Sötét

MűhelyPRN 6.: Egymillió forintos használt autó: csapda, vagy okos döntés?

Totalcar.hu
Feliratkozás
Megtekintés 160 373
96% 1 211 44

Az autó németországi, állítólag alig 110 ezer kilométer van benne, bár közelről nézve ez kétes, családot szállít és intenzív munkára is használják. Milyen egy Chevrolet Nubira ennyi pénzért? Kiderül sorozatunk mai epizódjából.

Autók és más járművek

Közzététel:

 

2019.márc.12.

Megosztás:

Megosztás:

Letöltés:

Betöltés.....

Hozzáadás:

Kedvencek
Megnézendő videók
Megjegyzés 325
Gyorfi Attila
Gyorfi Attila 15 napja
peugeot 206 legysziiiii!!!!!!
Bigdawe16
Bigdawe16 Hónapja
Most komolyan.. minden kárörvendés nélkül mondom de ha ezeket a videókat nézem egyből jobb kedvem lesz ezektől az emberektől. Nem mondom hogy én tökéletes autót hajtok, de átvizsgálás nélkül megvenni egy autót amibe kb azt se tudjuk motor van e? Előbb égetném el a pénzem az utca közepén...
Attila HAJTÓ
Attila HAJTÓ Hónapja
A külföldi autók mind hulladék,
Legardor HUN
Legardor HUN Hónapja
Egyszer majd csak rájönnek az emberek hogy ha jót akarnak, kereskedésből nem vesznek autót :)
Tibor Stingel
Tibor Stingel Hónapja
Szálj le a földre 1 milla az semmi mit szeretnél ?
Imurai
Imurai Hónapja
A kamerátokban meg van dögölve egy pixel. Nagyon beszartam, mert azt hittem, a monitorom hibás :D
zolibaaa
zolibaaa Hónapja
Üdv! Mindeggyik Bosc car servicében van ilyen átvizsgálás???
Levente Majoros
Levente Majoros Hónapja
Hogyan lehet ilyen átvizsgálásra jelentkezni?
Nightwolf
Nightwolf Hónapja
Az outro nem gyenge! Ebben az országban, hogy milyen átbaszások vannak még mindig autok terén. Másrészt ha a bárátjával ment Mazdát venni akinek mühelye van akkor ellenségre már nem lesz szüksége vagy ilyen jó szakember, hogy ezeket a hibákat nem tudta megállapitani. Na majd talán ez is kiderül...
Sandor Dobo
Sandor Dobo Hónapja
Ennyi madár vevőt egy rakáson
Balázs Lengyel
Balázs Lengyel Hónapja
Szívesen megmutatnám nekik, a karosszériát leszámitva, az enyém is hasonló állapotban van.Hol lehet hozzájuk jelentkezni? A küszöböt én is megnézem :) 75 ezer kilométer tett bele a párom, az olaj evésen kívül minden okés, persze talpasgömbcsuklóval, kb vizsgákkal, gumik vásárlással egyéb felesleges alkatrész cserével pl Lambdaszonda, cirka 600 ezret már ráköltöttünk, apránként 2 év alatt( 24 ezer/ hónap). Most 160ezer kilométer van benne és száguld.79KW. Nálunk a gáz rendszert kellett rendbe rakni egy mágnes szelep csere, szereléssel 200 Euro, Amit én cseréltem vízcsövek, membrán, szűrők az nem sok volt, amit én megtudtam azt megcsináltam rajta. Új gáztank 10 év után, és kellett egy újra programozás a komputernek, 260 Euro, de még így is megérte, hisz 75ezer kilométer alatt ez nem sok szerintem. A légbeömlőre figyelj a légszűrő és a fojtószelep közt, azt mindig elreped, de más nem rossz. A Rezzo, Tacuma ugyan az mint a tiéd:) A Talpas gömbcsuklót azért nézd meg. Ajánlom. Viszont az óraállást azt lehet, hogy a tiednél tényleg megbugázták. Sok örömöt hozzá!
Tamás Borbély
Tamás Borbély Hónapja
Újabb lerúgott külföldi szutyok... miért is nem lepődök meg. Titkolt törés, ilyen-olyan hibakód, el se hoztam volna a kereskedőtől.
Tamás Borbély
Tamás Borbély Hónapja
+Tamás Kiss Igazad van, pontatlanul fogalmaztam. A visszajelző lámpa égett. Ki lett javítva, de ettől függetlenül az autó törve volt, amiről szerintem nem tudtál. Ez mennyire fair dolog? A kilométeróra tekergetés? Sajna ahogy látom a külföldről hozott autók 90%-a nem éri meg az árát, a kereskedők meg ott vernek át, ahol tudnak. Bevinném a régi Swiftem, egyelőre még nem hívtak :) Igaz kicsit más kategória, de ennek tudom az előéletét visszamenőleg, nem is kereskedő általi, és az elmúlt 2 évben a kötelezőkön kívül nem költöttem másra. Vehettem volna drágább autót is, van is tervben, bajban vagyok viszont. Külföldi kizárva, kereskedő szintén. De csak találok olyat, nem égető a csere.
Tamás Kiss
Tamás Kiss Hónapja
Semmilyen hibakód nincs és nem is volt az autóban,azt mondtam néha felvillanaz ABS lámpa.Amúgy a gyűrű kicserélése óta megszünt a probléma és többi is ki van javítva!!Nem 2-300E-ből.Ezek lista árak.De ha már itt tartunk a te lerúgott szutykodat mikor viszed oda??Ha van tizenéves használt autód,előbb gondolkodj el ,hogy milyen állapotban is van??Utána mocskolódj!!
Anulu
Anulu Hónapja
Kamera szenzor koszos, takarítsátok meg legközelebb. Zavaró a pötty a videóban. A Mazdás csávónak üzenném, hogy a haverod nem autószerelő, hanem kókler.
