Sötét

Tesla? i8? Type R? Mindhárom!

Winkler Róbert
Feliratkozás
Megtekintés 72 556
89% 931 110

Elmentem egy élményvezetést kínáló programra (fuligszaj.hu), és kipróbáltam, milyen egymás után ez a három autó.
Instagram: instagram.com/winkler_robert_/
Facebook: facebook.com/Winkler-R%C3%B3bert-252364844815710/
Twitter: twitter.com/Winklair

Közzététel:

 

2019.ápr.10.

Megosztás:

Megosztás:

Letöltés:

Betöltés.....

Hozzáadás:

Kedvencek
Megnézendő videók
Megjegyzés 198
Winkler Róbert
Winkler Róbert 14 napja
Az autókat itt tudod kipróbálni egymás után: www.fuligszaj.hu Ha külön-külön csapatnál velük: www.teslaelmeny.hu, www.tiltottelmeny.hu , www.hondaelmeny.hu
Tom Denem
Tom Denem 2 napja
Jók ezek a teslák ... mostanában kirobbanó formában vannak .... :D ... akár egyálltó helyükben is felrobbannak a picsába :D
Nickker4
Nickker4 3 napja
nem rosz a tesla, de egybol az a faszkalap handras jut az eszembe rola.. az a kocsog megelhetesi "elektromosautos", elegge bele rondit az egeszbe.. igazan csinalhatnatok a Valyival ilyen tartalmakat!
Tibi Bartus
Tibi Bartus 3 napja
Biztos jó a videó, de max hangerővel sem értem, sorry :(
Gyula PANCZEL
Gyula PANCZEL 6 napja
Trendi gyerek vagy, Winkler :-) :-) :-) :-)
István Kollár
benzines élményautónak Mazda MX-5!!!
Vince Fárr
Vince Fárr 8 napja
Hosszú távra is tökéletes az elektromos autó. Pár év és lesz 1000 km hatótáv. A hang pedig csak megszokás kérdése.
Laci Kéri
Laci Kéri 7 napja
Tesla Roadster2 tud már 1000km-ert. Év végén kerül a kereskedésekbe elvileg. Nagyobb körben elterjedésre azért még várni kell, de 3-4év és a kommersz Teslák is tudni fogják ha sikerül olcsóbban gyártani mint jelenleg. Szerintem is csak szokás kérdése a hang. Az ember azt várja hogy az erőhöz kell hang is, aztán amikor ezt nem kapja meg eleinte furcsa. Olyan érzés mintha nem is menne annyira, miközben érzed a gyorsulást. Szóval villanyautóval oda kell figyelni a sebességre, mert ilyen visszajelzése nincs. Viszont ha hosszabb távon vezetem, akkor utána az össze benzines primitív, gyenge, tökéletlen zörgőgép. Mindegyikből olyan zörejek jönnek amire régebben nem figyeltem fel, mindig azt hiszem hogy szét akar esni. Szervizben hülyének néznek amikor minden alkalommal mondom hogy az új Honda CBR-emnek szerintem zörög a vezérműve :))))
Automoso silver
Végre egy olyan ember aki normálisan meg mondja a véleményét!A Horváth András komolyan az csak fényezi ezeket a rohadt drága autókat csak a tesla meg a I3 kapja pénzt ezért egy kicsit gusztustalan szerintem.!Robi egy profi elmondja mi az előny hátrány igy kell tessék tanulni kedves Horváth András így kell csinálni egy profi tesztet!
Nickker4
Nickker4 4 napja
+Laci Kéri handras egy bohoc.. nem ment az alma, most a villany autokkal akar penzt keresni.. ne keverd mar a szezont... csak siman buzi! ...
Laci Kéri
Laci Kéri 6 napja
+Automoso silver Persze hogy nem mondja, mert Robi utálja a villanyt :D ő a benzineseket reklámozza, hogy az az igazi. Egyébként András sem mondja hogy mindenkinek most és azonnal. Csak ezt már nem szeretik meghallani a fikázói.
Automoso silver
Üdvözlettel Kis Attila Mobil Autószerviz!
Automoso silver
+Laci Kéri Robi sehol nem mondja hogy tessék villanyautót venni!Nézd végig elfogulatlanul mond az autókról véleményt igazi újságíró!Az Andrásról le ri hogy reklámozni kell az elektromos autót de nem ir a negatív oldaláról ez a nagy baj!!Nem hiteles!
Laci Kéri
Laci Kéri 7 napja
Mert az embereknek nem lehet eltérő véleménye? Vagy csak az a rendes vélemény ami egyezik a tieddel? :D Szerintem mindkettejük korrekten adják elő, csak más nézőpontból. HAndrás villanybuzi, Robi meg benzinbuzi. Nincs ezzel baj....szerintem. Én mindkettőt élvezem. Abban van igazad, hogy HAndrás nem csinál igazi elemzést, gyakran csak ömleng. Viszont villanyautókról elég jó tájékoztatást ad.
cvbnm8053
cvbnm8053 9 napja
Na Teslát se veszek!
