Sötét

Marokkó 5: a GLADIÁTOR díszletei + GIGANTIKUS NAPERŐMŰ

Magyarósi Csaba
Feliratkozás
Megtekintés 75 860
97% 1 915 41

ALDI UTAZÁS: www.aldi-utazas.hu/hu/
Biztosítás.hu kedvezmény: www.biztositas.hu/utas-kupon/MAGY-2018
Marokkói ALDI szállások: bit.ly/2ERRCyg
Pólóvásár: videosbolt.hu/magyarosi_csaba
Facebook: on.fb.me/1hc3BIa
Insta: instagram.com/magyarosicsaba/
Zenék Spotify: spoti.fi/2Dgxd6a
Zenék Apple Music: itunes.apple.com/hu/playlist/magyarósi-csaba-s02/pl.u-6mo4lL8sK9gKmR?l=hu
A technika:
Olympus Kamera: bit.ly/2o7Nm5K
Objektív#1: bit.ly/2Dzds6I
Objektív#2: bit.ly/2De78W6
Objektív#3: bit.ly/2HTAZkC
Sony Kamera: bit.ly/2oYotGO
Drón:www.icentre.hu/termek/dji-mavic-pro-fly-more-combo
Osmo Pocket: www.djiars.hu/termek/dji-osmo-pocket
Állvány #1: www.manfrotto.hu/190-alu-tripod-kit-horiz-oszloppal-3-szekcio-3d-fej
Állvány #2: www.manfrotto.hu/catalogsearch/result/?q=ms0490a
Állványfej: www.manfrotto.hu/xpro-fluid-fej-fluiditas-valasztoval
Világítás: www.manfrotto.hu/lykos-bicolor-led-1500lux-1m-en-cri-93-5600k-3000k
Mikrofon#1: www.rodemikrofon.hu/rode_videomic_pro_plus_professzionalis_videomikrofon.php
Mikrofon#2: bit.ly/2oGB1Dh
Mikrofon#3: www.rode.com/microphones/smartlav
Ha csomagot szeretnél küldeni
Cím: Bp.,137-es posta, Szent István Krt.10. 1137.
Név: Magyarósi-Bánki Dóra
A Csomagra rá kell írni:POSTÁN MARADÓ!
értesítendő a küldeményről: yaskatir@gmail.com

Közzététel:

 

2019.márc. 9.

Megosztás:

Megosztás:

Letöltés:

Betöltés.....

Hozzáadás:

Kedvencek
Megnézendő videók
Megjegyzés 136
Eszti Moro
Eszti Moro 4 órája
Nem is hiszitek mekkora jelentősége van, hogy sok fiatal figyelmét felhívtátok pl. a napenergia fontosságára. Kollektív köszi bolygónk nevében :)
Maya
Maya Hónapja
👍👍👍❣💗💗❣❣❣💗💗❣👑
Bernáth Szabolcs
Valaki meg tudja mondani hogy az elején a zene 00:16 tól az mi? mert a Shazam az nem adja ki szövegeket irtam be azzal sem találta a YT már nem tudok mit kitalálni pedig nagyon jó zene valaki kérlek...légyszives XD :)
Soma Kocsis
Soma Kocsis Hónapja
Kedves Csaba! Szakmabeliként volt egy nagy gondom a középső, nap- és atomerőműves résszel. Szeretném ha elolvasnál egy cikket és egy kicsit árnyaltabban kezelnéd a megújuló energiaforrásokat, illetve a közönség felé is ezt kommunikáld. atombiztos.blogstar.hu/2019/03/06/a-jo-a-rossz-es-a-csuf-a-nemet-energiaforradalom-ellentmondasos-valosaga/69876/?fbclid=IwAR3KSKQOKRLQFjzl46hFt3ujY8XGaeY2tyBDkxOOrPRDyiGUcVnAajhmm8E Bosszantó, hogy még a nagyon intelligens emberek is elkülönítve kezelik az energetikai rendszerekben résztvevő elemeket. Például ott van az elektromos autó, aminek sokak szerint nincs CO2 kibocsátása. Ez igaz, ha lokálisan nézzük ezt az elemet, ha globálisabban akkor kibocsátása függ az adott ország rendszerállapotától amikor éppen a töltés zajlott. Mivel az villamos energia megtermelését a szenes, és gázos erőművek is kielégítik. Üdvözlettel: Kocsis Soma
Soma Kocsis
Soma Kocsis Hónapja
Az egész áramtermelés kb olyan rendszer mint egy utazós videó összerakása. Van amire az Olympus kamerád a jó, és van amire a GoPro. Ott könnyebb elmagyarázni a népnek mert könnyen használja az egyiket vagy a másikat. Az erőműveknél meg sokaknak csak az a lényeg, hogy legyen áram a konnektorban, mivel senki se fog erőművet venni.