KRG3Rz
KRG3Rz Hónapja
Kérdés, most így semmilyen háttér tudás nélkül. Kb annyit értek a kocsikhoz, hogy van 4 kereke, meg 1 kormány benne. ( Férfi vagyok, 25, de bevallom sosem voltam nagy autós, de ezt el is ismerem, inkább a tömegközlekedés itt Pesten) A kérdésem az lenne, hogy ha kocsit/ autót akarnék venni a használtautó piacon, akkor hogyan tudnék neki kezdeni? :D Rohadt nehéznek tűnik. Szerelő ismerősöm meg vidéken van. Attól félek, ha bármikor is erre adom a fejem, csúnyán átfognak verni. Maximum addig kitanulom, vagy utána olvasok. De elég elrettentett most ez a sok videó, meg a kommentek.
Tamás Török
Tamás Török Hónapja
Amitől tartasz, reális. Ismeretségi kőrből, rendes gazdától, igényeket a lehetséges jelölthöz igazítva kéne választanod! Amúgy ha vidéken van segítség, mi tart vissza az onnan vásárlástól? Annyira vidék, hogy nincs eladó autó?
Tarnay Csaba Ádám
0:07 2007-es 6:16 2006-os 6 perc alatt idősebb lett egy évvel? :D
Nagy Peter
Nagy Peter Hónapja
Valki árulja már el nekem milyen az amikor a váltó mozog az egész kasztniban? 😀
Tamás Kiss
Tamás Kiss Hónapja
Hát semmilyen és a kuplung sem csúszik!
Dávid Nagy
Dávid Nagy Hónapja
Sajnos a rozsda a legdrágább baja az autóknak.
atimatyijoda
atimatyijoda Hónapja
Gyakorlatban mindenhol rohad, alul-felül, a lemezek belső oldalán, ott ahol még csak esély sincs korábbi sérülésre. Egy trágyadomb, soha többet!
gyulanszky
gyulanszky Hónapja
Jó ez a sorozat! Csak így tovább! A Prymások meg jó szakik, el kell ismerni.
Szabolcs Vipler
Szabolcs Vipler Hónapja
Az úr kocsijára nagyon kiváncsi lennék aki átt nézi és felsorolja a hibákat és nem szörszál hasogatásból korekt az ürge csak úgy édekelne h egy ilyen preciz embernek milyen kocsija van?!
Istvan Zsurka
Istvan Zsurka Hónapja
Szèkesfehèrváron NEM szabad kocsit venni mert amikor a multik beköltöztek ès szinte mindenkinek lett munkája 2-èv alatt az összes csaló nepper itt nyitott kereskedèst ès az árak is kb 25%-al drágábak itt az óratekerès pedig kötelező meg lehet nèzni a bírósági perek arányát az országos átlaghoz kèpest....
Patrik Basa
Patrik Basa Hónapja
Nem olyan lényeges de én kíváncsi lettem volna mennyiért van a kuplung mert ugye az is csúszik de nem is mondták neki 😀
Tamás Kiss
Tamás Kiss Hónapja
Mert nem csúszik!!!!!!!!!A többi hiba kijavítva.
viktor1986
viktor1986 Hónapja
tegyetek be egy Fasza 7 vagy 8 Gen Accordot , arra lennek kivancsi , nem ilyen fostalicskakra.
tom toth
tom toth Hónapja
Mintha egy kicsit visszavett volna az arcából ez a szerelő.
Zoltán Somogyi
Zoltán Somogyi Hónapja
Ezt a nubirát olyan 700-900 euróért hozhatták,pláne ha rozsdás és törött volt és itthon hekkelték meg.Fehérváron a "becsületes" kereskedők kezei között ujjászületett és megfiatalodott kicsit!
Zoltán Somogyi
Zoltán Somogyi Hónapja
Ezt a nubirát szarért-hugyért (700-900 euro között)hozhatták,pláne ha esetleg törötten árulták és itthon lett összetákolva.Fehérváron újjászületett és megfiatalodott a "becsületes" kereskedők kezei között.Egy biztos ha törve volt akkor már nem közel sem ér 1 misit,bár nem tudom mennyiért vette a tulaj.
Gergő Fehér
Gergő Fehér Hónapja
Csak én sokallok baromira egy milliót egy 2006-os Chevrolet nubria-ert? Ennyiért nagyon jó ilyen idős opelek és fordok vannak. Amúgy ez a km nevetséges, én ennyiért a 300at futott sokkal komolyabb és sokkal jobb állapotban lévő autómat nem tudom eladni mert sok benne a méter... Nevetséges
Easy Driver
Easy Driver Hónapja
Az Opelnek és a Fordnak csak a presztízse nagyobb - az pedig egy olyan dolog, amit az emberek kreálnak a termékek köré, vagyis igazából nincs semmi köze hozzájuk. Tudod, mint amikor mindenféle pozitív tulajdonsággal ruházzák fel a mesebeli királyfit...
Gergő Fehér
Gergő Fehér Hónapja
Csak én sokallok baromira egy milliót egy 2006-os Chevrolet nubria-ert? Ennyiért nagyon jó ilyen idős opelek és fordok vannak. Amúgy ez a km nevetséges, én ennyiért a 300at futott sokkal komolyabb és sokkal jobb állapotban lévő autómat nem tudom eladni mert sok benne a méter... Nevetséges
scsi56
scsi56 Hónapja
A Mazda összefoglalója ritka őszintére sikerült. :) Pryma úr mintha ideges is lenne.
