Sötét

Star Wars 9: The Rise of Skywalker ELŐZETES ELEMZÉS | Star Wars Akadémia

Star Wars Akadémia
Feliratkozás
Megtekintés 53 702
97% 1 961 50

Támogatásoddal segíthetsz javítani a videók minőségén és gyakoriságán is: goo.gl/qx9HUc
Kiváló minőségű Star Wars -os cuccokért kattints a linkre:
goo.gl/cuGfMb
Videójátékokkal foglalkozó csatorna, a jövőben itt lesznek az SW játékok is!: huvid.net/show-UCpjYNI-7kyhMY7BQEKB6HUQ
Felhasznált Zenék:
Star Wars: The Old Republic '...There Is The Force'
huvid.net/video/vide%C3%B3-4AqWUB2mFPU.html

Egyéb linkek:
DISCORD link : goo.gl/ToUCrP
Twitch csatorna: goo.gl/WzvSNe
Hasznos linkek és GYIK:
Mi az a Kánon/Legenda? goo.gl/ULVC6C
Mi az a Yavin? goo.gl/HnzhYb
Facebook: goo.gl/Gjzhe3
Instagram: goo.gl/cWms5M
Twitter: goo.gl/fsg86T
GMail:
starwars.akademia@gmail.com
*****
Sziasztok, Kedves Star Wars rajongók!
The Rise of Skywalker... vagyis magyarul talán valami ilyasmi lehet majd, hogy Skywalker felemelkedése... bár ugye a Magyar cím még bőven változhat és kacifántosodhat.
Az egész előzetes Rey lihegésével kezdődik, mely szerintem annak az oka lehet, hogy nagyon izgatott az első előzetes miatt. És persze közben felvillan a jól megszokott LUCASFILM logo, ezzel is jelezvén ahogy eddig mindig, hogy ŐK csinálják a filmet.

Szóval elsőre Rey-t láthatjuk, egy sivatagban, vagy talán egy sivatagi bolygón, mely lehet akár a Jakku is, ahová talán visszatért, hogy kutasson. Persze az sem kizárt, hogy a Tatooine -on van éppen.
Óóó a Star Wars és ezek a sivatagos bolygók, rengeteg van belőlük...
Miközben Rey a távolba mered, halljuk LUKE hangját, ahogy mondja, hogy „átadtak mindent amit tudtak. Több évszázadnyi generáció él benne tovább, de ez az ő harca.”
Ekkor Rey a Fénykardért nyúl, mely Anakin kardja volt, majd Luke -hoz került... Ezt követően a 8. epizódban láthattuk ahogy megsemmisül, de itt most újra egyben van.
Ugye az már bizonyos, hogy valamennyi idő eltelt a 8. részben látottak után. Elképzelhető, hogy Rey a Jedik könyveiből megtanulta, a fénykardkészítést és így hozta helyre a legendás kardot. Vagy talán az elhullott ősök, Luke és a többiek segítették... ki tudja.
A képsorok alatt egyébként Rey övén láthatjuk azt a fegyvert is amit még a 7. epizód folyamán Han SOLO adott neki.
Ekkor a fókusz a távolba mered ahol egy jármű közeledik és hallható a TIE vadászok tipikus hajtóműhangja.
A következő feliraton pedig már az olvasható, hogy „MINDEN GENERÁCIÓNAK VAN EGY LEGENDÁJA”
Ez rengeteg mindenre utalhat. Arra is, hogy Rey generációja a Star Wars univerzumában, csak legendás történetekként ismerik a Jediket és a Sitheket.
Aztán újabb képeken csodálhatjuk meg a sivatagot, a sziklálkat és a homokot. Anakin csap egy dislike -ot közben, de semmi baj... Amúgy ha engem kérdeztek, akkor csak annyit tudok mondani, hogy szerintem ha ez a bolygó nem is a Tatooine, de jó esély van rá, hogy benne lesz a filmben majd az is így vagy úgy. Hiszen, minden ott kezdődött, stílusos lenne ha ott zárnák le.
közben egyre élesebben hallani a TIE hajtóművet és végül egy módosított, vagy új féle típusú TIE Silencer, vagy valami nagyon hasonló hasít át a képen.
Ekkor Rey aktiválja a fénykardját és az ismét ragyog abban a gyönyörű kék színben, amit annyira szeretünk. Amit a világ elsőként láthatott mint fénykard még anno Luke kezében.
Egy pillanatig egy pár kesztyűt láthatunk és feltételezhetően ennek a pár kéznek a gazdája nem más mint Kylo Ren... Aki épp abban a TIE-ban ül amit az előbb felvázoltunk. Ekkor Rey futásnak ered és láthatjuk ahogy egy erőugrással, aktivált fénykardal a TIE fölé ugrik mielőtt az elgázolhatná.
Ezen a ponton azért nekem felpörgött a vérnyomásom, hogy őszinte legyek!
De itt álljunk is meg egy kicsit. Nézzétek azt a TIE-t... Piros páncélelemek, vagy kiegészítők, egy teljesen új modell, vagy feljavított prototípus ez, melyet korábban nem nagyon láthattunk.
A témája fekete-piros és ezért gondolnám azt, hogy Kylo ül benne. De persze az sem kizárt, hogy ez csak egy a sok hajó közül amiket a Ren lovagjai vezetnek és ez a stílusuk. Viszont nem hinném, hogy ekkora hangsúlyt fektetnének rájuk, így én maradok abban a hitben, hogy ez Kylo hajója és ő próbálja GTA generációkat megszégyenítve elgázolni Rey-t.
Ezzel pedig le is zárul az előzetes első fele.
Jó szórakozást!
*****
Hozzászólásban várom a véleményeket, észrevételeket és egyéb bármiféle kommunikációt :)
Továbbá szívesen folytatok akármilyen beszélgetést mely kapcsolódik a Star Wars világához.
Köszönöm a figyelmeteket!
Az erő legyen veletek.
Star Wars 9: The Rise of Skywalker ELŐZETES ELEMZÉS | Star Wars Akadémia
#StarWarsAkadémia #StarWars9 #TheRiseOfSkywalker

