Sötét

Még csak 17 éves, de az ő cége gyártja a magyar mobiltokok nagy részét

Gyetván Csaba
Feliratkozás
Megtekintés 288 978
94% 4 628 260

A Mobilfox alig három éves cég, fő profiljuk a mobiltelefon tok gyártás. Rövidesen jön egy hogyan készül? videó, először azonban ismerkedjünk meg velük.
.
.
.
mobilfox.hu/?ref=4aa68d
.
.
.
#hogyankeszul #mobiltok #vlog

Közzététel:

 

2019.ápr.14.

Megosztás:

Megosztás:

Letöltés:

Betöltés.....

Hozzáadás:

Kedvencek
Megnézendő videók
Megjegyzés 581
Bellaenna Baratheon
c_c Arról nem beszélve hogy negyed ennyiből megcsinálnak 1 mintás tokot...szép felárral dolgoznak..
Noorbert Aarany
Noorbert Aarany 18 órája
Nyilván megdolgozott a tőkéért :D.. Vicc..
Gáspár Lópici
Ez a vállalkozás a lusta emberekre épít,akik nem néznek utána a piaci áraknak.Esetleg ha valakinek az a perverziója,hogy hazai gyártmányú legyen,mert az teremt itt munkahelyeket - lelke rajta.Ugyanolyan alapanyagból készül,mint a kínai,csak a többszörösébe kerül.Hosszú távon abszolút versenyképtelen a jelenlegi formájában.
ZOESPY
ZOESPY Napja
Lol Rbence
Johnny-san
Johnny-san Napja
ugye
János Zoltán Csorba
Nagyon bírom amikor 2-3 éves vállalkozó sutyerákok úgy tekintenek vissza a múltba, mintha 50 éves lenne. Persze mindent saját magának köszönhet. Nagymamának pl. 300 ezerbe került a telefontokja ajándékba.
Attila Abert
Attila Abert 2 napja
Sok sikert srácok!
Xl_-PSYCH0 THER4PY-_lX
XD de akk megse ők gyartjak mert kinabol vettek xD
Martin Sallai
Martin Sallai 3 napja
Hol 17 ez a pali Vagy 22. Én vagyok 18 de közel sem vagyok sem ilyen magas se semmi.
M. Jetta
M. Jetta 2 napja
Kajak annyi tesó 😂
302617078
302617078 3 napja
Mekkora egy kamu PR video. 😀😀😀😀😀 De remelem hamarosan tenyleg elerik azt a sikercélt amiről szol ez a video!!!!
Joe Wolf
Joe Wolf 3 napja
Azt hittem Kiss Tibi a Quimby énekese fiatalító kúra után, vagy csak profilt váltott:-). Ez a név nagyon determinisztikus, nem a Kevinre gondoltam:-)...
GAZSIKA ILIGY
GAZSIKA ILIGY 3 napja
Tiszta olyan mint Batman vs Supermanból Lex Lutor Fia
GameWorld TM
GameWorld TM 3 napja
De jó neki!
Ata Ata
Ata Ata 3 napja
Ha ilyen nagymenő cég miért ilyen putri helyen vannak? Full amatőr felszerelésekkel!!! Nem gyártó hanem FORGALMAZÓ!!!! Méghozzá a kínai termékeknek!!! WHIS és társai!!!
Veres Tamás
Veres Tamás 3 napja
Kezdőtőkéje honnan volt?
Laszlo Csongoradi
jól van persze én meg vagyok a római pápa :D
WizardSmile 2146
RBence KUSS!
Beáta Biczók
A legtobb tok ami a mobilos boltokban kaphato Az kinai. Ennyit errol!
Zoli Szilva
Zoli Szilva 3 napja
A grafikai részét is meg kell fizetni!Nem turbórágós papírt nyomnak rá!Aki akar vegyen 300ért egy raklappal aliról... Tuti minőség azösszes 😂
Tibor Farkas
Tibor Farkas 3 napja
Karcagról lejött,leköltözött Egerbe,utána meg feljött Pestre.2:20 nál kb.Beképzelt kis majom.Nézegethetné egy kicsit a térképet is,mielőtt nyilatkozik!! Vagy pest az északi sarkon van,hogy tőle minden csak lefelé van?