Gábor Csapó
Gábor Csapó Hónapja
Az órát visszatekerték.Ez nem meglepetés
Zsolt Szabó
Zsolt Szabó Hónapja
megjoott dobrogi
Doe John
Doe John Hónapja
Szívesen látnék autókereskedős próbavásárlós videósorozatot. Az extrém hard kategória lenne, hogy a riporterek elmennek az AAAutóhoz használt kocsit venni.(persze az udvarból már nem tudnának vele kijárni) :)
Steve Weider
Steve Weider Hónapja
Ugye csak viccelsz? ;) Ugyan melyik kereskedő vállalná be, hogy random nézelődjenek az autói között (egy mélyreható átvizsgálást kockáztatva)?!
joczo97
joczo97 Hónapja
A kovetkezo finom lesz 🤤
Ferenc Farkas
Ferenc Farkas Hónapja
Én is külföldről származó autót vettem. Vannak hibái, de nem javíthatatlanok. Többségében kopó alkatrészek. Citroen Xsara Picasso. Bár kevés volt a km, de nem nagyon érdekelt, inkább az állapota volt fontos. 12 évesen vettem, nem vártam patika verdát, hát nem is az. Használt autót venni mindig rizikós, de akinek nem terem a pénz a kertben, annak kompromisszumot kell kötni. Mondjuk az átverés része már nem annyira emészthető.
Végh Zoltán
Végh Zoltán Hónapja
A lámpa mellett átlátni rajta.... komoly...
Attila Mede
Attila Mede Hónapja
Szeretem ezt a sorozatot lehetne sűrűbben is feltölteni!
Vass Bálint
Vass Bálint Hónapja
És nyitsz is hozzá egy műhelyt? Valószínű, hogy nem csak ezeket a videókat csinálják itt, hanem szerelnek is... Ergo nem mindig fér bele minden autó az időkeretbe...
Varga Sándor
Varga Sándor Hónapja
A kilométer tuti több van a nubirában ,nem is értem hogy hihetik az emberek hogy a külföldi kocsikban kevés kilométer van óra szerint.Jó persze a 9 hónap alatt elromlottak az alkatrészek is meg nyűgje is volt tuti mikor megvették a kocsit.Jó kocsit nem adnak el max ha megunták.
Janiii
Janiii Hónapja
Bátyám nubiráján is nemrég lefogazódott az ABS gyűrű csak neki vette a jelét még és finom fékezésnél is kegyetlen darálást csinált így amíg az új gyűrü(k) meg nem érkeznek le lett törve mielött még az érzékelőt is szétkapja. Soha nem volt vele gondunk csak ami kopik. A mazdához hozzászólva kintről behozni nem érdemes! Legalábbis ritka az ami nem rohad. Másrészt vannak olyan dolgok amik egyből nem derülnek ki egy kis próbakör alatt. Mi múlt hétvégén vettünk faternak egy melós Marea 1.6b . 130 ezertől került magyarba és 177 ezerig lekövethető volt ügyfélkapun. Magyar tulajokat ismerjük. A típushibákból párat találtam átnézéskor mint például az eltörő vezető ülés a szoruló kilincsek és enyhe váltó szivárgás összeillesztésénél. Jól látható volt egy jobb hátsó oldalfal csere a szín elütött valamint az elején lökős, sárvédő és szélvédő csere vad találkozása miatt de amúgy minden másban megfelelt az elvárásnak amit meg kell még a héten rendberakom.
Kornél B
Kornél B Hónapja
De miért pont a porn hub-ot másoltátok?
Balogh Nandor
Balogh Nandor Hónapja
Csöpet visszavettek, mert korábban egy ilyen gépet, egy rahedli szarnak mondtak volna, és már temették volna. Most meg, ó jó ez.
atimatyijoda
atimatyijoda Hónapja
Pedig egy rahedli szar! Tudom, mert nekem is van...
Gábor Diesel
Gábor Diesel Hónapja
7:20-tól egészen megnyugtató dolgokat soroltok fel
VLADO
VLADO Hónapja
Minek az embernek ellenségek, ha ilyen autószerelő barátja van! Szegény Srác nagyon belenyúlt abba a Mazdába! :) Hány fórumon kell el mondani hogy a Mazdák rohadnak?
Easy Driver
Easy Driver Hónapja
Ezzel az a probléma, hogyha a Mazda ezen a téren pozitív változást visz véghez, te még mindig ezt fogod mantrázni. A TSI sem olyan rossz már, mint az elején volt, mégis szitokszóként rögzült a fejekben. A Renault Dci-motorjai szintén. A Peugeot-BMW-féle Prince-motor is. Rugalmasnak kell lenni...
Borotva
Borotva Hónapja
Ti is próbáltátok letörölni a képernyőn azt a kis szöszt? 😂😂
lord33r01
lord33r01 Hónapja
ráadásul van 2 is. most koszos lett a monitor :D ezután tényleg takaríthatom de megszívtam én is :D
person Suspect
person Suspect Hónapja
Hol?
Nickker4
Nickker4 Hónapja
minden adasnal szinte ott van :D
benox98
benox98 Hónapja
Én besz*tam, hogy pixel hibás lett az egy hetes tévém....
Polar Bear
Polar Bear Hónapja
Ez még egy tűrhető állapotú szekér.De azért naivság azt hinni, hogy egy 13 éves autóban 90ezer van.Minél nagyobb az ország annál többet járnak a kocsival.Szerintem.Engem csak az zavar, hogy a hátsó lámpánál át látni a kocsin.A többi hiba szerencsére javítható.Az előzetes nagyon jónak tűnik."Autószerelő műhelyt visz." Aztán a főni meg mondja, hogy az összekalapált konzervdoboz zabálja az olajat.
Sándor Safár
Sándor Safár Hónapja
2:10-nél azt mondja, hogy ez tele van fújva valami ragaccsal. Igen gyárilag szoktak a küszöbökbe fújni egy zsíros ragacsos anyagot, ami arra van, hogy ha bekerül egy kis víz a küszöbökbe akkor az ne tudjon érintkezni a fémfelülettel hanem le tudja pergetni magáról. Valaki időközönként szokott fújni bele ilyen anyagot a rozsdásodás elkerülése érdekében. Megtalálható a hátsó sárvédők belső részén is. Persze lehet nem pont ez az anyag van ott kifolyva a küszöbön, de elképzelhető.
atimatyijoda
atimatyijoda Hónapja
Komolyabb autóknál valóban van belül üregelő "zsír". Ezeknél nincs ilyen, rohadnak is mint a sz@r! Egy okádék minőségű, megbízhatatlan autó. Már többször megbántam, hogy megvettem...
