyerek nélkül is lehet élni." Köszönöm neki a felvilágosítást, most már tisztán látok.
00asha00
00asha00 16 napja
Fruzsina együgyű és flegma, hívjatok helyette más kormány szimpatizánst, amúgy jó a felosztás
soni mindegy
soni mindegy 19 napja
Meg csak annyit reagalok erre a belfereg Konokra, hogy a ciganysagra nagyon sok tamogatast adtak a multban is es ma is, de semmit nem er, mert egyszeruen nincsenek kitermelt elitjeik, tanult reteguk, akik kepviselnek oket es nem is igenylik. Az en anyam 36 evesen ozvegy lett egy 10 eves es egy 10 honapos gyerekkel a nyakan es meg a haz is amibem eltunk a fejunkre szakadt. Ennek ellenere a szocialista kormany meg engedelyt sem akart adni hazepitesre, de a ciganyoknak ingyen hazsorokat epitett fel amiket par honap alatt szetvertek es eladtak mindent belolle.
soni mindegy
soni mindegy 19 napja
A migraciorol valo vitabol mar elegem van es az ellenervekbol is , hogy most tartani kell-e ettol vagy sem! Ha az oseink pl Dobo Istvan vagy Hunyadi Janos a mai ellenzek ertetlen felfogasaval rendelkeztek volna, hat talan nem is letezne Magyarorszag azota. Mit is mondott Hunyadi? Nem a Torokkel van bajunk, hanem a vallasaval. Egy muzlimnak aztan magyarazkodhatsz egyenlosegrol.
Pisti Battai
Pisti Battai 21 napja
nem rasszról van szó, hanem kuuultúúráról *1 perccel később* bár arabok is vannak a buszon
Csaba Mérey
Csaba Mérey 22 napja
idézet:----- A politika a legsokoldalúbb gazember, mert a Maga javára fordítja mindig a szerencsét. (igazságot)
Sándor Csetneki
legalább dévényi felnyalná ami kiborult a biliből
Andor Solymos
Andor Solymos 27 napja
Kedves Konok Péter! Nomen est omen, jelesül ön valóvan konok! Azt elfelejtette hozzátenni, hogy ön gondolja ilyennek Európát (integratív, multi kulti), ezt fontos hozzátenni, mert vélhetően a nagy többség nem így gondolja. A többség nagy valószínőséggel továbbra is fehér és keresztény alapú Európát szeretne. Ha ez rasszizmus, akkor gratulálok!
Andor Solymos
Andor Solymos 28 napja
Minden tiszteletem Bencsik Gáboré, aki megpróbálta a lehetetlent. Nagyon nehéz fényt vinni oda, ahol sötétség van. Amit valaki nem akar megérteni, azt nem is fogja soha megérteni. Szerencsére a józanész van többsègben. A kedves liberális barátaimnak javaslom, hogy tanulmányozzák a Koránt, és a hozzá tartozó vallást. Hogy egy kicsit lássák már be, milyen kultúrát akarunk mi ide beengedni. Kicsit szét kellene nézni Európában.
Gyula Somogyi
Gyula Somogyi Hónapja
Ennek a barom Konoknak tudtommal 3 gyereke van. Mit ugat akkor azok ellen, akik gyereke(ke)t szeretnének???
András András
András András Hónapja
Mikor lesz már fönn a legújabb Kötöttfogás?
Szabolcs László
eddig a legjobb műsor volt, köszönöm!
Ádám Béres
Ádám Béres Hónapja
Konok te marha! A törvények is egy világképzet ráerőltetése az egyénre. Én kurvára nem értek egyet azzal ,hogy ne vezethess jogosítvány nélkül. Miért erőltetik rám ???? Sőt én az önbíráskodásban hiszek. Ez miért bűn ???? Ki kérdezte meg az én véleményemet ????? Miért erőltetik rám valakik a világnézetüket ???? Ja és igen. Adót sem szeretnék fizetni ,szóval szólj a NAV-nak ,hogy felejtsenek el! Gyerekként kurvára nem akartam iskolába járni mégis kellett ,miért ???? Sőt volt ,hogy fogat mosni sem volt kedvem ,de kellett!!! Hol voltál Konok??? Miért nem mentettél meg ettől az erőszakos világképzettől???
Kottametal
Kottametal Hónapja
Úgy érzem, nem jó ez a vonal, hogy Konok(kal az élen) minden egyes, a liberális kánon szerint nem PC szó/kifejezés kapcsán nekiugrunk-ugrotok a másik oldal torkának. Én értem és megértem a frusztráltságot ezen az oldalon, de ezzel sajnos csak azt érjük-éritek el, hogy még inkább ellehetetlenedik a párbeszéd és a másik oldal elgondolkodtatása, meggyőzése, a legminimálisabb szinten is. Szerintem higgadtabban, racionálisan érvelve kellene vitázni. Nagyon nem nehéz cáfolni ezeket a sablonokat amiket a jobboldal szajkóz. Most is volt minimum 3 magas labda, amit nagyon fölényesen le lehetett volna ütni szerintem. Egyik Európa. Szerintük olyan Európa kell, ahol jó sokat szülnek a nők. Tényleg? Erre sikerült jutnia két jobboldali "értelmiséginek" hosszas gondolkodás után (ez jobb fő retorikai és politika programja, szóval gondolom jól átgondolták). Kb. egy ötéves óvodástól várok ilyen szintű választ. Itt beszélni lehetett volna arról, hogy miért is jött létre az EU eredetileg (gazdasági érdekből), és mi a mostani fenyegetés (ha a tagországok nem hajlandók lemondani a nemzeti szuverenitásuk egy részéről, és egy erős föderációs berendezkedést megvalósítani, Európa óhatatlanul lemarad a K+F és a digitális forradalomban USA és Kina mögött, elveszti gazdasági szerepét, az pedig senkinek nem lesz jó). A népesedés-politikát is ebben a kontextusban lehet-érdemes tárgyalni. A családtámogatási rendszer jó, de egyrészt semmi új nincsen benne, másrészt nem fogja megoldani a problémát. Lehet 1,5-ről felmegy 1,8-ra 10 éven belül a gyerek/család ráta, de ettől még a népesség fogyás nem fog megállni. Gazdasági teljesítmény (gyakori érv ez is): oké, de ne dobálózzunk azzal, mennyit lop Mészáros, mint ellenérv, hanem hozza már be valaki egyszer a környező országok elmúlt 10 éves kumulatív GDP növekedését és akkor majd meglátjuk, hogy hogy teljesít Magyarország reálisan az adott lehetőségekhez képest. Végül, de nem utolsó sorban, amit ez a csóka a cigányokról előadott, az nettó nácizmus. Pont ott nem szabadott volna csendben lenni, főleg hogy megint csak lehet racionálisan érvelni az állításai ellen: amit USA pozitív diszkriminációval elért az elmúlt 50 évben a feketékkel - sokkal mélyebbről indulva, mint a hazai cigányság - az konkrét, létező példa arra, hogy a kultúra megváltoztatható (ha tényleges esélyt adnának nekik). Szóval ilyesmi... jó az, ha hívtok jobbos vendégeket, de még jobb lenne, ha szóhoz is tudnának jutni, és intellektuálisan kerekednétek föléjük, nem pedig hangerővel :)
Mehecskekutato
Mehecskekutato Hónapja
Hol találni a 32.adást?