Banda Bence
Banda Bence 8 napja
Hát, 1. Generációsat ne is vegyél😐
Deniel Kardos
Deniel Kardos 9 napja
Robi egy 2016os teslaban ulsz. A 2019esek viszik a korforgalmakat siman... mindenfele problema nelkul. AutoPilot 2.0 vagy 2.5 hardwer(nem beszelve az uj FSD(fullselfdrive) cpu-val ellatott autokban....ezek mind mindenfele problema nelkul tokeletesen mukodnek. Ha van elotted auto akit tud kovetni, akkor a spaceship amibe ulsz (AutoPilot1 hardwer) is korbe tud menni a korforgalomba siman.... 2016 os S85-om van, heti 1500-2000km-t vezetek, es aaz AP1 tokeletesen dolgozik
Laci Kéri
Laci Kéri 7 napja
+Deniel Kardos Azért ezek a FSD funkciók még nincsenek benne. Ez évre ígérték hogy piacképes lesz, és még pár év mire minden országban engedélyeztetik, illetve ráhangolják.
Winkler Róbert
Hát, amit Elon mond, az mondjuk mindig úgy is van.
Deniel Kardos
Deniel Kardos 9 napja
Winkler Róbert az IT-s emberkenek fogalma sincs mit mond. A 2016 os (pre facelift) autok nem kapjak meg azt a softwaret amugy sem mert nincs AP hardwer hozza. Az ujak pedig mar tudjak ezt. Az ujitas amit most kezdtek kitolni az a full self drive es navigate on autopilot, ami annyit jwlent hogy adsz egy cimet az autonak az pedig szepen odavisz. Autopalyan kivalasztja a savot majd savotvalt, felmegy lejon az autopalyara, korforgalmat tud kezelni, a kovetkezo update pedig majd lehetove teszi hogy a lampakat is felfogja az auto es jelzesnek megfeleloel elinduljon vagy megalljon. Van Elon Musk-al egy interju youtubon, egy hetes kb, ott mondja hogy az auto amit o vezet az mar teljesen full self drive, ismeri a lampakat stb, es par honapon belul ez az update megy ki a nagykozonsegnek. Es hidd el ha van auto elotted, es kb 30km-el mesz, akkor az auto korbe fog vinnni a korforgoba. (Mas kerdes hogy az oregebb modellek 2012-2017) csak az elottuk levo auto utan tudnak menni, es nem fognak masik kijaratot valasztani.
Winkler Róbert
Ehhez képest a Tesla IT-se azt mondta, valószínűleg idén decemberre készül el a körforgalmat kezelni képes rendszer.
József KISS
József KISS 9 napja
Egy kis tévedés a 6.percben - a világűrben csak körforgás van.
Roland Dara
Roland Dara 7 napja
Nincs korforgas mert nem tokeletes korben forognak.
Laci Kéri
Laci Kéri 7 napja
És a naprendszert nem hagyja el a Tesla, csak a Mars pályáig jutott, nap körüli pályán. De szerintem aki akarja érti, hogy mit akart mondani.
Winkler Róbert
Meg körpálya, ellipszis pálya... De azért köszi!
ladtam
ladtam 9 napja
Csak én nem tudom értelmezi a video miért-jét? Hol a totalcar stáb? MIVANITT?! (Ha kiléptél akkor akár Vályival össze verődhetnétek, jó volt látni a múltkori sörözést :) )
zsolt w
zsolt w 10 napja
a tesla ellenfele nem egy fűnyíró motoros type-r, hanem ez. huvid.net/video/vide%C3%B3-FVEY5VCRCfc.html
zsolt w
zsolt w 6 napja
+Adam Balogh amúgy utcára, az árát kell nézni. Ott mindegy hogy hány kobcentis egy autó, nincs korlátozás. Pl. Hiába mondják hogy egy M5 BMW mennyivel minőségibb, de mennyibe kerül egy camaro hozzakepest. És a camaro is 650LE, és 10 seb. váltója van. A japánok azért olcsóbbak a németeket képest.
Adam Balogh
Adam Balogh 6 napja
Csak a japán! huvid.net/video/vide%C3%B3-bmAB9tZdYx0.html
Adam Balogh
Adam Balogh 6 napja
A kettő nem egy kategória (még akkor sem ha turbot akasztanak rá) és az elsőkerekesek közt rekordot ment ott is a type r...Hanyas motor van abban és hanyas a civicben?
zsolt w
zsolt w 6 napja
+Adam Balogh nézz utána kicsit, hogy egy amerikai szartartály camaro zl1 1le (ez széria), hol végzett a nürburgringen... ideje. 7:16.00 amúgy egy Ford Shelby GT350R -nek 7:32.19 és ez a gyengébbik, mert az erősebbik a 500-as ez is széria, (olyan mint az M a bmw-nél), az első fűnyíró Honda Civic Type-R 7:43.80. úgy hogy a hulladék amerikaiak ennyire elavúltak.