Sándor Safár
Sándor Safár Hónapja
Egyébként hozzátenném, hogy nagyon jó ez a videósorozat, remélem nagyon sok része lesz, mindegyik típusról. Sokat segít egy hozzá nem értő embernek is autóvásárlás előtt.
TyDavisJr
TyDavisJr Hónapja
Amikor kimondta, hogy székesfehérvári kereskedés már garantált volt a tekerés és a törés.
Kiss Tibor
Kiss Tibor Hónapja
No comment
Krajczár Zsolt
Krajczár Zsolt Hónapja
Fehérvár az óra tekerők paradicsoma ezt már sok helyen sok műsorban el mondták....
Zoltán Somogyi
Zoltán Somogyi Hónapja
Látod,nem elégszer!
László Molnár
Chevrolet Nubiria :D 0:52
Miklós Áfra
Miklós Áfra Hónapja
Később már jól mondja, csak nyelvbotlás lehetett.
Juhász Tamás
Juhász Tamás Hónapja
Fehérváron hírhedt kereskedők vannak.Oratekerés királyai!!!
Gabor Ungvari
Gabor Ungvari Hónapja
Talan negyedik vagy otodik resz amit megneztem, de valamiert nem hiteles a kornyezet es nem tunik hitelesnek a muhely, illetve a muhely tulajanak megallapitasai. Ebben a reszben is amit a kezifekrol homalyositott (vagy be kell allitnai vagy ki kell cserelni...) nagyon nem tetszett (ha mar az aknaban kommandoznak akkor igazan meg lehet nezni, h vasra kopott a fekbetet vagy lehet-e allitani)...De igazabol akna helyett az igazi dolog egy csapos emelore tenni az autot es a kerekeket levenni. Ja, es vasalt ingben simogatni az akna szelet elegge wheeler-dealer jellegu dolog, ugy ertem nem tudom elhinni, hogy az Uriember a film felvetelen kivul az aknaba menne barmikor is (nem szemelyeskedni akarok, csak egy igazi szaki aki tenyleg ezt csinalja sokkal jobban mutatna/hangzana, mint a muhely tulaj aki nyilvan nem ezzel foglalkozik, hanem az uzletmentre figyel). Es tovabbra sincs teteles lista kiirva a videoban a fobb dolgokrol es hogy mennyibe fajnak esetleg, de ezt mas is irta kommentben. Amugy hajra Totalcar!
MunsterCoffee Successo Ltd.
Az a melg, hogy a figura meg feszit is a Chevrolet-s poloban :D
Kvothe 13
Kvothe 13 Hónapja
A székesfehérvári kereskedö... köszönöm ennyi elég lesz.
colakidisz123
colakidisz123 Hónapja
Ki tudja milyen progit használ az úriember diktáláshoz?
fsjedq
fsjedq Hónapja
androidos telefonban van gyári diktafon app
Mongoose170
Mongoose170 Hónapja
Nem lennék az "autószerelő" pajti helyében...
Varga Gyulus
Varga Gyulus Hónapja
Iskolapéldája annak hogy hiába kintről hozott autónak is lehet számos problémája. Kérdés az hogy ebből mit "szedett" össze itthon a tulaj és magasról tesz az autója állapotára, mert azért valljuk be 9 hónap alatt nem vitte el megnézetni az abs-t bevillogás miatt ;), no meg 1.6-ossal futárkodni az is elgondolkodtató.... ;), arra egy ezres suzuki a legjobb választás, olaj kell bele és benya és kimegy a világból 5 lityóval ! No,de a lényeg az, ha nem értesz hozzá akkor igy-is ugy-is átvernek, ha itthon veszel autot, ha kintről !!
Matthew Lantos
Matthew Lantos Hónapja
Nem értem miért nem vitte el az opelba lekérdezni a km óra állást... 😳
Sandic1994
Sandic1994 Hónapja
Ha nincs ott valami ismerősöd, akkor nem mondják meg. Anno én is le akartam kérdeztetni az óraállást Opelnál, meg hogy miket cseréltek a szervízben korábban (vezetve volt a szervízkönyve, elvileg végig a hivatalos márkaszervízbe jártak vele), de azt mondták, nem adhatják ki ezeket az információkat. Pedig úgy mentem oda, hogy már a nevemen volt a kocsi.
olivér valasek
olivér valasek Hónapja
Az a bmw mindíg ott áll?
Bence Sipos
Bence Sipos Hónapja
Szóval így merjen venni a családapa használt autót kereskedésből.Szánalmasak ezek a nepperek/kereskedők (tisztelet a kivételnek).
Hajós Krisz
Hajós Krisz Hónapja
Nagyon szeretem a videókat végre reálisan és szakszerű képet kapunk mennyi rohadék kereskedő van még... sajnos
csakben99
csakben99 Hónapja
110 ezer.... jó lessz az 350 ezernek is.
Tamás Kiss
Tamás Kiss Hónapja
Tudod mit ha neked ettől jobb akkor nem 120E hanem 550E van benne?És te mivel jársz:busszal?
Lajos Loj
Lajos Loj Hónapja
Jobb mint az a lefingott Octavia volt...
lacika_r
lacika_r Hónapja
Megint egy külföldről behozott fostalicska. Szeretem ezeket az embereket, mindig van egy hozzáértő autószerelő vagy autókkal "foglalkozó" ismerősük
Péter Tóth
Péter Tóth Hónapja
Esetleg tudja valaki, hogy egy ilyen átvizsgálás egy minőségi szervízben mennyibe kerül? :)
Csaba Pindzsu
Csaba Pindzsu Hónapja
Nekem 2 éve 15e volt egy Peugeot márkaszervízben Budapesten, annyit megér simán.
Péter Tóth
Péter Tóth Hónapja
Köszi :)
Whistle
Whistle Hónapja
Szervize válogatja, 15-25 EFt körüli összeg.