Soma Kocsis
Soma Kocsis Hónapja
Igen, nagyon mások a működési paraméterek, illetve az termelt energia felhasználása is. A mostani Paksnak is kifejezetten negatívak lennének az ottani körülmények, ő nem bírja a meleget annyira, mint a annak a naperőműnek itt. Illetve Pakson alig van olyan időszak amikor szükség lenne bármilyen tározóra, ott a naperőműnél meg van, az is rontja úgymond a termelést, hiszen annak is van egy hatásfoka, vesztesége. De akkor is túl komplex a két erőmű probléma köre, hogy a termelt energia mennyiség alapján össze lehessen őket hasonlítani. Emellett egy x teljesítményű erőművet azért igyekeztem egy helyre helyezni, mert a két ország hálózata is nagyon eltérő. Nem tudjuk milyen messze vannak azok a fogyasztok akikhez lényegében a legkisebb ellenállás elvén, a legkisebb veszteségek mellett odaáramlik az áram. Tehát nem tudjuk, hogy a megtermelt energiából mennyi hasznosult. A meleg ebben az esetben a marokkói hálózatra hathat hasonló struktúra esetén negatívan. Lényeg az egészben, hogy kell mindkettő típus csak okosan kell az egészet kommunikálni a nép felé, illetve a megfelelő arányok betartása is fontos. Mivel nem egymás kiváltói, hanem kiegészítői.
Magyarósi Csaba
De te meg most összehasonlítottál egy német naperőművet egy szaharaival, ami legalább akkora hiba. Ouarzazete-ben az évente 1,5 ezer gwh-t termelnek, ami a paksi erőmű tizede. Szóval itt egy reaktorra leosztva nem 7-8-szoros a szorzó, hanem 2,5, és az már egészen máshogy hangzik!
Soma Kocsis
Soma Kocsis Hónapja
+Magyarósi Csaba Sajnos a megbízhatónak számító vízerőműveket nyírták ki Bős-Nagymarosnál még régebben, a mostani tendencia szerint folyamatosan létesítünk kisebb-nagyobb naperőműveket. Pakson van egy kb 17 MW-os, Felsőzsolcán egy 16 MW-os amik újabbak. Pécsen 10 MW-os, a Mátrái erőműben egy 16 MW-os régebbi. Ezenfelül folyamatosan létesítenek 0,5 MW alatti naperőműveket. A cikkben az a lényeg, hogy beszélt a kihasználási tényezőről. Az azt jelenti, hogy az évnek hány százalékát kell maximum teljesítményen termelnie az erőműnek, hogy az évben a ténylegesen kiadott energiamennyiséget megtermelje. 11,3 % volt a naperőművek esetében az atomnál meg 86 %. Tehát a 8670 órából a naperőművek 990 órát "mentek", míg az atomerőművek 7534 órát mentek a publikált, maximális, beépített teljesítményükön. Ez egy cirka 7-8 szoros eltérés. És emiatt nem szabad a kettő csúcsteljesítményét összehasonlítani, a mennyiségek közlésén túl. Ebből következik, hogy a 580 MW naperőmű a kb 2000 MW teljesítményű atomerőművünkhöz képest nem a negyedét, hanem a 28-32-ednyi energiát fog megtermelni éves szinten. Egy 500 MW-os atomerőművi blokk ezek alapján 3500-4000 MW naperőműnek feleltethető meg. És ezt nem értik az emberek úgy általában. Az összehasonlítgatásban főleg az a baj, hogy úgy hangzik, hogy ez helyettesíthetőséget jelent, közben ez egyáltalán nem igaz.