Tibor Nagy
Tibor Nagy 4 napja
2:33 csávókam radiatornak öltözött?
KsE12
KsE12 4 napja
2:53 hasonlit Rbenceére
DawPs4
DawPs4 4 napja
Rbence KUSS!
Bence Mérei
Bence Mérei 4 napja
Már nem azért de 5-6 ezert ad egy ilyen tokért az meg is érdemli.. kínából tényleg 500-600 Ftért be lehet szerezni már ezeket... . Régebben rendeltem az ali-ról 4000 Ft-ért gy órát viszonylag jó minőségű volt mondom ennyit csak megér , meg is jött időben és olyan is volt ,mint ami a leírásában szerepelt. Aztán rá 2-3 hétre nézegetem a facebook-ot és látom ,hogy egy magyar webáruház ugyanezt az órát 15-ezerért hirdeti 30-ezerről leárazva .. A hirdetés alatti kommentekbe meg örülnek a lelkes vásárlók , hogy milyen olcsón hozzá jutottak a termékhez . ( ja jó üzlet volt egy kb 2ezer Ft-os órát megvenni 15 K-ért). Ezzel csak azt akarom mondani , hogy mielőtt meg vesz valamit az ember érdemes több helyet is megvizsgálni , főleg ha magyar webáruháztól rendel...
TucatCsatorna
TucatCsatorna 3 napja
meg többnyire az ilyen "elégedett vásárlói kommentek" is generáltak. létrehoznak pár kamuprofilt, és áradoznak, hogy milyen jól tették, hogy ezt a terméket vették meg. :D
TheJanek45
TheJanek45 4 napja
Én a 34-évem alatt kb 6 tokot vettem meg telefont énrajtam nem gazdagszik meg :)
Lertsek
Lertsek 4 napja
Tetszett. Korrekt, összeszedett videó és nem Klickbait a cím. :)
Gombos Gabcaa
Gombos Gabcaa 4 napja
Nekem a telefonomon Mobilfoxos telefontok van,és eléggé király cucc😂❤️ Egy csomószor pofára ejtettem a telefonomat, de egyszer sem lett semmi baja😃😃
The Monster
The Monster 4 napja
Akarod mondani, hogy az üvegfoliád nagyon fasza, mert megvédte a telódat és nem a tokod?....
Chriss Kovacs
Chriss Kovacs 4 napja
Nem lenne egyszerűbb vigyázni rá?Biztos én vagyok túl parás,de nekem az eddigi több száz mobilomból egynek sem volt sosem betörve a kijelzője!A fiataloknál valahogy "divat" hogy menők ha az ö telójuk is pókhálós (pedig nem az)
- szabootamaas
A srácok ügyesek, a videóban a kép jó. A hangminőség nagyon nem méltó a professzionális témához. Helyenként alig lehet érteni a főszereplőt. Old meg, hogy a hangfelvétel és a hang utómunkáinak minősége ugyanolyan legyen, mint a videó egyéb minősége.
Balint Major
Balint Major 4 napja
A kihajtható telefonra milyet teszel?
Dániel Simon
Dániel Simon 4 napja
Rbence KUSS
Ricsi 1400
Ricsi 1400 4 napja
2:00 rbence
Pewdiepie vs Dinosaur
Karcag...oké
Young Coffee
Young Coffee 4 napja
Próbálok reflexből nem rávágni egy sikeres magyar emberre, hogy fidesz szopó oligarcha de nem megy :'(
Young Coffee
Young Coffee 4 napja
+Chriss Kovacs Gyere, építsünk a faludban egy mesterséges szigetet.
Chriss Kovacs
Chriss Kovacs 4 napja
Persze hogy nem,mert irigy meg keseredett libsi vagy!Az öngyűlöleted tehet róla!
MONHuN
MONHuN 4 napja
De én nem értem, hogy mivel csinálják magát a tokot. Nem a Design jét hanem a tokot magát.
Józsefné Kerepesi
Veszik? Viszik? Akkor mi a probléma? Nem mindegy, hány éves? Nem mindegy, hogy kezdte? A vérében van a srácnak a kraft, hallunk még róla az biztos!