Film és animáció

Közzététel:

 

2019.ápr.14.

Megosztás:

Megosztás:

Letöltés:

Betöltés.....

Hozzáadás:

Kedvencek
Megnézendő videók
Megjegyzés 601
Star Wars Akadémia
Ha tetszett az elemzés, hasznosnak találtad és élvezted, akkor kérlek, oszd meg másokkal is, hogy akit érdekel, az megismerhesse az új filmet! Persze a like és a feliratkozás még mindig PACSIT érdemes! Az Erő legyen veletek ;)
Renato Dandar
Renato Dandar 15 órája
Szerintetek snoke lehet,hogy csak egy "klónja" volt az uralkodónak??es majd csak egy masik testben tér vissza?mivel semmi info nincs snokerol hogy ki o,es ez eleg valoszinu lehet
TheFlight76 -Gameplay
+Dart Alex Mentor sidius meghalt
Danny Baksa
Danny Baksa 6 napja
Szia! Ezt ugyan nem szúrta ki eddig senki,(VAGY NEM LÁTTAM MÉG) de eddig én sem. Ugye megjelent az új trailer The Rise of Skywalker, és ugye Sidius kacag a végén. Na SPOILER Ha Snoke egy erőtől összeroppant sebes test, amiben Sidius él tovább, amire azért lássuk be van utalás, vagy van kettőjük között elég sok utalás. Azt nem vette észre senki, hogy Snoke elmondja " ÉN KÖTÖTTELEK TITEKET ÖSSZE AZ ERŐ ÁLTAL" és akkor a film végén, ahol már meghalt, KICSODA köti össze Kylo-t és Ren-t? Mert Kylo meglátja Ren-t a Sólymon... :D Akkor Snoke nem halt meg, vagy Snoke csak Sidius egyik teste, és bárhonnan képes erre? Végülis ki volt a legnagyobb Sith Manipuláló ? ;)
EmberKeRT - Csatorna DeLuxe
32. a felkapottak közt😎 ezért Yoda mester biztos adna Egy "NICE JOB!" kitüntetést! 😁 (ez csapda) közeledik a .... (nyár 😂😂😂) május 5. nemzetközi SW nap! (ez egy reklám volt) 😎 xDNGy
Norbi Győri
Norbi Győri 9 napja
Nagyon tetszik amikor az elején felcsendül az Swtor alderaan zenéje :)
Ádám Ács
Ádám Ács 13 órája
Szerintem az lesz hogy erő szellemkent találkoznak 1 vagy 2 ik halalcsillagon! De ne így legyen erős fordulat lenne ha visszahoznak! Folytasd tovább nagy kedvelőd vagyok!! Az erő legyen veled!!
Áron Sós
Áron Sós Napja
Szerintem Kylo ott egy Ren lovagot végzett ki. Neked erről mi a véleményed ?
Máté Győri
De mivan, ha érezte vader érzéseit,és gondolta, hogy el fogja árulni, ezért kitervelte a ,,halálát" (csak egy ötlet).
Virizlai Zsolt
Én nem lepődnék meg, ha az új Battlefront 2ben látható droidként térne vissza
Zsombor Szabó
mi lenne hogy ha az egész star wars úgy érne véget hogy a sithek vagy az első rend nyerne végül
Zsolt Nagyvári
Nekem nagyon tetszett az előzetes. de lenne egy a 7-dik részhez kapcsolódó kérdésem Hogy amikor Snoke azt mondta Kylorennek hogy feltámadt egy sötét erő..... Akkor kire gondolt.
Zoli Tudodmelyik
Mi van ha Snoke csak egy elrontott Sidious klón volt? :D
Valafar Cain
Valafar Cain 2 napja
Sidious megölte egykori mesterét Plagueis-t aki életet tudott teremteni... (Sw3-ban Palpatin el is meséli Anakin-nak a történetet) jó kis csavar lenne ha ezt belecsempésznék a 9. részbe bár nem hiszem hogy a sok teória közül ez nyerne.... Karácsonykor kiderül... A türelem legyen veletek 😁
András Kovács
remélem ugy lesz,hogy visza emlékeznek vader-el a ultba
Labrador Universe
Hello! Az a szőrös kéz a barátom szerint maga Palpatin, a szőrök a ruhájának részei.
Gamer Face
Gamer Face 2 napja