Ádám kreuch
Ádám kreuch Hónapja
Merre késik a 32. rész ? Hol van már az új adás ?
teliver1
teliver1 Hónapja
G. Gyorgy Horvath
Persze, innen könnyű: amikor a kúrmány fellépett a "norvég" és a "Soros" civil szervezetek ellen - akkor épp azokra támadt rá, akik a leginkább foglalkoztak, s igen, ott a helyszíneken, a cigányok gondjaival: kormányzati ellenszélben.Bencsik úr pedig nagy sikerként beszélt arról, hogy a kormány majd, egyszer, talán valamikor - lépni fog ebben az ügyben.
sk8boardingsite
sk8boardingsite Hónapja
Manfréd Wébe' kb.
erika nemeth
erika nemeth Hónapja
Ez a ket fideszes tokelutott mirol beszel?akik elmentek az orszagbol azoknak a gyerekei kulfoldon szuletnek mert ott tudjak biztositani a jovot nem a fidesz kedvezmenyes hitelei!
Ferenc Takács
Ferenc Takács Hónapja
A világ legsúlyosabb problémája a túlnépesedés. Kb. ötvened annyi ember léte lenne optimális a földön. Ez gyakorlatilag automatikusan megoldaná a környezetszennyezés, klímaváltozás, és ezzel összefüggő összes globális problémát. Ez a embertenyésztési politika tragikusan hibás.
kakas laszlo
kakas laszlo Hónapja
színigaz!
Bence Samu
Bence Samu Hónapja
Bencsiket nem akarjátok vitába engedni Bogdán Lászlóval?
vilmos sari
vilmos sari Hónapja
Nincsenek jo ujságiroink a helyesirásra ugranak, de a gondolati fogalmazásuk csapni valo.Vissza élnek a szabad média értelmével.okosnak tartják magukat nem azok. a kreativ ,elörevivö gondolatuk nincs. álságos média.
Péter Ákos Horváth
két elmeroggyant fideszes, katasztrófa
Attila Wisky
Attila Wisky Hónapja
Tényleg érdemes volt megnézni a műsort. Ezek a párbeszédek rámutatnak, hogy a rendszer hány sebből vérzik és legalább folyik valami erőfeszítés,hogy ezt láthatják a nézők is. Mindegy ki van hatalmon a lényeg az legyen, hogy fejlődjön a többség aki ebben az országban él. Ami viszont ma folyik, inkább az visszafelé fejlődés. Messze vagyunk a jóléti államtól még és van munka rendesen rajta. Munkahely​ van, fizetés a biztonságos kiszámítható élethez az nincsen. Persze vannak kivételek és azok akik élvezik is ennek a rendszernek az előnyöket... Jó a műsor. ✌️👍✊
ScipioHun
ScipioHun Hónapja
Dévényi Úr! Kezd a műsora nevetségessé válni! Ami nagyon is jó dolog, hogy meghívnak a műsorba kormánypárti figurákat, viszont az abszolút kontra produktív, hogy bejön két ember és újra és újra felmondják a kötelező kormánypropagandát. Amikor leredukálunk minden politikai kérdést a bevándorlásra, az hiba. Üres fecsegés. Eddig néztem a Kötöttfogást, mostantól nem fogom.
ScipioHun
ScipioHun Hónapja
A Fidesz plakátjainak hatékonyságát az adja, hogy orrba-szájba nyomatják. Azzal a brutális média armadával, amivel a Fidesz rendelkezik, szó szerint bármilyen üzenet sikerre vihető. Ez nem a Fidesz érdeme, és ehhez kommunikációs zseninek sem kell lenni.
Loránd Ternesz
Loránd Ternesz Hónapja
Lassan ezt a pöcegödröt is kitakarítja a jobboldal. Fogynak a libsik a műsorból! :D
EZ Levi
EZ Levi Hónapja
ez a Konokfajta mikor foglya befejezni a nyugatra menekules reklamozasat ? ?? mekkora egy alszent sopredek, egy kopedelem. a fajtaja miatt is nagyon sok fiatal ment kulfoldre.. lehet , hogy tobb mint gondolnank.
János Csiszár
János Csiszár Hónapja
Ez a Konok, súlyosan terhelt! Borzasztó alak! Vajon van családja? Nem lepődnék meg, ha nem lenne.
Róbert Miklósi
Gyereke is van.
György FERENC
György FERENC Hónapja
ez a szemüveges fasz ez katasztrófa. ki is kapcsolom.
