Sötét

MI AZ AZ ISZLÁM?!

Herbál Reality
Feliratkozás
Megtekintés 60 702
93% 2 981 222

Már legalább 4 éve folyamatosan hallgatjuk, hogy iszlám így, iszlám úgy, de mi egyáltalán az iszlám? Ennek próbálunk ma utánajárni.
Orbán Viktor időnként veszélyes, időnként csodásnak tartja. Az M1-en naponta megpróbálják a vallást lejáratni.
Az iszlám alapelvei: mek.oszk.hu/13500/13527/13527.pdf
Korán 1-3. fejezet magyar értelmezése: mek.oszk.hu/06900/06931/06931.pdf
Coub videók forrása: coub.com/unbeliever
Kövess Facebookon: facebook.com/herbalrealityvideok
Instagramon: instagram.com/herbalreality

Szórakozás

Közzététel:

 

2019.ápr.13.

Megosztás:

Megosztás:

Letöltés:

Betöltés.....

Hozzáadás:

Kedvencek
Megnézendő videók
Megjegyzés 674
Proximity Clockwork X157
Az úgy jó, hogy konkrétan bevándorlás ellenesek, és szerintük nem ezzel az elbaszott radikális iszlámmal van a baj. Nem szabad komolyan venni semmit, ami fideszéknél elhangzik. Az aktuális pillanatot szeretnék uralni. Ha teszem azt egyszer az lesz a népszerűbb, hogy fogadjuk be őket, akkor azt fogják mondani, hogy jöjjenek csak. NINCS identitásuk, az egész pártnak nincs, ezt kell észben tartani. Az iszlámról meg csak úgy annyit, hogy nem teljesen az iszlámmal van a probléma. Azzal, hogy a rossz felét veszik alapul a Koránnak. Tehát a terjeszkedés, felsőbbrendűségérzet, nők elnyomása, stb.. Nyilvánvalóan akik nyugatra vándorolnak Közel-Keleti és afrikai országokból, nem elsősorban az anyagiak miatt teszik. Egyszerűen csak rengetegen vannak (kb Afrikában ha jól tudom átlagosan 6-7 gyerek jut egy anyára, európában ez az arány 2-3 vagy kevesebb), és persze az ideológiájuk is egybeesik a terjeszkedéssel. Tehát a radikális iszlám a probléma. Illetve a Korán felét behazudni az egésznek, majd abból alkotmányt írni. És azokat az embereket NEM lehet integrálni a társadalomba, mivel ők nem úgy állnak a dologhoz, hogy beilleszkednek. Úgy, hogy megcsinálják a saját közösségüket helyileg, majd ha elegen lesznek, akkor pártot alapítanak, és onnantól lesz baj. És NEM, nem vagyok fideszes. Nem azon múlik. Csak mert nem Viktor aktuális véleményének az ellenkezőjét mondom (függetlenül annak helyességétől), attól még nem leszek automatikusan fideszes. EDIT: Magas civilizáció. :D :D Ez jó xDDD Tanulni tőlük. :D Bírom amikor Viktor ellentmond magának.
Raven Your Little Aritifice
Most nem azért. Én azért egyet értek pár dologgal.... Nem kéne őket védeni. Én Németországban élek és tudom milyenek. Persze vannak kivételek is
emanacio - Mr.Fusion
A szabadkőműves egyénnek is be kell hódolnia a páholy akaratának. Vagyis jó néhány ország elnöke alárendeltje egy csoport akaratának. Akkor ki is kormányoz?
SimpleB
SimpleB Napja
Nem szeretem a Fideszt és régen épp a kifigurázó hozzáállásotok miatt iratkoztam fel. De most egyet kell értenem abban, amit Lázár mondott. Múlt hónapban voltam Bécsben és inkább 85-90% volt az arabok / színes bőrűek megoszlása a járókelők közt. Egyedül a barátnőmön nem volt fejkendő (burka , csador nem tudom pontosan) Ami szerintem elég durva. Elég sokat kamuznak de azért nem mindenben kedves Reality :D
Botond Nagy
Botond Nagy 2 napja
Basszus.... Ez a videó ébresztett rá és nyitotta fel a szemem, hogy a terroristák és az iszlám között ég és föld a különbség.
Áron Heródek
Valahogy a közelmúlt eseményei nem erre adnak következtetést..
Andy
Andy 3 napja
Az a baj, hogy amit a videóban akartok sugallni, nem tudja alátámasztani az iszlám országok társadalmi és politikai berendezkedése, ahol nem szélsőségről beszélünk, hanem az iszlámról mint irányító ideológiáról, vallásról és törvényről. Kivégzések, nők lefejezése pusztán azért, mert vezetnek stb... Egy nagy lófaszt a béke vallása. Egy diktatórikus és elnyomó vallás, amelyik Európában most még finomkodik, lévén, hogy egyelőre kisebbségben van, de ha többségbe kerül, megnézhetjük magunkat. Egyszerűen nem illeszthető bele a szabadelvű európai rendszerekbe, nem lehet soha része más társadalmi berendezkedésnek, maximum létezhet benne, de vagy kívül áll, vagy fölé emelkedik annak a közegnek amelyben megveti a lábát és megváltoztatja. Az iszlám nem integrálható, hanem vagy elüldözi az adott közösség vagy iszlám közösséggé változik szép lassan.
BENJAMIN MELLIN
ALLAH
DH Matthew
DH Matthew 4 napja
Heló srácok Az intro zenéjét vakaki?
Dalos01
Dalos01 4 napja
We are number one
Zhenya Wich
Zhenya Wich 4 napja
Forditsátokle angolra, és meg mutatom ismeröseimnek ! :) mUslim ismerőseimnek, mert ők tudnak angolul .9 had lássák ők is ezt :).
Zhenya Wich
Zhenya Wich 4 napja
0:48-nál ez a víz fejü pap hatalmas !.. az ostobaság csak úgy sugárzik belőle ;). beszéd híbával köretként .
Xfire 123
Xfire 123 4 napja
Valaki tudja az intro zene címét ?
László Horváth
Egy háromszor ilyen hosszú videót lehetne csinálni csak erőszakos Korán idézetekkel végigtűzdelve. Ezt azoknak mondom, akik végignézik ezt a videót és bőszen bólogatnak, mintha tudnák, hogy miről van szó. Ezt persze a videó készítői is tudják. Azt sem igazán értem, hogy miért kommentelnek tömegével nyugat európai polgárok a muszlimok ellen a HUvid - on. Nyílván őket is a Zorbán hazugságai tévesztették meg. Ügyes gyerek ez a Zorbán.
Miklós Szabó
A legtöbb iszlám országban az Iszlám vallás megtagadása halálbüntettéssel jár. Lehet azt mondja a vallásuk hogy ne bántsanak senkit aki nem ártott másnak de az nincs benne megfogalmazva hogy mi számít ártásnak. Úgytűnik homokosnak születni vagy más álláspontot foglalni vagy csak szimplán nőnek lenni beletartozik ebbe a kategóriába. Számomra ez radikális álláspont és ha a világ legnagyobb Iszlám országa úgymond radikális akkor nehéz úgy nézni az egész vallásra mintha nem lenne az. A marxizmus is kurva jól hangzik ha csak elmondod de ettől nem lesz kevésbé káros.
Divine
Divine 5 napja
Bármikor el lehet húzni a béke és szeretet vallásainak az országába, ebből a romlott, idegengyűlölő, keresztény országból.
youmarci
youmarci 2 napja
Divine Azert erdekes,hogy minket is csak rakenyszeritettek a keresztenysegre,ezerig ellenalltunk neki aztan amikor mar nem akkor nezd meg mi lett belolunk...