Boborján Pandacsöki
Legyen már másfél millióért, több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkező, megbízható cégtől, névre írt patika BMW x5 kevés kilométerrel nem dohányzó, hölgy-ügyvéd, tulajdonostól, aki csak vasárnap használta és csináljunk már egy riportműsort az alannyal is aki megvette.
Attila Bodnár
Attila Bodnár Hónapja
:D Elég lesz, az évenként behozott 3692 db 3-as BMW-ből egy igaz példány is! Legutóbb láttam egy "R" rendszámút ringatózni előttem az Árpád-hídon. A lengéscsillapítók egyáltalán nem voltak kukák...szóval legyen behozatali lista helyezett BMW is!
19 Norbi
19 Norbi Hónapja
A következő részben: Ilyen egy jó hibátlan JAPÁN autó...ami mindennél jobb ;)
Miklós Áfra
Miklós Áfra Hónapja
+Motek Korrózió kapcsán mit lehet figyelni egy autóra? Ha megjelenik rajta, eladod. Le kell mosni használat után az alját minden alkalommal? Ha elkezded javítgatni a kis pörsenéseket, akkor a vevőnek azért nem fog tetszeni, mert ez már javítva volt... Tényleg kíváncsi vagyok, mit kell csinálni!
Motek
Motek Hónapja
nem. ilyen egy elhanyagolt vödör csavar, amit megpróbáltak polírozott kulaként még eladni valakinek, aki nem ért hozzá kellőképp. teljesen mindegy milyen emblémát hord az autó a homlokán. lehet az propeller vagy célkereszt is, 3 rombusz, egy fokú létra. '99es mazda mx5-öm van. a bal hátsó sárvédőt picit csípi a korrózió. az alja hibátlan, a híres első nyúlványai hibátlanok, pedig szó szerint el tud tűnni :D 2016ban hozták németből. csak hát figyeltek rá. van benne 230 ezer km.
Máté Morvai
Máté Morvai Hónapja
Annyira nem volt vészes ez az autó. Ennél sokkal szarabb is volt már itt és úgy érzem a következő nagyon "mélytorkos" lesz. :D
atimatyijoda
atimatyijoda Hónapja
Az, hogy a küszöb már rohad tudod mit jelent egy Nubiránál-Lacettinél? Gyakorlatilag porrá rohadtak a teherviselő elemek, rugótorony, futómű bekötési pontjai, sárvédőív kívül-belül. Tapasztalatból mondom!
Zsolti H
Zsolti H Hónapja
Ma nagyon szimpatikus volt a műhelyvezető, mondjuk korábban sem volt vele bajom. De a hangneme is már sokkal barátságosabb volt, és olyan hibákat sorolt fel, amelyekről valóban jó, ha tud a tulaj.
Toolsin
Toolsin Hónapja
Kiváló sorozat! Minden epizódot várok!
Gábor Konyári
Gábor Konyári Hónapja
Németországi 12 éves autó 90 ezer km-rel???? Na persze, van az a bolond aki benyalja. 6 éves Golf 300 ezer km-rel na az valós futásteljesítmény. (ilyennel járok, különbül néz ki mind műszakilag, mind esztétikailag mint ez a nubira...
Zsolti H
Zsolti H Hónapja
Németországban elképzelhető, hogy valaki egy Chevroletet nem éppen hosszú utakra vesz, hanem rövidebb utakon ütni-vágni, szaladgálós autó amit nem sajnálnak. Ott sem lakik mindenki 100 kilóméterre a munkahelyétől, ez egy hülye közhely.
Imre Kovács
Imre Kovács Hónapja
Ennek annyi köze van a németekhez szerintem, mint nekem.. 🤣🤣🤣 Fasza kis osztrák kocsi.... Szétrohadva... Megette a só... Sajnálom, hogy itt tart az autópiac.... Megvezetnek mindenkit, akit csak lehet.. Beviszed egy műhelybe és sokkot kapsz.... Van benne vagy 200e km.. Minimum.. Most nem azért..de ha már autószerelő a barátod, akkor azt kellett volna mondania, hogy "ezt hagyd a f....ba.!"
Tamás Kiss
Tamás Kiss Hónapja
Most te miről beszélsz mert kevered a szezont a f@.zommal!De hát te is csak gép előtt ülő okos vagy mert te láttad a papírjait és te aztán tudod:ez osztrák! Vagy a mazdáról beszélsz vagy mit is beszélsz??Légy bátor és vidd be te is a kocsidat!!Aztán majd meglátjuk....
Tibor Teszlai
Tibor Teszlai Hónapja
A szerelőnek jobb barátja volt a kereskedő, mint a vevő 😂😂😂
MultiAmb123
MultiAmb123 Hónapja
Nagyon tetszenek a videok alig varom hogy jojjon meg.
Balázs Lengyel
Balázs Lengyel Hónapja
Nekem is 86.ezer km abs ring csere volt.
Tamás Kiss
Tamás Kiss Hónapja
Kössz a megerősítést,neken is az volt!!De hát itt mindenki űber okos,de a sajátját nem meri odavinni.
Fuckingenius
Fuckingenius Hónapja
Volt ilyen motoros Chevynk, ilyen szar autónk még nem volt.
Norbert Fehér
Norbert Fehér Hónapja
1.6benzin kombi Nubirával futárkodni (gondolom Pesten) rendkívül okos döntés :-D :-D :-D
Norbert Fehér
Norbert Fehér Hónapja
ez esetben a belsejét is kímélné :-D
Chukyka
Chukyka Hónapja
Lehet bútort szállit vele (lapraszerelt) :)
Atis01
Atis01 Hónapja
Ezek még az új autóba is bele kötnek
Márk Nagy
Márk Nagy Hónapja
Azt a fekete E46-ot még mindig szerelni kell? :D
Márk Nagy
Márk Nagy Hónapja
+KOVROL Elképzelhető
KOVROL
KOVROL Hónapja
lehet hogy alkatrészre vár, lehet hogy 1nap alatt több adást forgatnak le és heti 1et adnak le...