End Trisz
End Trisz Hónapja
Értem : több gyerek. Rendben is van, de előtte építsünk már néhány gyerekkorházat, bölcsődét, ovit, iskolát és ne kibaszott stadionokat. És kezdjük már el jobban étkeztetni őket ezekben az intézményekben, stb, stb .
Krisztián Kovács
orbán lop és hazudik, és minden amit jelenleg a fidesz csinál az a lopás és a hatalom meg tartásának az eszköze, a többi csak blabla, vagy elhiszed hogy így van vagy valami kurva buborékban élsz. Azt mondja a a szerencsétlen barom a videóban, hibázunk mert nem akarjuk megérteni a kormény céljait, félremagyarázzuk és nem ismerjük el az eredményeket. Akkor nézzük, a cél a lopás és a hatalom, és a mégtöbb lopás és mégtöbb hatalom, az eszközei a hasugság, korrupció, elmonyás, megfélemlítés, ellehetetlenítés, az eredmény, totál káosz, magyarország az eu legcsóróbb, legelmaradottabb és legkorruptabb országa, aki szélsőséges diktatúrákkal haverkodik és kifelé megy az eu-ból aminek jeloenleg az előnyeit még élvezi de a pénzét elnyeli és ellopja. Ennyi.
zsurzs3
zsurzs3 Hónapja
Skrabski Fruzsina legelső megszólalásának minden szava igaz, lényege: a (kampány)módszer bejött. És szerinte EZ A LÉNYEG, EZ A FONTOS. Vagyis nem az igazság, a tisztesség, a politikai-gazdasági programok ismertetése az, amivel meg kell szerezni az emberek bizalmát, ergo szavazatát, hanem bármilyen eszköz használható a HATALOM MEGSZERZÉSE, (JELEN ESETBEN MEGTARTÁSA) érdekében. Nos, számomra ez rettenetesen kiábrándító. Igen, a fidesz marketingje - ahogy Fruzsina mondta - iszonyatosan hatásos. Csak hát, megjegyezném Hitler, Sztálin, Rákosi, stb. propagandája is iszonyatosan hatásos volt (no meg azért volt ott IS jócskán megfélemlítés) Fruzsina szavai: a fidesznek az a lényeg, hogy legyenek gyerekek. Kérdem én: MI KÖZE BRÜSSZELNEK AHHOZ, HOGY MAGYARORSZÁGON „HOGYAN LEGYENEK” MAGYAR GYEREKEK? (ld. plakátok: Joga van tudni, mire készül Brüsszel.) Számomra ez hatalmas logikai bukfenc. Cigányság kérdésében: huvid.net/video/vide%C3%B3-5qHBOuqlJ2Q.html Bencsiktől meg égnek áll a hajam: megkérdezik, miért nincs a Farkas Flórián ügy feltárva, egész elképesztő mimikával húzza a száját, de nem tud mit mondani, csak azt, hogy senkinek nem lenne jó, ha ez a bili ki lenne borítva (!?!?!?!?!) Kinek is nem lenne jó?????????????????????????
Krisztián Tanács
A tisztelt kormánypárti vendégekhez volna egy fontos meglátásom. Azt hiszem építő jellegű, nem fröcsögős stílusban. Fruzsina nagyon frankón elmondta, hogy a Brüsszel-Soros ellenes kampány egy zseniálisan működő propaganda a szavazók megtartásáért, melyet még ő maga is soknak, kellemetlennek érzett, aztán látva az eredményességét, már jónak talált. Azaz a cél szentesíti az eszközt? Ez viszont nem nagyon illik Gábor klasszikusan konzervatív, jobboldali keresztény szemléletébe. Holott ő is szereti elválasztani a célt az eszköztől. És szerintem itt van a probléma gyökere, amit nem lát a kormány. Működik a "ne azt nézd, mit mondok, hanem hogy mit teszek" módszer a szavazatszerzésben, de már nem működik, ha a cél a gyarapodás, gyermekvállalás. Mert a jövőben való hit, és bizalom tudat alatt is, még a kormánypárti szavazó fiatalok esetében is csak erős, morálisan helytálló elvek, tettek mellett jöhet létre. Azaz hiába a CSOK, meg a családtámogatási program, azaz közvetlen pénz a gyerekvállalásra, amikor a gyermeket a 20-30... évvel későbbi jövőnek vállalja az ember. És mindenki érzi, hogy ez az álságos módszer nem fogja kiállni a 20-30 éves jövő próbáját. És hogy ne csak kritizáljak, javaslatot is teszek. Dobja a fenébe a kormány a Soros-Brüsszelre felfűzött ellenségkép kampányát, és ugyanekkora vehemenciával óriásplakátokon POZITÍV üzenetekkel és célokkal bombázza meg a népet. Például, azzal, ami Bencsik Gábor szájából el is hangzik, hogy "gyerekkel lesz csak teljes az életed". Ha a Fidesz képes volt a negatív kampánnyal egy országot megfélemlíteni, megmérgezni, ha csak tizedannyi fiatalnál célba érne ez az új csapból is folyó üzenet, már több eredményt elérnének mint eddig.
Attila Major
Attila Major Hónapja
Arról, amit Skrabski Fruzsina mond a plakátkampány eredményességéről, hatékonyságáról a nem túl elegáns mondás jut eszembe: "Egyél sz@rt, sok százmilliárd légy nem tévedhet!" Szóval értem én, hogy egy alternatív valóság kiplakátolásával kampányolva politikai hasznot lehet szerezni, de attól még a Föld nem lesz lapos, hogy valakik azt állítják, akkor meg mire jó ez az egész pszeudovalóság? Értem én, hogy tovább kell lopni, tovább kell uralkodni, és ez sokkal könnyebb, meg talán izgalmasabb is, mint egy ország, egy társadalom problémáira választ találni, de hogyan vállalhatják fel ezt értelmes emberek? Mert a hülyék oké.... aki nem akar valós gondokkal szembesülni, azoknak kész alternatív világok vannak - ott a Barátok Közt, vagy a Való Világ/Big Brother, stb. Nézd a mások ostobaságait ahelyett, hogy a saját életed problémáira, kérdéseire keresnél és kapnál válaszokat! Ami ijesztő, hogy értelmes, tanult ember képes amögé a stratégia mögé beállni, hovatovább, dicsérni és elismerni, ami az emberek megtévesztésre épített hatalmat szolgálja. A természetben nem látunk még csak hasonlóra sem példát, hogy az irracionalitás ilyen mértékeket öltsön.