12:07 mikor láthattunk hasonlót?
Gamer Face
Gamer Face 2 napja
7:07 ha jól tudom a Rebelsben is volt egy ilyen bolygó csak azt nappal láthattuk
EfEm GaMiNg
EfEm GaMiNg 2 napja
A császár klonja halt meg ő pedig elmenekült szerintem!.!
Gergő Szűcs
Gergő Szűcs 2 napja
Nem tudom mennyire nagy dolog vagy kibeszelt, de nem is vagyok nagy StarWars os de valamelyik StarWars film végén volt valami kisgyerek aki az erovel csapta a kezébe a seprűt. Valaki elmomdja az micsoda vagy hogy kapcsolódik a történethez?
Marcell SZATMÁRI
A szitek könyvében az van írva hogy pálpátin tudja az örök élet titkát,
Star Wars Akadémia
Az a könyv talán legendának számít ha jól tudom
Tamás Pákh
Tamás Pákh 3 napja
Az lenne a legkirályabb, ha Rey a Halálcsillag roncsai között találkozna Ashoka-val, aki egy portálon át jön érte, hogy elvigye őt a világok közti dimenzióba, és megmutassa neki, hogy melyik ajtón juthat vissza oda, ahol megakadályozhatja, hogy a sok szenvedés és pusztulás, ami a Skywalkereket övezte ne jöhessen létre: megállítaná Anakint, amikor a szenátor megmentésére igyekezett, ezzel lekésné a pillanatot és Windou kiiktatná Palpatine-t. A köztársaság és a Jedi rend, ahogyan a Skywalkerek fel tudnának emelkedni. Az ikrek megszületnének és Luke-nak megszülethetne a lánya: Rey :D Aztán Ashoka kisétálna a piramisból, ahogy azt a lázadók sorozatban tette. Szóval ez azután történne, hogy Ezrát Ashoka helyreigazította a világok közti dimenzióban, amikor Palpatine elől menekültek. Innen lenne a kacagás a roncsoknál, hiszen ott lenne a portál kapuja. Tudom ez elég terminátoros lenne, de nagy fordulatot hozna... Snoke-ról meg kiderülne, hogy Luke levágott kezéből klónozott eltorzult Palpatine erőszellem volt.... Stb.
doctorjocca
doctorjocca 3 napja
Nem tudom, még a vii rész éppen hogy elment, de a 8.... Az a baj ezekkel, hogy szembe megy az egész star wars ismeretekkel, világával. 1et felhoznék: a jedik 6éves koruktól tanulták az erő használatát, ray meg csak úgy tudta is... mindegy nekem az a film egy akkora csalódás volt (leginkább Luke szerepe) hogy hónapokat izgultam, vártam az újabb előzeteseket, majd beadták ezt a filmet. Így nem valószínű hogy a 9re beülök.
Noanme
Noanme 4 napja
Az első star wars film lesz amit nem fogok moziban megnézni.. A 7. minősíthetetlen volt, a Zsivány egyes után viszont elkezdtem reménykedni hogy vették a lapot, hallgattak a kritikákra, és az új rész is ennek szellemében fog készülni De sajnos nem, többször is kínomban nevettem annyira szánalmasan szar volt, konkrétan nincsen egyetlen egy karakter sem akiért egy nagyon kevés szimpátiát is lehetne érezni Ennek az új mosléknak nem fogok már esélyt sem adni, a trailerből ítélve jól teszem
magyar janos
magyar janos 4 napja
you tube on láttam olyan star wars 9 trailer reakció videot ,amiben egy férfi el érzékenyűlt,sirt az őrömtöl erre jopáran elkezdék piszkálni erre Mark Hamil(Luky Skaywalker)védelmébe vette ami helyes !de azt nem értem és ha sirt 9 rész miatt örőmében miért kell piszkálni azt az embert?
igen de
igen de 4 napja
Srácok a star wars már nem a régi sajnos imádom a filmet de ez már kataszrófa😥😥😥😭😭😭
Nemtom Nem
Nemtom Nem 4 napja