Tibor Klein
Tibor Klein Hónapja
Ott érzi magát elemében az autó.
andrás varga
andrás varga Hónapja
Szerintem inkább már megint :D
sirkokrisz
sirkokrisz Hónapja
Azt az öregasszonyos kormányvédőt az atnezes idejére rakják rá a műhelyben? Az Alfán is az volt.
Tamás Kiss
Tamás Kiss Hónapja
Igen!!Nekem minőségi bőr van rajta,szeretem ha vastag a kormány.
András Éliás
András Éliás Hónapja
Igen, úgy tudom, most már kötelező, ahogy az ülésre a beülő is, sőt, anno mi a váltóra is raktunk fóliát.
verjemAhajadba
verjemAhajadba Hónapja
Kurva jo ez a sorozat. Talan feny gyul nehany fejben ezek lattan.
Miklós Áfra
Miklós Áfra Hónapja
Nem fog...
Robert Agoston
Robert Agoston Hónapja
2006-os auto 90.000 km-rel? ugye ezt a tulaj se hitte el.
Dávid Szabó
Dávid Szabó Hónapja
+Tamás Kiss nem hiába van zárójelben 😁
Tamás Kiss
Tamás Kiss Hónapja
+Dávid Szabó Miből gondolod,hogy nem tűnik jónak,ültél benne?
Miklós Áfra
Miklós Áfra Hónapja
Az én 2006-osomban 53.707 van, nem is adom még el vagy húsz évig. :D Ezt meg ha visszatekerték, miért ennyire, tényleg hihetetlenül kevés. Bár lehet, a rommá tört háta miatt adták el. Egyszer vezettem egy Corsát, amiben állítólag 90.000 volt, ehhez képest szétkopottnak tűnt a váltó kapcsolómechanikája, illetve búgtak a hátsó kerékcsapágyak (csere megoldotta).
Dávid Szabó
Dávid Szabó Hónapja
+Andris de 3rre kevés esély van nem annyira tűnik "jónak" de ki tudja
Andris
Andris Hónapja
+Dávid Szabó ott is lehet olyan aki nem jar vele sokat. Nemetben nem tekergetik az orakat az inkabb itthon szokas. Vagyis mult ido.
zippofcy
zippofcy Hónapja
Sok idióta, "90 ezret futott", visszatekert szétrohadt külföldi szart venni kereskedőtől. Én 320 ezret futott 17 éves MAGYARORSZÁGI dízelt vettem tulajdonostól. Kormánya pont annyira volt kopva az Ausztriából hozott 200 ezres ugyanilyennek is. Ami persze rohadt. Mondjuk fele annyiba került volna. Sose vennék semmit olyantól aki abból él, hogy hazudik (gyk: nepperek). Mert az olyan sokkal könnyebben átver, mint egy "civil". De keressétek csak a 100-200 ezer km-ert futott tizen-, huszonéves autókat. Amíg veréb van, szar is lesz. :P Mondom ezt úgy, hogy van egy VALÓBAN 75 ezer km-ert futott 16 éves autó a családban. Szalonból vettük, újonnan. Benzint zabálja, futóműve kattog bármennyit költünk rá, kettes szinkrongyűrű reccsen, kasztni rohad, 2 éve a vizsga előtt rá kellett költeni akkori értékének felét hogy ne "okosba" menjen csak át ... mire garancia a kevés KM? SEMMIRE !!!
explode05
explode05 Hónapja
Isten óvjon egy ilyen ipari hulladéktól...
Tamás Kiss
Tamás Kiss Hónapja
Minket meg tőled óvjon a Jóisten!!DE tudod mit legyél tökös vidd be a te kis hulladékodat(már ha van)!
F1Gomez
F1Gomez Hónapja
Németországból egy tizenéves családi kombit 90 ezer kilométerrel... Még kb 1000 epizódra lesz szükség, hogy eljusson mindenkihez: a nepper abból él, hogy átb@ssza az átlagembert.
Balázs Lengyel
Balázs Lengyel Hónapja
+Krisztián Az abs jó csak bevillan a lámpa, a hibás gyűrű miatt..
Balázs Lengyel
Balázs Lengyel Hónapja
+tailor13 A nubira, és rezzo nagyon is szinte ugyan az, ugyan azokkal a hibákkal is küzd quasi.
Krisztián
Krisztián Hónapja
én azt a részét nem értettem hogy a hátsó lámpánál lelátni a műhelypadlóra a karosszérián keresztül... az hogy nem baj? nedves, kásás időben dől be a szutyok a karosszéria belsejébe meg a lámpa hátuljához. a szilárdságról nem is beszélve egy ütközés esetén. ha nem jó az abs, miért lehet vele közlekedni? persze lehet én nem értek hozzá.
Balázs Lengyel
Balázs Lengyel Hónapja
F1Gomez Nekem minden papírral,szó szerint minden szervizes papírnál ott a kilóméter állás , féléves állással, 87 ezer volt a Rezzomban, 2100 Euroért. És nagyon megérte, a LPG rendszer, vonóhorog miatt. Azóta 160ezer Van benne. És hasít.
Balázs Lengyel
Balázs Lengyel Hónapja
+b apro Itt sem minden német kőgazdag, van itt is mélyszegénység.
andras trepak
andras trepak Hónapja
Ezert veszek uj autot.
andras trepak
andras trepak Hónapja
+Henrik :D mit csak fapadosat?
Henrik :D
Henrik :D Hónapja
Dacia dustert? Swiftet? Csak fapadosat kapni.