K. Tarsoly
K. Tarsoly Hónapja
Kegyetlen, irtózatosan ostoba ez a nő.
MrSzmisz
MrSzmisz Hónapja
Konok Péterrel kicsit elszállt a ló. Korábban sokkal objektívebb volt. Sajnálom, hogy ennyire sikerült magát belehergelni a saját gyűlölködésébe. És nagyon sajnálom emberileg is, mert szörnyű lehet úgy élni, hogy mindent rossznak látsz, és mindenbe csak cinikusan beleköt. Konok úr szerintem pár hónappal ezelőtt még egészen más viselkedést produkált a műsorban. Csalódtam (benne is)... Üdv, egy pártatlan olvasó, hallgató, néző
Roland
Roland Hónapja
Már a műsör elején elegük lett a baloldalon ülőknek.
János Csiszár
János Csiszár Hónapja
Csintalan, kiszámíthatóan megbízható! Hozta a formáját. Úgy a 15. percnél "kiafasztozott" egyet! Aztán meg értékzavarosságról beszél, ami nagyon helyes, hiszen ő maga pontosan ilyen értékzavaros. Az egész pályafutása erről árulkodik. Szép volt Satya!
Zoltán Dr Kiss
Zoltán Dr Kiss Hónapja
A jó Isten mentsen meg minket ettől az elképesztően destruktív Konok Péter féle destruktív liberálizmustól! Köszönet a műsorért, ami bemutatja ezt a Konok féle őrült világképet. S a jó Isten mentse meg ennek az embernek a lelkét.
Ádám Galambos
Ádám Galambos Hónapja
Nem tudom, hogy ki ez a nő, de ha szerinte bármi megengedhető a politikai módszerekben, akkor tuti nem volt baja Gyurcsánnyal sem. Hiszen az őszödi beszéd is csak egy politikai termék volt - de azért utána mégis felgyújtották az elvbarátai a fél várost.
Dániel Kovács
Dániel Kovács Hónapja
Többször elhangzott, hogy ne azt nézzük, a FIDESZ mit kommunikál, hanem azt hogy mi a célja, mit valósít meg! Nos engem az érdekelne, hogy valójában tényleg mik ezek a célok, mert a legyen több gyerek című történeten kívül másról szó sem volt. Lehetne cél netán az egészségügy rendbetétele, az oktatás valós szakmai párbeszéden alapuló megreformálása, a költséghatékonyabb egyszersmind kisebb,hatékonyabb államaparátus megvalósítása stb..... Ezek helyett süket duma van és gyűlöletkeltés.
Tamás Makai
Tamás Makai Hónapja
Hozzáértő kormányzás ? Aki eladósítja a dolgozó embereket, és közvetve a családtagjaikat, az orosz és kínai autokráciát kiszolgáló helyi szemétdombi dafke zsebnapóleon ,aki állítólag zseni , de nem úgy , hanem az egészségügy és oktatás támogatása helyett ő a szuperügyes stadionépítő, kérdések elől gyáván megfutamodó , jogász szakma szégyenét védőpajzsként az ügyészség élén tartó , a népet az agyhalál-médiahálózatán keresztül lebutító , népvakító ...Akkor még nem is beszéltünk a Harács Lőrinc Strómanról , Tiborcz lámpákról ,a Garancsi-felárazásokról , a megfagyott emberekről, a kilakoltatott ezrekről , a finkelstein legjobb magyarországi tanítványainak a #finkelsteinfirst nevében megvalósuló gonosz logikájáról ... aki szerint minden úgy van , ahogy ő gondolja , tehát senkinek az ellenvéleményét nem hallgatja meg , senkivel nem egyeztet #elmúltnyóckilencév #nekünkazországlerablásaazelső #nekünkamagyaroklebutításaazelső #kisgömböc #maffiaállam
Tamás Mohácsi
Tamás Mohácsi Hónapja
Az első adás amit csak többszöri nekifutásra tudok megnézni. Nagyon örülök hogy kormány oldalról is hívtok vendégeket, de nagyon jó lenne ha ezekben az adásokban tényleg azt a kultúr vita színvonalat képviselnétek amit többszőr hangoztattatok. Ha ugyanúgy egymás szavába vágtok és nem hagyjátok kifejteni az ellenkező nézeteket akkor semmi értelme. Nem bánnám ha Konokék nem dumálnának bele mindenbe amibe csak lehet. Írják fel a gondolataikat aztán amikor valaki befejezi a mondandóját akkor lehet ellene fordítani. Szomorú hogy csak addig vagytok kultúr ellenzék amíg nincs kit szétszedni.