Magyarósi Csaba
Annak, amit linkeltél, semmi köze az én naperőműves részemhez. És az energiaszektort kétféleképpen lehet szerintem elcseszni: ahogy a cikkben is tárgyalt németek, akik a zöldenergia mellett kivégezték az atomot, és ahogy mi, akik az atom mellett kivégezték a zöldet. A kettő együtt a megoldás.
Loránd Váncza
Loránd Váncza Hónapja
Valaki tudja, hogy mi a dal címe?
Zsolt Kocsis
Zsolt Kocsis Hónapja
Wow... www.google.com/maps/place/Ouarzazate+45000,+Marokkó/@31.0616265,-6.8736825,2657m/data=!3m1!1e3!4m5!3m4!1s0xdbb104077422057:0x26b3cb529b37ab00!8m2!3d30.9335436!4d-6.937016
bazsin
bazsin Hónapja
Amikor elkezdted felvázolni a Kleopátra küldetést, miszerint nem volt nagy siker, de itthon a szinkron miatt óriási film volt, Én elsőre az Oszkárra gondoltam Sylvester Stallone-val, ami máig az egyik kedvenc filmem...Ott is elhangzottak maradandó idézetek, nem is kevés :DDD
György H
György H Hónapja
Csaba, én átérzem.. Bármit eljátszanék Monica Belluccival, a bármit is.. :D
György H
György H Hónapja
Csak a blokkra vettek fel 4000 millió hitelt.. :( Szóval jóval drágább.
Péter Nothart
Péter Nothart Hónapja
Robi, hatalmas.. sírok rajta :D :D
Jozsef Papp
Jozsef Papp Hónapja
1:14 Ami fontos az fontos!! :)
Tibor Lakatos
Tibor Lakatos Hónapja
Miután felvezetted az Atlas Studio-t, 10:15-nél Robi véleménye: "Ott egy kutya" - egyszerűen zseniális a ti párosotok!
Zoltán
Zoltán Hónapja
Jobbak a Robival készített videók.
Manyi Moszó
Manyi Moszó Hónapja
Tény, hogy Robi a technikai háttéren túl egy önálló, mégis integratív színfoltként is jelen van. Általában az interjúalanyok is jót tesznek, árnyaltabbá teszik Csaba stílusát.
Monika Torhanyne Csasznyi
Sziasztok! Mindenképp gyertek el a "madaras tesco" savoya-parki egységébe is egy villám látogatásra. Én ma jártam ott és híres filmek (értsd ez alatt; Terminátor, Mad Max, Top Gun, James Bond, Indiana Jones, stb ) motorjai vannak kiállítva az üzletsoron 03.14-ig. Ámultam és bámultam. Mindenkinek jó szívvel ajánlom, szerintem a Ti szíveket is megdobogtatják majd a relikviák. www.savoyapark.hu/motorkiallitas-a-savoya-parkban/
Viktor Mező
Viktor Mező Hónapja
Az utazós csatornádra is tedd ki légyszíves, mert jó lenne egyben látni ezeket a részeket. Majd ha ráérsz.. Az USAnka első része fantasztikus lett, és a második évadot nem találtam. De tudom.. sok a munka. Ez látszik is, valódi érteket mutatsz be, és ,legszívesebben eltenném mindegyik részt dvd-n. Marokkó bemutatásával garantáltan sokaknak kedvet csináltál. Nagyszerűen tálalod drón nélkül is, úgy ahogy senki más nem tudja. Jó egészséget kívanok Nektek! Szinte olyan, mintha utaztam volna.. köszönöm.:)
B. P.
B. P. Hónapja
Nem olyan nehéz megtalálni... huvid.net/video/vide%C3%B3-q74KprALuqw.html
Geri K
Geri K Hónapja
Ma nem volt videó, pedig úgy vártam.
star 70
star 70 Hónapja
Csaba😅😅😅 ez nagyon jo resz volt:-) Robi is visszavett a favicceiböl(bar meg lehetne faragni belöle)ugyhogy köszi az elmenyt!