Bracci
Bracci 5 napja
Én Dániában lakom, azon belül is Aalborgban. Sok az arab, igen, de sok a lengyel, magyar, román, vagy akár indiai is. Ellenben mindenki full jól elvan, megvan. Nincs félelem, nincs kirekesztés. Lokál meg ezek a szennylapok, szennyweboldalak arról írtak hogy Dániában lényegében betiltották a karácsonyt. Tilos a karácsonyfa, a dánok nem mernek az utcára menni az uralkodó iszlám miatt, elesett az ország. Ezzel szemben, bejárati ajtóm nem zárom, bicajt csak részegek 'lopnak' (meg németből feljövő vendégmunkások, furgonnal, hogy aztán németbe eladják), és egyszerűen van egy általános bizalom, meg elfogadás. Pedig az ilyen fideszes weboldalak által kirakott no-go zóna térképen az én városrészem is rajta van :)) Kicsit nevettem rajta :D Tisztaság van, nincs hajléktalan, és minimális a bűnözés. Oké, ez egy kisváros, valahogy Nyíregyháza és Győr között, de csak az ország 4. legnagyobb városa és a 3. legnagyobb agglomerációs area. Ja igen, és karácsonykor egy baromi nagy karácsonyfa a város főterén, ahol még 'csuhások' is szelfizgettek, meg örültek. Senkinek semmi baja a karácsonnyal, nincs tiltva, nincs semmi :D Pedig Aalborg egy 'paráznább' város, ahol volt hogy a busz oldalán volt egy hirdetés amin konkrétan két nagy csöcs volt :D Szóval ha idejönne a fideszes, tuti tudna simán "nagyon ijesztő" videót csinálni arról, hogy mennyi a nem fehér, vagy mennyien vannak ilyen fejkendőben, de közben az általános életszínvonal és a biztonság olyan, amiről Mo legtöbb részén álmodni se mernek. Big up Herbálnak az újabb videóért. Nagyon telibe találta
7 9
7 9 6 napja
Ez csak saját tapasztalat, de volt szerencsém 1 évet eltölteni a turizmusban, ahol még így is rengeteg különböző nációval találkoztam. Voltak köztük zsidó és muszlim családok is. A zsidó családok mondhatni 99%-a barátságos és nyitott volt velem/velünk, illteve beszéltek angolul. Persze az ortodox zsidók az külön faj. :) A muszlim családok kb 90%-a barátságtalan, rideg és távolságtartó volt hiába köszöntem nekik arabul. És sosem tudtuk, hogy értik, amit mondunk nekik angolul vagy sem. 1 muszlim család volt barátságos és aranyos, de ők is törökök voltak. Ők pedig Atatürk elnökük óta nagyon sokat változtak. Szóval Iszlám szépítés ide, Iszlám szépítés oda, azért én továbbra is körültekintően kezelem, azokat akik ide jönnek és nem itt szocializálódtak.
László Kék
László Kék 6 napja
Ahl al-Kitāb
Tóth Marci
Tóth Marci 6 napja
Amúgy mi az intród zenéje neve?
Dalos01
Dalos01 4 napja
We are number one
legalize It
legalize It 6 napja
Korrekt videó
noodle
noodle 6 napja
Szerintem a kerdes mar nem itt van. En sosem ettem meg a fidesznek a kereszteny europai dumait, es nem gondoltam egy pillanatig sem h az iszlamban benne lenne az eroszak. Az hogy a koran mit mond, ilyen szempontbol lenyegtelen , a biblia is kimondja hogy a hutlen noket el kell egetni. A problema szerintem az, hogy ezek az emberek olyan orszagokbol jonnek, ahol buzikat logatnak fel darukra, ha zsido vagy inkabb ne is menj ki az utcara, a noknek lofasz joguk nincs, nehany helyen meg vezetni sem vezethetnek, vagy csak most kaphattak jogsit (eae). Nezzetek meg az euronews riportjat a temarol, nemetorszagban ha arab kornyeken atmegy egy zsido kipaval a fejen, akkor nagy az eselye hogy osszeverik. Egy olyan civilizacioba ahol az emberi jogok hatalmas elsobbseget elveznek, nehezen tud beintegralodni egy olyan kultura ami pont hogy a principiumdiktaturara epul a modern idokben. Pl. ha arrol lenne szo h legalizalni kell a meleghazassagot, ki gondolja komolyan hogy egy olyan teruletrol erkezett csoport, ahol szo szerint a homoszexualitast sokszor halallal buntetik, majd pro fog szavazni
Mess Hun
Mess Hun 6 napja
Az iszlám nem más, mint a zsidó vallás egyik szektája. Éppoly erőszakos, éppoly fajgyűlölő, éppoly hódító és gyilkos, mint a zsidó vallás. Egy alapvető eltérése van a zsidó vallástól, mégpedig az eredet mondája tekintetében. A zsidó és az iszlám vallás a pusztítás, a gyilkolás, a káini viselkedés, örökös vetélkedés és a nálad jobb eltiprásának vallása. Valójában mindaz a tanítás, ami benne jóságra buzdít csak az arabokra és a iszlamistákra vonatkoznak, másra nem! Továbbá, az imámok a saját vallási parancsolataikat, naponta szegik meg, rutinszerűen. Egyik imám Szaud-Arábiában legyilkolta ás megerőszakolta a saját 9 éves kislányát, az új feleségével cinkosságban. Arra hivatkozott, hogy a kislány "kacéran nézett rá". A felháborodás miatt az iszlám bíróság kénytelen volt elítélni.... majd suttyomban, két hét után kiengedték..... Ennyire veszik komolyan a saját törvényeiket! Ez egy erkölcstelen, sunyi, aljas és megbízhatatlan népség! És ez teljesen független Orbán elvtárs agymenéseitől!
Roland Pap
Roland Pap 7 napja
ez már végső stádiumos tudathasadás
Benedek Nagy
Benedek Nagy 7 napja
“Toleránsnak kell lenned az emberekkel. Légy szeretetre méltó és szeress mindenkit!” Hmmm. Erről érdemes lenni megkérdezni az indonéz sharia törvénykezés alatt nyilvánosan megbotozott házasságszegőket, melegeket.
Andy
Andy 2 napja
+Laczko87 A vallást nem lehet betiltani, mert az emberek mindig hisznek egy felsőbb létezőben és egy örökös harc lenne. Az emberi intelligencia hiánya okozza a vallási háborúkat. Képtelen felfogni valaki, hogy nincs az az isten, legyen bár képzelt vagy akár megnyilvánult, valóságos, amelyiknek szüksége lenne arra, hogy helyette vagy a nevében bárki, bármit tegyen. Egy ostoba ember nem tudja felfogni, hogy mondjuk mi értelme Allahot imádni, ha olyan puhapöcs, aki nem képes önmaga leszámolni az ellenségeivel, ha egyáltalán vannak neki. A hindu filozófiában maga Krsna mondja a következőt: " Ki milyen mértékben lel oltalomra Bennem átadva magát nekem, olyan mértékben viszonzom szeretetét. Minden bölcselet és tantétel legvégső céljaként, Én vagyok a mindenki számára elérendő. Kétségtelenül, ó Pártha az összes ember, minden tekintetben az Én különféle ösvényeimet követi" Ez például egy intelligens embernek, aki a hindu filozófiát követi, amilyennek én is tartanám magam, ha megengedhető, mit jelent? Azt, hogy semmi dolgom senkivel, azzal, hogy miben hisz, hogyan hisz, végső soron Krsna-hoz fog eljutni, még akkor is, ha muszlim, ha zsidó, ha keresztény, ha éppen most nem vallásos, ha nem ebben az életben, majd életek múltán. Nekem azzal kell foglalkoznom, hogy én mit teszek, hogyan, milyen mélységig adom át magam az Úr Krsna-nak és Ő majd tudja, mit kell tennie. Nem is azért tiltanám az Iszlámot Európában, mert ők másként hisznek, hanem éppen azért, mert ők ezt a felfogást, ezt a nagyon lényeges dolgot nem képesek és nem is hajlandóak elfogadni, hogy csak azzal kellene foglalkozniuk, hogy ők maguk miként imádják Allahot, vagy akárkit. Nem kell mindenkinek muszlimnak lennie, sőt vallásosnak sem, mert mindenki a saját szintjén létezik és ez így teljesen rendben is van. Egyik embernek sincs dolga a másikkal, ha a vallásról beszélünk. Engem személy szerint körül vehetnek keresztények, ateisták én akkor is el vagyok a hitemmel, Krsna-val és a hindu tanokkal és nem érdekel ha más ebben nem tud elmélyülni ahogy az sem, ha el tud. Csak az én utam van, csak az én tetteim, csak én felelek értük és csak én járhatom a saját utamat, nem járhatom másét és nem akarom, hogy más az enyémet járja, mert az nem az övé. Ennyi! Egy intelligens ember nem foglalkozik másokkal ilyen szinten, mert érti, tudja, hogy nem kell. Akik itt robbantottak, azok mélységesen ostoba emberek, ember alatti szinten léteznek. Bármilyen vallásról is beszélünk, egy intelligens, valóban emberi ember, ha muszlim, akkor sem fog másokat megölni azért mert ők nem azok. Viszont sem a keresztény, sem az Iszlám nem mondja ki azt, amit például Krsna így könnyen radikalizálódik a hívő, mert azt gondolja, csak az ő vallása az igaz, ezért ezek a vallások, veszélyesek, ahogy a keresztény vallás is az. A keresztény korban is rengeteg ember volt, akik sosem ragadtak kardot, sosem kergettek eretneket, ők voltak akik kolostorokban, elzárva, elmélyülten éltek. Olvasd el Avilai Szent Teréz könyvét! Szabályosan gúnyt űz az akkori egyházból és olyan elmélyülten imádta Istent, hogy oda más már nem fért. Akik embereket égettek, a legelésző marhák szellemi szintjét sem ütötték meg. Ez így megy.