wetrzwqgrh
wetrzwqgrh Hónapja
A cigánysággal kapcsolatban egy jó ideje nem tesz senki, semmit. Nem tett a baloldal, és bizony a Fidesz-KDNP 8 évnyi kormányzás után sem. Sőt inkább a rasszista kártyát húzza elő (utalva azokra a beszédekre). Az hogy ez a probléma ma ilyen formában van jelen bizony nem csak két éve kezdődött, de az Orbán kormány sem erőltette a dolgot. Sőt a nyilvánvaló támogatási pénzek eltűnése ellenére sem vonja felelősségre azokat, akiknek ráhatása volt ezekre a pénzekre, hogy az hova tűnt. Az egész rém rossz, és totális kudarc. Úgy gondolom az integráció kudarcáért nem csak a cigányság felelős, nyilván nekik is nyitni kéne, de úgy marha nehéz, ha már kilométerekre le vannak maradva, és bárhol ekkora hátránnyal indulnak, mert hogy cigány. A kultúráról meg... Nos ma most ahogy ezt írom már túl vagyunk a legújabb orbáni beszéden, tudjuk mivel jött ki. "Keresztény kultúra" védelmével. És persze mellette elítélte a liberalizmust, ami azért valamilyen szinten vicces, hiszen gondolom az Orbán hívők is ragaszkodnak a saját szabadságjogaikhoz, aminek egy jó része bizony a fene nagyon gyűlölt liberalizmusból ered. De vissza kanyarodva a kultúrára még is mi a fene az a keresztény kultúra? Csak mert a teljes banda ezt harsogja már 15.-e óta a Fácsén is. Érdekes, hogy a kérdésre adott válasz helyett inkább törölgetnek, meg letiltanak, biztos ez is a része ugye. A hívők meg csak nyomják az "ámen"-eket alattuk. És itt bizony meg kéne említeni a fogalom "zavart". Vajon hányan lehetnek azok, akiknek halvány lila gőzük sincs arról, hogy mi az a "kultúra"? És ezt tovább bonyolítva még jön ez a keresztény előtag is. A "keresztény kultúra" nem a keresztény vallás! És az amit "európai kultúrának" hívunk nem "keresztény kultúra"! Elhangzott a műsorban is, igaz sajnos nem lett ebben a mélységben kitárgyalva bővebben, hogy ennek az európai kultúrának a gyökerei már bizony az ókorig nyúlnak vissza. Igen a kereszténység kétségkívül hatással volt a rá, de nem sajátítható ki egy vallásra! Ugyan úgy hatalmas hatással volt rá a felvilágosodás, és annak vívmányai humanizmus, liberalizmus, vagy még korábban a görög, perzsa, római, germán, viking stb... Ráadásul hívőként, keresztényként sem lehet a "keresztény kultúrától" úgymond "üdvözülni", azt bizony a vallásban kell keresni, istenben, Jézusban, vagy akárkiben, amiben hisznek. És így bizony látható, hogy ez a szokásos bullshit áradat, ami mögött nincs semmi, csak a tudatlan, vagy félművelt szavazókra építkeznek. De nekem nem is azok a fő problémám, hanem (ha létezik) a művelt, tanult fideszes értelmiség hol van ilyenkor? Hogy azt mondja "Na állj, ez már marhaság!". Félünk a saját kedvenceinktől, vagy ahogy mondva is volt ez egy eszköz a cél érdekében. Hát nekem sajnos ezt nem veszi be a gyomrom, morális kérdés, hogy meddig lehet elmenni a hatalom megszerzése/megtartása érdekében. Nyilván másnak magasabb az a morális "gát". Lehet ezért sem lennék jó politikus. Erre a "kötelező visszaadni valamit, amit kaptam" dologra még röviden reagálnék. Nem csak gyerekkel lehet az ember teljes értékű tagja a társadalomnak! Rengeteg mást is adhat. Van aki csak tolja az ipart a szalag mellett, de bizony az ő munkája is ad valami értéket, bele adja a saját részét a közösbe. Vagy éppen tudós lesz, zeneszerző, festő, egyéb művész (Haha "keresztény kultúra" mi?). Számos lehetőség van. Igen nem szaporodik, és ha mindenki így gondolja nem is fogunk szaporodni, de egyrészt nem gondolja így mindenki. Én jónak gondolom azt a törekvést, hogy támogassuk például anyagilag azt, aki akar gyereket, de az legyen anyagi, és fejlett szociális alapú támogatás. Az ilyen hozzá gyártott ideológiák nélkül, mint "te ha nem szülsz szemét vagy, mert csak elveszel, de nem adsz". Ezek minek? Ha van is egy jó ötlet, ami mögé be lehetne állni nem kormánypártiként is, és jön valami agyatlan lózung mellé és áh... Na inkább hagyom, hosszú lett. Kösz ha elolvastad! :)
Hajgatóné H. Henriett
Hallottuk Bencsiket. A mondanivalója alapján: a cél szentesiti az eszközt. Hajrá emberek!!! Kinek-kinek célja szerint.....
Donat Szakmary
Donat Szakmary Hónapja
Minden tiszteletem ennek a résznek. Végre nem csak magukkal beszélgetnek. Nem szabad törzsi módon gondolkodni hanem meg kell érteni a másik oldalt is. Ők is racionális emberek és nekik is vannak éveik. Örültem hogy végre láttam egy vitát az oldalak között. Én szeretném tudni hogy hogyan gondolkodik egy kormányt támogató értelmes ember. Így a végén még egy nemzetként tudunk majd viselkedni. Remélem sokkal több ilyen vita lesz mert ez még szinte csak egy bevezető volt. Gratulálok Dévényi Istvánnak. Legalább így kell vezetni egy ilyen műsort, bár néha moderálhatott volna meg szigorúbban.
23bogarka
23bogarka Hónapja
Csintalan unja,mikor nem ő van a középpontban,nehéz az élet..
Far-Hát Kapitány
Sanyika drága, te érted a gyűlölettel hogy kell a népet hülyíteni? 2002-ben te még a Kovács (pinabubus) elvtárs mögött tevékenykedtél a nyisson minden magyar cukrászdát Bécsben, majd a 23 millió román munkavállalózásban és a Fletó szégyenteljes állampolgársági kampányában. Azért vannak akik emlékeznek még a farmer mellényes vitamingolyó jelenségre.
gera toti
gera toti Hónapja
Számomra konok a valaha volt legvisszataszítóbb ,legprovokatívabb féreg . Soha ilyet még nem láttam . Nettó gyűlölet a faszi .