Best Music
Best Music 5 napja
Hallod ez nem Eatmypie?😂
Manna Madarász
Rbence KUSS!
Ger x
Ger x 5 napja
2:00, rbence veszély!
Rikári
Rikári 5 napja
Ügyesek a srácok, drukkolok nekik!
Alma Pörkölt
Bence Kuss!
Gergő Lampert
15 évesen még általánosban volt? :D :D
RPGamer
RPGamer 4 napja
Biztos évvesztes
Csatai Istvan
Csatai Istvan 5 napja
P30-ra mikor lesz tokuk? :D
F Mci
F Mci 5 napja
wishről ugyan ilyet rendelek 300-600 ft-ért :Xddd
Péter Ákos
És 1 hónap alatt érkezik meg nem 3 nap alatt és egyátalán az sem biztos hogy megérkezik🤭
Viktor6665
Viktor6665 3 napja
+TucatCsatorna Igaz, hogy legtöbbször megtérítik. Nekem is megtérítették, amikor szállítás során eltört az edzett üveg. De volt olyan, hogy elveszett a szállítás, küldtek másodikat expresszbe és az is elveszett. Valószínűleg a magyar posta hibája. Hozzám is küldték már más csomagját, az enyémet is lehet máshoz vitték vagy bármi. Vicc, mert 10ezer km-t jön a csomag és az utolsó 10-be veszik nyoma.
TucatCsatorna
TucatCsatorna 4 napja
már elég ritkán van ilyesmi...én például elég sokszor megkaptam 2 héten belül a kínából érkező csomagomat. ha pedig nem jön meg, akkor gondolkodás nélkül felajánlják, hogy akkor visszatérítik a pénzt.
Viktor6665
Viktor6665 4 napja
Jóval olcsóbb wish-ről, ebay-ről, alibaba-ról stb, de azok soká jönnek meg és gyakran elveszik a csomag.
Asztalos László
Ügyesek, le a kalappal....de hogy CSAK 3 márkára gyártanak, az nem piaci lefedettség :D
József Ricsovics
Ennyi kibsztt egy megdöglött a lovam dögöljön meg a szomszédé is embert.Nekem az jött le,megálmodta,belevágott,csinálta,megvalósította,fejlődött,csinálta.És fiatalon bele mert vágni olyan dologba amibe felnőttek nem mernek.Ezek itt a lényegek,az összes többi sallang!Grat...nekik!!!!
József Ricsovics
+Tóth Bálint Köszönöm az észrevételt,márt csak azért is mert értelmes hozzászólás.Mindamellett egyet is értek.A hozzászólásod végéhez csak annyit,ez nekem jött csak le így,hogy csinálni kell,kudarc esetén is talpra állni és menni előre.Ha valaki támogat sok pénzel ezek nem okoznak problémát,ha meg nem akkor elég nagy elszántság szükséges.Kudarc esetén is talpra tudj állni.Én is kicsibe kezdtem, egy e.v. másodállásban.Most e.v. főállásban,és ezek után jöhet majd a Kft. vagy Bt. stb....Nem tanítják az iskolában,igazából nem tanítanak SEMMIT!A videóból nem derült ki milyen az anyagi háttér,ezek után elég motiváló volt számomra.Végül vagy így,vagy úgy de ha valaki csak egyetlen kifogást talál,hogy mért nem tudja megcsinálni,az saját magát korlátozza be.
Tóth Bálint
Tóth Bálint 3 napja
​+József Ricsovics​Én elismerem, hogy kell kitartás, de akkor sem szabad hamis illúziót kelteni bárkiben, hogy van egy ötletem, úgy tűnik jó és kész lehet céget alapítani rá és megvalósítani. Főleg, ha ezt fiatalabb 18 év vagy az alatti nézi, mivel a pénzügyi oktatás, tervezés egyáltalán nem komoly része a mai magyar közoktatásnak. Ha kft-t alapítana az ember akkor 3 millió forint minimum, azért ez ma másfél év átlag nettó fizetés egy felnőttnél. Az ilyen dolgok miatt kellene inkább kihangsúlyozni az olyan lehetőségeket, mint az Inputprogram, ahol nem csak anyagi, hanem egyéb tanácsadást is igénybe vehetsz akkor is, ha a szüleid rokonaid nem sikeres üzletemberek. Amúgy szerintem semmi olyanról nem esik szó benne, amiket felsorolsz, hogy tervezés, esetleges kudarc, újra gondolás, változtatás.