Dániel Németh
Dániel Németh Hónapja
"ottegykutya"
Balázs Bolvári
Szia Csaba! Létrehozhatnál egy Patreon fiókot. Az ilyen úton videókat szívesen támogatnám, hogy még több ilyen legyen, vagy, hogy hosszabb sorozatok legyenek egy-egy ilyen útról. Szerintem nem lennék ezzel egyedül.
György Dudás
György Dudás Hónapja
Sziasztok! Csaba iszonyatosan várom minden reggel, hogy veled indítsam a napom. Nagyon szépen köszönöm, szerintem mindenki nevében hogy vagy nekünk, és csinálod ezt a hatalmas melót. Egy nem konkrétan az epizódhoz kapcsolódó kérdéssel jönnék nem csak hozzád Csaba hanem a teljes közösséghez. Tuti megválaszoltad már egy korábbi adásban de a franc sem tudja már pontosan melyikben, így ismét feltenném a kérdést hogy honnan származik a napszemüveged? Iszonyatosan hosszú ideje tetszik, minden adásban várom mikor jelenik meg újra és mára megért bennem a kérdés, hogy miként tudnék én is beszerezni egyet. Jó kikapcsolódást neked is és Robinak is ebben a csodás országban!!
Péter Hebling
Péter Hebling Hónapja
16:16 Szegény Robi ...... mit ki kell állnia :D
Ádám Erdős
Ádám Erdős Hónapja
Hogy töltitek az eszközöket?
65 Momo
65 Momo Hónapja
Ez a cég készítette a naperőművet, akit esetleg érdekel: www.acwapower.com/en/projects/assets/ Őrületes technológia. Amúgy az a haló, vagy délibábszerű jelenség számomra felfoghatatlan.
65 Momo
65 Momo Hónapja
+Kriska Ati Köszi szépen, de nem igazán erre gondoltam, hanem 9:33 -nál, a torony mellett lévő fény, majd az azt követő íves parabolaszerű árnyék, ami nekem svéd.
Kriska Ati
Kriska Ati Hónapja
a tükröződés okozza: bit.ly/2NTF64d , ez nem az, de talán itt jobban kivehető: bit.ly/2SVtmiG
Alexandra Sira
Alexandra Sira Hónapja
Most miattatok újra megnéztem az Asterix és Obelix-et... Vagy századjára.
ツnlehel03
ツnlehel03 Hónapja
Szerintem ez a nomád dolgok konfortossá tétele nagyon gagyi😂.
585zoli
585zoli Hónapja
31.059849,-6.870657
Böröcz Gyula
Böröcz Gyula Hónapja
Könyörgöm, ezt a dalt SOHA többé ne válaszd!!!
Fehér Tamás
Fehér Tamás Hónapja
Csakis a TE kedvedért meghallgatni sem fogja többet...! Nem csak te vagy a világon!