A Kiraly Bolondja
Miert van az hogy a bolsi-komcsi-ratyi partolok a seggukkel gondolkodnak, es nem terveznek csak a mara. . Az olah migransok tulszaporodasa miatt vesztettuk el erdelyt, a totok agyban gyoztek le a magyart felvideken, a szerbek szapora mivoltuk miatt az orszag deli resze veszett oda. De ugyan igy jart a szerb amikor hagyta hogy az alban kiturja onnan ahol a szerb nep kialakult, es elvesztettek kosovot. Mirol halandzsazik akkor ez a kopasz segg es a szoros majom?
Imre Lukács
Imre Lukács Hónapja
Konok Péter vajon elgondolkodik néha azon amit mond? Megengedjük hogy a másik másképp gondolja.... Ez miárt nem jelenti azt, hogy án akár vele nem árthetek egyet?
László Kovács
A cigányság évezredeken át fenntartotta magát. A szocializmusban nekik is volt munkájuk.
László Kovács
A termékenységi ráta bármely mértékű javulása nem oldja meg a 25-30 éven belül várható problémákat, pl. a nyugdíjak problémáját.
László Kovács
A Fidesz nem koncentrál arra, hogy legyenek magyar gyerekek: hányan tudnak élni az adókedvezményekkel? Mióta nem emelkedett a családi pótlék?
László Kovács
Nézzük meg, hogy a külső forrásból bepótolt emberek pl. milyen focit csináltak/csinálnak Európában.
László Kovács
Nem minden politika alapít a gyűlöletre.A tovarisi konec pl. nem volt az. Az egy szellemes, felszabadult kampány volt.
László Kovács
Erredmények: az EU pénzek lenyúlása,
László Kovács
Fogalmazzunk pontosan: GAZDAGcsaládvédelmi akcióterv.
László Kovács
Milyen célt akartak a fideSS plakátok elérni? Évek óta a gyűlöletkeltés volt a céljuk.
Náci Laci kifingott boxere
húú ez a konok kitűnően mutatja be az ostoba és magabiztos libsi prototípusát
reziarfg
reziarfg Hónapja
a hajléktalan kinézetű Konok Péter 1 levegővel elhadarja miért kapott 2/3ot a Fidesz és miért fog a következő jópár választáson is, Csintalan meg a fülét/orrát túrja közben - ez a mai "kormánykritikus értelmiség"
István N.
István N. Hónapja
Magyarország legfontosabb és súlyosabb kérdése a gyerekszületések száma... Azt hittem ehhez azért még hozzájönne a 28500 ft-os nyugdíj, az 54 e. ft-os közmunkás bér. A 90-150 e. forintos bérek túlórával. Egy német árszínvonalú országban. Eközben ellopnak mindent kormány részről amihez hozzá férnek... Stb. Agyhalott fideszes barmok! Pontosabban gátlástalan, megalkuvó, 30 ezüstpénzes nyomorultak.
Zoltan Horvath
Zoltan Horvath Hónapja
idióta fideszes mocsok !!!
Elisabeth Krauss
A ciganyok zome nem szeret, nem akar, nem tud dolgozni. Konnyen akar hozza jutni amire szuksege van, azaz lopni szeret. A vereben van. ( megelhetesi bunozoknek neveztek a kadar rendszerben) ...es mar fel is mentettek a munka alol oket. Egyszerubb, konnyebb, elvezetesebb gyereket csinalni. Hiba kapnak segitseget, nincs igenyuk jobban, nivosabban elni. Hagyni kell oket a sajat eletformajukban, de segelyt csak egyszer kapjanak ami az indulashoz legyen eleg. Ha nem safarkodik jol, vessen magara ! Igenis nyomorogjanak, ha nekik az a jo. Tanuljak meg vegre, hogy csak tisztegesen, munkavegzes aran lehet elni !
Iconicrunner
Iconicrunner Hónapja
De miért kellene mindenkinek gyereket vállalni? Ugyanolyan teljes életet fogok élni gyerek nélkül! Én sem szólok bele, ha valaki gyereket vállal.
Iconicrunner
Iconicrunner Hónapja
+Gábriel Gyógyír értem...köszönöm, hogy ezt leírta, bár ennyi erővel az atomfizikáról is írhatott volna, én nem erről beszélek, nem erről volt szó. Másfelől, már ha tényleg a gyerekvállalásról akarunk beszélni, az senkinek nem lesz jó, ha szülőknek nem való emberek csinálnak gyereket.
Gábriel Gyógyír
De tényleg nem érted? Mit értettél meg a kérdésből? Aki szeretne annak nehezen lehet, vagy a párja steril, vagy párja sincs. A nem családban felnövő gyerekek se jelentenek megoldást. Másfelől az eddigi ismert történelem során sohasem látott jólét és orvosi ellátás mellett sem egészségesek az emberek, és még gyerekük se születik. USA-ban és több országban 2-4 generáció után impotenssé váltak... Nem működnek az élővilágtól elszakadt profit és hatalom alapokra épített élősködő- és rabló társadalmak hosszútávon (sőt középtávon sem).