Adam Balogh
Adam Balogh 6 napja
Egy kicsit égő lehet ,hogy az 1.8 turbo fűnyíró elég egy lambohoz is... huvid.net/video/vide%C3%B3-HB6DoW77OaA.html
v soma
v soma 10 napja
Iparban nem elfogadott, hogy a tesla " autopilot" rendszer a jelenlegi legjobb. Nem tudom ezt kitől kukázták. Az autopilot egy Béta verzió ami embereken/ felhasználokon tesztel. Nos ez autóiparban eddig teljesen nonszensz volt. És jelenleg sem lehet ezt megcsinálni más gyártóknál.
v soma
v soma 7 napja
+Laci Kéri vagy te vagy lemaradva :D
Laci Kéri
Laci Kéri 7 napja
+v soma Eléggé le vagy maradva. Frissítsd az infóidat a Tesláról.
v soma
v soma 7 napja
+Laci Kéri irigyek ?:D hehe jolvan.
v soma
v soma 7 napja
+Laci Kéricsak egy sima savtarto es radaros tempomat. Ennel sokkal fejlettebb rendszerek vannak csak azt nem a felhasználokon tesztelik. És ha nem tudnád jelenleg ninc smeg a jogi háttere az autok onvezetésének. Majd ha minden letisztazodik, pislogni fogsz, mit tudnak ezek a rendszerek;)
Laci Kéri
Laci Kéri 7 napja
+v soma az iparban irigyek rájuk, mert kanyarban sincsenek. A Tesla legalább kirakta hogy Béta, míg a többiek azt adják el véglegesnek.
Zsolt Moldván
Zsolt Moldván 10 napja
tudjátok mi az élményautó? vaz 2101 hóban, meg '90es 911 bajor országúton kanyarban. az elektromotoros gépek más kategória. a trolit meg a villanyvonatot sem hasonlítgatjuk a dízeles társaikkal.
Laci Kéri
Laci Kéri 7 napja
+Zsolt Moldván e-UP elég hurka. Legalább egy Nissan Leaf-et, vagy eGolfot próbálj, abban már van némi erő is. A Kona is jó lesz. Az sem gyenge.
Banda Bence
Banda Bence 8 napja
+Zsolt Moldván értem, akkor semmi😅
Zsolt Moldván
+Banda Bence e-motor párti vagyok. persze módjával. (bringa, cross motor, városi közlekedés, szállítás vasúton, vizen stb., bányagépek. eléggé képben vagyok nyugi :) ) csak ők mondták a type r-re (benzines), hogy igazi élményautó. hát nekem a uncsi ;), azért írtam a fenti példát. sajnos még csak eUP-ot vezettem, remélem hamarosan egy kona is összejön, de az eType-ra vagyok nagyon kíváncsi, meg a e-skodákat várom. ja, meg azokat a fejlesztéseket, mikor pl. az alvázat tudod cserélni, frissen töltött aksikkal. a felépítményben meg 9 ülés, plusz a cuccok.
Banda Bence
Banda Bence 8 napja
Vezettél már Elektromos autót? Mert én már igen, és elég fasza volt. Rohadt jól gyorsult, és imádtam. Az elektromos, hybrid, hidrogén hajtás, a jövő... Benzin, dízel kb 60 év múlva már biztos nem lessz! Rohadtul tönkreteszi a levegőt stb... A jövő a megújulásé, újrahasznosításé, nem az előbb utóbb kifogyó energiaforrásoké... Szóval 60 év múlva már nem fogsz dízel, benzin autókat látni😐
strikeforce81
strikeforce81 10 napja
Robi! 1.9 tdi szmókendcsárm kimaradt! :) :)
lol4224
lol4224 10 napja
a legjobb autó szerepelt a legkevesebbet
Gergő Szabó
Gergő Szabó 10 napja
Musk azért lőtte ki a Tesla-t a világűrbe, mert a naprendszerben nincs körforgalom? AZ EGÉSZ NAPRENDSZER EGY ROHADT NAGY KÖRFORGALOM! :D
Máté Ágoston
Máté Ágoston 11 napja
7:08 Elkövetted azt a hibát, hogy autó helyett járművet mondtál. :D Azért egy 1000-es gyorsasági motorkerékpár ellen esélytelen, ha tud motorozni a delikvens. Viszont szerintem azt sem szabad elfelejteni, hogy a Tesla ennél a modellnél sokkal több hangsúlyt fektetett arra, hogy nagycsaládosoknak is jó legyen az autójuk, mint a másik 2. Főleg, hogy az i8-nál ez semennyire nem volt szempont.
Máté Ágoston
en.wikipedia.org/wiki/List_of_fastest_production_motorcycles_by_acceleration
Laci Kéri
Laci Kéri 7 napja
+Máté Ágoston ok. lehet. CBR1000 a régebbiek 3másodperc felett voltak. A mostani már tudja a 3-at.
Máté Ágoston
+Laci Kéri Hát ha a Wikipédia hazudik, akkor igazad lehet. :D Aszerint az 1000-es gyorsaságiak nagy része képes rá, néhány pedig a 200-at 7 mp alatt éri el, ha megfelelő motoros motorozza meg.