József Ricsovics
+TucatCsatorna amit mondasz az apjáról az a videóból nem derül ki,tehát részemről már értékét veszítette.Természetesen ha van háttere valakinek sokkal könnyebb.De úgy látom te is azok táborát gazdagítod akik azért nem kezdenek bele egy ötletbe mert csak a kifogásokat gyártják,hogy most mért nem tudom megcsinálni.Nincs ez,nincs az és akkor inkább hagyjuk is az egészet.Sokan lehet te is úgy hiszed csak az lehet gazdag aki örököl,csal és nyer valamilyen szerencsejátékban.Jó példát tudok felhozni,magam személyében mint egy 4-5 éve még szó szerint semmim nem volt,aztán abba hagytam a kifogások gyártásával és elkezdtem csinálni,lépésenként.Rengeteg célomat megvalósítottam és még rengeted,és egyre több ötletem van.Mindenhez pénz kell de ez nem kizáró ok részemről.Mindent lépésenként terv szerűen meg lehet valósítani.Az,hogy megvalósítsd amit szeretnél,mindegy honnan indultál a lényeg mennyire akarod azt.TAPASZTALAT!!!Azt kívánom neked te is hagy fel a kifogások gyártásával és érd el azt amit igazán szeretnél!
TucatCsatorna
TucatCsatorna 5 napja
csak a lényeg mellett mész el, de jó messzire, amit már én is többször leírtam, meg más is. az apja a régió egyik, ha nem a legnagyobb vállalkozója. ne istenítsük már, hogy ő fiatalon milyen bátor, és felnőtteket megszégyenítő módon megy előre. tét nélkül könnyű bátornak lenni...ha a diákmunkán hónapok alatt összegürizett 2-300ezrét kellett volna feltennie, és tök véletlenül nem jött volna be, és szülei is csórók lennének, akkor mi lett volna? hány webshop bukik bele például abba, hogy elküldi a terméket, a megrendelő meg meggondolja magát, és nem, hogy él a 14 napos elállási jogával(hisz akkor ugye saját költségen kéne visszaküldeni a terméket), hanem át sem veszik...és akkor visszamegy a bolthoz a termék, bukták a szállítást. és azért bukik bele, mert nincs korlátlan pénztartalék a hátuk mögött... de ha mégis így gondolkozunk, akkor kit zavar például a jelenlegi kormány? miért hisztizik állandóan mindenki, hogy a fidesz hányezer milliárd közpénzt játszott már át magánkézbe teljesen legális módon? mondjuk azt, hogy ügyesek és bátrak voltak, csak így tovább.
fű race
fű race 5 napja
az ott rbence?
én vagyok
én vagyok 5 napja
Dik ott a nyomi rBence
Réka Szilágyi
RBence KUSS!!!!!
Krisztián Kovács
A brand is lopott wileyfox.com
alex mc
alex mc 5 napja
Rbence kuss
600eReR
600eReR 5 napja
Hmm a minöségib kinai tokokra nyomtatnak egyedi grafikát feliratot stb - es megis jó kes van benne a sok hulye meg fizeti hat ez van. 😂 De ügyes volt a gyerek...
HunGerMovies
HunGerMovies 5 napja
Vègre jön a környezettudatos mobiltok! Mehet a faìrtàs.
martin salma hodor
Látszanak a szemeinm hogy Diller 😑
Sam Rothstein
Sam Rothstein 5 napja
Gratulálok nekik! Nagyon király a csapatuk,lazák,így kell ezt csinálni!😎💪🏻
arpxdagoodone
arpxdagoodone 5 napja
Te$$a a $tábnak nem fu$$a egy mikroportra vagy egy 10 euró$ mikrofonra?