Laczko87
Laczko87 2 napja
+Andy A vallást kéne tiltani amint kimenne ez a selejt generáció jibb lenne.
Andy
Andy 3 napja
Éppen ezt írtam fentebb, hogy a videóban elhangzottakat kurvára nem tükrözi az iszlám berendezkedésű országok politikája és törvénykezése. Egy kamu az egész. Ha Európa nem képes fellépni az iszlám ellen, ha nem kezdi el tiltani ezt a vallást az EU a tagállamaiban, akkor Európa eltűnik.
Laczko87
Laczko87 5 napja
Hogy tanultak-e a hibáikból? :D
Robert R
Robert R 7 napja
Nem a vallassal van a baj. Hanem, hogy neveletlen, kulturalatlan, csurhe a nagy szazalekuk a muszlim, indiai, pakisztani, feketeknek es stb..-nek. Es nem azzal van a baj, azzal a csekely szazalekkal kozuluk akik pl. buszon tusszentesnel, kohogesnel veszi a faradtsagot es szaja ele teszi a kezet, vagy epp nem szemetel, udvarias stb... Hanem azon tobbseggel akik az ellenkezo, csurhe taborat gyarapitja. Mert sajnos azokbol van tobb kozuluk. Nem azt mondom, mert mi magyarok kozt is van selejt, de meg mindig joval tobben vagyunk akik rendes nevelest kapott. 11eve elek londonban... es higyjetek el... nem szeretnetek ha egyes nepek ellepnek az orszagunkat.
TheFuzzy Beast
Eyz a kis ország nem tud senki mást se most befogadni, főleg,hogy elsőnek arra kéne törekedni,hogy rendbe tegyünk elég sok dolgot a mi térfelünkön. Hisz a saját népe is jelenleg nélkülöz az országnak a sok hiba, kapzsiság miatt. A vallás meg csak akkor vallás ha az minden élőlényt egyformán tisztel.
Benjámin Kiss
Látszik hogy nem tudtok semmit erről a vallásról emberek...Nem a vallással van baj, nem is vallásgyakorlókkal, hanem azokkal az országokkal ahol ezt céleszközként használják gyilkolásra vagy bármi egyébre (ezt meg nem kell mondanom hogy sok van és mindenkit látott már pár ilyet a közelmúltban) önmagában ha normálisan meg lenne nevelve egy arab gyerek akkor semmi baj nem lenne vele(tisztelet a kivételnek mert rengetegek vannak akikről még példát is lehetne venni)Ez valahol olyan mint a cigányság csak ott sokkal rosszabb a helyzet mert cigányból kevesebb normális van mint iszlám vallást gyakorló (arab is) emberből. Szintén tisztelet a kivételnek a cigányságot tekintve.
G Baladik
G Baladik 7 napja
Ez a baj a mai emberekkel - tisztelet a kivétel. Nem hajlandó magától gondolkodni, csak elfogadja a sok f*szságot, amit másoktól hall és azt fogadja el igazságnak, anélkül, hogy egyáltalán utánanézne a dolgoknak.
Lenard Szatmary
Nagyon érdekes, hogy mennyit tudsz az iszlámról........ De mennyit tudsz a kereszténységről? Arra is rákerestél már? Nem ártana....
Mr. Igaz Bozgor
Nincs Iszlamizáció
TuNeR
TuNeR 7 napja
Rohadt tetves hazug banda... essen le az Orbáv fasza
Lone Wolf
Lone Wolf 8 napja
Ma is tanultunk valamit .
Diána Kovács
A béke vallássa??? AZ BIZTOS HOGY HA MÉG ÖL EGY VAGY TÖBB HITETLENT (AKI NEM MUSZLIM) AKKOR MINDEN BŰNE MEGBOCSÁTATIK ÉS A MENNYBE KERŰL. Az iszlám találta fel a sárga csillagot a zsidoknak. Több millió embert öltek meg puszta kézzel! Ettől függetlenűl O1G!!!!
TheOnlyRealTapir
hányadék férgek vagytok, Herbál...
Norbi Fehér
Norbi Fehér 7 napja
a vegyszerezett növény elszívva tényleg hányingerkeltő néha de legalább olcsó nem?
Zoltan Katona
Zoltan Katona 8 napja
Mi ebben a meglepő? Raison d'État, bármit, bármikor, bárkivel megteszünk vagy mondunk, csakhogy előbbre jussunk. A politikában nincs becsület. Orbi is azt mondta 3-4 éve ami akkor hasznára volt, most más van.
#death 666
#death 666 8 napja
Az iszlám a vallása miatt öl, ha nem hiszed a koránt akkor nem tekintenek rád másképp mint egy kutyára. Vagyis fel kell vennönk a vallásukat és hinni kell a koránban, szóval előbb utóbb nem a magyar lenne az anyanyelvünk hanem az iszlám.
Mitág Dóra
Mitág Dóra 8 napja
?
Amane Misa
Amane Misa 8 napja
megadnátok légyszi az outro zenét?
József Máté
Nem a vallással van a baj, a kultúra nehezen összeegyeztethető a miénkkel és hogyha ezzel minden rendben lenne akkor az USAban sem korlátoznák a bevándorlást na meg nem építenének falat a Mexikói határra... és talán nem égne most a Notre Dome
József Máté
​+Herbál Reality Gratulálok! Komolyan venni a trollkodást hatalmas észre vall habár a legtöbben az ilyenre hamarabb felfigyelnek, főleg az ilyen liberálbolsevik fajzatok. Nem tudom miért dob ki ilyen semmit mondó ingyen élő nyávogást a youtube de szeretném, ha bannolnál a csatornádról, hogy ne történjen ez meg mégegyszer. Köszi!
Herbál Reality
Nagyon bugyuta és rosszindulatú dolog idekeverni a Notre Dame-ot, ami munkahelyi baleset miatt gyulladt ki.
Róbert Nagy
Róbert Nagy 8 napja
Arra senki sem gondolt hogy mi lenne ha a "bekes: keresztenyseg, meg "bekes" zsidok nem haboruznanak allandoan iszlam foldon es nem adnank penzt es fegyevrt a terroristaknak talan bekesseb nep lenen az arab nep? Kik is haboruznak ott alandoan, kinek a katonai vannak ott?
Shifu Metin
Shifu Metin 8 napja
A Notre-Dame-ról is lehetne szó.
Proximity Clockwork X157
Kigyulladt. LYALLY Eloltották. Yay. Tessék.