Az elso rend megszabadul Kylo Rentol mert tul onfeju es nem tudja rendesen iranyitani az elso rendet. Egy erosebb vezetore van szukseg ezert elindulnak a halalcsillag maradvanyaihoz, hogy megtalaljak Palpatine egyik testreszet azert, hogy ujra tudjak klonozni. Az ellenalloknak pedig elobb kell megtalalni a testreszt, hogy ez ne tortenjen meg. Kylo osszefog veluk. Palpatine leklonozodik ,megoli Huxot es atveszi a teljes itanyitast az elso rend felett. Rey ekozben megtudja, hogy a Skywalker csaladhoz tartozik. Szembeszall Sidiussal es vegez vele. Kylo felaldozza magat. Egy hatalmas Epikus osszecsapas utan az elso rend vegleg elbukik es a remeny ujra fellangol a galaxisban. Rey elkezdi kikepezni a jovo Jedi generaciojat, Poe az uj koztarsasag egyik felsobb vezetoje lesz.
Péter Tarnai
Péter Tarnai 4 napja
Én sem örülnék Sidius visszatérésének,ennyi pénzből igazán kitalálhatnának új gonoszt is ne csak új robotokat,ill. ha az a címe h a Skywalker felemelkedése akkor hogyhogy véget ér a Saga...merthogy ez a Skywalkerek Sagaja volna vagy nem?
David Gate
David Gate 4 napja
Volt neki több klónja is.
David Gate
David Gate 4 napja
Lehet egy Palpatine klnoja volt.
David Gate
David Gate 4 napja
Hát azért az egész Star wars nem a skywalkerek története .
MRLavaSlime
MRLavaSlime 3 napja
De az.
David Gate
David Gate 4 napja
Nem figyelitek hogy a Sisak 10:08 olyan mint ha Vader Siskajának formája volna ?
David Gate
David Gate 4 napja
Az se lehetne utolsó hogy Kylo megbánja tetteit és a jó oldalra állna.
EVELYNN MAIN LUL
Star wars Battlefront 2 be a story módba, volt egy droid ami a Sidious arcát viselte. Ami arra lett megtervezve ha nagyúr meghalna akkor további parancsokat tudjon még osztani.
Benjamin Pető
Személy szerint nekem nagyon tetszett ez a kis bemutató. Viszont én úgy gondolom, hogy valódi testben tér vissza Sidius, gondoljatok csak bele kicsit, oké, lezuhant, de nem hiszem, hogy miután ez megtörtént, úgy esik több 100 métert, hogy ne akadjon meg valamiben, így megmenekülve. Teljesen hihető lenne ! Mindenesetre várom a filmet. :D
Andris
Andris 5 napja
Ez az utolsó film lesz?
Star Wars Akadémia
Az utolsó Skywalker Saga témájú... De tuti lesz még más, új sztori
kevin valaki
kevin valaki 5 napja
szerintem simán vissza tud térni Shidius mert ha ugyvesszuk darth maul is vissza tért. semmi nem lehetetlen! az erő legyen veled
kevin valaki
kevin valaki 5 napja
amugy. Darth Shidius nevetését halhatjuk valószínüleg,DE ugye a Solo filmben Darth Maul is élt. mivan ha Shidius nem sebesitette meg Mault csak annyira hogy tul elje. ő volt shidius első tanítványa. érdekes lenne mind ketten össze fognának.
hot fix
hot fix 5 napja
Good playboy girls here
Commander Cody
Meglepődnék, ha a 2. Halálcsillag romjait kísértené Sidius
Retro
Retro 5 napja
Anakin
Endre Gyorfi
Endre Gyorfi 5 napja
részemről az új trilogia legenda,annyira szar lett. :-D
Dominik Szikora
8:55-nél egyébként a még nagyobb szemfülesek észre vehetik hogy akit itt leszúr Kylo, ugyan olyan személy akit a hetedik részben Rey látomásában szúr le.
János Pete
János Pete 6 napja
Skywalkerek nélkül nincs Star Wars! Úgy értelmetlen az egész... Kiváncsian várom az új részt, egy méltó lezárást szeretnék!☺