Csaba Miklós Soós
Nekem 2004-es mazda 3 sedanom van, hát igen 6-7 et meg kellett nézni mire találtam olyat ami nem rohad, és sikerült találnom. És ajánlom mindenkinek 2000es motorral nagyon jó vezetni, tágas és kényelmes. Szóval nem az összes ilyen...
csont tót
csont tót Hónapja
suzukit
astonalex78
astonalex78 Hónapja
Tizen egy-két éves Németországi autó esetén, miért gondolják, hogy alig 100e km van benne? Egyszerűen nem értem az embereket. 3-4 év alatt kereknek ott ennyit átlag egy autóba. Persze nyilván van kivétel ott is, de azt nem egy kereskedőtől fogja megvenni az ember idehaza.
kiszeg
kiszeg Hónapja
+Zsolti H Aha..ez esetben no komment :D
Zsolti H
Zsolti H Hónapja
A kuplung kopásnak semmi köze a kilóméterhez, a féltengelynek úgyszintén, főleg az ilyen Chevrolet szintű autókban akár 100 ezer kilóméter után is kuka lehet a féltengely.
kiszeg
kiszeg Hónapja
+Zsolti H A legtöbb vagy a legnagyobb? A legnagyobb most a kuplung, utána a féltengely. Ezeknek azért kell legalább a 200, hogy csússzon-lógjon.
astonalex78
astonalex78 Hónapja
+Zsolti H Csúszó kuplung leginkább a km. Bár bot lábbal is ki lehet nyírni hamar, nem kérdés. No meg azért te sem annyi pénzt adnál egy autóért, ha 100e km van benne, vagy ha 250e.
Zsolti H
Zsolti H Hónapja
Egyébként itt pont mindegy, hány km van benne, mert a legtöbb hiba nem a sok kilóméter miatt jött ki.
Árpád Zentai
Árpád Zentai Hónapja
Tetszik ez a sorozat. Végre érkezik egy rohadt Mazda, nagyon várok már egy németből behozott E46-os 3-asra vagy valami hasonló BMW-re. B5 passat is érdekelne, meg valami régebbi Suzuki.
19 Norbi
19 Norbi Hónapja
Jó autók azok csak sok már széthajtott állapotban van sajnos
adAM 77
adAM 77 Hónapja
Ezért jò ha az ember visz magával egy hozzáértő barátot :)))
YELLOW
YELLOW Hónapja
Van aki elhiszi, hogy egy németből behozott 10 éves autóban 90ezer km van? Éppen lehet, ha összetörték és sok évig csak állt. de az egyéb problémák sem arra utalnak. Eleve nem vagyok kereskedő párti. Viszont az a baj a műsorral, hogy sok tulaj kiteszi magát annak, hogy kb. kiderül, milyen hülyének nézték őket a kereskedők. Tény, mint múltkor is mondtam, hogy nem kellene így lennie, de a kereskedők ilyenek. Viszont laikusként, naivként, ne egyedül menjünk, ne sajnáljuk átvizsgáltatni az autót. Persze a promo-ban kiderül, hogy "szak"emberrel is felesleges menni, hisz egy roncsra bólintott rá.
YELLOW
YELLOW Hónapja
+Lajos Loj Jó én első autóval sem megyek annyit... :D De az Németország. Ott a második autó inkább utazó autó. Na a Nubira, Lacetti nem az a németeknek. Meg az utazó autó is sok km-t jelent, nem 100km nekik a hosszútáv, hanem mondjuk lejönnek hozzánk vagy olaszba, akárhova, többször is egy évben. Napi használatos autó meg ugye munka, gyerekek, stb, ami sok rövid indítás, és ott megint megy bele a km. Ráadásul rossz, nem kedvező km-ek mennek bele.
Lajos Loj
Lajos Loj Hónapja
Én elhiszem. Ha második autó, akkor miért ne lehetne...
n ny
n ny Hónapja
auto 97 e km-el ...Fehérvárról!!! HA HA HA
Sly6555
Sly6555 Hónapja
Populárisabb autókat a műsorba. Azt se tudtam hogy ez a modell létezik... na jó tudtam, de minek...
Cooper Pinter
Cooper Pinter Hónapja
Tele van veluk az orszag, :D kb opel astra szintu gyakorisaggal latni, csak hasonloan erdektelen
Imre Fodor
Imre Fodor Hónapja
Ilyet minek vesz bárki is külföldről? Magyarországon 1 millióért AZ 1. tulajtól vett Lacetti kombit az egyik ismerősöm.
Miklós Áfra
Miklós Áfra Hónapja
Gondolom, mert bemegy a kereskedésbe, aztán ez is ott áll, ugyanúgy el lehet vinni, mint a m.o.-i példányokat. Én sem azért vettem osztrákot, mert a külföldit jobbnak tartom (igen, rohad az alja - Skoda -, mellesleg gányoltak is vele sok helyen, csak épp nem izgat, majd javítgatom, ha meg nem, akkor megnyugtatásnak ott van a másik majdnem ugyanolyan, 0 km-esen vett, garázsban tartott, hibátlan, negyedannyi km-rel), hanem mert épp az volt ott.
Roland Hatta
Roland Hatta Hónapja
Ez egy 1000 eurós retek.
Imre Fodor
Imre Fodor Hónapja
+Sly6555 Meg is van az eredménye.
Sly6555
Sly6555 Hónapja
Mert ócsóbb 100.000 ft-al :)
Zsolt Zsótér
Zsolt Zsótér Hónapja
Srácok, koszos a lencsétek a kamerán, az előző videónál is simogattam a monitoromat mire akkor is arra jöttem rá, hogy koszos a lencsétek a kamerán.
Máté Kovács
Máté Kovács Hónapja
Az ifjú Stephen Hawking kalandjai
Róbert P
Róbert P Hónapja
+Seven Horse Jaj de gonoszok vagytok :)
Seven Horse
Seven Horse Hónapja
:D
Ká Pé
Ká Pé Hónapja
Mint mindig! A naiv átbaszható magyar kilométert vesz!!!
Tamás Kiss
Tamás Kiss Hónapja
Cimbora, nem kilómétert vettem mint azt láthattad,hanem egy elfogadható állapotú autót!!!
FASZA GYEREK
FASZA GYEREK Hónapja
A Mazdás faszi nagyon belenyúlt a tutiba...😆😆😆😎 Az új videó így kezdődne vele: " VOLT " egy barátom......😉😉😉😉😉
gyulanszky
gyulanszky Hónapja
Már nagyon várom. Jó felvezetőt csináltak hozzá.