Tanith
Tanith 8 napja
Igen, Orbán szemét és korrupt. Ez viszont nem azt jelenti, hogy az iszlám nem jelent nagy veszélyt nyugatiasabb országokra. Idiótának kell ahhoz lenni, hogy ne lássuk, mi folyik például Szlovéniában, Svédországban, Olaszországban, Németben, és sok más helyen, illetve ignoránsnak kell ahhoz is lenni, hogy ne lássuk, milyen az élet közel-keleti országokban. Ez a vallás egy olyan szekta, ahol nők másodrendű állampolgárok, akiket mint a középkorban hozzáadnak egy férfihez, aki uralkodik majd fölöttük. Olyan vallás, ami pár helyen támogatja a RABSZOLGATARTÁST még máig, a "hitetlenek" legyilkolását, és ahol bizonyos országokban a meleg férfiaknak két választásuk van; megcsonkítják a péniszüket olyan műtéttel, amit transznők nemátalakításánál alkalmaznak, hogy ezáltal "nők legyenek", vagy választhatják a halált. Ezek tények. Alapvető google keresés angolul. Nem létezik épelméjű ember, aki bármilyen formában támogatja ezt a vallást nyugatabbra. Csak elvakult liberálisok és hazug muszlim társaik, akiknek manipuláló tetteiket és szavaikat úgy isszátok, mint az édes mézbort.
Norbert Torzsa
Nem értek én se mindenben egyet Orbánnal, de nem hülyeség, amit mond. Németországban éltem 8 hónapot, és volt egy arab srác, akinek a csaja német volt, és csak úgy fogadta el a német csaját, ha a lány fején “Kopftuch” (nem tudom minek nevezik) volt. És most nem csak ez, tudnék még mondani több dolgot is.
Homer Simpson
Homer Simpson 8 napja
Es ezzel mi a gond? Van kereszteny magyar haverom aki csak olyan csajjal jar hosszabb ideig aki hajlando melytorkozni...
bendegúz székely
Nagyon szép és jó hogy megcsináltad ezt a videót, de ha az az álláspontod, hogy más vallásban is vannak radikálisak nem ártana néhány statisztikával alátámasztanod magad... Az baj csak az hogy ezek a statisztikák azt mutatnák ki, hogy százalékosan több radikális ember van az iszlám hívők között, tehát nem alaptalan az iszlám és a terrorizmus közötti kapcsolat feltételezése. Nem azt mondom, hogy az iszlám=terrorizmus, de ez a videó nem mutat reális képet sajnos
Haseo
Haseo 9 napja
Elég ütős anyag lett. Amúgy mikor jön az ÁJ EM DÖ PÍPÖL?
6ix9ine
6ix9ine 9 napja
Mindenki fogadjon be egy csaladot aztan meglatjuk
Benyamin Bensalah
Mint muszlim, értékelem a videót. Nem élünk egy olyan korban, szerencsére, amiben a hitet uralkodásra használják agymosással és manipulációval. Ha valakinek rossz véleménye van akármilyen hitről is legyen ez ellen, ne az emberek hite ellen, mert a lelki béke mindenkinek máshol teljesül be, ne próbáljunk semmit ráerőszakolni senkire. Példa képpel, én Algériában élek ahol az Iszlám a vallás legalább 80% ban, de távol tartjuk ezt a politikától (laïcité), hogy ne használja senki a tömeg irányítására. A miniszterek aligha muszlimok és a bárok tárva várják azokat akik nem muszlimok, senkit nem érdekel. A mi tanításunk szerint, egy olyan korban vagyunk ahol mindenki ismeri az Iszlámot, nem kell azt felmutogatni, tehát mindenki foglalkozzon a saját tetteivel, hogy megfeleljen Allahnak mint egy jó ember és méltó legyen a fenti Kertekre. Inshallah, minden jót.
Sándor Vízi
Sándor Vízi 9 napja
Az állatkertben a farkasok is nagyon békésen sétálgatnak, amíg be vannak zárva. Szerintetek miért nem engedik őket szabadjára az állatkerti látogatók között? Azért mert információkkal rendelkeznek arról az emberek, hogy milyen egy szabadon engedett farkas falka. Javasolnám mindenkinek a vélemény alkotás előtt, az alapos tájékozódást a témában és az iszlám vallást illetően. Szerintem, aki a békés iszlám gondolatával egyet ért, menjen el egy kicsit egy menekült táborba pl a görög határnál (aktuálisan) és próbáljon meg békében élni közöttük de úgy, hogy közben disznó húst eszik nyilvánosan, bibliát olvas nyilvánosan, imádkozik a kereszt előtt nyilvánosan és rövid szoknyában sétálgat naphosszat a feleségével/lányával/barátnőjével. Néha esetleg hagyja is őket magukra néhány órára. Ne sokáig, csak 1-2-3 hétig próbáljon meg így élni. (feltéve, hogy túléli) Ennek a példának csak annyi a mondanivalója, hogy nagyon nem mindegy, hogy a keresztények vannak -e többségben egy közösségben, avagy a muszlimok. Azok szerint, akik az átlagosnál jobban tájékozottak a témában, nagyon nem mindegy ez a körülmény. ...és ez csak egyetlen különbség! Nyilván ezzel azt sem szerettem volna mondani, hogy az iszlamisták mind egyformák. Csak az nem érti mit akartam mondani, aki nem akarja érteni.
Sándor Vízi
Sándor Vízi 8 napja
Igazad van, nem frankó. Viszont nem lenne hátrány, ha a két kultúra keveredését szorgalmazók, belátnák egy időre, hogy ez a két kultúra még nem érett meg a keveredésre. Olaj és víz. Arra próbáltam célozni, hogy nagyon sokaknak se ismeretük, se tapasztalatuk a témában, de elkötelezetten kampányolnak a két kultúra keveredése mellett. Szerintem erre nem érett meg sem az egyik, sem a másik.
Homer Simpson
Homer Simpson 8 napja
probalj meg egy kereszteny magyar faluban mint muszlim harom hetet eltolteni... Tradicionalis ruhaban, imaszonyeg, barna bor... biztosan nagyon baratsagosan, felebarati szeretettel fogadnának... mert a keresztent kultura milyen franko itt magyarorszagon... FACEPALM
roland Solymar Hasszo schmidt
Olvassátok el azt a 100-nál is több szurát amely azt tárgyalja,hogy a keresztények, zsidók és hitetlenek fejét hogy kell levágni!Szertelen,hódító vallás ,keleten az iszlám előtt az araboknak Kaba vallása ölt és az ünnepekkor sólymokat röptettek!Mekkora nagy kultúrája lehet egy sivatagi élet ideológiájával rendelkező vallásnak?Náluk a "szemet-szemért" az alptézis..
Homer Simpson
Homer Simpson 8 napja
Kamu amit mondasz. Ketto szura van amiben ilyesmit emlitenek, azt sem direkt, es nem is a keresztenyekre vonatkozoan hanem haborus kontextusban. Amugy meg a koran azt tanitja hogy beke a lenyeg, max onvedelembol haboruzhatsz. A te ervelesed alapjan a keresztenyseg is agressziv, lasd keresztes haboruk, eretnek egetesek...
Max Mad
Max Mad 9 napja
Életemben 3 muslimmal üzleteltem. 2 átvert, 1 at akart. Az egyikkel összeverekedtem miután átvert, következő heten meg akart ölni. Ne ítélj elsőre....én harmadikra már megtettem. Elkerülöm a bajt és soha többé nem veszek arab országok temekeit.
Viktor G
Viktor G 9 napja
Nem az iszlámmal van baj, hanem a radikálisokkal. Ők azok, akik kegyetlen dolgokra képesek egy vallás nevében.
Viktor G
Viktor G 8 napja
+Breib Cortez amit tudok az iszlámról az elég sok. Tudom mire gondolsz, de az átlag iszlám hívők nem akarnak robbantgatni, vagy megölni mindenkit aki mást gondol.
Ádám F.
Ádám F. 9 napja
Megkérdezhetem hogy hol található az a videó amit a herbál reality készített " orbán kiszivárgott beszéde"???? SOS linket
Herbál Reality
5 legidiótább fideszes című videóban van. De egyébként egy 2007es felszólalás.
Ádám F.
Ádám F. 9 napja
"Patás ördögöt kell a horizontra rajzolni" .miért csak a facebookon van fennt?
Áron 111
Áron 111 9 napja
Nem az iszlámal van baj hanem azokal akik megölik azokat akik nem hisznek benne.
Áron 111
Áron 111 4 napja
+Áron Molnár Pontosan.