X Xnadul
X Xnadul 6 napja
Szerintem nem biztos, hogy tényleg benne lesz a filmben az amit Luke mond, máskor is eljátszották már a 7-8 trailerjeiben, hogy olyasmiket mondogattak ami nem volt a filmben. Ha jól emlékszem, voltak Palpatinnak robot kivetülései egy bázison a Jakkun, csak cselekvőképesek nem voltak. (Utóhatás: A birodalom bukása (Kánon)) A halálcsillaghoz hozzátenném, hogy JJ Abrams már tervezte a 7-ben is, hogy meglátogatják a roncsait. Bennem a címmel kapcsolatban merültek fel kérdések... Ki fog felemelkedni/felkelni mint Skywalker? Aki tényleg Skywalker, az Luke volt, meg Leia, de Leia mér emelkedne fel... Tuti valaki új Skywalker lesz, Rey vagy ilyesmi.
Viktor Görög
Én nagyon örülök, hogy elengedik a Skywalker családot. A legjobb story valaha, de ennyi elég volt. A SW világának tovább kell lépnie, új konfliktusokra, és új szereplőkre. ( Old Republic ). Az filmeket Anakin drámája tartotta össze, de Anakin meghalt. A 3 új rész is csak ebből táplálkozik. Palpatin szerintem erő lélekként tér vissza, és akár csatát is vívhat Luke-ékkal. Palpatinnak lehetett ereje megtanulni, hogy győzze le a halált, vagy csak fan service lesz az egész és semmi szerepe nem lesz?
Zimankó :D
Zimankó :D 6 napja
Nam dzet trúperesek hanem seprűn repülő varázsló
zso block
zso block 6 napja
Nem lehet hogy ő is egy robot mint darth vader
Benedek Matolcsi
Ezt már felesleges folytatni.......
Tarka BMX
Tarka BMX 6 napja
Sudius leveri a lázadókat és kesz a gonosz nyerjen... !!! Vegre
my name is joci joci
Már nagyon várom a filmet
Kneifel Bruno
Kneifel Bruno 7 napja
legyen videó a Purge Trooper ről
Sándor Pál
Sándor Pál 7 napja
Szerintem, Palpatin holokronként lesz benne a filmben.
Kecskés Péter
Nekem csak egy kérdésem lenne4 Akkor Snoke vezér tényleg csak a Sidious valamilyen kivetülése lett volna? Hasonló technikával mint amit Luke használt, csak a Sötét megfelelője? Ezert volt neki fizikai manifestációja is, talán. Vagy szerintetek akkor ő hogy fog beleilleni a képbe ha nem így?
Killer
Killer 7 napja
Ez az utolsó star wars? Film?
PRESIDENT SAITAMA
Eszembe jutott hogy c3po mindent tudott vagy tudhatott az eredeti trilógiában de nem mondott semmit Luke-nak.
Gergely Mika
Gergely Mika 5 napja
Már régen láttam, úgyhogy már nem tudom ki mondta kinek, de a 3. rész végén elhangzik az hogy "a tolmács memóriáját törölje", vagyis C3PO-ét.
mikr0bi
mikr0bi 7 napja
Es mi van, ha Sidius vezeti a Tie fightert? Piros szine volt az uralkodó testorsegenek is. En Egyébként ugy folytatattam volna a Jedi visszatert, hogy mutatja ahogy a zuhano uralkodo villamai felrobbantanak valami kondenzatorokat es annak a robbanasat lattuk felulnezetbol. Az uralkodo pedig ugysem tud lezuhanni mert eroloketekkel le tudja fekezni a zuhanasat. keresett egy mentokapszulat es elhagyta a doglodo halalcsillagot. Uralkodo ezzel megmentve.
Botond Mózes
Botond Mózes 7 napja
Ez nagyon jó lett
Csaba Krüpl
Csaba Krüpl 7 napja
Ha az uralkodót visszahozzák, akkor azzal pont a kiválasztott próféciáját vágják haza. Vader úgy hozott egyensúlyt az erőben h legyőzte a császárt. Na de hát ez kit érdekel. Disneyéknél így mennek a dolgok.