veleares
veleares Hónapja
Szia Csaba! Nagyon jók a videók, egy gondom van... A hangerő különbség a szöveg és a vágó zenék között. Baromi idegesítő, amikor azért a beszéd hangszintre állítom a tv-t, azt hirtelen robajjal üvölt... Amúgy a kontent király! :-)
Fuelemuele
Fuelemuele Hónapja
minden erőműhöz fontos a fűtőanyag, a szenet és az uránt lehet szállítani, de a Napsütést nem ;)
Zoltán Kóbor
Zoltán Kóbor Hónapja
Nagy álmom hogy egy hetet Marokkóban töltsek, ti ezt csak megerősítitek! Köszi! :)
Roberto
Roberto Hónapja
Respect :) koszonjuk
TGerreGT
TGerreGT Hónapja
A The way back egy jó film, alkalom adtán majd nézd meg! :-)
Daredevil19790921
13:59-nél az a picsa ami átsejlik a ruhán az frenetikus
M Christi
M Christi Hónapja
Na kicsi G.I. Joe gyere már nem akarok meni olyan jo itt a homokozóban ez egy jó mondat
Lajos Wass
Lajos Wass Hónapja
A vandálok is jártak arrafelé, igaz inkább Algéria és Tunézia területét érintették, de léteznek törzsek melyek szőkék és kék szeműek. Kíváncsi lennék, Marokkóban vannak-e ? A vandál vándorlás Attila korára esett és Attila szövetségesei voltak, egy magyar kutató szerint székelyek is voltak velük és Szicíliát is ők alapították.
Lajos Wass
Lajos Wass Hónapja
maghreb.blog.hu/2011/02/14/a_vandalok ....
R4tB4G
R4tB4G Hónapja
Kezdés: Smack My Camel ööö... in the Cameltoe.
Jofry
Jofry Hónapja
Srácok, nektek agyatokra ment a sivatagi levegő. Ennyi baromságot rég hordtatok már össze :D
Gabostream
Gabostream Hónapja
"csak kicsit sok a köcsög "
Kungsson Thomas
Kungsson Thomas Hónapja
Megintcsak rövidebb lett a video😥😥
Bálint Lukács
Bálint Lukács Hónapja
Minél több tartalmat nézek meg tőled Csabi annál jobban bebizonyosodik számomra, hogy rengeteg helyre kellene még elutaznod és épp ilyen jó minőségű, ménőségi tartalmat kellene gyártanod! Fantasztikus munka! ;)
Jozsó Tuo
Jozsó Tuo Hónapja
Nem szoktam állandó videós-t követni , de Csaba utazási videói szenzációsak, mind a tartalom, mind a képi világ, a zenék, egy szóval SZENZÁCIÓS! Nem tudok jobb szót :) a tévé társaságok tanulhatnának tőled , tőletek ( mert ugye Robit se felejtsük el, óriási forma) hogy is kell minőségi tartalmat gyártani! További sok sikert neked, nektek az életben és a munkában!!! Köszönöm az élményt srácok !!!
Zoltán Debreceni
16:18-nál Csaba: Fassbender félig robot, félig gép.... hozzá Robi nézése.... ezen hangosan kellett röhögnöm!!! :-) :-) :-)
byervin1
byervin1 Hónapja
Robi a butus bohóc!
Noro /82/
Noro /82/ Hónapja
Dorika Bellucchi like-olta mar a videot? :)
Csaba Mészáros
Nagyon jó, hogy ezt a vonalat képviselitek. Köszönet érte.
Róbert Burján
Róbert Burján Hónapja
Pontosabban favázon gipsz elemek, amiket szobrászok kezelik rigipszel és felületett alakítanak ki.
Németh Ferenc
Németh Ferenc Hónapja
Ez egy saját videóm saját készítésű napkályhámról. Talán ilyesmi elven működik, csak aztán tudják tárolni ezt az energiát? Mítosz rombolók sorozatból vettem az ötletet. Állítólag régen hajókat süllyesztettek el a katonák a partról, pajzsaikkal koncentrált napsugárral. huvid.net/video/vide%C3%B3-EQ9z-y5W-EQ.html
Németh Ferenc
Németh Ferenc Hónapja
Szuper, hatalmas élmény lehet ott lenni. Ide kapcsolódik egy érdekesség. Vadász Zsolt csatornája a Trabant expedíció. Róla annyit érdemes tudni, hogy kellőképpen őrült ahhoz, hogy egy Trabanttal vágjon neki a világnak. Még, ha nem is az eredeti kétütemű, hanem a modernebb verzió az. Ő azt bizonyítja be, hogy nem csak luxus utazással sofőrrel drága autóval lehet ilyen helyekre eljutni, hanem egy nomád jellegű sátras Trabantos módon is. Pont Marokkóban és környékén vlogolt az elmúlt időben. Nála láttam elsőként ezt a fura fényes naperőművet. Aminek a működése még mindig homályos. Valahogy tükrökkel összegyűjtött napsugarak a lelke? Egy videó a csatornájáról, nézzetek bele, átjön a stílusa. huvid.net/video/vide%C3%B3-kI_5VjD1xso.html
Gábor Ács
Gábor Ács Hónapja
Gladiátor, mint jó film? Heh? o_O
Richard S.