Áron Molnár
Áron Molnár 5 napja
Áron 111 A terroristákra gondolsz :D
Tamás Tóth
Tamás Tóth 9 napja
Az a gàz, a Herbàl Reality is gyűlölködő ellenzèki 0 àllàsponttal akàrmelyik màs
Athos
Athos 9 napja
Valamilyen szinten ez igaz, de van, hogy csak a tüzet tűzzel lehet megfékezni. Szerintem nem baj, hogy van egy csatorna ami össze szedi a mostani kormány botlásait és tükröt mutat nekik. Az a nagyobb probléma, hogy nem jut el elég emberhez ugyanis a támogatók nagyrészének maximum rádiója meg egy képcsöves tv-je van 8 általános végzettséggel (jobb esetben) így nem jut el mindenkihez, hogy nem feltétlen olyan jó a Fidesz-KDNP. De amíg bozsicsekkel megveszik őket kilóra nem is érdekli őket semmi. Sajnos azok az emberek olyanok (nagy többségben), hogy nem is érdekli őket semmi, mert épp elég baj nekik, hogy osszák be az idejüket munka mellett gyerekkel, hogyan gazdalkodjanak egy hónapban a minimal bérből stb...
Bence Felfalusi
Egy apróbb korrekció. A Dzsihád valójában nem szentháború, de nem is erőfeszítés. A dzsihád jelentése: "vallás terjesztése, lehetőleg békés eszközökkel, de ha szükséges, erőszak is bevethető." Ezt a töritanárunk mondta, aki nem kormánypárti. Tehát részben jogos a "szentháború" kifejezés.
Herbál Reality
Ez nem így van, olvass utána. Az is Dzsihád, ha egy muszlim kitakarítja a lakást a hite szellemében.
Bence Felfalusi
+Lie & Copy Nem rákémyszeríteni akarják, hanem "elfogadtatni".
Lie & Copy
Lie & Copy 9 napja
Az iszlám terjesztésében nem vethető be erőszak, mert a korán szerint nem lehet senkire rákényszeríteni a vallást.
pohjalainen olavi
a keresztényseg miatt 10szer több ember lelte halálált mint a muszlimok miatt.... Keresztények irányítják már a földet legalább 800 éve........... na mind1
pohjalainen olavi
+Breib Cortez ertelmisegi szinted latszodik azon amit irtal😂 hany eves vagy? 12?
György Molnár
Szenzációs, köszönjük!!!
Kelor 1878
Kelor 1878 9 napja
0:30 Milyen régi felvétel az, hogy Orbán a Hír tv-ben szerepel?!
Kelor 1878
Kelor 1878 9 napja
+Herbál Reality Köszi :)
Herbál Reality
2015.02.
95 WV2
95 WV2 9 napja
Nem értem... Ha megnézzük az összes vallásnak: keresztény, zsidó, iszlám mind egy lényege van. Az hogy hisznek valamiben/valakiben csak máshogy hívják de egy a lényege. Ha ezt mindenki felfogá
Marton Ishanov
Milyen érdekes, hogy mennyire szembemész saját gondolataiddal... "A világ nem csak fekete vagy fehér". Na ez az az elv, amit pont leszartál a videóban lul. Alapvető hiba azt állítani, hogy "Hát igen van pár rossz kamu muszlim, aki robbangat, de ez a 0,1%, amíg van a 99,9%, aki még egy fát sem vágna ki". Gyanús ez nekem. 1. Az európai muszlim állampolgárok radikalizálódásának a "drog, pia, disznó" is pont úgy csak egy mellékhatása a bajnak, mint a radikalizálódás. A probléma abban van, hogy a második, harmadik generáció nem tudja megtalálni magát a nyugati világban és kultúrában és menedéket találnak a drogokban és terrorizmusban (ami btw nem egy mentség, érdekli ez a faszt, amikor ez ilyen következményekkel jár). 2. Az is elég szar, ahogy nem nagyon veszed észre, hogy a Sharia nem több, mint a 7. századi erkölcs jogi szintre való emelése. Mond el a szaudi, iráni, szomáliai nőknek milyen kurva jó dolog, amikor jogtalan kutya vagy, mert a Korán szerint alávetettek a férfiaknak és szavuk felét éri egy férfiénak. Germanust idézve: "Azt a megállapítást, hogy minden ember saiát képzelete szerint alakitia istenét, az iszlám megfordítva tanitotta, mert embernek nem tula|doníthatott olyan képességet, amely csupán az ésszel fel nem fogható istenség sajátossága. Ez a meggyőződés olyan emberi elmében gyökeresedett meg, amelyet gyermekkortól fogva vallási ihletben neveltek, és minden külső tünetet ellentmondást nem tűrő dogmatizmus tükréből lát". Az Arab Emirátusoknál nem áll meg a muszlim világ. Indonézia, Nigéria, India. Sok időnek kell még eltelni, hogy ezekben az országokban a "dogmatizmus tökre megszünjön", 1,5 milliárd embert meg nem tud befogadni két Európa sem.
Aranyos Bence
Aranyos Bence 9 napja
De kiraly amugy hogy nem kapok ertesitest
Soros György
Soros György 9 napja
Nagyon jó lett 😀👍
László Erdész
Viktorunk buta cigánygyerek? Egyáltalán nem az. Machiavellit szerintem igen gyakran olvasgatja és haszonnal alkalmazza. Az meg egyenesen zseniális volt ahogy a migráns témával a baloldalt be tudta csalni egy olyan zsákutcába ahonnét még kihátrálni se tud. Annyiban jobb Gyurcsánynál hogy nem stróman illetve ha az is mindkét oldalnak az. Lásd az Arany féle fülemilés verset " nékem fütyöl-nékem fütyöl" Addig jó ennek az országnak amíg a két oldal (két pólusú világ) között egyensúlyozni tud. Amikor 1514-ben például elveszett ez a lehetőség az ország is elveszett. Tény az is hogy ugyanúgy eladta az USA Európát mostanság Szaud-Arábiának mint a második vh után az oroszoknak tette. Nem tudom valaki figyelte-e, hogy valamikor a közelmúltban a pápa Arábiában 150000 muszlim és katolikus hívő előtt prédikált!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Félve gondolok hogy a háttérben milyen alkuk köttettek, és milyen engedményeket tesz majd ez a neolibek által bezsákolt főpap az iszlámnak.
Ádám Csonka
Ádám Csonka 9 napja
Pozitívan csalódtam bennetek, azt hittem hithű Jobbikosok vagytok a Karácsony Gergelyt szidalmazó videó után, de látom ez után a videó után, hogy ti tulajdonképpen egyik pártot sem támogatjátok, csak kimondjátok azt, ami igazán nyomasztja a magyar társadalmat legyen az a cigányság (akik természetesen szintén magyarok, de el kell ismerni, hogy a nagy részük szegénységben él, és valahogy segíteni kell nekik, hogy szocializálódjanak úgy, hogy közben kultúrájukat is megtarthassák), iszlám, korrupt politikusok stb. Beszélni kell róluk, és értelmes megoldást találni, ami mindenkinek jó lehet. Mert sajnos vannak itthon és Európa szerte problémák, amiket meg kell oldani józan ésszel, politikai identitástól függetlenül nem csak a szőnyeg alá söpörni.
Marcell Urvölgyi
Ez nagyon cringe! Szánalom a Mr. Ponytfej! Hihetetlen egy hal vezeti Magyarországot!
Janos Ossi
Janos Ossi 9 napja
amugy meg nem az iszlámmal van a gond,azzal van gond hogy a legtöbb öngyilkos merénylő az iszlámot vallja,az a baj hogy befogadják ezt a szemetet,úgy európa mint orbán,csak orbán és slepje még pénzt is keresnek ezzel
Radó Áron
Radó Áron 9 napja
Miután egyik családtagom 8 éve gyakran kijár Bécsbe és fél évet én is ott töltöttem, évente többször is kimegyünk, el tudom mondani hogy nagyon barátságos, fejlett és tiszta város (igen, tisztább mint Budapest). Nincs olyan messze, aki nem hiszi, járjon utána.