Laci Kéri
Laci Kéri 7 napja
Nem nagyon tudok utcai motort ami 3másodperc alatt gyorsul, főleg azért mert hanyattvágja magát, a magas súlypont miatt, nem azért mert kevés az erő. Egy 1000-es motoron a 0-100-hoz még fel sem kell váltani 1-esből :D
Máté Ágoston
+Marton SzucsNa jó, most többedjére is megnéztem a videót és a leírást is. Arra jutottam, hogy amit Robi mondott, az nem egyértelmű és nem kézen fogható, mert nem derül ki, hogy mikor melyik Tesláról van szó, és hogy a negyedmérföldes versenyről, vagy a 0-ról 140-150-ig tartó versenyről van-e szó, stb. Szóval hetekig vesztegethetnénk itt az időnket, de nem hiszem, hogy megéri.
tibcsi67
tibcsi67 11 napja
Az a gondom Robival,hogy ritkán látom.
Devil Boy
Devil Boy 11 napja
6:01 az vágod hogy Villogva jön mögötte a rendőr autó?! xD Utána nyílván kell az Insane mód aztán volt/nincs rendőr autó xD
Márk Pap
Márk Pap 11 napja
Ilony Maszk
J. Ménesháton
J. Ménesháton 11 napja
Hogy (üvöltő) motorhang kell, mert anélkül az autózás steril, nos az az autóbuziság biztos jele :D Lemondok az "élvezetről", hogy megmutassam kanyarban milyen technikás, hogy gyorsul, tartja az ívet, stb. AZ AUTÓ .. a kézifékes megfordulásról, a kereszben bevett kanyarról, kilinccsel előre és más macsó hülyeségekről, amit a közúton amúgy is a felejtős kategóriába kell(ene) sorolni a szabályok betartása és mások veszélyeztetésének elkerülése okán. A macsók így csak tejeljenek az Állam bácsinak a hétköznapi 'örömautózásuk' nyomán keletkező extra költéseiknek köszönhetően. Tolassák a parkolási díjat is, mert úgyis az a lényeg, hogy legyen jó motorhang. Csak az a tréfás, hogy már az autólegendák egy részének is valamilyen plusz technika adja a 'jó' motorhangot, mert az autógyárak is tudják , mi kell a 'zekszperteknek' . Azon rühügtem, hogy hát az új Honda NSX fogadtatása emiatt lett fanyalogós :)) A-ból B-be kényelmesen eljutni, fel-le váltogatás nélkül, kanyarzsonglőrködés nélkül, meglehet unalmas, de valaki lehet csak erre vágyik ... Nem bántásból, csak már a tököm ki van, hogy jobb egy olyan autót vezetni, amelyet ugyan állandóan heftölni kell, és folyik el rá az ember pénze, ideje, energiája, de az sokkal jobb, mert azzal még élmény menni - amikor épp hajlandó hiba nélkül elmenni, nem kell benne tartani egy fél alkatrészáruházat az Ajrópai körutazáson : minden esetre. Be is fejeztem. Uff ! :D
Vasas Daniel
Vasas Daniel 11 napja
Magyar Richard Rawlings. :) Winkler Róbert.
Tim Tom
Tim Tom 12 napja
Megsem néztem még,de ha Winkler akkor előre megy a Like!
Balogh Zsolt
Balogh Zsolt 12 napja
Végre autós videó! A sörösök nem az én világom, de amit te autó fronton csinálsz Robi, azt senki más nem tudja így! Egyedi vagy, nagyon jó látni és hallani! Csak egy megjegyzés: a hangminőséggel vannak gondok a vidin, ezeket nem lenne rossz javítani.
Bence Darázs
Bence Darázs 12 napja
Mi a márka neve és típusa a napszemüvegnek amiben a Winkler van?
Bence Darázs
Bence Darázs 11 napja
+Winkler Róbert Szuper, köszönöm :)
Winkler Róbert
Winkler Róbert 12 napja
Beaches. napszemuveg.blog.hu/2019/02/25/maui_jim_246
Bence Darázs
Bence Darázs 12 napja
Winkler Róbert Koszonom. Innentol mar meg lesz :)
Winkler Róbert
Winkler Róbert 12 napja
Maui Jim, a modelltípus nem jut eszembe, de előtúrom, ha fontos.
Maximilian Turi
Maximilian Turi 12 napja
A teslas gyorsuláshoz kérném a telemetria adatokat. :D
Laci Kéri
Laci Kéri 7 napja
www.teslarati.com/performance-results-p85d-ludicrous-mode-upgrade/
Krisztián Bagosi
Nyomatékgörbe egy meredek hegyoldal egy fennsíkkal a tetején és a teljesítmény görbe is 😂😂😂
cristallo verde
cristallo verde 13 napja
Szerintem a Tesla ellentettje nem a TypeR, hanem mondjuk egy amerikai V8. I8 nekem borzalmasan szintetikus a hanggenerátorával.Kb. fél óra után rühellném magam benne. Inkább a Tesla csendje v.mi vérpezsdítő zenével! Hiányolom is, hogy még senki nem csinált guruló auditóriumot egy Tesla-ból.
otto kuti
otto kuti 13 napja
Én "csk egy prius 4" után úgy szálltam ki az autóból, hogy ez maga a nirvana.