Future Shaman
Future Shaman 5 napja
De sokan vagytok irigyek hihi
BambinoLOD
BambinoLOD 5 napja
Nem tudom miert jelent meg nalam ez a video, de a kerdesem annyi hogy miert er meg ennyi penzt kiadni egy mintazott tokra.. vagy csak en lennek regimodi? (23 eves vagyok). Foleg hogy en 100%bol csak 1 megy el arra hogy a hatoldalt tekintem meg, ha eppen forditva veszem ki a zsebembol. Vagy ilyenekkel jo villogni? Javitsatok ki ha tevedek
BambinoLOD
BambinoLOD 5 napja
Mert peldaul en is megtehetnem magamnak, hogy vegyet egy ilyet, de inkabb arra koltenem, hogy valami ertelmeset vegyek. Meg hat ugye vegyek magamnak. Nyomkodjam az utcan csak azert, hogy masok lassak az utcan, es usson el egy auto, mert nem figyelek oda, csakhogy villogjak a hatlappal. Marketing szempontbol oke, de szocialisan katasztrofalis.
TucatCsatorna
TucatCsatorna 5 napja
jól látod. a videóban is kiemelik, hogy gyakorlatilag a marketing élteti az egészet...:D a szart is el lehet adni aranyáron a buta tiniknek, ha valamelyik kedvenc influenszerük is mutogatja, hogy neki is olyanja van...
NeO_mx
NeO_mx 5 napja
Gratula
Black123579
Black123579 5 napja
Úgylátom itt a tulnyomó többség a megvalósítás részéhez sosem jutott el a dolgoknak, csak elméleti síkon, egyébként gratulálok Kevin sok meló volt vele, de megérte igaz? :)
Dávid Sipos
Dávid Sipos 5 napja
Sony tok nincs? Felejtős...
Lászlò Pipu
Lászlò Pipu 5 napja
Ügyes gratula!!le a kalappal!!✌✌✌✌
türk uA
türk uA 5 napja
Le a kalappal!
István Tóth
István Tóth 5 napja
O1G tokokból milliárdos lennél haver
mongolz1000
mongolz1000 2 napja
Denii esetleg valami értelmes hozzászólás a személyeskedésen kívül? Ja, az nem megy, mert fideszes vagy.
Denii
Denii 3 napja
+mongolz1000köszönjük Emese
mongolz1000
mongolz1000 4 napja
review tube ez a legnagyobb faszság, amit eddig hallottam. más országban vajon miért lopnak aránylag JÓVAL kevesebbet? ja, mert ott gondolkodnak a választópolgárok, és nem Sorostól rettegnek.
WaifuRacer
WaifuRacer 4 napja
+mongolz1000 Van ilyen? :O
review tube
review tube 4 napja
+mongolz1000 mindig az lop aki hatalmon van... a következő kormány is ugyanúgy lopna.
azhat
azhat 5 napja
Ugyes gyerek, es normalisan beszel, szoval riszpekt.
Bálint
Bálint 5 napja
Keressetek ra az UAG -ra :) picit más minőség és árazás de azzal ha leejted garantaltan sérülés mentes marad a készülék !
Csongor Kelecsényi
5:44 odabaszós tok😂👌
P G
P G 6 napja
Rohadtul beképzelt...
P G
P G 4 napja
+zsolt kuni mert egy grafikus tervez a 20ft os tokjaira képet es eladja a sok hulyenek 5990ert? 😂😂😂 Ismerősömék gyereke rendelt tőlük es egy nagymama fotojat sikerult Fortnite helyett kinyomtatni es atadni természetesen nem csereltek ki... Elég komoly rendszer lehet ha összevissza csomagoljak a tokokat...
zsolt kuni
zsolt kuni 5 napja
P G mondjuk legalabb van is mire
Kornél Gulácsi
Maradok a jó bevált korrekt Aliexpress-nél 😊👌
Szemi Alalami
Szemi Alalami 6 napja
Nekem is mobilfox-szos tokom van😂😂😂😂😂
kheopsz81
kheopsz81 6 napja
Ez miért nem lett megkóstolva? :D
Csabi R.
Csabi R. 6 napja
Ennyi irigy ember egy helyen, ilyet még nem láttam, jóhogy nem nyomozzátok ki az egész családfát is a neten, inkább csináljatok ti is valamit hogy ne kelljen ennyit a billentyuzetet koptatni, a srácnak meg sok sikert kívánok Szlovákiából !!!