Helena Klebecsko
Igaz, hogy tiszta város, de sajnos az én tapasztalatom is az, hogy "nem a bécsiek irányítanak". Azaz nem sok fehér embert láttam. De ez csak személyes tapasztalat, lehet rosszkor voltam rossz helyen:)
Túlélni Kínaiul
Ez nagyon jo videó volt! Ezeknek kell elterjednie, hogy megvilagositsa a gyulolkodo embereket!!!
Áron Heródek
Az a baj hogy mégis a legtöbb terrorcselekményt muzulmánok követik el. (Az nem gyűlöletkeltés?) Ezenkivűl érdekes módon a video alig korrektebb egy m1 híradónál. Nincs szó pl a nők jogairól vagy hogy a melegekkel mit csinálnak.
Szofikkkaa
Szofikkkaa 10 napja
MIndegyik vallásnak megvannak a maga negatívumai és pozitívumai egyaránt. Éppezért kiemelni ezt, vagy azt, akár pozitív, akár negatív irányba, hibás. Egyik vallás sem rosszabb vagy jobb a másiknál, és mindenke vannak szélsőséges, fundamentalista képviselői.
swatbukta
swatbukta 10 napja
Látom megy itt a vita, hogy melyik vallás milyen. Szerintem ez tök egyszerű dolog. Hülyék, fanatikusok, mindenhol vannak. Semmi köze ahhoz ki mit vall, vagy miben hisz. Komoly szerepe van a médiának és kormányoknak abban, hogy az emberek gondolkodása ennyire torzult. Minden civilizációnak megvan a maga sötét foltja. Gyűlölködés helyett, inkább segítsetek a rászorulóknak, az öregeknek, a hátrahagyottaknak. Amikor meglátod a sok apró pozitív dolgot az egyszerű életben, a te gondolkodásod is megváltozik és örömmel gondolsz a mindennapokra. Ehhez nem kell semmiben hinni, csak saját magadban. Így nem lesz semmilyen erő, ami megingathat és rossz útra terelhet. A végén kicsit elkalandoztam, de a lényeg: Nincs rossz vallás, csak megromlott ember. A mi Viktorunknak is voltak szép álmai, igen még neki is, csak valahol, valamiért letért a helyes útról.
Carrot man
Carrot man 10 napja
A radikális iszlámmal van a baj
Carrot man
Carrot man 9 napja
Tibor Tóth nem... kurvara nem. Mint ahogy minden vallasban van radikális
Tibor Tóth
Tibor Tóth 9 napja
Olyan nincs,hogy radikális az iszlám az csak egyféle van.
Zoltán Attila Peti
Nem hinném, hogy szükséges külön lejáratás kívülröl, elég ha a gyökereinek utánanézünk. Ez a vallás egy olyan alak köré épül, akinek több felesége volt mint végtagja. Közülük is különösen érdekes az "Ajsa Bint Abu Bakr" (remélem jól írtam) nevü "felesége". Javaslom, nyugodtan olvasson utána minden kedves érdeklödö ennek a nem túl dicsöséges frigynek, mielött nagyon védelmébe veszi az iszlámot. Persze, lehet jönni azzal, hogy más idök voltak akkor meg blabla, de ennyi erövel minden ocsmányságot relativizálhatunk.
Norbi Fehér
Norbi Fehér 7 napja
a mai Magyar ember meg inkább az élvezeteket hajszolja, mint sem a szeretetet, a mi társadalmunk pedig arra épít, hisz többen maradnak egyedül vagy idiótán, mint sem társsal haha a szeretet afrikában is ugyanaz, mint itt itt is és ott is elhanyagolják ez a vesztünk nekünk is és nekik is
Sven Hassel
Sven Hassel 10 napja
Ez mind szép és jó, de olvasnék egy listát a Közel-Keleten és Észak-Afrikában elkövetett keresztény fundamentalista robbantásokról és automata fegyverrel megölt százakról. Én is jóban vagyok a sarki giroszossal', de csak akkor nem veszed észre, hogy hatalmas probléma van a jelenkori iszlámmal, ha nem akarod észrevenni.
Sven Hassel
Sven Hassel 10 napja
+Herbál Reality Ezek közül melyiknek van a székhelye Európában? Melyiket irányítják innen, hogy Kairóban, Rijádban, Bagdadban öljenek le százakat? Értem én, hogy létezik keresztényterror, és vannak területek Afrikában, ahol aktív csoportok vannak, de gondolom Ti is látjátok, hol van több fundamentalista, kinek a kezéhez tapad több vér.
Herbál Reality
Herbál Reality 10 napja
Néhány keresztény terrorcsoport: “The Army of God” Eastern Lightning The Lord’s Resistance Army (ez egy afrikai tömeggyilkos keresztény szélsőséges alakulat) The National Liberation Front of Tipura The Phineas Priesthood The Concerned Christians Közép-afrikai keresztény terror: thedebateinitiative.com/2015/10/27/christian-terror-group-in-central-african-republic-offers-muslims-convert-or-die-ultimatum/ Bár a szélsőséges keresztények inkább nyugati országokban ölnek (Christchurch, kanadai terrortámadás egy mecsetben, Austin bomber, Colorado Springs lövöldözés) Ha picit utánajársz, találsz még rengeteg példát. Főleg afrikai szélsőséges keresztény-terror alakulatokról, amik gyermekkatonákat is felhasználnak.
s
s 10 napja
fogadjatok testőrt
MEUGA
MEUGA 10 napja
Az iszlám egy betegség ami lassan mindenkit elpusztít.
József Csaba Deli
Mi a címe annak a zenének 3:08-nál?
Li Mate
Li Mate 10 napja
És a keresztes hadjáratokkal mi a helyzet amiket a pápák indítottak anno? Azoknak mi volt a célja? A "szent föld felszabadítása" vagy kirablása?
Li Mate
Li Mate 2 napja
A bankár zsidók célja mi volt a hitelekkel, ahol a felvett, eredeti összeg többszörösét kell, kellett törleszteni a károsultaknak? Hány embert hajszoltak vele öngyilkosságba? A politikusok meg nem tettek tesznek, semmit ez ellen, sőt támogatják azokat a bűnözőket... Nem csodálom, az erkölcstelen haszonszerzés, rablás többet ér emberi életeknél...
Áron Heródek
És a muzulmán hadjáratokkal amit európa ellen irányultak a múltban? Azokal mivan? Mi volt a célja?
Norbi Fehér
Norbi Fehér 7 napja
a Most élő Oroszokat nem hibáztatom azokért a tettekért, amiket a felmenőik elkövettek a felmenőimmel, de azért értelek és van is benne valami:D
Csatrik
Csatrik 10 napja
Miért véded az iszlámot tök mindegy mit mond róla az Orbán ha a nyugdíjas azt hallja meg olvassa minden hol, hogy iszlamista terrorista meg, hogy Szíriaierőszakoló.
Csaba Miklos
Csaba Miklos 10 napja
Idén 3 hónapot dolgoztam Franciaországba, dolgoztam sok féle nemzetek de az Iszlám vallásu emberek nagyon megvettnek. Egy asztalhoz nem ül le magyar emberel... Fidesz kampány vicc de minden viccnek fele igaz.
Norbi Fehér
Norbi Fehér 7 napja
nem ellenvetésként, de én a saját Magyar fajom felével nem örömmel élek együtt, és nem rossz indulatból írom..:dd
Thymeeeturbek
Thymeeeturbek 10 napja
Felettéb érdekesnek találom, hogy a kormánypropagandából egyszerre hallhatasz egy állítást és annak a cáfolatát is. Ha például rámutatnék, hogy itt ez a kijelentés iszlámellenes esetleg xenofób vagy csak végeletekig lesarkít egy komplex problémát, akkor rögtön válaszolhatna rá valaki, de ők nem is így gondolják, mert itt van egy másik mondatuk. Továbbra is az az érzésem, hogy nagyon alaposan és hihetetlenül ravaszul vezénylik le ezt az egész propagandahadjáratot.
Ff Fe
Ff Fe 10 napja
Mi ez a muszlim simogató szarság a végén?
Szabolcs Cs
Szabolcs Cs 10 napja
Éljen az iszlám
Tibor Tóth
Tibor Tóth 9 napja
Ja a föld alatt.