Laci Kéri
Laci Kéri 7 napja
Így van. Sima, békés közlekedésre ezek a világ legjobb autói, nem a sportautók. Amúgy a Priusban csak azt nem szeretem, hogy bár meglepően jól gyorsul, de ha hirtelen ki kell lőni, vagy fél másodperc mire megjön minden lovacska. (P3, 4-est nem próbáltam) Egyébként ezekkel a TSI motoros kisautókkal is ez a bajom, hogy hasonlóan lassan reagálnak. Tisztán villanynál ilyen nincs. Azonnali, pontos, jól kezelhető gyorsulási reakció.
Sándor Vas
Sándor Vas 13 napja
Azért leforogni és ledadogni nem ugyanaz Robi! :)
f filter
f filter 13 napja
köszönjük ez 1 jó video, elgondolkodtató hogy ha rövid az élet akkor az ésszerűség vagy az álmaink alapján döntünk. ;) kinek a papp kinek a pappné :) azért jóóó álmodozni :))
Janos Borza
Janos Borza 13 napja
miért nem hallottam én még erről a fingópárna-opcióról? oké, hogy semmi értelme, meg egy sekélyes szar vagyok én is, de nagyon röhögtem most sajnos
Laci Kéri
Laci Kéri 7 napja
Kb. fél éve jött ki rá ez a frissítés. Persze más, hasznos funkciókat is szoktak utólag ráküldeni.
Balazs Gluck
Balazs Gluck 13 napja
Hol a söröm Robi?! Egy hete semmi...
Winkler Róbert
Winkler Róbert 12 napja
Hétvégén jön az angol lidl saját márkás kollekciója, gondolom, arra mindenki kívámcsi. :DD
Ruttner György
Ruttner György 13 napja
Mindhárom? Már csak közpénztolvajnak kell lenni és jöhet is.
csont tót
csont tót 13 napja
a naprendszer maga 1 körforgalom
Zsolt Borsi Papp
Winkler kerunk teged nyomjal tobb autos videot !!!!!! Igy kel ezt csinalni !!!!
Gábor salga
Gábor salga 13 napja
háát..a fingópárnánál lett érdekes a Tesla!
Gyula
Gyula 13 napja
Megnéztem ezt a videót és utána ez a cikk jött szembe velem: 444.hu/2019/04/11/evente-negymillio-gyermek-lesz-asztmas-a-kipufogogaz-miatt Winkler úr, észhez kéne térni. Ha egészséges jövőt képzelünk el a gyerekeinknek és unokáinknak, akkor lehet, hogy vissza kell venni az élményekből. Lehet, hogy a Tesla uncsi, de legalább tiszta.
József Bognár
+Laci Kéri igazad van de az a mennyiség lényegesen kevesebb mint ami olaj egy belsőégésű járműbe kell. Például egy nyerges kamion vontatójának csak a motorjába kell kb. 40 liter olaj ami 50, 60 ezrenként cserélve van. Plusz amit még esetleg utána kell önteni.
Laci Kéri
Laci Kéri 7 napja
+József Bognár Váltóban kell cserélni. Igaz hogy nincs olyan váltó, de egy differenciál mű, és lassító fogaskerék fokozat van benne, amiben 60-90-ezrenként ajánlott az olajcsere...igaz ez nincs 1 liter sem.
Laci Kéri
Laci Kéri 7 napja
+Édesvízi Gőte A benzin előállítása annyi elektromos energiát igényel, amivel egy villanyautó kb. annyit elmegy mint az előállított benzin. Azt hiszem mindenképen a villany a nyerő tisztaságban, akkor is ha szénerőműben termelik hozzá a villanyt, de ez csak részben van így, kb. 50%-a az energiának a megújulókból és az atomenergiából van.
József Bognár
József Bognár 12 napja
+Édesvízi Gőte Igaz ez a fosszilis energia meg áram termelés... de a benzint, gázolajat is úgy termelik, gyártják hogy közben azért elég sokat szennyeznek vele, többféleképpen is. Aztán amikor az autónkban elégetjük szintén szennyezünk vele! Az elektromossal pedig akkor már nem amikor azt "elhasználjuk" az olajcserékről is mindenki elfeledkezik az elektromosban az sem kell, a váltóba sem motorba sem. Az a sok olaj is nagyon környezet szennyező, alkatrészekről nem is beszélve sokkal bonyolultabbak sokkal több alkatrész kell a belsőégésűekhez! Plusz az áramtermelésre legalább vannak alternatívák is amikkel a jövőben még tisztábbá válhat ez az egész. Nem mondom azt, hogy mindenki járjon elektromossal de alternatívának tökéletes főleg olyanoknak akik A-ból B-be akarnak csak menni (és ilyen elég sok van szerintem csak használati tárgy náluk a jármű). Meg akik nem tudnak rendesen vezetni vagy nem szeretnek igazán, azoknak jobb is ha önvezető elektromos autójuk lesz szerintem ;) :D Mindezt úgy írom, hogy imádok vezetni és szeretem a "hagyományos" autókat is!!