TucatCsatorna
TucatCsatorna 5 napja
pedig az értelmes ember inkább gondolkodik meg utánanéz. :D pont azért megy nekik ilyen jól a bolt, mert az idiótábbik réteg ahelyett, hogy ésszel vásárolna, meglátja valakinél, hogy ez milyen menő, és már veszi is megfelé...:D aztán sír, hogy 2 hónap múlva lekopott a minta a tokról...:D
Adam Kerekes
Adam Kerekes 6 napja
Vajon tudnan 2 rétegű ütésálló tokot is csinálni? Nem csak szar szilikonra gondoltam hanem normálisra .
Zoltan Toth
Zoltan Toth 6 napja
Engem vegyetek fel és sok pénz van ebben hálozat épitís még több pénz a csodaszeremel.
Zoltan Toth
Zoltan Toth 6 napja
Szemfix 2 nézd meg új
TAD 1
TAD 1 6 napja
Igazából, úgymond, amúgy, szósőlmédia. Na, megyek hányni.
Leticia Vegh
Leticia Vegh 6 napja
6000?😂😂😂 vicc plazakba fele anyiert ugyan ezt megveszem🤣😂
Leticia Vegh
Leticia Vegh 3 napja
+türk uA ez igaz a kis tinik meg akinek otthonrol rendeles kenyelmesebb szep tokok valoban de fele enyiert arulnak jobban menne az uzlet
Gábor Schmidt
6000Ft? A Spigen tokom olcsóbb volt! xD
türk uA
türk uA 5 napja
+István Nagy Jó marketing. Ha el tudom veled hitetni, hogy az a telefontok amit én árulok, az több szempontból is jobb neked mint amit a plázában kapsz (egyedi dizájn, nem kell fizikailag jelen lenned ergó nem kell elmenned érte a plázába hanem csak megrendeled én pedig oda viszem, jobb minőség, stb.) akkor azt fogod megvenni, akkor is, ha túl van árazva. Ami egyébként nem feltétlenül igaz. Lehet, ha levinnék az árat mondjuk 5 ezerre, akkor nem növekedne annyival a kereslet, hogy az profitban növekedést jelentsen. Ezt ők látják (remélhetőleg jól). Ügyes gyerekek, gondjuk nem sok lesz az életben, ez biztos. :)
István Nagy
István Nagy 5 napja
+türk uA Mert elhiszik hogy többet ér az 500Ft-os alis tok :D
Junkieeeboy90
Junkieeeboy90 5 napja
Ja a plázákba fele, de ebay-en meg negyed ennyiért ugyanezt! :D
Antonio xy
Antonio xy 6 napja
Samsung galaxy xcover 4em van se tok se kijelző védő nem kell hozzá.Pár alkalommal túlélt leejtést teli kád vízet is.Extrém erősen védett strapa telefon kell venni ennyi.Cat telók is jók minden helyzetben megállja a helyét még önvédelemre is jók:-) A következő telom is Samsung Galaxy xcover 5 lesz ha megjelenik...tok kijelző védő fóliázás kidobott pénz extrém telefonoknál...a lelked legyen egyedi ne a telo tokod.Meg kinek mi az egyedi ha tömegesen van az tucat az egyedi meg csak neked van 1 db belőle a világon nincs másnak ugyan olyan...
Hyrama Uchiha
Hyrama Uchiha 6 napja
Gratulálok. Ez követendő példa.
Mu Ki
Mu Ki 6 napja
"a környezettudatosság növekedésével...." "...jönnek majd egy új fa mobiltokkal"...öhm, oké
Mu Ki
Mu Ki 4 napja
+Babett Juhos Ha ugyanez megtörtént volna azzal kapcsolatban, amire reagáltál, vsz. le sem írod:)
Babett Juhos
Babett Juhos 4 napja
Ami, ha elolvastad és értelmezted amit írtam, nem létezik :)
Mu Ki
Mu Ki 5 napja
+Babett Juhos A mondat lényege nem az összehasonlítás volt, hanem a puszta önellentmondás.