Fabry Ur
Fabry Ur 10 napja
Tiszteletemet szeretném adni nektek, amiért felvilágosítjátok az embereket, hatalmas RESPECT, áj em veri práud :)
2002 History
2002 History 10 napja
Először is, kétféle Korán van, a mekkai, és a medinai. A mekkai az valóban békésebb, azonban a medinai már nem. Mi a dilemma? Az, hogy mivel az iszlám szerint (nem egyes fanatikusok szerint, hanem az egész vallásban) a későbbi kinyilatkoztatás felülírja a az előbbit, ezért ma a harciasabb medinai Korán van érvényben (ebben van a híres Kard-verse (9. szúra/5. vers például, vagy a megfélemlítésre való buzdítás) Lehet tehát az embert iszlamofóbozni, de a valóság az az, hogy aki nem tartja helyesnek a dzsihádot, illetve kifacsart értelmezéssel félremagyarázza (belső törekvés féle humbugok), az nem veszi teljesen komolyan az iszlámot, hisz ha valaki 100%-osan be akarja tartani a Koránt, annak harcolnia kell a kafírok (hitetlenek) ellen! Másodszor: a fenti véleményem mellett tisztelek minden muszlimot, mint embert és velük nincs is semmi bajom, de sajnos a valódi, Mohamed által hirdetett iszlám az egy harcos, agresszív vallás (és külön tisztelet az olyan muszlimoknak, akik ez ellen fel mernek szólalni) Köszönöm a figyelmet!
2002 History
2002 History 7 napja
+Norbi Fehér A szeretettel semmi problémám, sőt keresztény emberként számomra elsődleges, de csak úgy, hogy a saját életemet nem veszélyeztetem vele! Az nem megoldás, ha elkezdek terroristákat szeretni, hisz akkor veszélyeztetem a saját életemet! Szerintem úgy kéne segíteni, hogy megpróbáljuk megoldani mi, és az EU azokat a problémákat, amik a terrorizmus gyökerei (legalábbis materialista értelemben, szellemileg van más gyökere is, mint a szegény, kiszolgáltatott környezet és hasonlók, amik persze attól még teljesen igazak)! Egyébként köszönöm a választ!
Norbi Fehér
Norbi Fehér 7 napja
Én adtam figyelmet és válaszolok is: lassan 8 milliárdan vagyunk, és van egy nagy problémánk, ami kipusztíthatja a fajunkat: fogy a szeretet. "probléma"
TheN3h3
TheN3h3 10 napja
Akkor szopjátok le a fasszopó bécsieket nyomorék buzik..😂😂😂
Jakab Gábor Róbert
Egy politikai ideológia, nem vallás.
Jakab Gábor Róbert
+Lie & Copy O1G
Lie & Copy
Lie & Copy 9 napja
Ahogy a keresztény is. Legalábbis Orbán nagyon ezt hajtogatja.
Just a random hungarian
Mi a zene címe 4:15-től?
Cuz SharKing
Cuz SharKing 10 napja
0:47 Új szó született Migráncs xdd
geza3D
geza3D 5 napja
MIgrácsió
Jad Norbert
Jad Norbert 10 napja
Értelmes videó!
Norbi Fehér
Norbi Fehér 7 napja
fogjuk - legalábbis én - rá, teljes egészében sokat ostoroznám, noha vannak szép pillanatai😃
Dugó
Dugó 10 napja
nem tudom, hogy orbán félrebeszélései vagy az iszlám propagálása volt kínosabb. ha az iszlám valóban azt jelenti, ami a videóban elhangzott, akkor miért van muszlimokkal tele minden börtön nyugaton? ha ilyen békeszerető emberek. arról már nem is beszélek, hogy még egymást is utálják az arab országok, nemhogy minket. buta libsik, sosem lesz a világ rózsaszín, hiába akarjátok azt hinni. azt már meg sem említem, hogy a nők csak engedéllyel mehetnek ide-oda, akkora kell szétrakni a lábukat, amikor a férj úgy gondolja, illetve csak gyerekszaró gépnek vannak tartva. ez meg is látszik, hatalmas a termékenységi rátájuk.
Dugó
Dugó 10 napja
+R- igy te most mégis miről beszélsz?
R- igy
R- igy 10 napja
Dugó Jó, nézzük az utóbbi évtizedet. irak, szíria
Dugó
Dugó 10 napja
+R- igy összességében lehetséges, de ha az utóbbi évtizedeket nézzük, akkor?
R- igy
R- igy 10 napja
Dugó Nincs annyi áldozata az iszlmnak mint a kereszténységnek. A második leggyilkosabb szekta az iszlám de a kereszténység többet mészárolt mint az összes többi együttvéve.
Dugó
Dugó 10 napja
+Herbál Reality már ne is haragudj, de attól, hogy valaki fehér, nem lesz automatikusan keresztény. ezt a hibát szeretik a liberálisok elkövetni. aki kereszténynek vallja magát, és valóban templomba jár, az garantálom, hogy 1% sincs börtönben. jó, most a cigányokat hagyjuk, ők valami mások. a myanmari öldöklés sem úgy van, ahogy gondolod. ott meg pont a muszlimok vannak ártatlannak beállítva. pedig.. derekasan tettek azért, amit kaptak. az oké, hogy nem az a címe, de csak a mosdatás van, 1 rossz szó nincs róluk, pedig a tapasztalat mást mond mind Nyugat-Európában, mind a világban. ez egy középkori, fasiszta, hódító, politikai ideológia, nem más. ajánlom puzsér csatornáján ezt a videót. "Vita az iszlámról II. | HARD TALK #10". picit vicces, hogy a magyarokat pont egy áruló képviseli, akit egyébként többször elönt a düh, a normalitás pártján meg egy egyiptomi professzor áll. A végére szeretnék idézni Jókai Mór - A Magyar Nemzet Története című írásából, 1854-ből, amely a mi drága, indiai migránsainkról szól. "minden vallásból csak a babona fog rajta, de az anekdoták szerint ha teheti, még a szenteket is megcsalja."
András Tejfalussy
Kód: jezuzsalemidiszsirhelyeterdemelnek190414 A FIDESZ-KDNP ÉS A VELÜK ÖSSZEJÁTSZÓ ELLENZÉK KIÉRDEMELTÉK A JERUZSÁLEMI DÍSZSÍRHELYEIKET. Nem volt hozzá joguk, alkotmánysértést követtek el azzal, hogy a vörösiszap katasztrófával figyelem elterelés közben, 2010-ben liberalizálták, Magyarország zsidó bevándorló országgá (héberisztánná) átalakulását. Azzal, hogy engedélyezték az izraeli és ukrán-orosz zsidók Magyarországra vízum nélkül átjövetelét és ezáltal Hazánk területei felvásárlását a maguk és az itt szült gyerekeik részére. Az Ószövetség és a Talmud fajirtási előírásait érvényben tartó zsidóknak nincs joguk az ENSZ tagjaként lenni és vagy Magyarországon birtokot, területet szerezni. A nemzsidó magyarokat, kb. 1960 óta, a káliummal mérgezően műtrágyáztatással és a mérgező izraeli kálisóval (lásd Star kosher BONSALT) ételmérgezésre felbiztatással módszeresen életrövidítik, ivartalanítják, naponta százával irtják. 2050-re nem lesz nemzőképes magyar férfi (az izraeli Haarec lap szerint). Az ilyen rablógyilkos gazembereket betelepülni engedők is aljas gazemberek. Takarodjanak Jeruzsálembe és ott egyenek minden nap kálisót!
Szekeres Elektra
*Orbán szerint azaz Iszlám amikor 250 Szaúdi üzletembernek szarért húgyért kiárusítja a magyar munkaerőt azzal a szöveggel, hogy: - A magyar munkaerő nagyon olcsó, és a magyar munkatörvénye nagyon rugalmas. / A másik, hogy Orbán szemében az nem terrorista, és nem migráns akinek van pénze letelepedési kötvényeket venni. Ezért is van az, hogy több nemzetközileg körözött terrorista simán átcsúszott az magyar hatóságok ellenőrzésein.*
Shadi Oudeh
Shadi Oudeh 10 napja
mar keso van! az nem ment benneteket az alul, hogy buzlik a gyulolet beloletek! ! legyetek mindig az Iszlam ellensegei, mint eddig vagytok! nem nektek valo! nem bocsajtjuk meg disznosagaitokat! ENNYi!