kheopsz81
kheopsz81 7 napja
Azt tudjuk ugye, hogy a Datomir Han tulajdona volt egy ideig?
EmberKeRT - Csatorna DeLuxe
rájöttem, hogy nem jó spekulálni rajta, mert csak csalódás fog érni... elvárások nélkül szeretnék beülni a premier előtti vetítésre ... mondjuk mindig van egy csomó jegyem, aztán kb egyedül vagyok a teremben... ( a Solot még mindig nem tudtam rendesen megnézni, mert annyira elvette a kedvemet a sok nyomi kritikus meg rajongó, inkább legyek én az aki a Pesti utcán ordítva spoilerez, mint akinek elveszik a kedvét az egésztől mert csak fikázódni tudnak... .... milyen jó is volt a 7.rész premier napján azt ordibálni a városban : SZEGÉNY SOLO KAPITÁNY! GONDOLTAD VOLNA , HOGY LESZÚRJA A SAJÁT FIA??? ... az emberek arcáról leolvasni, hogy a Q...A A....D! 😁 😎 hát igen az enyémet!) Gratulálok a 32. helyhez! lesz ez még feljebb is😉
Balázs Hotváth
Mi van akkor, ha a Sidius nevetése előtt elhangzott "senki sem megy el teljesen" szöveg arra utal, hogy sidius visszatér mint erőlélek, de hatalmas erejével még így ölni tud és ő lesz az új mestere Kylo Ren-nek.
( ͡° ͜ʖ ͡°)YoloGaming( ͡° ͜ʖ ͡°)
15:00 Ez a mondat utalás az Utolsó Jedikre, amikor Luke azt mondja Leia-nak, hogy "Senki sem tűnik el végleg" 😀
IldoferM
IldoferM 7 napja
Hááát... Ha Palpatine visszatér, akkor szerintem inkább lélekként, mert azért nem egy gyakori dolog, ha egy öregember túléli, hogy ledobják egy hatalmas űrállomás mélységébe, ami aztán felrobban, és izzó darabokban zuhan a világmindenség felé... Én el tudnám képzelni, hogy megjelenik Kylo-nak, és mondja hogy utánozd a nagyfatert meg ilyenek.
Lázár Botond
Az öreg Han nagyon hiányzik
András Torma
András Torma 7 napja
Rey... "Solo"? Vagy csak én gondolom, az előzetesből, a címből, és hogy kísértetiesen hasonlít Leiára, hogy Rey, ő és Han "gyümölcse?! Msodsorban semmi reinkarnáció, meg egyéb meredek hozzászólásban nem hiszek. Köztudott, hogy Abrahams és a Disney sem mer kísérletezni meredek ötletekkel... A film bevételt hozzon. Nekik ez számít!!!
Balázs Máté Iván
14:53 szerintem a kamino elég meredek gondolat de jó lenne
( ͡° ͜ʖ ͡°)YoloGaming( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nem lehet, mert a Kamino-n nincs szárazföld!
Honvéd Strimz
Luke mondta hogy találkozunk még öcskös mikor kylo val talalkozott erő szellem formában
Márton Bujáki
Én azt remélem, hogy Rey Anakin reinkarnációja lesz, és a múltjáról az derül ki, hogy ő is Erő-szülött. Így akár egy csempésznőtől is születhetett (Anakin is rabszolgától született), mert az Erő úgy rendezte, hogy a megfelelő helyre kerüljön, vagyis épp ott, ahol van a Sólyom (így elvezeti Solóhoz a sors), és ahova jön Finn, BB-8 stb. Azt remélem, hogy semmi sem véletlen, és ahogy annak idején Qui-gon-ék kényszerűen leszálltak a Tatuinon, Rey sorsa is előre elrendezett. Ez magyarázat lehetne arra is, hogy amikor az eredetét várta megmutatkozni az üregben az üvegfalon, miért magát látta (mert nem földi szülei vannak). Sőt, az, hogy miért látta sokszorozva magát, ez arra is magyarázat lehet... hiszen "minden generációnak van egy legendája", vagyis minden generációba születik egy hozzá és Anakinhoz hasonló (ugye a Baljós árnyakban is láttuk ezt a mondatot), akit az Erő küldött a világra. Így ő amikor magát látta sokszorozva, valójában inkarnációkat látott. Skywalker felemelkedése... így akár Rey is lehet ez, hiszen ő maga Anakin, és még az sem kell hozzá, hogy a vérvonala Skywalker legyen. Az Uralkodó szerepéről pedig annyit, hogy simán elképzelhető, hogy ha ez esetleg így van, akkor mindezt az Uralkodótól fogjuk megtudni.