Endre Murvai
Endre Murvai Hónapja
Lehet, hogy sz@rért-hugyért vette a haverrel, az ismert hibáival együtt. Ja, nem. :-)
Seven Horse
Seven Horse Hónapja
Top komment . :D :D :D
bixi84
bixi84 Hónapja
A Chevroletek betegsége az abs jeladó nekem is random megdöglik és a lámpa kivillan. Néha eltűnik néha visszajön.
Szilveszter
Szilveszter Hónapja
Es a csavo meg rajong ezert a rakas sz@rert :D Feszit a fekete sevis polojaban, jesszus
Odiv
Odiv Hónapja
+Easy Driver wow
Easy Driver
Easy Driver Hónapja
+Odiv Az a helyzet, hogy a Chevrolet ugyanolyan népautó-márka, mint mondjuk a VW vagy a Ford. Mivel nem tudják értékesíteni világszerte a Suburbant, ezért muszáj ilyen autókkal(+ Aveo, Cruze, stb.) is rendelkezniük. A VW-nek is van Up!-ja meg Touaregje, a Fordnak is van Kája meg GT-je.
Sly6555
Sly6555 Hónapja
+Odiv "vagy Impala, vagy semmi" Lali (a király) [üvegtigris]
Odiv
Odiv Hónapja
Az Impaláért rajong, de csak egy átcimkézett Daewoora van pénze
7AccordHomeStudio
Futárkodásra jó, nyilván van mellette rendes autója is. Vállalható, 600-ért. 1 mft-ért nem. Én már törött/rohadt autót nem veszek. Ezért cserélek ritkán, s most is baráttól vásároltam. Neppertől egy fűkaszát se!
Henrik :D
Henrik :D Hónapja
+Tamás Kiss Köszönöm..
Tamás Kiss
Tamás Kiss Hónapja
+Henrik :D Neked,mert igénytelen vagy!
Chukyka
Chukyka Hónapja
+Henrik :D Ja pizzafútárkodásra :)
Henrik :D
Henrik :D Hónapja
Futárkodásra egy swift is elég.
Zsolt's videos
Zsolt's videos Hónapja
Nem nagyon szoktam kommentelni, de csak leírom most: 9 hónapja használja, futárként. A rohadásokat, meg hasonlókat leszámítva, a többi nyugodtan keletkezhetett már azóta is. Persze nem a dílert akarom védeni, csak h teljes legyen a kép. Valszeg vmi hulladék volt már behozatalkor is.
Krisztina Guczi
Krisztina Guczi Hónapja
+atimatyijoda ott a pont. Nem az autógyártás csúcsa volt,új korától nálunk van,rohad.....kuplung abs motorhiba minden van. Sokat rá költöttünk és valós 108.000 km van benne....gatya....de legalább lett 1 új tippünk az abs-re😂
Zsolt's videos
Zsolt's videos Hónapja
+Tamás Kiss Mar nem akartam Rad tobb idot vesztegetni, de csak kivancsi vagyok, h jon ki a 4 Ft/km. Vmi nem stimmel vagy a matekban, vagy a mogottes logikaban.
Tamás Kiss
Tamás Kiss Hónapja
+Zsolt's videos Igazából fikázni te kezdted az autót.Bocsi ,de mi egyszerű emberek nem tudunk új autót venni ígyhát beérjük ezekkel az általad 'hulladéknak'hívott vasakkal.Nem kell a buksisimi sem főleg nem tőled(már bocsi),mindenki a saját kis házatáján söprögessen és gondolkodjon el, a kis féltett kincse mennyi pénzt emésztett már fel!Én 4 ft./ km.-nél tartok!?És nincs hari,de Én senki autóját nem hulladékozom le egy videó alapján.
Zsolt's videos
Zsolt's videos Hónapja
+Tamás Kiss Akkor ugorjunk, mert Te vagy, aki trollkodik, meg okoskodik: Én azt mondtam, h rohad, amit ugye szó szerint a videóból idéztem, amire hagyatkoztál, h nézzem már meg még1x. Az, h ki lettek javítva, nagyon is jól hangzik. Én azt mondtam, h a filmbeli állapotában nem menne át és légyszi ne próbálj meg okosnak lenni, csak mert fáj az igazság. Semmi olyat nem írtam, ami nem állná meg a helyét, ellenben a Te okoskodásoddal és civakodásoddal. Csak fogadd el, h megvetted más ledobott göncét, ami igazán kérdéses állapotban volt (ismét mondom: a filmbeli szakértői vélemény alapján és a Te arcodon sem a boldogság látszik, amikor sorolja a listát). Szerinted minden túl lett kicsit spirázva. Olyan nincs, és ne haragudj meg, de ez nettó baromság, h a műszaki állapota megengedett akármennyi tekerést. Te ezeket azért mondod, h jobban aludj? Ha buksisimi kell, akkor itt van: Ügyes vagy, elvitted felméretni, kaptál egy diagnózist, részben kijavítottad. Használd egészséggel. De azért ne kelljen már a bizonyítványt magyarázni.
Tamás Kiss
Tamás Kiss Hónapja
+atimatyijoda Köszi,de az autó folyamatos kontrol alatt van,ezért is vittem el erre a megmérettetésre,több szem többet lát.Sem EGR sem más hiba ezen kívül,amúgy a hibák 90%-a javítva.A rozsdásodás szerintem egy picit túl lett spilázva,meg km.óra is .Sejtettem,hogy nem 94E van benne,de bármilyen furcsa is nekem a Zoli azt mondta max. 30-40E van visszatekerve,mert a műszaki állapota megengedte.Amúgy a Lacetti klubbosokat mindig nézem lehet okos dolgokat kicsípni.
Következő
Így mentem tönkre egy autó miatt.
10:44
Kína letarol! Trumpchi GS8 teszt
25:26
420cc ATV 4WD Install!
13:35
Megtekintés 76 405
Hondaru 2.0 Hits The Dyno!
23:11
Megtekintés 260 559