Babett Juhos
Babett Juhos 5 napja
Mu Ki a fa megújuló alapanyag, mindig lehet újat ültetni. Az ilyen alapanyagok telepített erdőkből jönnek. viszont a műanyaggal ellentétben természetes úton, gyorsan bomlik le. Ezért igen, sokkal környezettudatosabb mint a műanyag, vagy a szilikon.
Tams8
Tams8 6 napja
Egyébként galaxy foldra hogy lesz tok?
Chriss Kovacs
Chriss Kovacs 4 napja
Egyelőre sehogy,előbb azt kell elérni hogy a Fold 2napnál tovább működjön így kereskedelmi forgalomba sem kerülhet!Valószínű el lesz kaszálva.
TucatCsatorna
TucatCsatorna 6 napja
nem tok kell, hanem vigyázni rá...az én telefonom már több, mint 2 éve nálam van, és tok nélkül hordom...semmi baja nincs. minimális karcok vannak, amik akkor is lennének, ha a tok alá került kosz összekarcolná...
Norbert Adam
Norbert Adam 6 napja
vegyétek a szar kínai cuccot. annyi eszetek van amennyi látszik. Aki ilyen hülye hogy megveszi azt be is kell csapni... 200ft-ért megvesz egy szar kínai ócska silány szar minőségű tokot nyomtat rá vagy 300ft-ért aztán eladja 5ezerért.. Tényleg csak azt tudom mondani: Aki annyira hülye hogy vesz meg is érdemli. Azt be is kell csapni.. Igaza van! Ki kell használni az ostobákat. Egyébként meg kínából lehet rendelni tokot 500ft-ért.. ha már szart vesztek legalább legyen annyi eszetek hogy ne 10szeres áron vegyétek meg.
Balázs Ötvös
Bence KUSS!
Máté Kovács
Engem az érdekelne ha a telefon hátulján van a tok a képernyő, hogy nem sérül meg?
István Nagy
István Nagy 5 napja
+Máté Kovács Úgy hogy a gyártó úgy alakította ki a készüléket.
Máté Kovács
István Nagy nem úgy hanem amikor földhöz basszák
István Nagy
István Nagy 5 napja
Úgy hogy vigyázol rá.
Krisztián Valkán
Jogi személy nem csak az lehet aki betöltötte a 18. életévét???
TucatCsatorna
TucatCsatorna 5 napja
cégjegyzékben a gyerek van feltüntetve.
Audrey Miracles
Gondolom hivatalosan az apa az ügyvezető.
Zerind Veress
Zerind Veress 6 napja
Rbence kuss
cov zsolt
cov zsolt 6 napja
a spár sponzor volt??????
László Nagy
László Nagy 7 napja
Kínábol az ami itt 200 onnan csak öccá. 🖕🖕
Junkieeeboy90
Junkieeeboy90 7 napja
2:05 - "Mára közel 20 alkalmazottjuk van" Cégjegyzék: 2019.03.hó létszámadatok: 2 fő! (ergó feketén van 18emberke fizetve valahol - valahogy) :DDD
Csaba Brunner
Junkieeeboy90 nem csak fix órás bejelentés létezik, azért mondom:)
Rikári
Rikári Napja
+Irigy Molnár Krisztián 17-18 évesen én sem tudtam volna pontosan megfogalmazni a különbséget. Nyilván ilyen téren tanácsot kérnek valakitől, aki ért hozzá, vagy csinálják, ahogy tudják. És ahhoz képest, hogy milyen fiatalon kezdték, ügyesek szerintem. Bele mertek vágni, csinálják, jelenleg sikeresnek is tűnnek, szóval le a kalappal. Én nem a hibát keresem, bár a kommentek alapján (meg hát én is megnéztem a cégjegyzéket meg a céginfót) valóban árnyaltabb a kép, mint amit így egy szponzorált videóban mutatnak, de attól még jó példa a fiatal vállalkozó szellemre.