László Varga
Ez egy nagy fos
Barnabás Pál-Nagy
Én azt mondom hogy nem lesz annyira jól mert a 7.8. nekem nem tetszett
Barnabás Pál-Nagy
Akit lenyom az lehet ewok
Dániel Sáfrány
Srácok, lányok, mikortól lehet premier jegyeket venni? ősz..? vagy van/lesz pontos időpont? ha igen, hol?
( ͡° ͜ʖ ͡°)YoloGaming( ͡° ͜ʖ ͡°)
kb. december, előbb nem hiszem.
Richárd Bodó
Sziasztok! A klónok háborúját hol tudom megnézni? (Összes részt) akárhol keresgélem csomó rész kimarad
Richard S
Richard S 8 napja
Éljen az Elso Galaktikus Birodalom es Sidious nagyur! En igy ereznem jol magam , Palpatin felfedi magat o iranyitotta Snok ot. Aztan kinyirja Kylo Rent es letrehozza a Masodik Galaktikus Birodalmat , majd Rey behodol neki es atall a sotet oldalra es elvesz az ellenallas!
Tomi Baracsi
Tomi Baracsi 8 napja
Iszonyat jó lett!! A fallen oderről mikor lesz egy kis videó?
VÉDER Huntube Poop
Nekem egyeltalán nem tetszenek ezek az új star wars filmek, de ettől függetlenül mindig lelkesen várom őket. Az utolsó jedik mélypont volt szerintem az egész star wars franchise történetében, de a solo film nekem viszonylag közepes volt, lehet csak azért mert nagyon alacsonyak voltak az elvárásaim. Ez a 9. résznél is így lesz, de Sidious visszatérésével valamiért nem tudom magam meggyőzni arról, hogy ez is ugyanolyan semmilyen film lesz mint az eddigi újabb star wars-ok. Főleg, ha Ian McDiarmid fogja játszani, aki a sithek bosszújában hatalmasat alakított. Próbálom visszafogni a lelkesedésem, mert már eleget csalódtam star wars filmekben. Igaz, az utolsó jedik megnézése előtt már tudtam, hogy nem fog tetszeni, de még azt a szintet is mérföldekre alulmúlta, amit elvártam tőle.
Krisztián Jámbor
11:26-nál a SOLO-film plakátját miért nem vágtad bele?
Poisonous Content
Az, hogy Palpatin előlényként térne vissza nem kizárt. A lll. Részben a Sithek bosszújában szó esik a halottak feltámasztásáról.
Smokerzoli -NOPE-
De amugy biztos hogy meghalt Sirius? 🤔
Benedek Matolcsi
Smokerzoli -NOPE- igen sirius black meghalt.
Győző Fáber
ez a nevetés még mindig ki rázz
KugleeKuglee
KugleeKuglee 8 napja
Majd Luke újra játsza Palpival erő alakban.
KugleeKuglee
KugleeKuglee 8 napja
Big trouble in Little Death Start.
Patrik Kovács
Ha vegig jatszotadd a battlefront 2 story at es vegig nezted a videokat es nem skippelted ki akkor fogod latni palpatint. ( a feje egy hologramm )
Ábel Szabó
Ábel Szabó 8 napja
9:29 nél evokoooooooooooooook!!!!!!!!!!!
Zoltán Szabó
Amikor halotam a azt a papatin röhögöt🤴🏻🤘🏻🖖🏻🤙🏻💪🏻✋🏻
Zoltán Szabó
Én amikor làtam elözetest ezt csinálta ha!!
Lászlóné Berta
lesz film az old republick ról
Veres Tamás
Veres Tamás 8 napja