Richard S. Hónapja
...és mint tudjuk ízlésről nem vitatkozunk.
Gábor Ács
Gábor Ács Hónapja
Tetemes ízlésficammal egészen biztosan.
Richard S.
Richard S. Hónapja
A jónál azért sokkal jobb.
MrJoecool30000
MrJoecool30000 Hónapja
A the way back is jó film pedig. Van valamennyi történelmi vonatkozása is szerintem jó pár magyar családban.
Director úr.
Director úr. Hónapja
"csak kicsit sok a kocsog" :DDDDDDDDDDDDD
Péter Demeter
Péter Demeter Hónapja
Mikor jött az értesítés az új videóról, azt hittem elnéztem a naptárat és hétköznap van :D
Tamas Horvath
Tamas Horvath Hónapja
Okos dolog reggelente ilyen helyen meg vizsgálni a cipőt ennyire profi módon!!! 0:50
Eszter
Eszter Hónapja
A Prince of Persia nagyon jó film, szerintem is.
György Rácz
György Rácz Hónapja
Gyönyöru montage felvételek, tökéletes zene választás, temérdek információ, és két tök jó fej, közvetlen pali :D 10/10, erre mást nem lehet mondani, csak igy tovább, Te/Ti vagytok a a sok clickbait szar magyar videós között akik megmutatják, hogy clickbait nélkül is lehet ezt csinálni :))
László Vágó
László Vágó Hónapja
16:12 Magnetooo! :DD
M. M.
M. M. Hónapja
Kell egy Robi best moments...
György H
György H Hónapja
Robi for president!
Levente Krisztián Büte
Robi annoys Csaba for 10 minutes straight vagy valami ilyesmi :D
BobiHC
BobiHC Hónapja
M. M. Nagyon támogatom!!!
iiglo
iiglo Hónapja
14:30 Robi: "Ó Jézusom!" - és elfordul majd távozik
hard83
hard83 Hónapja
hát ez a sok mű díszlet szerintem felesleges volt, inkább a városban töltöttetek volna el több időt. Vagy a kicsi GI Joe javaslata alapján még 1 nap homokozás :)
Balázs Terjék
Balázs Terjék Hónapja
Robi formàban volt az epizódban!😄
MaXo Style
MaXo Style Hónapja
14:28 "Hogy eljátszottam mi? Engem is lehetett volna Monica Bellucci mellé hívni színésznek,de senki sem hívott! A terem búráját!"
Zsolt Kaszap
Zsolt Kaszap Hónapja
"...csak sok a köcsög" - Pusztultam :)
Morvai Gábor
Morvai Gábor Hónapja
Ti ismeritek a Bill és Ted-et?! Ezzel megleptetek, kisgyerekként rongyosra néztem kazettán, de általában senki nem ismeri akit kérdezek. Mondjuk így nézve ez Csabi és Robi Zseniális kalandja. ✌🏻
Ádám Badics
Ádám Badics Hónapja
Mondjuk engem azért érdekelne a fényjelenség oka....🙂
Aba Sámuel
Aba Sámuel Hónapja
Látszik a torony a videón azaz ez egy tükrös tornyos naperőmű . Több fajta van . geo-sentinel.hu/naperomu-marokkoban/ hu.wikipedia.org/wiki/Naph%C5%91er%C5%91m%C5%B1
zoltan gal
zoltan gal Hónapja
kernem az eggyuttes nevet ,tetszik
Borbély Zsolt
Borbély Zsolt Hónapja
''Szájzár''
Batár Gábor
Batár Gábor Hónapja
Hát ezen a gyere kicsi GI JOE hát konkrétan teleraktam a liberót :D XD
Zsuzsanna Varga
Zsuzsanna Varga Hónapja
That's what I call a true bromance.