Édesvízi Gőte
Tiszta hát... és elektromos áramot nem véletlenül fosszilis energiahordozók égetésével termelik? bullshit az egész.. Nem dohányzom, nincs klímám, nem fűtök ész nélkül, nem zabálok marhahúst, nehogy már lelkiismeret furdalást okozzanak hogy normális autóm van.. Amúgy meg a mai világban minden gyerek asztmás meg allergiás valami szarra, és nem a kipufogógáz, hanem az egészségtelen táplálkozás miatt. Gyerekkoromban nyakig rohangáltunk a parlagfűben, mégsem volt senki allegriás meg asztmás, persze erre is megvan az okos 21. századi megoldás: Írtsuk ki a parlagfüvet!!
Laszlo Toth
Laszlo Toth 13 napja
kár hogy az I-8 hangszorokbol jön a sportos hang :D
Laszlo Toth
Laszlo Toth 2 napja
+KT_2006 tényleg :) nem hülyeségből mondom.
KT_2006
KT_2006 2 napja
+Laszlo Toth Ez ha tényleg így van egy szégyen, aki ezt kitalálta az basszon ruhában.
Marton Szucs
Marton Szucs 2 napja
+KT_2006 www.slashgear.com/bmw-i8-will-force-fake-engine-noise-and-howl-at-pedestrians-31323128/
Laszlo Toth
Laszlo Toth 2 napja
+KT_2006 Az autó hangszórójából.menet közben.
KT_2006
KT_2006 2 napja
milyen hangszóróból ????
Rover ST
Rover ST 13 napja
A vágózene berepesztette a dobhártyámat, de jók a videók!
HUMBUK 33
HUMBUK 33 12 napja
Czibók példát vehetne mi!? :'D
Zoltán Rácz
Zoltán Rácz 13 napja
Addig károgtok, hogy túl szintetikus a Tesla, míg fingós hangok helyett motorhangot kaptok.
Laci Kéri
Laci Kéri 7 napja
Azt tényleg megjátszhatnák. De amúgy az csak a beszoktatáshoz kellene, mert pont az a durva élmény, ahogy hang nélkül gyorsul.
TheManoMaci
TheManoMaci 13 napja
Ez egy 1. Generációs Tesla. Nézz meg egy újabb generációs Teslát is az már sokkal jobb! Szerintem. Amit próbáltatok az még tényleg prototipus. A videó jó!
Peet Crp
Peet Crp 14 napja
Én is mindig mindent az asszonyra fogok! 😂 idézem ( Diána asszony igényelte hogy legyen egy ilyen is)
Balázs Gáspár
jó duma, persze, de élek a gyanúval, hogy valóban nem Robi vágyott egy villanyos fiat 500-ra.;)
Attila Kincses
Attila Kincses 14 napja
Tesla gyorsulása olyan mintha 25 cm -es farkad lenne . Jól mutatnak a számok de egy jót nem lehet vele b@szni ...
Ádám Tarsoly
Ádám Tarsoly 14 napja
Hang... De most komolyan, megnézed te a kész anyagot? Ha fülhallgatóval néztem volna már csak sìpolást hallanék miközben körülöttem szaggatott lassúsággal üvöltenek felém hogy fogjam meg a puskám és rohanjak tovább fel az omaha beachen...
Art Force Studios
Halli Robi , alapvetően király a story amiket tolsz de az hogy a hang szinte az összes vidid alatt elfogathatatlan azt már szóvá kellett tennem mert idegesítő tekergetni a hangerőt manuálba szóval feltételezem premierrel vágsz (de kb mindennel meg lehet oldani ) annyira szépen egymásba lehet fésülni a hangsávokat hogy még húgom is képes rá, a beszédre rá tolni egy kis decibelt a inzertekről meg lehúzni legyen szépen lineáris ;) amúgy hajrá sörös vidik ugyan ez ;) de csak így tovább ;)
Teddy Harpo
Teddy Harpo 14 napja
:-D :-D :-D
vavhab
vavhab 14 napja
Nem rossz ez a csend, de egy 5 literes V8-as egy roush szettel valahogy jobban bejon. :D
cristallo verde
cristallo verde 13 napja
Az olyan mint medvével birkózni!Tudja tököm, én inkább távolból "csodálom".:)
Istvan Botos
Istvan Botos 14 napja
Szerintem B Merci benne minden. Abban van ilyen kissé domború, borostyansarga hattervilagitasu ablakemelő kapcsoló, mint a Model S-ben. Na, ez nem túl ergonomikus a Model S-ben, hogy a belső tere nem egységes.