Gábriel Gyógyír
- Konok legalább képes logikusan gondolkodni, pedig ő sem egy mindent látó típus. A lopások ezer milliárdjai tételesen fel vannak sorolva a hivatalos költségvetésben évről évre (intézmények, alapítványok, kiemelt fizetések, kifizetőhelyek stb.), ezen felül még van több-száz milliárd a fekete gazdaságból, ami szintén hozzájuk áramlik (oligarcha és politikus családok): www.sec.gov/Archives/edgar/data/889414/999999999718009604/hungaryformse.pdf - Bencsik Gábor: "Ellenzék" Egy beszélni is alig tudó kiöregedett értelmiségi védi azt, ami önmagában katasztrófa, ugyanúgy mint 20, 28 vagy 48 éve. Bencsik a végén bevallja, hogy nem támogatjuk a cigányokat (csak a reklámokban és a kampány idején), hiszen csak a szavazatuk kell. - Skrabski Fruzsina hogy lehet ennyire naivan jóindulatú a kormány céljait illetően? Az a kormány, aki a saját népét/lakosságát rabszolgaként tartva, szavazógépként is használja őket. Agyhalott propagandát tolnak. Beszántja a falvakat, és tönkreteszi a földeket. A valóságot meg lehet ismerni, ezt pont egy dokumentumfilm készítőnek nem mutatta meg senki az elmúlt 25-30 évben? Az tény, hogy köztörvényes bűnözők vezetik a törvényhozást és irányítják a költségvetést, akik egymást még mentelmi joggal és védik a torta tetején, maguk se tagadják, és ezt már a falusi vezetőik is nyíltan bevallják. Az ország ellopása gyakorlatilag megtörtént, a fiatalokban még van remény persze, mert valahogy elérheti egy részüket a tudás, a lopósok lelke pedig a következő életében más leckét kap. Fruzsina más területen jól tud megnyilvánulni, furcsa a vakfolt térképe. - Csintalan is leleplezi őket, amikor forrás nélküli "európai" és "keresztény" gondolatokra hivatkoznak.
Iconicrunner
Iconicrunner Hónapja
Borzasztó ez a nő.
Sándor Pécsi
Sándor Pécsi Hónapja
Ezt mondjàtok ,Andràs🤣🤣🤣🤣
Sándor Pécsi
Sándor Pécsi Hónapja
Kedves Fruzsina! A gyerekvàllalàshoz èlhető orszàgra van szüksèg. Mièrt van kint több ezer vendèglàtós külföldön?! Megmondom: Magyarorszàgon 10-16 óràt kell dolgozni naponta. Tendenciàvà vàlt,hogy csak 2 szabadnap jut hetente, 4 óràs bejelentès mellett ,ha beteg lesz az ember nem mer otthon gyógyulni,mert tuti repül,ha tàppènzre megy.Az èves szabadsàg ismeretlen fogalom . A munkavàllaló kiszolgàltatott Tudnàm mèg folytatni. Felhàborító,hogy erről nem beszèl otthon senki. Korrupt szar orszàg!
blista2
blista2 Hónapja
ez a fruzsina nevű szemét kurva még aljasabb hazudozó , mint a másik. Így képzelem el a tökéletesen gátlástalan fideszes hazaárulót, hogy teljesen rezzenéstelen arccal hazudik, és a végére odaszúr egy támadó megjegyzést, hogy arra reagáljon a másik, és ne arra, amit egy perccel előtte hazudott.
Ress Robert
Ress Robert Hónapja
Jó dolog a családtámogatás, legfőképpen a Csok. Pont annyival fognak emelkedni az ingatlanárak amennyit fel lehet venni. Ezt hívják piacnak... azaz aki fel tudja venni az nem nyer semmit aki nem tudja az veszít. Mit fog okozni ez? Ingatlanbuborékot Mi lesz emiatt? Válság, nagyobb mint ami alapesetben lenne. Ez van. Tessék picit gondolkodni! Egy területnek jó ez, az ingatlanberuházóknak!!! Extraprofitot raknak zsebre!
Zoltán Kovács
Zoltán Kovács Hónapja
A szakmaiság próbáját az első perc sem állta ki. Meddig tartott volna utánanézni? Azért vagy ott ahol vagy mert nem ütötted meg a mércét és nem azért mert csalódtál. Neked nem lett volna jó egy hátsó szobában tovább dolgozni? Inkább ártasz csak kint legyen a képed? Remélem ebbe is belebuksz, szégyelld magad!
steve hussar
steve hussar Hónapja
Ahol Konok beszel ott nincs szinvonal !!
Wictor84
Wictor84 Hónapja
Nagyon jó volt volt! Több ilyen kell!
Bear Teddy
Bear Teddy Hónapja
Miért beszédhibásak mind a jobboldaliak? a volt libsik, vagyis a volt komcsik, jelentgetők? És miért még a nevük sem magyar stra$lik-bencsik?
Beatrix Barna
Beatrix Barna Hónapja
"Elfogadottá vált az az attitűd, hogy gyerek nélkül élem le az életemet..." A harmincas éveikben járó fiatalok, akik így gondolkodnak talán okkal teszik azt. Pont nem önzőségből, és felelőtlenségből érzik. A tapasztalatom az, hogy ezek a srácok bazi sokat dolgoznak, több műszakban is akár 10-12 óráznak, hogy az albérleti díjakat ki tudják nyögni, vagy hogy gyűjtsenek házra, lakásra (amit sajnos már ott járunk, hogy tisztes munkával, adózva, becsületesen, jogilag megfelelve stb. nem tudnak elérni), meg továbblépésre. Nem beszélve azokról, akik még esetleg tanulnak is, vagy akarnak tanulni, diákhitel, időmenedzsment ésatöbbi. Ha nem hozod a teljesítményt veszélyben az állásod, a megélhetésed és a továbbtanulásod, ha hozod akkor a munkahelyen kívül szinte nincs életed. Aki önerőből (valóban önerőből...) próbálna lépni az életében, annak k.rva nehéz ezt elérnie és ez időbe telik, vagy annyira belefásul, hogy energiája nem lesz még kigondolnia se a fogantatás pillanatait. Van aki nem ilyen életet szeretne adni a gyermekének és nem azért lesz "gyermektelen harmincas", mert nem akarja bevállalni. Elmagányosodás... igen... talán köthető ehhez. Másrészről én is értékzavarban szenvedek. Megtanultam mi a becsületesség, az illemtudás, az előzékenység, a jóindulat stb., amit a szüleimtől tanultam, láttam. Jó lenne ha elértük volna végre azt az életszínvonalat, ahol ezek a dolgok tényleg fontosak, mert jelen állás szerint mindezen megtanultak ellentéteit látom érvényesülni. Most így hogy neveljünk egy gyermeket? Nem ott válik az ember igazivá, hogy ész nélkül szüli a babákat, hanem ott ahol ő el tud gondolkodni a miben léte felelősségén. Hosszútávon csak az ilyen emberek válhatnak produktívvá társadalmilag is.