Kolos Nagy-Máró
Lehetséges lenne, hogy az index kép cs:go-ban a DUST || mapon a terrorista kezdőhely??
Ágoston Marton
Ágoston Marton Hónapja
Nagyon király lett ez is mint a többi😊👍👍így tovább!!!
Gábor Dombos
Gábor Dombos Hónapja
goo.gl/maps/CeHJPsDMRem
Zoltán Kertész
Király az a nagy neutralizáló. :D
Noalle
Noalle Hónapja
Szeptemberben voltam Marokkóban, de kicsit más útvonalon, mint ti. Azt is nagyon élveztem, de - ahogy azt a videóitok is bizonyítják - még bőven van ott látnivaló, úgyhogy biztos hogy a későbbiekben visszalátogatok oda, mert nagyon megjött a kedvem ismét egy kis marokkói túrához :)
Levente Veres
Levente Veres Hónapja
3:42 "Naaa, kicsi G.I Joe, mi vaan?"😂😂
19zombi82
19zombi82 Hónapja
🤣
Bence Bujdosó
Bence Bujdosó Hónapja
Eddig ez volt a legviccesebb rész az tuti :D
Levente Veres
Levente Veres Hónapja
+Morvai Gábor Pont erre gondoltam én is, színes így az egész út... Mondjuk már megszokhattuk tőlük a hülyeségeket..😂
Morvai Gábor
Morvai Gábor Hónapja
Nagy formák! 😄 Mennyivel jobb, hogy két barát csinálja, nem két fapova ezt az utazós műsort!
Adam Bajusz
Adam Bajusz Hónapja
Levente Veres kicsit olyan volt Robi mint Alan a Másnaposokból. :D
Ákos Túri-Kiss
A vizet honnan szerezték a sátrasok?
DudiMr
DudiMr Hónapja
A legtöbb ilyen helyen hektoliteres bazinagy tartályokban visznek oda vizet x időközönként. Aztán az ott el van x ideig
Filmrajongó
Filmrajongó Hónapja
*A Kleopátra-küldetés szerintem is nagyon jó!* www.filmkatalogus.hu/Asterix-es-Obelix-A-Kleopatrakuldetes--f12270 Meg a Gladiátor is! :) www.filmkatalogus.hu/Gladiator--f419 A Bill és Ted zseniális kalandja pedig örök kedvencem! www.filmkatalogus.hu/Bill-es-Ted-zsenialis-kalandja--f4131 (Tudtátok, hogy készül a folytatás?)
Péter Mikus
Péter Mikus Hónapja
Akit érdekel a Bill és Ted... itt megnézheti... videa.hu/videok/film-animacio/bill-es-ted-1-zsenialis-E66bx5FjGhAL3T9H
Mészáros Máté
Igen, nagyon jó lett a szinkron. Mintha Romhányi csinálta volna :D Zseniális film lett így :)
Filmrajongó
Filmrajongó Hónapja
+Barbara Fodor Persze azt tudom, de most a 3. rész készül, úristen, majdnem 30 év kihagyás után, ugyanazokkal a szereplőkkel (Keanu Reeves!) Bill & Ted Face the Music lesz a címe!
Barbara Fodor
Barbara Fodor Hónapja
Az a folytatás már 1991-ben elkészült, Bill és Ted haláli túrája címen! :)
Áron Gyulai
Áron Gyulai Hónapja
Szuper videó lett!