Ádám Magócs
Ádám Magócs 14 napja
A videók rossz vágások miatti töredezettsége kb nézhetetlenné teszik őket...el kéne egy vágó.
szekreny0
szekreny0 14 napja
Azért egy új NSX jobban illene a trióba, még, ha a használt ára duplája is az I8-énak 😱
verjemAhajadba
verjemAhajadba 14 napja
Bazmeg a csoves handrastol atvehetned ezt a temat mert te ertesz hozza o nem. Egyszeruen jo vagy. O meg amatornek is szar.
verjemAhajadba
+Mátyás Fuchs ezt lehetne magyarul is mert suttyo ciganyul sajnos nem tudok
Mátyás Fuchs
+verjemAhajadba akkor szopdt le te buzi!
Mátyás Fuchs
Buzi vagy öreg dögöljön meg a gyereked egy kihalt jegesmedve segébe!
verjemAhajadba
verjemAhajadba 10 napja
+Iván Marcell sot, majdnem vettem is videok alapjan aztan kiprobaltam. Kva jo a feeling de nem tudnam elni. Egy napig azzal jartam es meguntam. Ha handrassal veszekszel akkor letilt. Tudsz irni a videoihoz de senki nem latja csak te. O ilyen. Nem szereti az ellenkezo velemenyt 🤷‍♀️
Iván Marcell
Iván Marcell 10 napja
+verjemAhajadba Persze vannak a Teslának hiányosságai(minden autónak vannak), de legalább ennyi van az Audinak is például. Én Handrásnál nem azt érzem mit te. Nem vagyok handrás fan nehogy azt hidd, de én őt jobban bírom. Én is már vezsekettem vele kommentek közt, de még így is szíveseben nézemőt. Amúgy meg remélem te úgy alkottál képet a Tesla-ról, hogy ültél már benne, vezetted és nem csak videók alapján.
Robert Zsadanyi
Robert Zsadanyi 14 napja
Hol az a bolond Horvát András, hogy megvedje a Teslat? 🙄 Nezni unalmas a Tesla videokat...
Robert Zsadanyi
Ez egyértelmű, hogy ez a jovő gondolom te is megértetted mert nem vagy hulye! 🙄 De én most élek nem a jovőben szerencsére!
Laci Kéri
Laci Kéri 7 napja
huvid.net/video/vide%C3%B3-F3IHb8RFV_g.html
Banda Bence
Banda Bence 8 napja
András leszarja, mert tudja, hogy az elektromosság a jövő, és aki ezt nem érti meg, az szimplán hülye
atkakukac
atkakukac 14 napja
Pro Tipp: 60 000 forintért 24 órára béreltünk Teslát haverokkal Bécsben. És hasonló következtetésekre jutottunk, remek videó Robi (Szabolcs)! Link: greenride.at/en/
Nick Galo
Nick Galo 14 napja
Vegre egy auto teszt feleseg mar nagyon vartam valami ilyesmit toled.
Zen
Zen 14 napja
Nagyon megy ez Winklernek alapjáraton lenyomja az összes önjelölt maszek autós vloggert, csak így lazán nincs erőlködés kurva unalmas technikai felsorolás. Igazából még stáb sem az csak felesleges megkötésekkel jár. Kimeri mondani az igazat nincs ömlengés, ajnározás csak mert nehogy megsértődjenek a szponzorok és holnap már nem lesz tesztautó stb. Ez az igazi teszt én ezt szeretem.
Zsolti H
Zsolti H 6 napja
+Cloth Sloth Pedig az utóbbi időkben az a hülyegyerek köröket ver Winklerre autós videók tekintetében :)
Cloth Sloth
Cloth Sloth 6 napja
Egyértelmű. Nekem Robi és Gábor a két legjobb. Lehet hogy elfogult vagyok, mert a nagyon régi műsorokat is mind megnéztem ezerszer... De nekem ez az új hülyegyerek aki a Totalcaron próbálja előadni magát nagy rutinosnak meg okosnak, kurvára nem szimpatikus. Kifejezetten ellenszenves. Az autós "tesztjei" nagy részéből semmit nem tudunk meg az autókról. Ellenben a biciklijéről, arról hogy hány hülye picsa ájuldozik mikor meglátja, meg hogy mekkorát szart a kutyája, arról mindent..
Zsolti H
Zsolti H 10 napja
Jó, hát Winkler már akkor a TV-ben nyomta az ilyen műsorokat, amikor sok vlogger meg sem született még. Viszont az autókkal hadilábon áll, sokszor félrebeszél. Inkább csak kiváló előadó, és showman.
Tim Tom
Tim Tom 12 napja
Pl. a kisfiúra gondolsz a mercikkel?:) Vagy ahogy rejtve is van a leírásodban, alapjárat? Egyet értek. Nem túl hiteles amikor valaki olyan ömleng a retro világról aki akkor még apuciban sem volt. De sokaknak bejön ez a lényeg. Winkler egyértelműen a Top1 ebben a témában.
otto kuti
otto kuti 13 napja
De az nem jelenti minden esetben, hogy igaza is van.