Péter Vódli
Péter Vódli Hónapja
15:45 sajnos eddig bírtam. Nem tudtam tovább nézni. Hajrá Kötöttfogás! Váron az új adást, remélem új vendégekkel. Mindenkinek tiszteletem, aki végignyomta.
Schnitzel Wiener
27:12-27:44 Legjobb rész :DD
T. P.
T. P. Hónapja
30:52 :D
Tóta József
Tóta József Hónapja
Fruzsina bazdmeg...te bent vagy abban a gyárban.Te ott munkás vagy havi bérért.Ne hülyítsük már egymást.
Tóta József
Tóta József Hónapja
Azért az, hogy tudja milyen plakátok vannak Magyarországon, az nem ugyanaz, hogy látja is, hogy bazdmeg, de durva, ahogy ez az ország kinéz.Úgyhogy a plakátleszedés az útvonalon az full csicska kádárista, rákosista suttyóság.Gyávaság, szemforgatás, sunyiság.
Tóta József
Tóta József Hónapja
Mert mik a kormány eredményei? Az ellopott 3000 milliárd magányugdíj? A faszomtudja hány stadion? A kisvasút? Vagy a tönkretett oktatás és az egészségügy? Vagy a beígért 70 év nyugdíjkorhatár?
Csaba Orosz
Csaba Orosz Hónapja
pszichpata tekintet level 500 :D
Judit Kovács
Judit Kovács Hónapja
Bencsik minek megy ilyen alacsonyabb rendű élőlények közé?
Kék Kakadu
Kék Kakadu Hónapja
Hogyhogy Dévényi most nem mesélte el hogy a néptáncosokkal annak idején nyugaton voltak és rájöttek, hogy nagy a jòlét? Valaki mondhatná neki, hogy Orbán sosem mondta, hogy nyugaton nagy a szegénység
Kék Kakadu
Kék Kakadu Hónapja
Kizárt
Black Cat
Black Cat Hónapja
Dévényi szimplán hazudozik
aditua garbigailua
Konok, a barom a libsik játékát űzi, a "Magyarázzuk félre a mások szavait!" Az ilyen öntelt buta barmokkal annyi értelme vitázni, mint lóval imádkozni.
Peter Orszagh
Peter Orszagh Hónapja
Keresek kőműves mellé melóst. Konok vagy esetleg Csintalan? Legalább lefogytok.
aditua garbigailua
2:20 huvid.net/video/vide%C3%B3-qoYE1WIMvo8.html Az igazság a faszkalap Konokról, aki értelmiséginek hiszi magát, de egy világbajnok barom. Egy intelligens ovis reálisabban látja a világot, mint ez a vadbarom.
Peter Orszagh
Peter Orszagh Hónapja
Konok mit dolgozik?
Patrik Szabó
Patrik Szabó Hónapja
Érdekes kísérlet volt két fideszest is meghívni, de ne erőltessétek a továbbiakban, elég egyszerre egy. A 23. percben vált számomra nyilvánvalóvá, hogy Skrabski Fruzsinát fölösleges volt meghívni. Egy korábbi műsorban, ahol ő volt az egyetlen kormánypárti vendég, egész értelmes volt a jelenléte. De most, hogy itt volt Bencsik is, Bencsik kifejtette a saját álláspontját, majd Skrabski zavartan csak annyit mondott, hogy igen. Semmiféle saját véleménye nincs, csak azt ismételgeti a kritikákra, hogy "mér', a másik oldal jobb?", a kormánypropagandára meg csak bólogat. Ha két ember mindenben egyetért, akkor az egyikük felesleges.
Á BF
Á BF Hónapja
Farkas Flóriánra kell bízni a cigányügyet. Megoldja. Tudjuk. Láttuk. Ez a ki nem hírdetetett terv soha nem valósul meg a legérintettebb falvakban. Képtelenség. Miért? Mert tolvajokra bízza főtolvaj.
Á BF
Á BF Hónapja
Elállt a lélegzet: " ki fúrta és mi fúrt meg?". Bencsik elvtársba szorult a levegő. Kereste a szavakat, nem találta és témát váltott, terelt. Ezért számomra ez az orbánhű ember nulla.
Zoltán Mezey
Zoltán Mezey Hónapja
Szeretem a fideszes Nagy Magyarokat. Skrabszki ,Bencsik.... :D Véletlen sincs Magyar nevük.. Az elvetemült nemzetrontók. Konok Csintalan ,Dévényi....
BircaHang
BircaHang Hónapja
A 2 fideszes felmosta a padllót a 3 ballibbel.
Á BF
Á BF Hónapja
A bencsik név számomra hiteltelen, hazug.
Tamás Kiss
Tamás Kiss Hónapja
Fantasztikus műsor lett, tartalmas és színvonalas, köszi ismét! :) Kedves műsorvezető Uram, kérlek, nézz körül Messengerben az engedélykérések között, bő két hete írtam Neked egy üzenetet. Nagyon köszönöm, ha válaszolsz, tisztelettel: Kiss Tamás
Sai Akuto
Sai Akuto Hónapja
52:25 Mi az hogy "roma"? Magyarul beszélj basszameg, mond ki cigány!
Beatrix Koch
Beatrix Koch Hónapja
most eloszor van az, hogy megallitom es nem fogom megnezni. ez a s. fruzsina nekem mar nem fer bele a kozerzetembe
Következő
Anger
8:51
Megtekintés 1 778 813
NO GALAXY FOLD FOR YOU!
6:20
Megtekintés 633 139
Neighborhood Hero
3:17
Megtekintés 456 952
Meet my giant pair of scissors
13:31
Megtekintés 455 468