Shadi Oudeh
Shadi Oudeh 10 napja
+Herbál Reality az osszes magyarra! 🤷‍♂️
Herbál Reality
Herbál Reality 10 napja
Ez most Orbánékra írtad vagy mire? 🤷‍♂️
Csongor Körtvélyessy
A dzsihádnak két oldala van: nagy dzsihád (amit a lelkedben magaddal vívsz), kis dzsihád (ami a világban történő “szent háború”) A szent háború pedig azt jelenti hogy a hitükért folyó harc (lásd: lélekben, vagy a világban) Természetesen az iszlámban a nagy dzsihád sokkal nagyobb szerepet játszik egy életben!
Charlie
Charlie 11 napja
Biztosan sok igazság van ebben a videóban, azért azt megkérdezném, ha az iszlám vallású emberek ilyen békések, akkor hogy tudta a brutális módszereiről ismert iszlám állam terror szervezet iszlám emberek millióit fanatizálni?
Charlie
Charlie 10 napja
Miről beszélek? Azokról az országokról, amelynek iszlám lakosai, vagy azoknak egy része magáévá tette az iszlám állam ideológiáját: Irak, Szíria, Líbia, Tunézia, Jordánia, Afganisztán, nem beszélve a világban szétszórt többi ideológiailag fogékony muszlimról...
Herbál Reality
Herbál Reality 10 napja
Millióit? Miről beszélsz?
Adam
Adam 11 napja
Ez a videó hasonlóan nagy ferdítés mint a fityesz propaganda.
Gergely Papp
Gergely Papp 11 napja
Bocs de szerintem ez is olyan kérdés amiben egyik oldalnak sincs igaza. És lehet, hogy nekem sem csak a véleményemet fogom leírni. Minden muszlim terrorista? Nem. A döntő többsége nem. Az a baj az iszlámmal, hogy minden muzulmán terrorista? Nem. Az a baj, hogy más az értékrendje - ahogy a videóban is elhangzik a Sharia - illetve még ez sem gond, a fő probléma az, hogy ők a más értékrendet nem fogadják el. Pl. Szaúd-Arábiában - ami azért meglehetősen nyugathoz közeli muzulmán ország- egy liftben megköpködték egy nő ismerősömet csak azért mert nem volt talpig betakarva. (És tényleg nem mini szoknya meg magas sarkú volt rajta.) És azt országtól függetlenül elvárják, hogy mindenki az ő értékrendjük alapján éljen mért nem országokban és jogrendszerekben hanem egy általános érvényű isteni "szabályzatban" hisznek. Itt is sokszor látod egy-két muszlim pali szemében a nők iránti megvetést csak mert nem úgy öltöznek ahogyan szerintük kellene. Persze nem mindenkire vonatkozik de van ilyen. És akkor még nem beszéltünk az egyéb kulturális különbségekről. Ez persze csak az, ahogy én látom. Ettől még azt gondolom, hogy a ténylegesen rászorulónak segíteni kell de azért igenis körültekintő megfontolt módon, helyen és időben. Tehát a migráció kérdése nem összemosandó az iszlámmal, és kezelésének részleteit ki kellene már dolgozni.
Gergely Papp
Gergely Papp 10 napja
+Herbál Reality Nem tudom, hogy ti mennyire vagytok iszlám szakértők mert nem ismerlek titeket de bevallom én részleteiben nem ismerem sem a Koránt sem a Shariát így én azzal nem vitatkoznék, hogy az egyes országok szokásainak, jogrend jének tekintetben mi áll bennük. De ha már ti elmaradott közel-keleti kultúrát emlegettek - ami számomra a videótok eredeti célja ismeretében elég pejoratívnak hangzik - elmondanám, hogy az ottani kultúra éppen attól "elmaradott" hogy igazán a mai napig nem sikerült igazán szétválasztani a vallási előírásokat az egyéb pl. jogi előírásoktól, illetőleg, hogy sok esetben ezt nem fogadják el az iszlám követői. Ilyen értelemben pedig igenis egyezik a vallásuk értékrendje az ő értékrendjükkel. De ez csak az én véleményem.
Herbál Reality
Herbál Reality 10 napja
Ez a videó épp arról szólt, hogy egy vallás értéktendje nem egyenlő annak “követőinek” értékrendjével. Az iszlám szerint egyébként minden muszlimnak annak az országnak a szabályait kell betartania, amiben él. Az, hogy egy része a bevándorlóknak a saját képére akarja formálni az országokat, az nem az iszlám, hanem az elmaradott közel-keleti kultúra eredménye.
Shut Up
Shut Up 11 napja
Ez a videó rossz. Nem is az Iszlámról szól, pedig a címében az van. Az Iszlám ennél sokkal bonyolultabb vallás.
Tibor Tóth
Tibor Tóth 9 napja
Az iszlám ilyen egyszerű bármi megengedett az iszlám terjesztése érdekében,gyilkosság,hazudozás...stb.
Roland Diósi
Roland Diósi 11 napja
Mi az az Orbán???
RTSomi
RTSomi 11 napja
Szerintem a kereszténység egy kibaszott kétszínű hit. Istenre hivatkozva ártatlanokat ölnek és aki nem ért egyet velük azt felbasszák egy mágjára. Ja és arról ne is beszéljünk hogy random megölnek akárkit a származása miatt... Szóval ezeket vegyétek figyelembe és mondjátok hogy a kereszténység nem rosszabb mint Hitler
Áron Heródek
Áron Heródek 10 napja
Szóval a jelenlegi iszlám hivők cselekedetei jobban tetszenek? :) Amugy nem a vallással van a baj hanem a fanatikusokkal persze oldaltol függetlenül.
R- igy
R- igy 11 napja
A szélsőjobb rózsakeresztes, a szélsőbal szabadkőműves . hitler rózsakeresztes volt. (Ő is a kereszténység bűnei közé tartozik)
Kornél Farkas
Kornél Farkas 11 napja
Nem értem a videó lényegét . Az agymosott m1 néző nyugdijasokhoz ugysem fog eljutni a Herbal nézői viszont szerintem tisztában voltak/vannak ezzel . Mármint nincs gond a videóval de eddig mindig valami újat és izgalmasat hoztatok ez viszont egy kis visszalépés számomra pedig izgatott voltam amikor megláttam hogy van kint új videótok most pedig egy kicsit csalódott vagyok hogy "csak" ezt kaptuk .
Herbál Reality
Herbál Reality 11 napja
A kommentek alapján úgy tűnik, nem mindenki érti sajnos. Legközelebb bízunk benne, valami számodra is relevánsabb lesz! Aktuálisabb témától lesz szó.
Isti TS
Isti TS 11 napja
Háát azért Ausztriában nagyon nagyon durva dolgokat művelnek, tényleg piszkosabbak az utcák, ráadásul több segélyt kapnak mint a legtöbb nyugdíjas... Sok dolgot rá lehet mondani a kampányra, de hogy egy pici (30%) igazság tartalma nincs azt nem...
Isti TS
Isti TS 4 napja
+Norbi Fehér sajnos tényleg ez van "((
Norbi Fehér
Norbi Fehér 7 napja
top komment
Következő
PUZSÉR VS KARÁCSONY - KI A JOBB?
05:16
EZÉRT NYERT A FIDESZ
05:04
Megtekintés 673 000
Making My Own Starbucks Pinkity Drinkity
20:27
Do All Teen Moms Think the Same?
11:30
Megtekintés 4 354 461
Csörte (2019-04-24) - HÍR TV
42:03
Energol-dosszié
52:01
Megtekintés 337 000
ILYENEK A FIDESZ KÉPVISELŐI
05:55
Megtekintés 452 000
S2E1: "Mercy Part II”
35:53
Megtekintés 7 521 075
EASTER PRANK TURNS INTO BEST GIFT!
11:32
Insane Motivational Memes For Guys
13:46
MY WATER BROKE PRANK ON COMPANY 💔
18:22