C41
C41 14 napja
Robi, imádtam eleinte olvasni a sok türelmetlenkedőt, de still szar az audio, nem kell ide mastering, csak a plusz sávokra tegyél egy -20 decibelt. lávja.
lela
lela 14 napja
6:02 Megfogtak, ne tagadd :)
hmarci
hmarci 14 napja
Nem kell neked valaki, aki szépen összerakja a videóidat, belövi a hangot, és szép feliratokat tesz rá? Szívesen vállalom! :)
verjemAhajadba
verjemAhajadba 13 napja
+Dániel Ignácz nem ertitek. Szabi (vagy Robi tok mindegy) egy punk. Leszarja ezt nem ez a lenyeg.
Dániel Ignácz
Dániel Ignácz 14 napja
ez egy remek otlet, mert ez igy kibaszott idegesito...
Bela Hegyesi
Bela Hegyesi 14 napja
Még egy olyan videó ahol a zene ennyivel hangosabb és leiratkozok. Pedig imádom a tartalmat :( Tanulj meg a hanggal is dolgozni, könyörgöm!!!
Bela Hegyesi
Bela Hegyesi 14 napja
+kryking van tartalom boven amit fogyasszak...
SXI
SXI 14 napja
Őrjöng a zene :D
SirSharki
SirSharki 14 napja
Elején köszönés hiányzott :(
Torpedo Bahamas
Torpedo Bahamas 14 napja
Az autó NEM A NYERS GYORSULÁSI ÉLMÉNYRŐL SZÓL, mert akkor ennyi erővel összelehetne hasonlítani egy GTR-t egy bungee jumping ugrással, a tesla nem autó, az egy guruló villanyfotel, olyan mint egy lift, NEM AUTÓ , NINCS HANGJA ,TEHÁT EGY FOS LIFT,csak ez vízszintesen mozog. Ez a villanyautózás divatbuzéria. Imádom amikor az ilyen Horváth András féle önjelölt villanyautószakértő belemagyarázza, hogy vége a benzines meg a dízel autóknak, mert pár sznob vett magának egy vellanyautót. A mobiltelefonjuk meg nem bír ki 1 napnál többet, de abban reménykednek, hogy majd villanyautózni fog mindenki, és akárhova ellehet vele jutni.A villanyautó egyidős a robbanómotoros autóval , nem véletlenül nem terjedt el. A Toyota a világ legnagyobb autógyára is kurvára leszarja ezt a villanyautóbuzériát, maradnak a hibridnél,mert annak van értelme. Örülnék ha már befejeznék ezt a villanyautó hypeot, az új Audi etron amit a Sámán tesztelt 39 millió és 250 km ment el, és mucsaröcsögén talált egy "gyors" töltőt ami feltöltötte 1,5 óra alatt. :DDD Ez ám a jövő :DDD
Banda Bence
Banda Bence 5 napja
+Cloth Sloth Ja, és a szilárdtestes akkukba nem kell lítium stb... És mivel a jövőröl beszélünk, így az akku újrahasznosítása, kapacitása, az energia termelése még rohadt sokat kell hogy fejlődjön... Az orrodon túl is látni kéne haver....
Banda Bence
Banda Bence 5 napja
+Cloth Slothaz energia termeléssel kapcsolatban semmiféle félni való nincs, mert a megújuló hatékonysága folyamatosan növekszik, és a jövőben ha tényleg baromi sok elektromos autó lessz, akkor ezeket akár energia tárolóknak is lehet használni...
Banda Bence
Banda Bence 5 napja
+Cloth Sloth ja, és a napelemek energia termelési kapacitása folyamatosan nő, szélerőműve szintén, a jövőbeli fúziós erőműről nem is beszélve...
Banda Bence
Banda Bence 5 napja
+Cloth Sloth az akkumulátort újra lehet, és fogják hasznosítani,a szilárdtestes akkukat meg végképp.... Ja és a világ lítium készlete még 300 évre elég, nem mellesleg az olajra azt mondták még anno, hogy a 2000es évek elejére nem lessz,de hát van...
Cloth Sloth
Cloth Sloth 6 napja
+Banda Bence Na és meséld el, miből lesz az a rengeteg akkumulátor? És hova kerül majd a sok elhasznált akku? És mennyi áramot kell majd termelni, amikor "mindenkinek" ilyen lesz? Kérdések, amiket sosem fogsz rendesen megválaszolni, mert nem lehet.
ksh 01
ksh 01 14 napja
VÉGRE!!! szerintem erre várt 40 ezer ember
Juhász Lajos
Juhász Lajos 13 napja
Én meg a G-shock tesztre
Ferenc Nagy
Ferenc Nagy 14 napja
Én a Mátyás sör tesztjére várok.
Következő
Jó pizza 20 perc alatt? Kizárt!
15:53
Így oktat egy legenda
24:43
Megtekintés 34 000
AKSIT CSERÉLTÜNK egy TESLÁBAN!
14:58
Honest Trailers | Howard the Duck
4:06
Why Russia is Shrinking Fast
10:38
Megtekintés 1 245 241
Neighborhood Hero
3:17
Megtekintés 457 545
Avengers: Endgame - Movie Review
11:34
Gemini Man - Official Trailer
2:42
Megtekintés 2 542 145