TomEY
TomEY Hónapja
Jó, a zene szerintem nagyon hasonlít Mika, Grace Kelly című számára... Mi a címe?
dani0113 HUN
dani0113 HUN Hónapja
Igen egyből azt figyeltem,hogy nagyon copy!:)
Tamás Hauer
Tamás Hauer Hónapja
Gotta Get Up - Aldemark Niklasson feat. Rex Novi
d_KRES
d_KRES Hónapja
YEE !!
Robert Nagy
Robert Nagy Hónapja
Igazából Titeket kellene támogatni! Mert nálatok tényleg van igazi tartalom és rengeteg munka van a videótokba és még sincs kint a támogatási lehetőség. Aki csak annyit csinál, hogy megnyomja a REC gombot és folyamatosan cigizik meg piál és még is tartsa a markát, fiataloknak rossz példát mutat 0 munka a videóba az meg kiteszi a támogatást mint pl H***by , M*****r Kr***n stb.. Pont hogy titeket kellene támogatni és nem a csürhe népséget. :(
Maki
Maki Hónapja
Jobban járnak, ha nagy szponzorok támogatják őket, mint az aldi travel, biztosítási oldalak, utazási irodák stb. Magánemberek nem tudnának annyit összedobni, meg nincs is rá szükség. Herbyt nem támogatják ilyen cégek, én se tenném a helyükben, hiába nagy a nézőtábora.
Zsolt Palasthy
Zsolt Palasthy Hónapja
Abszolút egyet értek.
rendeles tuzijatek
Nincs is jobb, mint hétköznapokon az irodában a hajtás előtt egy kv mellett Mogyi Csabit nézni. Hétvégén meg pláne, ilyenkor meg még frissen ébredve, ágyban fekve telefonon nézni a legújabb részt... hát...elképzelni is nehezen tudok jobbat. :D Csabi! Te nem csak egyszerű videós vagy, te értéket is csempészel mindegy egyes adásodba. Köszönöm! :)
hjfgjk fjkfgjkg
hjfgjk fjkfgjkg Hónapja
ke petarda
Gonosz Jézus
Gonosz Jézus Hónapja
Mogyi Csabi. :DDD
- OSMO -
- OSMO - Hónapja
Mennyibe került ez az egész Marokkói kiruccanás?
Robert Nagy
Robert Nagy Hónapja
Utazás legvégén szerintem lesz róla beszámoló mint amikor Amerikában voltak.
Huba Csejtey
Huba Csejtey Hónapja
Elso like
Viktória Horváth
A Robit megzabálom 😘💕
Fleisz Martin
Fleisz Martin Hónapja
Csak nekem ismerős az intro zene?
Domonkos Somogyi
Mika grace kellynek egy verziója vagy fordítva
onexcm10
onexcm10 Hónapja
Robert Nagy Európai vakációban
Robert Nagy
Robert Nagy Hónapja
Szerintem valamelyik Chevy Chase-es filmben volt egy utazós filmben.
Pepe Trump
Pepe Trump Hónapja
Mindenki kommentel az 1 perce megjelent videóhoz ennyi idő allatt még 4x speed-el sem lehet végignézni a videót :D
Bence Fazekas
Bence Fazekas Hónapja
Második megtekintés
TopPLUS Hungary
TopPLUS Hungary Hónapja
Inpossible!
palesz000
palesz000 Hónapja
Köszi a jó videókat. 🙏🙏
Következő
S01E54-55: Akkor EGYÜNK KÍGYÓT!!!
27:33
1,000 Pens Rolled into One 6FT Pen
12:17
Hogyan fotózz az UTCÁN?! S03E56
14:45
Marokkó 4: SZAHARA
21:36
Megtekintés 65 000
The Perfect Date is kinda dumb...
16:12
TWICE "FANCY" Dance Practice Video
3:43
Gemini Man - Official Trailer
2:42
Megtekintés 2 629 183
Fortnite X Avengers: Endgame Trailer
0:27