Irigy Molnár Krisztián
+Rikári Igen csak azt nem alkalmazottnak hívják, hanem kiszervezett munkaerő... a videóban alsó hangon 3-4 emberke van bemutatva a cég részeseként... a 2 társ + a "influencer" marketinges emberke & a dizájner gyerek... Mobilredfox Kft. - Diller Kevin (an.: Mlinkó Andrea) Születési ideje: 2001/03/18 (ezek nyilvános adatok)... a videóba is.. még 16-17éves, közbe amúgy 18 múlt... Elég szar fizetett promóció (ugyebár a videó végén bemondják), ha önmagukat buktatják le... :D
жж жж
жж жж 3 napja
+TucatCsatorna ki tudnám fizetni, ha nem kéne 27%-ot adóznom. még olcsóbban is jönnék ki. plusz magánkórházban az ellátás színvonala magasabb. az oktatás ebben az országban pedig egy rossz vicc. a gyereket meg tudod tanítani otthon olvasni 1 hét alatt, a többi mind csak körítés meg agymosás. természetesen törvényt sértesz, ha a gyerek nem jár iskolába, milyen véletlen.
TucatCsatorna
TucatCsatorna 3 napja
nagyon kerekedne a szemed, ha nem járna alapellátás az egészségügyben, hanem bemész a sürgősségire egy törésgyanús karral, és miután megröntgeneznek, ellátnak, fájdalmat csillapítanak, begipszelnek, mosolyogva átnyújtanának neked egy 1-2 milliós számlát az ellátásról :D vagy ha mondjuk az általános iskolában is 100ezer Ft-ba kerülne egy félév :D
Junkieeeboy90
Junkieeeboy90 7 napja
HAHÓ! Xiaomi-ra való tokok esetleg?
Bence Tarjányi
Rbence kuss!
Jeff Photographer
RBence kuss!
Voldemort
Voldemort 8 napja
NA MOST IRATKOZOK FEL !!! 😉
László Lévai
Gratulálok
Péter Répássy
RBence Kuss
Chriss Kovacs
Chriss Kovacs 4 napja
Óvoda
Bandi M.
Bandi M. 9 napja
Fain videó lett. A srácok előtt meg le a kalappal, sok sikert kívánok nekik.
Moon Walker
Moon Walker 9 napja
Rbence KUSS!
Grazerfan
Grazerfan 9 napja
Ha esetleg fémekre is van igény, egy ügyes ötvöst tudok ajánlani!
Attila Tóth
Attila Tóth 9 napja
Egy 16éves milyen pénzből indít el egy vállalkozást? Ilyen jól fizet a diálmunka?
Tamás Sonkoly
Ha értelmesen tudnál írni, akkor tudnék válaszolni, de ha ezt a színvonalat tudod hozni akkor kár is minden leírt szóért ;) Azt sem tudom mire gondoltál, vagy csak a szokásos szar ömlik a szádból?
Mr Leonárd
Mr Leonárd 5 napja
+Tamás Sonkoly Aha meg a kurva szád az. Az ilyen idióták miatt mint te tart ott az ország ahol!
Attila Tóth
Attila Tóth 5 napja
+TucatCsatorna nem akartam egyből ítélkezni. Kicsit ironikusan írtam a diákmunkát. De egyértelmű volt apu pénztárcája a háttérben.. :D
TucatCsatorna
TucatCsatorna 6 napja
kinézed belőle, hogy ez diákmunkázott? :D fater alárakta a pénzt, ő meg úgy adja ezt elő, hogy "megtakarítás" :D mint ahogyan a vállalkozás sem 300ezerből indul...vagy esetleg már az 500 Ft-os tokokat is 10x-es áron adta el, hogy meglegyen a 3 milliós alaptőke? :D full feketén, igaz? :D mert ha ezután még adózott is volna, akkor valószínűleg még a 10x-es ár sem lett volna elég...:D
Tamás Sonkoly
...aki nem issza el. Ez 2-3 havi diákmunka pénz.
Grazerfan
Grazerfan 9 napja
Ügyes!👍
Következő
Körösvölgyi mesterségek: késes
06:05
RBence KUSS!
09:25
Megtekintés 228 000
A blöffkirály - Györgyi Krisztián
18:43
El lehet csalni a lottóötöst?
07:49
Honest Trailers | Howard the Duck
4:06
S2E1: "Mercy Part II”
35:53
Megtekintés 7 687 974
$199 Chair Vs. $9,800 Chair
16:23
Megtekintés 1 062 928