A fasza tökös hútás az volna a Disney részéáről, ha az első Episode 9 vetitésen ez tűnne az emberek szemébe: Episode 8. The Rise of Skywalker (így kitörölné az unverzumból azt a rakás es,zé,a,er-t ami az Ep 8 volt.
Oliver Krupčiak
Ezek utan kivancsi vagyok mit kezd a Disney a Star Wars-szal. En pl nagyon orulnek egy uj trilogianak pl az Old Republic korbol :) a teaser meg brutalis volt, a vegen a hideg kirazott a nevetestol, alig varom! :)
Sztikky
Sztikky 8 napja
Annak idején Darth Bane, azt hiszem Andeddu holokronjából megtanulta a gondolat átvitel képességét, ( Bár sajnos Zannah-n nem járt vele sikerrel ) sőt talán a saját holokronját is elkészítette. Eléggé adnám, ha kiderülne, hogy Sidius csak áttette magát egy másik testbe, ezzel a módszerrel. :)
Mátyás Mikita
Jöjjön vissza yoda vagy anakin
Tengeri szerzetes
Természetesen moziban fogom megnézni.Naaaaaagyoooooon kíváncsi vagyok a filmre,mely nemcsak a folytatás-triológiát,hanem az 1977 óta elkészült első Star Wars-filmmel kezdődő Skywalkerek történetét zárja le. Nagyon jól összefoglaltad!:))))))))) Az Erő legyen veled!:)
Gittinger Andris
A bolygó akár lehet Cato Neimodia is
Koór Ferenc
Koór Ferenc 8 napja
hajszárítóóóó XDXD
wars star
wars star 8 napja
palpatine szerintem nem erő szellem lesz és nem élő hanem valamit abrams szerintem talál ki valamit az gondolo m
Mylan
Mylan 8 napja
Örülnék ha Kylo Ren át állna, csak mert miért ne.
Máté Gergely
Szerintem nem lenne utolsó dolog, hogy régen leselejtezett, a Klónok haborújából fennmaradt cirkálókat használjon az Ellenállás, ugyanis minden hajójuk megsemmisült. De igazából azt nem értem, hogy miért nem az Új Köztársaság harcol az Első Rend ellen, miért csak az Ellenállás...
Hera Syndulla
Hera Syndulla 8 napja
Lehet hogy Rey azért ment el a Halálcsillaghoz, mert az uralkodó visszatért. Lehet hogy Rey érezte hogy él és ellenőrizni akarta a feltevését. Vagy Luke mondta neki hogy el kell mennie .
BotiMC 11
BotiMC 11 8 napja
Az is lehet hogy Anakin tér vissza erőlélekként, végülis jedi is volt,aztán elmondja Bennek hogy rossz úton jár
Zoltán Balasi
Palpatine úgy lenne jó mint a star wars battlefront 2-ben
arghedon
arghedon 9 napja
Érdemes lenne elemezni a bemutatón nyilvánított reakciókat, elég érdekes volt,hogy mi villanyozta föl őket,és mi hagyta teljesen hidegen.
Officialvargusz
Szerintem a Star Wars Celebration-ön Palpatine színésze, Ian McDiarmid a "Roll it again" helyett inkább azt mondja, hogy "Rule it again". Tudom, hogy nagyon sok helyen az van írva, hogy ROLL, de valahogy én egyáltalán nem így hallom. a Rule it again-nek szerintem több értelme is lenne.
Eric Hartmann
Eric Hartmann 9 napja
Attól a nevetéstől kiráz a hideg.. a gonoszt sosem lehet teljesen elpusztítani!
pro shadow
pro shadow 9 napja
Ismerve a Disney-t szerintem csak bedobták ide az előzetesbe Sidioust, a filmben pedig egy 2 perces visszaemlékezés keretében lesz bent :D
Következő
S2E1: "Mercy Part II”
35:53
Megtekintés 7 687 974
Ezért volt 💩 az Utolsó Jedik
52:52
Why Diary of A Wimpy Kid 4 SUCKED
14:32
Megtekintés 1 295 891
Three Kingdoms - OverSimplified
17:23
Megtekintés 3 717 258
Save Finral! | Black Clover
2:15
Megtekintés 570 747
Is it Wrong to Disagree With LGBT?
6:58
Stuart Little - Nostalgia Critic
25:42